Isropa

Alle reviews

Isropa

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Werkelijk fantastische reis gemaakt met Isropa

  Werkelijk fantastische reis gemaakt met Isropa. Het was een tip van een vriendin van mij, die had deze organisatie al eerder ontdekt en was ermee op groepsreis naar Egypte geweest. Zij was helemaal lyrisch na afloop, dus dat moesten wij ook proberen.

  Wij waren vooral te spreken over de grondige service en de uitstekende reisbegeleiding. Alles netjes geregeld, zowel van te voren als tijdens de reis zelf. De locatie zelf was overigens ook prachtig en bijzonderder dan vooraf gedacht.

  Het was even sparen voor ons maar het was de prijs honderd procent waard. Zo'n reis blijft je nog lang bij. Wij gaan niet zo erg vaak op reis, wegens veel verplichtingen thuis enzo, maar we zijn blij dat we deze reis hebben gemaakt. Komt er een volgende keer, dan zouden we zeker wederom met Isropa gaan en we raden het dan ook zeker aan!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

La Taha Vakantiehuizen
3 reviews

Bent u op zoek naar beoordelingen van vakantiehuizen aanbieder La Taha? Zoekt u het aller fijnste vakantiehuis van Spanje? Grote kans dat u het gez...

Isropa

Je gaat maar één of enkele keren per jaar op vakantie. Daarom moet die vakantie dan wel goed georganiseerd zijn. Het zou kunnen zijn dat Isropa jouw droomvakantie voor je kan organiseren. Maar wat voor een soort vakanties zal dit vakantiebedrijf aanbieden? Naar wat voor een bestemmingen zullen ze je laten gaan? In wat voor soort accommodaties zul je overnachten? Zullen ze wel aan alles gedacht hebben of gaan er regelmatig dingen mis? Zal het moeilijk zijn om een reis, trip of vakantie te boeken via hun website? En zal er een Isropa klantenservice voor je klaar staan als je er zelf niet uit kunt komen? Hierover kunnen alleen reizigers die al eens een vakantie bij Isropa hebben geboekt je meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een vakantie met Isropa inhoudt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen zullen je alles vertellen wat je over Isropa zou moeten weten.

Over Isropa
Isropa is een reisbureau dat vakanties aanbiedt. Volgens hun website organiseren zij reizen naar prachtige landen en schitterende gebieden. Iedere keer worden er steeds meer bestemmingen aan de al bestaande lijst toegevoegd. Voorbeelden van bestemmingen die ze op dit moment aanbieden zijn Portugal, Marokko, Tel Aviv, Jordanië, Israel, Oman, Cyprus en Malta. Tijdens je vakantie kun je verblijven in een hotel, villa of appartement. Je kunt de vakantie zo luxe maken als je het zelf wilt, al heeft natuurlijk iedereen een ander idee van luxe. De meeste bestemmingen die Isropa aanbiedt zijn aan zee gelegen. Hierdoor combineer je de kennismaking met een bijzondere cultuur met een ontspannen strandvakantie. Ook hebben ze verschillende rondreizen en groepsreizen. Je kunt dus met een groep mee maar ook zelfstandig op verkenning. Ze willen ervoor zorgen dat er zowel voor ervaren reizigers als degenen die voor het eerst een bezoek aan een land brengen voldoende bezienswaardigheden zijn. Mocht jouw perfecte reis er (nog) niet bij zitten, dan kan Isropa je altijd nog helpen een reis op maat samen te stellen.


Diensten van Isropa
Je kunt heel gemakkelijk een vakantie boeken via Isropa. Zoals al gezegd kun je kiezen voor een hotel, appartement of villa. Maar er zijn nog meer dingen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben logies, vol pension, half pension, all inclusive en logies met ontbijt. Daarbij kun je kiezen voor extra faciliteiten. Hieronder verstaan ze of een hotel minder dan 500 meter van een strand of centrum moet liggen. Maar ook aerobics, airconditioning en amusement voor volwassenen valt hieronder. En je moet logischerwijs het gewenste land en duur van je vakantie opgeven. Isropa laat je dan de mogelijkheden zien die voldoen aan je voorkeuren zodat jij een boeking kunt plaatsen. Ook heeft Isropa een klantenservice die je bij kan staan als je hulp nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Isropa
Heb jij een geweldige vakantie bij Isropa gehad of zijn er juist dingen die verbetering nodig hebben? Of jouw ervaring met Isropa nou negatief of positief was, wij horen graag jouw mening. Hoe prettig was het hotel waar je in verbleef? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? En wat vind je van de klantenservice van Isropa? laat een Isropa review achter en vertel ons hoe jij over Isropa denkt.

}