La Porta Vacanze

7

Bestellen

7

Service

7.5

Prijs

8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

La Porta Vacanze

Wat?? Het is goed om dit te lezen! Ontdek alles over dit bedrijf. La Porta Vacanze is erop gericht om goedkope vakanties aan te bieden. Ze hebben een mooi aanbod met vakantiehuisjes, vakantie bungalows en nog veel meer. Voor een vakantiehuisje of bungalow moet je dus bij hun zijn. Het is heerlijk om de verschillende mogelijkheden te bekijken en om zo een goede vakantie te boeken. Als je hun nog niet kent dan is het goed om deze pagina te lezen en ook de reviews welke er over hun bekend zijn. Je kunt ze allemaal lezen op NederlandReview. Het is mooi om de verschillende meningen en ervaringen van anderen te lezen op dit platform. Wanneer je al wel bekend bent met La Porta Vacanze dan is het natuurlijk goed om ook jouw mening en review achter te laten. Het is hierdoor voor anderen gemakkelijker om snel een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.  


Over La Porta Vacanze

Dit bedrijf is een bemiddelaar voor het verhuren van appartementen, villa’s, vakantiehuizen en landhuizen in de regio Sicilië, Latium, Umbrië en Toscane. De Noord Italiaanse meren horen sinds kort ook bij het geheel. Het personeel en de eigenaren van La Porta Vacanze verblijven ook regelmatig in deze vakantiewoningen. Hierdoor is het mogelijk voor ze om de ervaringen goed over te brengen en om de kwaliteit van de woningen natuurlijk goed te kunnen controleren. Er is een goed persoonlijk contact met de eigenaren, de omschrijvingen zijn nauwkeurig en er zijn tevens volop foto’s. Het is hierdoor mogelijk om de wensen van de vakantiegangers goed aan te laten sluiten met wat je daadwerkelijk gaat krijgen. Ook wordt er veel relevante informatie gegeven rondom wat er allemaal te zien is in de regio. 


Het is natuurlijk verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Hiervoor kunt u terecht bij de Europeesche verekeringen. 
Diensten van La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is een bedrijf welke vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa’s en bungalows aanbiedt op haar website. La Porta Vacanze richt zich op het aanbieden van Italiaanse vakantiehuizen welke voldoen aan hoge eisen! Er is een uiteenlopend aanbod van boerderijen op het platteland tot mooie historische landgoederen en moderne appartementen. 
Ze zijn actief in de volgende regio’s
•    Vakantie Toscane
•    Vakantie Umbrië 
•    Vakantie Sicilië
•    Vakantie Noord Italië/Italiaanse meren 
•    Vakantie Lazio


Er zijn meer dan 250 vakantiehuizen, appartementen en villa’s in Italië waar je uit kunt kiezen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.   


Klachten, tips en complimenten over La Porta Vacanze

Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is dan goed om dit direct te melden. Het is dan mogelijk voor La Porta Vacanze  om naar een passende oplossing te zoeken. Mocht je er niet samen uitkomen dan kun je natuurlijk naar het SGR gaan om daar je melding te maken. 
Heb je een compliment? Dan zijn die natuurlijk ook welkom. 
Beide kun je per mail, telefoon en per post inzenden. 


Heb jij ervaring met La Porta Vacanze?

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 


 


Lees hier ervaringen van echte klanten met La Porta Vacanze, waar je luxe en betaalbare vakantiehuizen in Italië kunt boeken, bijv. voor Toscane, Rome, Venetië, Florence, het Gardameer, Umbrië of Sicilië.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

