NederlandReview

  Ervaringen IetsDoenOfferte.nl

  Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Ietsdoenofferte.nl is een bedrijf wat zich richt op vakanties en daguitjes en tal van andere activiteiten van buurtfeesten tot babyshowers en van zakelijke evenementen tot schoolreisjes. Het is een zeer compleet bedrijf waar je vele verschillende offerte kunt opvragen. Geweldig gewoon. Ken je ze nog niet? Dan is het goed om de verschillende reviews te lezen om een beeld te krijgen van Ietsdoenofferte.nl. Als je het bedrijf al wel kent en er een goede of slechte ervaring mee hebt dan zien we deze graag terug op onze website NederlandReview.

  Over Ietsdoenofferte.nl

  De site is door Rik Engelen uit frustraties georganiseerd. Het is gebeurt wanneer men een weekendje weg met een voetbalelftal willen maken en een vrijgezellenfeest van een zwager. Het was moeilijk om snel tot meer informatie te komen en te krijgen. Vervolgens heeft hij hier iets aan gedaan en het portaal Ietsdoenofferte.nl bedacht en ogericht.

  De site Ietsdoenofferte.nl is een onderdeel van R&B Webpromotions en JG Webmarketing. Het is gestart in 2012.

  Ook een feest geven zoals BIGBANG?  Regel de offerte op Ietsdoenofferte.nl. Bang Bang Bang!

  Diensten van Ietsdoenofferte.nl

  Deze site maakt het mogelijk om klanten en bedrijven aan elkaar te koppelen. Ze zijn actief in meer dan 30 markten in Nederland en ook in België. De leadgeneratie helpt je om kwalitatieve leads te krijgen en offerte aanvragen te krijgen van de juiste doelgroep in de juiste regio. Er is voor de bedrijven een vermelding in de bedrijvengids. Ook daar kan men online gaan adverteren. Het is mogelijk om een breed publiek te bereiken. Er komen zeker nieuwe klanten en opdrachten aan als je gebruikt maakt van Ietsdoenofferte.nl is de uitleg aan bedrijven.  Klachten, tips en complimenten over Ietsdoenofferte.nl

  Ontevreden over Ietsdoenofferte.nl? Dien dan een klacht in per mail, telefoon of per post. Het is goed om dan ene mooi en helder antwoord te krijgen.
  Een compliment indienen of een tip kan op dezelfde manier gedaan worden.

  Heb jij ervaring met Ietsdoenofferte.nl?

  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Lees hier de ervaringen met IetsDoenOfferte.nl, van klanten die hier online hun offertes voor bijvoorbeeld een feest, babyshower, bruiloft, jubileum of vrijgezellenfeest hebben geregeld!

  IetsDoenOfferte.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IetsDoenOfferte.nl

  Uw beoordeling

  Snel een overzicht van verschil in prijs

  In mijn zoektocht naar een goed en goedkoop bedrijf om mijn klussen uit te laten voeren, heb ik en offerteaanvraag gedaan op IetsDoenOfferte.nl. Dit is voor mij echt ideaal. Je stelt via de website een vraag, waarna de medewerkers een reactie sturen. Vervolgens krijgen bedrijven de kans om op je vraag te reageren middels een offerte. Je krijgt op deze manier meerdere offertes, zodat je snel een overzicht hebt van de kosten die ieder bedrijf in rekening brengt voor de werkzaamheden. Vervolgens kies je zelf met welk bedrijf je in zee gaat. Ik heb uiteindelijk behoorlijk minder geld betaald dan begroot, dus het werkt zeker wel. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

  Door: Jacob Snel21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Bij IetsDoenOfferte kun je echt alles aanvragen

  Ik betaal niet graag teveel geld wanneer ik een klus door een vakman uit moet laten voeren, dus vraag ik meestal meerdere offertes op bij verschillende bedrijven. IetsDoenOfferte is hier echt ideaal voor. Je kunt zo voor allerlei werkzaamheden een offerte opvragen en krijgt binnen de kortste keren een reactie. Ik heb meerdere offertes aangevraagd, waardoor ik de kosten makkelijk en rustig kon vergelijken. Uiteindelijk voor de goedkoopste gekozen en het werk dat geleverd werd was gewoon prima. Het probleem is verholpen en ik ga hier vast nog vaker gebruik van maken.

  Door: Meike Dam29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Offerte opgevraagd bij IetsDoenOfferte.nl

  Om een inschatting te kunnen maken van de kosten voor een feestje dat ik wilde geven, heb ik een offerte opgevraagd bij IetsDoenOfferte.nl. De medewerkers en de service hier hebben me echt heel erg geholpen. Ik heb uiteindelijk voor een stuk minder dan gepland een feest kunnen geven. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken bij bijvoorbeeld toekomstige feestjes.

  Door: Henk Spaan09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is IetsDoenOfferte.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over IetsDoenOfferte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IetsDoenOfferte.nl actief?

  IetsDoenOfferte.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IetsDoenOfferte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.