NederlandReview

    Ervaringen Kiwi.com

    Met wat voor soort vervoer je ook reist, je wilt natuurlijk niet dat dit duurder uitpakt dan strikt noodzakelijk. Kiwi.com kan je helpen om de goedkoopste vluchten te regelen, treinreizen of busritten te regelen. Maar hoe comfortabel zullen deze treinreizen nou echt zijn? Zul je wel voldoende beenruimte hebben tijdens een lange vliegreis? Zullen de busritten op hun website echt de meest goedkope optie zijn of vind je al snel ergens een betere deal? Zal het moeilijk zijn om tickets of kaartjes te bestellen via hun website? En wat voor een klantenservice kan er van Kiwi.com verwacht worden als je even ergens wat hulp bij nodig hebt? De enigen die je hier een duidelijk antwoord over kunnen geven zijn de reizigers die al eens kaartjes via Kiwi.com op de kop hebben getikt. Lees dus de reviews die hier op NederlandReview zij geplaatst zodat je een eerlijk beeld van Kiwi.com krijgt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je een aardig beeld geven voordat je zelf een kaartje via Kiwi.com koopt.

    Over Kiwi.com

    Kiwi.com is een bedrijf dat goedkope tickets aanbiedt. Het gaat hierbij om tickets voor verschillende soorten vervoer. Vooral in eigen land kun je natuurlijk veel met de bus af. Je kan dan via Kiwi.com bustickets bestellen zodat je makkelijk in kunt stappen. Maar je kunt natuurlijk ook tickets voor busreizen in Frankrijk, Amerika of zelfs Azië krijgen. Zoek op Eiffel Tower, Grand Canyon of andere bestemming en zie wat voor mogelijkheden er zijn. Voor verdere bestemmingen kan de trein een sneller alternatief zijn. Daarom heeft Kiwi.com ook verschillende treintickets over de hele wereld. En als je van plan bent om echt een verre reis te maken, dan kun je gebruik maken van één van hun vliegtickets. Je kunt naar alle vliegvelden van de wereld vliegen, want overal heeft wel vluchten naartoe. Dus of je nou in Europa wilt blijven of naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt, Kiwi.com heeft wat manieren om er te komen.


    Kiwi.com introduceert NOMAD

    Diensten van Kiwi.com

    Je kunt op Kiwi.com heel gemakkelijk kaartjes bestellen. Je kunt zoeken op steden, landen, bezienswaardigheden en andere bestemmingen. Het is zelfs mogelijk te werken met verschillende mogelijke beginpunten. Natuurlijk willen ze ook je vertrekdatum en de datum van de terugreis weten. Bij vluchten kun je kiezen tussen economy, business en First class. Als je je e-mailadres invoert en dus lid wordt van hun digitale nieuwsbrief krijg je €10 korting op je eerstvolgende treinreis, busrit of vliegreis. Verder is er nog een Kiwi.com klantenservice die je zal helpen als je wat hulp of advies nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Kiwi.com

    Heb jij wel eens een vlucht geboekt via Kiwi.com? Dan horen wij graag meer over jouw eigen ervaring met deze reismaatschappij. Was het makkelijk je beginpunt en eindbestemming te vinden via hun website? Kreeg je de tickets op tijd in huis of kwamen ze pas aan toen je al weg had moeten zijn? En wat voor een klantenservice biedt Kiwi.com aan? Schrijf je eigen Kiwi.com review en laat ons weten wat jouw mening over Kiwi.com is.

    Kiwi.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    4.4
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Prima ervaring gehad

    Relatief goedkoop een combinatie van vluchten geboekt via Kiwi. Eenmaal op locatie kregen we bericht dat onze koffers niet mee terug konden en hebben al ons geld terug gehad binnen 24 uur. Van dat bedrag konden we netjes een terugvlucht boeken en hielden we zelfs wat over.

    Door: Dutchman07-05-2019
    Nederlander09-07-2020

    Kiwi onzin bedrijf, klantenservice bestaat virtueel niet (dame uit india die niks kan zeggen of doen of weet, kan ook niks op je " account " ). Contact zoeken onmogelijk, geen email adressen. Bedrijf zegt dat je moet inloggen om je boeking te beheren maar faciliteert geen login zogenaamd een " defecte website "

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    twee keer geboekt goedkoper

    twee keer hier geboekt en dat was stuk goedkoper dan waar ik normaal boekte dus ik ben tevreden
    alles met de vlucht ging ook goed enzo

    Door: lex11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vliegreis retour Eindhoven Pisa

    Boeken via de site ging soepel. 48 uur vóór vertrek stonden de instapkaarten op de mail.
    Deze reis was prima geregeld.

