La Taha Vakantiehuizen

Alle reviews

La Taha Vakantiehuizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantiehuis

  Wat een sympathieke organisatie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prachtig huisje geboekt

  Prachtig huisje geboekt bij La Taha, dat gaan wij zeker nog een keer doen.

  Bedankt voor de goede service en dienstverlening!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fraaie villa voor hele familie

  In het teken van ons 50-jarig huwelijk met de hele familie een weekje doorgebracht in een luxe villa in Spanje. De villa geboekt bij La Toha Vakantiehuizen was werkelijk waar van alle gemakken voorzien. We zaten net buiten het centrum en dat maakte het allemaal lekker rustig. Toch was alles nog gewoon op loopafstand. Onze kleinkinderen hebben zich echt de hele week vermaakt en het is zeker voor herhaling vatbaar. Helaas is het wel wat prijzig, waardoor wij ons het niet kunnen permitteren dit al te vaak te doen.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

La Taha Vakantiehuizen

Bent u op zoek naar beoordelingen van vakantiehuizen aanbieder La Taha? Zoekt u het aller fijnste vakantiehuis van Spanje? Grote kans dat u het gezien hebt bij La Taha. Maar u wilt eerst zeker weten of ze u wel bieden wat ze beloven. Of u bij hen de ideale vakantievilla wel echt gaat vinden. Of hun plaatjes en praatjes niet veel mooier zijn dan de werkelijkheid. Hecht u, geheel terecht, veel waarde aan het oordeel van andere mensen over La Taha? Lees dan eerst op NederlandReview de reviews over deze organisatie. Uw vakantie in de Spaanse zon moet het liefst aan alle kanten zonnig zijn en ook vooral zonnig blijven. Zowel ter plaatse, maar ook voor wat de reservering ervan betreft. Geen onoverzichtelijke handelingen, geen addertjes onder het gras, maar vooral een op en top vakantieverblijf. 

Over La Taha
La Taha heeft volgens hun site voor u een vrij specifieke, maar hele goede selectie gemaakt uit een groot aantal van de mooiste en best verzorgde vakantiehuizen, villa's en appartementen. De organisatie La Taha is kleinschalig en persoonlijk van opzet. Daardoor is een goed contact met de eigenaren van de door hen aangeboden vakantieaccommodaties gegarandeerd. Bij La Taha hebben ze veel kennis van zaken en komen ze regelmatig zelf in de streken waar ze hun vakantie accommodaties aanbieden. 


Via een eenvoudig keuzemenu kunt u op de site de regio te kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat. La Taha heeft zich gespecialiseerd in vakantiehuizen, villa's en appartementen in de streken die in Spanje grenzen aan de Middellandse Zee. Maar dan gaat het bij hen niet om de overvolle Spaanse Costa's, maar om het prachtige achterland daarvan. Het aanbod op het Iberisch Schiereiland zelf wordt verder nog aangevuld met huizen op de Canarische Eilanden en de Balearen. Wilt u genieten van de echte zonovergoten Spaanse cultuur en natuur? Een authentieke paella eten, ergens in de warme heuvels van Allicante of juist Andalusië? Of zoekt u dan toch liever iets in Catalonië, op de Balearen of zelfs op de Canarische Eilanden? Wellicht kunt u het vinden bij La Taha.

Diensten
La Taha biedt op haar site een goed behapbaar overzicht aan van Spaanse vakantiehuizen. Allemaal te selecteren op basis van bijvoorbeeld landstreek, regio of plaats. De medewerkers van La Taha hebben alle vakantiehuizen zelf bezocht en daarna voor u geselecteerd. Ze weten daardoor wat ze aanbieden. U kunt er volgens hen van op aan dat u een vakantieverblijf gaat vinden dat uitstekend bij uw vakantiewensen past. Zolang u niet te veel op zoek bent naar het massatoerisme. Veel van de door La Taha aangeboden villa's en huizen bevinden zich in de buurt van natuurparken.

Ligging, kwaliteit en sfeer zijn belangrijke speerpunten van de organisatie. Net zoals ze de aanwezigheid van een zwembad hoog in het vaandel hebben. Een uitgekiende combinatie van cultuur en natuur, dat is waar men zich op richt. U kunt bij hen zeker ook huizen vinden als u iets zoekt in bruisend Spanje. In steden zoals Malaga, Valencia of Alicante bijvoorbeeld, maar dan net ver genoeg van het hele, misschien wat overdadig, massale af om ook juist lekker in alle stilte van de Spaanse rust of een kalme siësta te kunnen genieten.

Klachten
De procedure van klachtenafhandeling wordt niet heel duidelijk of nadrukkelijk op de site weergegeven. Niet nodig? Misschien niet. U zoekt ook niet voor niets eerst even naar reviews en beoordelingen. Zolang die maar voornamelijk positief zijn, dan zal de klachtenafhandeling waarschijnlijk ook zeker niet de hoofdmoot van de werkzaamheden bij La Taha vormen. En voor het geval dat u toch iets te melden of te vragen heeft kunt u hen binnen kantooruren altijd telefonisch, persoonlijk bereiken. Verder zijn ze 7 dagen per week per e-mail bereikbaar. En mochten er onoverkomelijke problemen op financieel gebied optreden, dan hebben ze in elk geval keurig hun lidmaatschapsnummer van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) op hun site staan. 

Lees hier de ervaringen van gasten die bij La Taha een appartement of vakantiehuis in Spanje huurden. Hoe is de service, de schoonmaakt, de prijs van de reis?

}