NederlandReview

  Ervaringen Iberostar Hotels & Resorts

  Als je je zoektocht start naar je volgende vakantiebestemming merk je al snel dat er meer aanbieders zijn dan dat je had durven denken. Meteen begin je je dan al af te vragen welke aanbieder nu het meest geschikt is voor jou. Een bedrijf die misschien wel heeft waar jij naar op zoek bent is Iberostar Hotels en Resorts. Maar wat kan je nu eigenlijk verwachten van een vakantie bij hen? Hoe zal je behandeld worden door het personeel? En wat doet de klantendienst als je hen benadert met een vraag of probleem? Daar is maar een enkele oplossing voor, echte klantenervaringen lezen op NederlandReview, dé reviewsite van Nederland. Heb je al ervaring met Iberostar? Laat dan zeker van je horen!

  Over Iberostar Hotels

  Iberostars Hotels en resorts biedt meer dan 100 4- en 5-sterren hotels aan in haar assortiment. Die hotels zijn goed voor meer dan 70 000 bedden die verspreid zijn over 16 verschillende landen. Alle hotels vind je aan het strand! Iberostar vindt het dan ook belangrijk dat je als reiziger op een mooie locatie terechtkomt. Elk hotel heeft één of meerdere tuinen en één of meerdere zwembaden. Met Iberostar kan je onder andere naar Hongarije, Spanje, Portugal, Griekenland, Bulgarije en Montenegro. Iberostar biedt ook speciale hotels aan zoals adults-only, duikvakanties, golf vakanties, Nordic walking, familievakanties, fietsvakanties, spa en relaxatie n je kan er zelfs je huwelijk en meetings organiseren.


  Een voorstelling van de Iberostar groep!

  Diensten van Iberostar

  Als je overtuigd bent van Iberostar Hotels en resorts dan kan je heel gemakkelijk je volgende vakantie boeken via hun website. Voor de best beschikbare opties vul je gewoon je bestemming of hotel naar keuze in. Daarna vul je je aankomstdatum en het aantal gasten in. Iberostar biedt ook extra diensten aan zoals tennis, zandstranden, parking, all-inclusive opties, speciale restaurants, gratis Wi-Fi, casino, hotels met uitzicht op het water, huisdiervriendelijke hotels, watersport mogelijkheden en splash pools. Je kan dat allemaal doen vanop hun website, maar ze hebben ook een App voor iPhone of Android smartphones. Als je hen een vraag wil stellen kan je makkelijk een verzoek indienen zodat ze je terugbellen. Je kan ze vinden op Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest, Instagram en LinkedIn.

  Vragen of klachten voor Iberostar Hotels en Resorts

  Heb je een vraag over een hotel? Weet je niet wat te kiezen uit het gigantische aanbod? Of denk je dat er iets mis is gegaan tijdens het boeken van je verblijf? Dan neem je best snel contact oop met een medewerker van Iberostar. Gelukkig kan je dat doen via de telefoon en e-mail.

  Schrijf zelf een review!

  Heb je al eens een vakantie geboekt bij Iberostar? Laat dan zeker weten hoe dit verlopen is! Het is namelijk belangrijk dat echte klanten een review achterlaten om zo toekomstige reizigers te helpen bij het maken van een beslissing. Wordt jij de doorslaggevende factor? Schrijf een review op NederlandReview, op de website vind je nog honderden andere bedrijven waart je reviews kan achterlaten.

  Iberostar Hotels & Resorts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Iberostar Hotels & Resorts

  Uw beoordeling

  Verblijf Mallorca

  5 maanden op voorhand gereserveerd en bij aankomst in Cristina geen plaats en doorgestuurd naar slechtste buurt van mallorca.geen vergoeding of korting voor volgende verblijf,durf nu niet meer boeken bij Iberostar om hetzelfde te moeten meemaken
  Goormans

  Door: Goormans27-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Iberostar Hotels & Resorts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Iberostar Hotels & Resorts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Iberostar Hotels & Resorts actief?

  Iberostar Hotels & Resorts is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Iberostar Hotels & Resorts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.