    Door: Jo van den Broek02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ticket naar Skiathos

    Ik probeer vanaf 14 juni mijn geld of een vocher te krijgen voor een retourvlucht naar Skiathos die i.v.m. cornona niet door kon gaan. In het begin had ik nog telefonisch contact met Kiwi.com. Met valse belofte werd het gesprek dan afgerond. Als ik nu telefonisch contact zoek kom ik met mijn boekingsnummer niet meer door het keuzeprogramma. Ook via hun website "mijn boeking" lukt het mij niet om met hun in contact te komen. Eens maar nooit meer boek ik vlucht via kiwi.com.

    Door: Ellen van Leiden23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    4 vluchten (twee boekingen)

    Kiwi.com is zonder twijfel de slechtste reisorganisatie die we ooit hebben gebruikt om een ​​vlucht te boeken. We werden gelokt door de lage prijzen, maar we ontdekten later waarom de prijzen zo laag zijn. Kiwi heeft een verschrikkelijk slechte klantenservice, ongeacht wat voor soort ticket je boekt. We boekten de goedkoopste versie, de Saver Ticket, maar later hebben we gekozen we voor een hogere rang van klantenondersteuning om onze terugbetaling te krijgen en we ondervonden geen enkel verschil.

    Kiwi liet ons weten dat de tweede vlucht in ons reisschema was vervroegd, waardoor het vluchtschema niet kon worden uitgevoerd. Hierop hebben we ons geld teruggevraagd met 'geassisteerde terugbetaling' (en dit brengen ze natuurlijk ook in rekening). Later vertelden ze ons dat ook onze tweede boeking door de luchtvaartmaatschappij was geannuleerd. We hebben in deze kwestie ook om terugbetaling gevraagd (en hebben opnieuw de vergoeding voor geassisteerde terugbetaling betaald). Beide 'geassisteerde terugbetalingen' waren beloofd binnen zes weken aan ons terug te betalen. Dit is nu VIER MAANDEN en we hebben nog geen cent van ons geld teruggezien. Het totaal aan boekingen kostte ons ruim 1500 euro (exclusief fees). We kunnen Kiwi niet bellen, aangezien ze alleen telefoontjes aannemen van vluchten die de komende 3 dagen vertrekken. Wat resteert is e-mailcommunicatie die weken niet wordt beantwoordt (of zelfs helemaal niet).

    Kiwi heeft de slechtste klantenservice ooit, volgt de Europese en internationale wetgeving inzake passagiersrechten niet en probeert waar mogelijk geld van u af te nemen. Ik zou niemand aanraden om deze reisorganisatie te gebruiken. Als je geen andere optie hebt kun je beter helemaal niet gaan dan boeken bij Kiwi.com

    Door: Esther11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tickets

    Helaas ik kan geen 0 geven
    Helaas ik kan geen 0 geven. wat een vaginaal organisatie.
    Oplichters zijn het. Ze verkopen zelfs tickets van maatschappijen die al failliet zijn.
    Nooit, maar dan ook nooit via deze criminelen boeken.
    Had ik maar eerder om een review van dit vaginale bedrijf gezocht, dan had ik nooit geboekt.
    Hoe ze aan 4 sterren komen is mij in ieder geval een raadsel.

    Door: Frits Brattinga01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket retourtje

    Ik heb voor mijn vriend een vliegticket gekocht van Guam naar Amsterdam. Wij hadden al eens eerder via deze website geboekt, toen maakten we binnenlandse reizen in de Filipijnen. Alles ging toen goed. Dit keer werd de heenvlucht vlucht een week voor vertrek geannuleerd. Kiwi kon deze niet omboeken, omdat we zogenaamd een ''goedkoper'' ticket hadden geboekt. (van duizend Euro, bij de KLM bleek het achteraf nog goedkoper te zijn) We kregen alleen de optie om de eerste vlucht te annuleren en dan zelf een nieuwe vlucht te boeken via een andere maatschappij. Voor de heenvlucht kregen we 150 Euro terug. Het koste ons 350 Euro om binnen een week nog een nieuw ticket te vinden. Ik zou niet meer bij Kiwi boeken, want dit is zeer slecht geregeld.

    Door: Ella Bakker12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    tickets

    Op 20-01 terugvlucht van Ibiza naar Valencia door Ryanair geannuleerd waardoor ik mijn aansluiting op Valencia naar Amsterdam miste. De afhandeling van Kiwi is waardeloos. Men probeert me af te schepen met een terugbetaling van 7 euro. De klantenservice is ook alleen telefonisch te bereiken. Daar word je vervolgens in slecht engels afgepoeierd!

