NederlandReview

  Ervaringen Isropa

  Je gaat maar één of enkele keren per jaar op vakantie. Daarom moet die vakantie dan wel goed georganiseerd zijn. Het zou kunnen zijn dat Isropa jouw droomvakantie voor je kan organiseren. Maar wat voor een soort vakanties zal dit vakantiebedrijf aanbieden? Naar wat voor een bestemmingen zullen ze je laten gaan? In wat voor soort accommodaties zul je overnachten? Zullen ze wel aan alles gedacht hebben of gaan er regelmatig dingen mis? Zal het moeilijk zijn om een reis, trip of vakantie te boeken via hun website? En zal er een Isropa klantenservice voor je klaar staan als je er zelf niet uit kunt komen? Hierover kunnen alleen reizigers die al eens een vakantie bij Isropa hebben geboekt je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een vakantie met Isropa inhoudt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen zullen je alles vertellen wat je over Isropa zou moeten weten.

  Over Isropa

  Isropa is een reisbureau dat vakanties aanbiedt. Volgens hun website organiseren zij reizen naar prachtige landen en schitterende gebieden. Iedere keer worden er steeds meer bestemmingen aan de al bestaande lijst toegevoegd. Voorbeelden van bestemmingen die ze op dit moment aanbieden zijn Portugal, Marokko, Tel Aviv, Jordanië, Israel, Oman, Cyprus en Malta. Tijdens je vakantie kun je verblijven in een hotel, villa of appartement. Je kunt de vakantie zo luxe maken als je het zelf wilt, al heeft natuurlijk iedereen een ander idee van luxe. De meeste bestemmingen die Isropa aanbiedt zijn aan zee gelegen. Hierdoor combineer je de kennismaking met een bijzondere cultuur met een ontspannen strandvakantie. Ook hebben ze verschillende rondreizen en groepsreizen. Je kunt dus met een groep mee maar ook zelfstandig op verkenning. Ze willen ervoor zorgen dat er zowel voor ervaren reizigers als degenen die voor het eerst een bezoek aan een land brengen voldoende bezienswaardigheden zijn. Mocht jouw perfecte reis er (nog) niet bij zitten, dan kan Isropa je altijd nog helpen een reis op maat samen te stellen.


  Een rondreis door Jordanië met Isropa.

  Diensten van Isropa

  Je kunt heel gemakkelijk een vakantie boeken via Isropa. Zoals al gezegd kun je kiezen voor een hotel, appartement of villa. Maar er zijn nog meer dingen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben logies, vol pension, half pension, all inclusive en logies met ontbijt. Daarbij kun je kiezen voor extra faciliteiten. Hieronder verstaan ze of een hotel minder dan 500 meter van een strand of centrum moet liggen. Maar ook aerobics, airconditioning en amusement voor volwassenen valt hieronder. En je moet logischerwijs het gewenste land en duur van je vakantie opgeven. Isropa laat je dan de mogelijkheden zien die voldoen aan je voorkeuren zodat jij een boeking kunt plaatsen. Ook heeft Isropa een klantenservice die je bij kan staan als je hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Isropa

  Heb jij een geweldige vakantie bij Isropa gehad of zijn er juist dingen die verbetering nodig hebben? Of jouw ervaring met Isropa nou negatief of positief was, wij horen graag jouw mening. Hoe prettig was het hotel waar je in verbleef? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? En wat vind je van de klantenservice van Isropa? laat een Isropa review achter en vertel ons hoe jij over Isropa denkt.

  Isropa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Isropa

  Uw beoordeling

  Werkelijk fantastische reis gemaakt met Isropa

  Werkelijk fantastische reis gemaakt met Isropa. Het was een tip van een vriendin van mij, die had deze organisatie al eerder ontdekt en was ermee op groepsreis naar Egypte geweest. Zij was helemaal lyrisch na afloop, dus dat moesten wij ook proberen.

  Wij waren vooral te spreken over de grondige service en de uitstekende reisbegeleiding. Alles netjes geregeld, zowel van te voren als tijdens de reis zelf. De locatie zelf was overigens ook prachtig en bijzonderder dan vooraf gedacht.

  Het was even sparen voor ons maar het was de prijs honderd procent waard. Zo'n reis blijft je nog lang bij. Wij gaan niet zo erg vaak op reis, wegens veel verplichtingen thuis enzo, maar we zijn blij dat we deze reis hebben gemaakt. Komt er een volgende keer, dan zouden we zeker wederom met Isropa gaan en we raden het dan ook zeker aan!

  Door: Maria23-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Isropa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Isropa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Isropa actief?

  Isropa is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Isropa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.