ItaliaRail

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ItaliaRail

Zoek je een organisatie waar je jouw reis door Italië kunt plannen? Bekijk wat de ervaringen van klanten zijn bij ItaliaRail. NederlandReview is volledig objectief en onafhankelijk.  


Wat is ItaliaRail?

 


ItaliaRail is een bedrijf waar je jouw reis door Italië kunt plannen. Daarnaast verleend dit bedrijf nog meer services te weten: een geschikt hotel vinden, een hoge snelheid treinreis en een nachttrein boeken. Het bedrijf verzorgt ook transfers van en naar het vliegveld.  


Toelatingscriteria

 


Mocht je een samenwerking met het bedrijf aangaan garandeer je dat je tenminste 18 jaar bent. Het bedrijf stelt altijd toelatingscriteria te kunnen wijzigen. Je bent zelf als enige verantwoordelijk voor het feit dat de servicevoorwaarden in overeenstemming zijn met alle wetten, regels en voorschriften die betrekking op jou hebben. Je moet verklaren dat alle informatie die je over jezelf geeft, niet in strijd is met enige toepasselijke wet, regel of regelgeving. Daarnaast worden services aangeboden die gericht zijn op jouw gebruik en niet op een derde partij.  


Populaire trein trajecten 

 


Een aantal populaire trein trajecten zijn van Rome naar Florence, Milaan, Venetië en Salerno. Het tweede traject dat we hier benoemen is de trein van Florence naar Rome, Milaan, Pisa en Venetie. Het derde traject start in Milaan en rijdt naar Florence, Rome en Venetië. Als laatste wordt nog aangeven dat de trein van Italië naar Zwitserland populair is. Er zijn nog veel meer reizen die als populair worden betiteld. Deze kun je checken op de website van ItaliaRail.  


Annuleringen en wijzigingen

 


Er wordt aangegeven dat annuleringen en wijzigingen vanwege technische en commerciële specificaties van boekingen via de ItaliaRail.com-klantenservice onderworpen zijn aan speciale regels. Denk dus goed na voordat je een reis wil annuleren of wijzigen. De systemen van ItaliaRail.com bieden klanten in het geval van tickets met meerdere segmenten de speciale mogelijkheid om voor het laagste tarief voor elk deel te betalen. Hoewel afzonderlijke delen altijd gewijzigd kunnen worden volgens de regels van het tarief dat op het specifieke segment wordt toegepast, worden wijzigingen van de hele reis beheerst door de meest beperkende regels onder de regels die op de segmenten worden toegepast. Voor alle regels met betrekking tot annuleren en wijzigen neem je een kijkje op de website van ItaliaRail. Let op: Het is wel in het Engels beschreven.  


Wetenswaardigheden

 


Mocht je een reis willen boeken kun je deze helemaal op maat plannen. Op de homepage van de website kun je zoekopdrachten geven. Zo kun je het vertrek en eindstation van de beoogde treinreis aangeven. Het bedrijf stelt al meer dan 20 jaar ervaring te hebben in de trein- en reisbranch. Volgens het bedrijf verlenen ze services aan miljoenen reizigers. Daarnaast wordt er nog medegedeeld dat het bedrijf de 2020 Platinum Trusted Service Award hebben gewonnen. Mocht je contact willen opnemen dan is dat mogelijk. Je dient er wel rekening mee te houden dat de supportafdeling Engels spreekt.  


Welke klantervaringen zijn er bij ItaliaRail? 

 


Ben je al klant bij ItaliaRail? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview help je mensen enorm. Op welke manier heb jij de samenwerking met ItaliaRail ervaren? Ga je bij je volgende Italië reis weer iets boeken via ItaliaRail? Door je visie te delen krijgen mensen een reëel beeld van deze dienstverlener. Dit gezegd hebbende zouden we het absoluut waarderen als je jouw visie over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede door jouw inbreng blijven we het beste objectieve en onafhankelijke review bedrijf van Nederland!   

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)