NederlandReview

  Ervaringen Interrail

  Heb jij je volgende vakantie al geboekt? Zo niet, dan ben je misschien wel op zoek naar een leuke bestemming en vervoer er naartoe. De trein kan hiervoor een handig vervoersmiddel zijn. Het gaat snel en je ziet toch onderweg nog wat. Interrail kan je van tickets naar treintickets naar allerlei bestemmingen voorzien. Maar zullen die tickets wel geldig zijn? Hoe comfortabel is reizen met de bus nou echt? Uit wat voor bestemmingen zul je allemaal kunnen kiezen? Zal het makkelijk zijn je reis te plannen via Interrail’s website? En wat zal de reactie van Interrail’s klantenservice zijn als je toch nog problemen tegenkomt onderweg? Hierover kunnen alleen reizigers die al eens een treinreis via Interrail hebben gemaakt je uitsluitsel geven. Kijk eens naar hun reviews om erachter te komen hoe zij over Interrail denken. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je alles vertellen wat je over Interrail moet weten voor je er treintickets koopt.

  Over Interrail

  Interrail is een bedrijf dat treintickets verkoopt. Ze vinden namelijk dat één treinpas de deuren opent naar nieuwe bestemmingen, vriendschappen en culturen. Hun motto is “ben waar je wilt zijn”. Ze hebben verschillende passen waar je uit kunt kiezen. Zo is er de Global Pass. Ze zijn er voor jongeren, volwassenen, kinderen en senioren. Je kunt hiermee naar iedere bestemming in Europa reizen of dat nou een bruisende stad of juist een lieflijk dorpje is. Er is ook nog een One Country Pass. Met deze pas kun je meer ontdekken van het land van jouw keuze. Het biedt namelijk niet alleen toegang tot de trein maar ook tot verschillende attracties. De Interrail Premium Pass heeft nog wat extra voordelen. Daarmee kun je gratis een plek in de trein reserveren en reizen met meerdere generaties. Kinderen reizen namelijk gratis als ze reizen met een volwassene of senior. En dan zijn er ook nog passen met extra voordelen zoals gratis veerboten, extra comfort of Eilandhoppen op de Griekse eilanden. Met deze passen kun je door heel Europa reizen. Je kunt kiezen uit bestemmingen zoals Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Polen, België, Ierland, Portugal, Luxemburg, Roemenië, Bosnië,Griekenland, Kroatië, Groot-Brittannië, Noorwegen, Spanje en nog wel een aantal andere landen. Ze zijn, naar eigen zeggen, de enige pas waarmee je naar 30 verschillende landen kunt reizen. Je kunt een mooie stedentrip maken of juist door een land reizen zoveel als je wilt.


  Reis vrij door heel Europa.

  Diensten van Interrail

  Je kunt via Interrail’s website een Interrail pass aanvragen. Als je een jongere of senior bent dan heb je geluk, want die kunnen de pass met korting krijgen. Ook zijn er partneraanbiedingen voor een stel dat samen reist. Verder heeft Interrail nog een klantenservice om je bij te staan als je hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Interrail

  Heb jij zelf al eens gereisd met een pass van Interrail? Dan horen wij uiteraard natuurlijk graag alles over jouw Interrail ervaring. Hoe makkelijk was het om een pas aan te vragen via Interrail’s website? Kon je met de pas inderdaad heel Europa door of waren er toch nog voorwaarden? En wat voor een klantenservice verleend Interrail aan reizigers die één van hun passen bezitten? Laat een Interrail review achter en vertel ons wat jouw mening over Interrail echt is.

  Interrail
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interrail

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Interrail een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Interrail. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Interrail actief?

  Interrail is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interrail gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.