La Porta Vacanze - Toscane zee T712

Het contact richting ons verblijf verliep tot kort voor ons verblijf soepel. I.v.m. COVID is de vakantie twee maal verplaatst, wat natuurlijk voor beide partijen erg vervelend was. Maar daar zijn we netjes uitgekomen. De check-in tijd van onze villa was na 17:00 en de check-out tijd 09:30. Ik blijf van mening dat dit een opmerkelijk late check-in is en een zeer vroege check-out. Maar dit zal vast in de kleine letters/voorwaarden hebben gestaan, dus dat is wat het is. In de periode van COVID is er gezinsuitbreiding geweest bij mijn broer. Dit maakte dat ons gezelschap een 2-maanden oude baby rijker was. I.v.m. de terugvlucht die pas aan het einde van de dag plaatsvond ontstond de vraag of we misschien één kamer langer mochten gebruiken (tot lunchtijd zou voldoende zijn). Ik nam contact op met contactpersoon Rob. Nadat hij aangaf navraag te hebben gedaan kwam hij met de conclusie dat dit niet mogelijk was. Omdat ik me niet helemaal kon voorstellen dat het écht niet mogelijk was, deed ik een tweede poging, ditmaal telefonisch. Rob was aan de telefoon erg aanvallend en de toon van het gesprek was allerminst prettig. Dat ik het gevoel kreeg dat er niet mee werd gedacht was jammer, maar de manier waarop dit gesprek verliep was niet oké. Tijdens de check-in spraken wij de eigenaar van het huis. We legde de situatie nogmaals uit. Er was begrip en we hebben op de check-out dag tot lunchtijd gebruik mogen maken van een kamer extra. Mijn gevoel dat er snel een conclusie was getrokken tijdens mijn vragen aan Rob werd bevestigd. De villa is verder prachtig. Mooi uitzicht, fijne ligging. Alles netjes onderhouden. Er kwam elke dag netjes een poolboy langs en ook de tuin werd goed bijgehouden. Wat ik wat verwarrend vond is dat er in de algemene voorwaarden werd gesproken over een extra tarief bij het gebruik van airco, terwijl er geen airco in het huis aanwezig is. Airco had geen overbodige luxe geweest, want het warmde behoorlijk op. Tijdens het inpakken van de koffers is er een autosleutel blijven liggen in één van de lades. We wisten zeker dat deze daar lag. Helaas heeft zowel de schoonmaak als de beheerder de sleutel niet gevonden en heeft de vakantie €500,- extra gekost voor het laten maken van een nieuwe sleutel. Ook in deze werd er, ons inziens, alles behalve moeite gedaan om de sleutel te vinden. Late en korte reacties. Al met al; Het huis een echte aanrader. De service en het contact helaas een stuk minder. Wij kiezen onze volgende vakantie voor een andere locatie.

S

Svenja

01-08-2022

0

Heerlijke vakantie in villa Italië

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtige villa van La Porta Vacanze. De omgeving in het Italiaanse was werkelijk adembenemend. We hebben veel gewandeld in de omgeving en pittoreske dorpjes bezocht. We vonden de Italianen allemaal zeer vriendelijk. Wat een prachtig land, met mooie mensen en heerlijk eten. De villa was ook zeer goed verzorgd, schoon en netjes ingericht. Dit willen wij zeker nog wel een keer doen, Italië is een erg mooi land om van te genieten!

L

Lidewij

16-02-2017

0

Luxe vakantiehuis in Italië, maar te rustig

Wanneer je en vakantie boekt bij La Porta Vancanze kom je in een prachtig huis terecht, daar zijn wij wel achter gekomen. Alles was tot in de puntjes geregeld en er zat zelfs een zwembad bij. Ideaal voor de kinderen, want zij hebben zich uitstekend vermaakt tijdens de vakantie. Toch zou ik hier niet snel nog een keer een vakantie boeken. Het huis lag redelijk afgelegen, waardoor je niet of nauwelijks contact hebt met andere mensen. Je ben helemaal op jezelf aangewezen en dat vind ik op vakantie nooit zo prettig. Het lag absoluut niet aan La Porta Vacanze, want zij hadden alles goed voor elkaar.

K

Kim Pudding

01-12-2016

1

Appartement in Toscane

Prachtig appartement gehuurd in Toscane. Alles prima geregeld, mooi schoon en prachtige omgeving. Ik ben zeer tevreden!

E

Elize

11-07-2016

0