NederlandReview

  Ervaringen Klook

  Iedereen wil af en toe wel eens op vakantie. Zelfs als je niet iedere vakantie of zelfs ieder jaar op reis wilt is het af en toe toch fijn om er even uit te zijn. Klook Travel zou je hier dan bij kunnen helpen. Maar wat voor een soort reisorganisatie is dit nou eigenlijk? Waar zul je met hen allemaal heen kunnen? Zullen ze wel een hotelkamer of andere accommodatie voor je kunnen vrijhouden? Zal het makkelijk zijn om via hun website een hotel te boeken? En wat voor een klantenservice zul je van Klook Travel kunnen verwachten als er tijdens je reis een probleem ontstaat? Alleen reizigers en vakantiegangers die al eens een reis bij Klook Travel hebben geboekt kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een vakantiebedrijf Klook Travel is. Lees hun reviews om erachter te komen hoe hun reis met deze reisorganisatie is verlopen. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van dit reisbureau verwacht kan worden.

  Over Klook Travel

  Klook Travel is een reisorganisatie. Ze willen je een simpele manier bieden om bezienswaardigheden, attracties en andere activiteiten te ontdekken als je op reis bent. Je kunt via hen naar verschillende bestemmingen. Een paar van hun top bestemmingen zijn Singapore, Osaka, Hong Kong, Tokio, Seoul, Beijing en Macau. Zoals je ziet zijn Japan, Cina, Thailand en andere landen in Azië dus goed vertegenwoordigd. Maar ze hebben ook bestemmingen in Oceanië, Europa, en Noord Amerika. Denk hierbij aan New York, Londen, Nieuw Zeeland, India, Sri Lanka en nog vele andere landen. Klook Travel kan je aan een verblijf helpen maar ook aan wat dingen om te doen. Een Hong Kong Disneyland Meal is bijvoorbeeld een aanbieding die ze op hun website hebben staan. Andere voorbeelden zijn Taipei 101 Observatory, Keukenhof, aardbeien plukken, raften en nog veel meer. Je kunt gaan skylinen of een JR pas aanvragen voor het openbaar vervoer.


  Hoe boek je via Klook?

  Diensten van Klook Travel

  Je kunt via de website van Klook Travel dus gemakkelijk een attractie of activiteit boeken. Zij zorgen dan voor de tickets. Ze hebben een app die je kunt downloaden en installeren op je mobiele telefoon zodat je wanneer en waar dan ook een ticket kan boeken. Dat is handig als je pas op je bestemming bedenkt wat je wilt gaan doen. Ook is er een Klook Travel klantenservice voor eventuele vragen of problemen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Klook Travel

  Heb je wel eens een activiteit geboekt via Klook Travel? Dan horen wij graag hoe die ervaring met Klook Travel is verlopen. Hoe gemakkelijk was het om Keukenhof te boeken van tevoren? Kun je echt mee met de excursie of was er alsnog geen plek? Is de website van het bedrijf wel overzichtelijk genoeg? En kon de klantenservice van Klook Travel je helpen toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Klook Travel review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie is. Op die manier kun je klanten helpen die nog niet weten of boeken bij Klook Travel wel zo’n strak plan is.

  Klook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klook

  Uw beoordeling