IetsDoenOfferte.nl

Alle reviews

IetsDoenOfferte.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel een overzicht van verschil in prijs

  In mijn zoektocht naar een goed en goedkoop bedrijf om mijn klussen uit te laten voeren, heb ik en offerteaanvraag gedaan op IetsDoenOfferte.nl. Dit is voor mij echt ideaal. Je stelt via de website een vraag, waarna de medewerkers een reactie sturen. Vervolgens krijgen bedrijven de kans om op je vraag te reageren middels een offerte. Je krijgt op deze manier meerdere offertes, zodat je snel een overzicht hebt van de kosten die ieder bedrijf in rekening brengt voor de werkzaamheden. Vervolgens kies je zelf met welk bedrijf je in zee gaat. Ik heb uiteindelijk behoorlijk minder geld betaald dan begroot, dus het werkt zeker wel. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bij IetsDoenOfferte kun je echt alles aanvragen

  Ik betaal niet graag teveel geld wanneer ik een klus door een vakman uit moet laten voeren, dus vraag ik meestal meerdere offertes op bij verschillende bedrijven. IetsDoenOfferte is hier echt ideaal voor. Je kunt zo voor allerlei werkzaamheden een offerte opvragen en krijgt binnen de kortste keren een reactie. Ik heb meerdere offertes aangevraagd, waardoor ik de kosten makkelijk en rustig kon vergelijken. Uiteindelijk voor de goedkoopste gekozen en het werk dat geleverd werd was gewoon prima. Het probleem is verholpen en ik ga hier vast nog vaker gebruik van maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Offerte opgevraagd bij IetsDoenOfferte.nl

  Om een inschatting te kunnen maken van de kosten voor een feestje dat ik wilde geven, heb ik een offerte opgevraagd bij IetsDoenOfferte.nl. De medewerkers en de service hier hebben me echt heel erg geholpen. Ik heb uiteindelijk voor een stuk minder dan gepland een feest kunnen geven. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken bij bijvoorbeeld toekomstige feestjes.

Anderen bekeken ook

Plopsa
3 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Madame Tussauds
6 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

IetsDoenOfferte.nl

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Ietsdoenofferte.nl is een bedrijf wat zich richt op vakanties en daguitjes en tal van andere activiteiten van buurtfeesten tot babyshowers en van zakelijke evenementen tot schoolreisjes. Het is een zeer compleet bedrijf waar je vele verschillende offerte kunt opvragen. Geweldig gewoon. Ken je ze nog niet? Dan is het goed om de verschillende reviews te lezen om een beeld te krijgen van Ietsdoenofferte.nl. Als je het bedrijf al wel kent en er een goede of slechte ervaring mee hebt dan zien we deze graag terug op onze website NederlandReview.  

Over Ietsdoenofferte.nl
De site is door Rik Engelen uit frustraties georganiseerd. Het is gebeurt wanneer men een weekendje weg met een voetbalelftal willen maken en een vrijgezellenfeest van een zwager. Het was moeilijk om snel tot meer informatie te komen en te krijgen. Vervolgens heeft hij hier iets aan gedaan en het portaal Ietsdoenofferte.nl bedacht en ogericht. 

De site Ietsdoenofferte.nl is een onderdeel van R&B Webpromotions en JG Webmarketing. Het is gestart in 2012. 

Diensten van Ietsdoenofferte.nl
Deze site maakt het mogelijk om klanten en bedrijven aan elkaar te koppelen. Ze zijn actief in meer dan 30 markten in Nederland en ook in België. De leadgeneratie helpt je om kwalitatieve leads te krijgen en offerte aanvragen te krijgen van de juiste doelgroep in de juiste regio. Er is voor de bedrijven een vermelding in de bedrijvengids. Ook daar kan men online gaan adverteren. Het is mogelijk om een breed publiek te bereiken.  Er komen zeker nieuwe klanten en opdrachten aan als je gebruikt maakt van Ietsdoenofferte.nl is de uitleg aan bedrijven.   

Klachten, tips en complimenten over Ietsdoenofferte.nl
Ontevreden over Ietsdoenofferte.nl? Dien dan een klacht in per mail, telefoon of per post. Het is goed om dan ene mooi en helder antwoord te krijgen. 
Een compliment indienen of een tip kan op dezelfde manier gedaan worden. 

Heb jij ervaring met Ietsdoenofferte.nl?
Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.  

Lees hier de ervaringen met IetsDoenOfferte.nl, van klanten die hier online hun offertes voor bijvoorbeeld een feest, babyshower, bruiloft, jubileum of vrijgezellenfeest hebben geregeld!

}