NederlandReview

  Ervaringen Kiwi.com

  Met wat voor soort vervoer je ook reist, je wilt natuurlijk niet dat dit duurder uitpakt dan strikt noodzakelijk. Kiwi.com kan je helpen om de goedkoopste vluchten te regelen, treinreizen of busritten te regelen. Maar hoe comfortabel zullen deze treinreizen nou echt zijn? Zul je wel voldoende beenruimte hebben tijdens een lange vliegreis? Zullen de busritten op hun website echt de meest goedkope optie zijn of vind je al snel ergens een betere deal? Zal het moeilijk zijn om tickets of kaartjes te bestellen via hun website? En wat voor een klantenservice kan er van Kiwi.com verwacht worden als je even ergens wat hulp bij nodig hebt? De enigen die je hier een duidelijk antwoord over kunnen geven zijn de reizigers die al eens kaartjes via Kiwi.com op de kop hebben getikt. Lees dus de reviews die hier op NederlandReview zij geplaatst zodat je een eerlijk beeld van Kiwi.com krijgt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je een aardig beeld geven voordat je zelf een kaartje via Kiwi.com koopt.

  Over Kiwi.com
  Kiwi.com is een bedrijf dat goedkope tickets aanbiedt. Het gaat hierbij om tickets voor verschillende soorten vervoer. Vooral in eigen land kun je natuurlijk veel met de bus af. Je kan dan via Kiwi.com bustickets bestellen zodat je makkelijk in kunt stappen. Maar je kunt natuurlijk ook tickets voor busreizen in Frankrijk, Amerika of zelfs Azië krijgen. Zoek op Eiffel Tower, Grand Canyon of andere bestemming en zie wat voor mogelijkheden er zijn. Voor verdere bestemmingen kan de trein een sneller alternatief zijn. Daarom heeft Kiwi.com ook verschillende treintickets over de hele wereld. En als je van plan bent om echt een verre reis te maken, dan kun je gebruik maken van één van hun vliegtickets. Je kunt naar alle vliegvelden van de wereld vliegen, want overal heeft wel vluchten naartoe. Dus of je nou in Europa wilt blijven of naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt, Kiwi.com heeft wat manieren om er te komen.


  Kiwi.com introduceert NOMAD

  Diensten van Kiwi.com
  Je kunt op Kiwi.com heel gemakkelijk kaartjes bestellen. Je kunt zoeken op steden, landen, bezienswaardigheden en andere bestemmingen. Het is zelfs mogelijk te werken met verschillende mogelijke beginpunten. Natuurlijk willen ze ook je vertrekdatum en de datum van de terugreis weten. Bij vluchten kun je kiezen tussen economy, business en First class. Als je je e-mailadres invoert en dus lid wordt van hun digitale nieuwsbrief krijg je €10 korting op je eerstvolgende treinreis, busrit of vliegreis. Verder is er nog een Kiwi.com klantenservice die je zal helpen als je wat hulp of advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kiwi.com
  Heb jij wel eens een vlucht geboekt via Kiwi.com? Dan horen wij graag meer over jouw eigen ervaring met deze reismaatschappij. Was het makkelijk je beginpunt en eindbestemming te vinden via hun website? Kreeg je de tickets op tijd in huis of kwamen ze pas aan toen je al weg had moeten zijn? En wat voor een klantenservice biedt Kiwi.com aan? Schrijf je eigen Kiwi.com review en laat ons weten wat jouw mening over Kiwi.com is.

  Kiwi.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4,4
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  4

  Prijs

  4,6

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters

  Stefano Tronci17-03-2019

  Oplichters! Boek nooit via kiwi. Zorgen voor extra kosten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  twee keer geboekt goedkoper

  lex11-02-2019

  twee keer hier geboekt en dat was stuk goedkoper dan waar ik normaal boekte dus ik ben tevreden
  alles met de vlucht ging ook goed enzo

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Vlucht gewijzigd, zonder bericht

  Anita van As26-01-2019

  Een vlucht geboekt om 12.00 uur van hanoi naar Hoi An.
  Om 7.00 uur gecheckt op internet maar kon de vlucht niet vinden, contact krijgen ging ook niet. Samen met de hotelreceptie kwamen we er om 8.00 achter dat onze vlucht gecanceld was en dat we verplaatst waren naar de vlucht van 9.30 uur. In anderhalf uur uitchecken en een taxirit van 50 minuten hebben we het ternauwernood gered! Was een hele stresstoestand
  Fijn dat dit niet is gemeld naar ons, als we zelf om 7.00 uur de vlucht niet gezocht hadden op internet waren we mooi te laat geweest!
  Heeeel slecht!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Kiwi.com

  Uw beoordeling