    Door: Alexander23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trip for 2 from Kuala Lumpur to Cairns

    Due to error on payment on kiwi.com, received a time out. After the time out rebooked the trip. Looking for confirmation within the hour I received 2 confirmation mails. Directly files for refund, and now after more than 12 calls and 10 weeks later, no refund whatever. Also confirmed individually with the airlines, and they confirmed cancellation and refund. Still Kiwi does not provide me insights, refunds or other explanation why it takes so long. Totally unhappy and will not spend any time anymore on this company with such a bad service. Lower price does not counter this bad service. (booking: 19Sept, cancellation: 19Sept, now 4Dec)

    Door: Lin Yeh04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    vliegtickets Campo Grande-Rio

    Een week voor vertrek stuurt KIWI nog (fake)tickets toe. Echter in Campo Grande blijkt de vliegmaatschappij al geruime tijd failliet te zijn. Tickets zijn betaald en KIWI geeft niet thuis. Echt waardeloos van KIWI!!!

    Door: Ruud van Keeken14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket

    WAARSCHUWING!!!
    Boek hier niet je vliegtickets. Ze verkopen een pakket wat ze niet waar kunnen maken. Nog maar twee weken geleden geboekt en nu al 3 x gewijzigd vanwege volgeboekte vluchten of geannuleerde vluchten. Alternatieven die ze aanbieden zijn ronduit ruk: meer dan 50 uur reizen naar India of te korte overstaptijd waardoor je je volgende vlucht zeker gaat missen. Of grof geld bij betalen voor iets betere opties die ze waarschijnlijk ook niet waar kunnen maken. DOE HET NIET!

    Door: Anna de Graaf23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets retour

    Wanneer er geen bijzonderheden zijn werkt de organisatie redelijk mee en is het goedkoop, echter wilden wij later bagage bij boeken, dit was niet makkelijk te regelen. Je moet in ieder geval in het Engels bellen, ondanks de e-mails Nederlands waren, en ze vragen belachelijk meer geld dan bij de vliegtuig maatschappij zelf. Aan de telefoon reageert men geïrriteerd als je geen genoegen wil nemen met zulke hoge kosten. Echter kan je niet zelf bij de vliegtuig maatschappij je bagage bijboeken, omdat kiwi.com geen informatie over je reservering mag delen (ik weet niet met welk mailadres ze hebben geboekt en hun betaalgegevens krijg je niet). Je kan dus geen volledig inzicht krijgen in je eigen vlucht. Het voelt als een belachelijk verdienmodel als je de prijsverschillen ziet van kiwi.com en de vliegtuig maatschappij zelf.

    Tevens zijn voor de heen en terugreis de stoelen niet naast elkaar ingecheckkt, ondanks dit wel had gekund gezien er genoeg plek was op de terugweg. Dit had echt beter gekund.

    Ik zou volgende keer iets meer betalen via een andere organisatie, zodat ik zelf meer controle over de vlucht heb.

    Door: Anne13-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Tickets van Taipei naar Kuala Lumpur

    Slechte organisatie zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel. We kregen in Taipei ineens te horen dat onze vlucht 12 uur later zou vertrekken. van Taipei naar Kuala Lumpur. Hierdoor zaten we in taipei met het dilemma dat we om 12:00 het hotel uit moesten en onze vlucht pas 's nachts vertrok. Één nacht in Kuala Lumpur voor niets geboekt omdat we pas de volgende ochtend aankwamen. Enige wat Kiwi doet is verwijzen naar de luchtvaartmaatschappij. Stel luie varkens. Niet mee in zee gaan.

    Dit is het enige wat ze mailen:
    "After reviewing your reservation, I would like to inform you that, the schedule change is done by the airline. Kiwi.com bear no responsibility for the Schedule change done by the Airline. If in case you are not happy with the schedule to change you can get in touch with the airline asking for the alternative or you can ask for the refund for your first flight "

    Door: Petrus10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    KIWI NIET DOEN

    Vlucht geboekt via KIWI. Van Faro naar EIndhoven over Londen. Vliegtuig 2 uur te laat. Aansluiting gemist. Zelf vlucht geboekt, zelf hotel geboekt, zelf taxi geregeld, ponden voor kosten levensonderhoud. Allert gedeclareerd. 1.000 euro kosten. Ze betalen nog niet eens de kosten voor de vervangende tickets. 600 euro tekort! Slechte club. 100 % garantie stelt niks voor. Review achter gelaten bij sites. Ja we moeten nog in uw zaal duiken. SLECHTE CLUB NIET BOEKEN ALS JE SHIT KRIJGT IS HET KLOTE

    Door: Bram Timmer15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Oplichters

    Oplichters! Boek nooit via kiwi. Zorgen voor extra kosten.

    Door: Stefano Tronci17-03-2019
    Kinnem30-04-2019

    Heb jij misschien contact gegevens van hun? Ik heb boeking geplaatst maar geen e-mail gekregen en kan hun contact gegevens nergens vinden

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Kiwi.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Kiwi.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Kiwi.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kiwi.com actief?

    Kiwi.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kiwi.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.