NederlandReview

  Ervaringen Jet Airways

  Wanneer je op vakantie gaat, of voor zaken op reis moet naar het buitenland, kun je vliegen met verschillende maatschappijen. De prijzen en service die zij bieden verschillend onderling nogal, dus daarom is het handig dat je op deze pagina kunt lezen wat de ervaringen van reizigers met Jet Airways was.

  Over Jet Airways


  In India is Jet Airways de grootste luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis de internationale luchthaven in Mumbay. Jet Airways vliegt naar 46 bestemmingen in India en 20 daarbuiten, namelijk internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Als knooppunt in haar netwerk hebben zij onder andere de luchthaven van Brussel opgenomen. Vanaf hier vliegen ze dagelijks naar Mumbay, Kennedy International (New York), Newark (bij New York), Toronto, Chennai en Delhi.


  Jet Airways is een Indiase luchtvaartmaatschappij, hier meer informatie over hun land van herkomst

  Diensten


  Wanneer je de website opent kun je, indien dit nog niet zo is, rechtsboven het land en de taal instellen van jouw voorkeur. Ook de Nederlandse taal is gewoon beschikbaar.

  Boeken

  Je kunt, heel eenvoudig, via de invulvelden bovenaan de pagina of via het woord ‘Book’ helemaal bovenaan de pagina in de blauwe balk, een vlucht zoeken en boeken. Klik eerst aan of je een enkele reis, retour of een reis naar meerdere steden wilt boeken. Klik vervolgens bij de zoekvelden op de gewenste luchthaven van vertrek, klik vervolgens op de gewenste bestemming, kies een datum en geef aan met hoeveel personen je wilt reizen. Vervolgens krijg je het resultaat met de mogelijkheden te zien. Er zijn via het woord ‘Book’ nog twee pagina’s te vinden via welke je autohuur kunt reserveren of een combinatie van vluchten met hotels.

  Daarnaast zie je vier belangrijke onderdelen met de nodige informatie, opties en mogelijkheden om te boeken en dergelijke:

  1. Uw reis plannen

  Op deze pagina kun je vluchten boeken, inchecken via internet en andere incheckopties vinden, vluchtinformatie vinden en JetXtras boeken. Verder kun je er een Fare Lock, waarmee je binnen 72 uur tegen de dan geboden prijs je vlucht kunt reserveren. Verder kun je er voor een lage prijs een eerdere vlucht reserveren, bestemmingen ontdekken en informatie vinden over de Best Price Promise van Jet Airways.

  2. Reisinformatie

  Hier kun je alles vinden wat je moet weten wanneer je met kinderen reist, mogelijkheden vinden voor het boeken van speciale assistentie en informatie vinden over alles wat met bagage te maken heeft. Daarnaast kun je er de eisen die er zijn voor paspoorten en visa vinden en je leest er alles over ESTA, een elektronisch systeem voor reistoestemming naar de VS via het internet.

  3. Jetprivilege

  Hier lees je alles over het lidmaatschap van het JetPrivilige programma, het verdienen van JP Miles bij het boeken van vluchten en bij aankopen bij één van de programmapartners en wat de voordelen hiervan zijn.

  4. Jet Experience

  Hier is meer informatie over het bedrijf Jet Airways te vinden en informatie over de Explore India Pass.

  Klachten en vragen


  Er is op de website een aparte pagina te vinden met meerdere mogelijkheden om contact te leggen met de klantenservice van Jet Airways. Daar kun je terecht met jouw vragen en klachten.

  Wat is jouw mening over Jet Airways?


  Wat vind jij van de service aan boord, en waren de vluchten op tijd? Had je genoeg beenruimte in het vliegtuig en wat vond je van de maaltijden? Deel hier de ervaringen die jij op hebt gedaan bij het vliegen met deze maatschappij, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

  Kun je op de website van Jet Airways eenvoudig een reis boeken en hoe verlopen de vluchten met deze maatschappij? Bieden zij voldoende comfort aan?

  Jet Airways
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jet Airways

  Uw beoordeling