Hotwire

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hotwire

Ben je zoekende naar een reiswebsite waar je behalve vliegtickets ook nog eens hotelkamers, huurauto's en vakatiepakketten kunt boeken? Wellicht is Hotwire voor jou wel de uitkomst der uitkomsten. Deel je mening via NederlandReview. En als je iets bij dit bedrijf wil kopen kan het altijd verstandig zijn om te lezen wat klanten bij dit bedrijf hebben ervaren.


Wat is Hotwire?


Hotwire is een reiswebsite die vliegtickets, hotelkamers, huurauto's en vakantiepakketten aanbiedt. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco. Hotwire is een werkmaatschappij van de Expedia Group, die ook de websites ClassicVacations, Expedia, Hotels, Orbitz, Travelocity en Egencia runt.


Er wordt samengewerkt met grote bedrijven. Je kunt hotels, vliegtickets, huurauto's en vakantiepakketten in vele plaatsen boeken. Enkele voorbeelden van deze plaatsen zijn Boston, Key West, Las Vegas, Nashville, Reno, San Diego, Toronto, San Francisco, Londen en vele anderen.  


Handige wetenswaardigheden


Je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Het is goed om te onthouden dat als je een van de Hot Rates hebt geboekt, de boeking ook echt definitief is. Er zijn dan geen restituties en/of wijzigingen. Mocht je vragen hebben over de route, dan kun je het helpcentrum bezoeken. Dit helpcentrum kun je op verschillende manieren contacten.


Daarnaast staat de Hotwire-klantenservice 24/7 voor je klaar om je gratis te helpen. Dit kan telefonisch en het telefoonnummer staat op de website van Hotwire. Er wordt door het bedrijf geadviseerd om je reisnummer bij de hand te houden als je gaat bellen. Mocht je vanuit een ander land bellen (niet uit Verenigde Staten en Canada) dien je een ander telefoonnummer in te toetsen. Dit staat ook vermeld op de website van Hotwire. Soms komt het voor dat klanten advertentie of marketingvragen hebben. Dan kun je een e-mail sturen naar marketing@hotwire.com.


Mocht je actief zijn als journalist of je wilt meer informatie, dan kun je een e-mail sturen naar media@hotwire.com. Klanten kunnen zich ook inschrijven als ze op de e-maillijst willen of een nieuwswaarschuwing van het bedrijf willen ontvangen.


Voorwaarden


Er worden een aantal voorwaarden gesteld als je gebruik zou willen maken van de website. Zo moet je minstens 18 jaar oud zijn. Je dient te beschikken over wettelijke bevoegdheid om een bindende wettelijke overeenkomst aan te gaan. Als je iets onderneemt op de website dan valt dit ten aller tijde onder de gebruiksvoorwaarden. Je zult de website alleen gebruiken om echte reserveringen te maken voor jezelf of voor een persoon/bedrijf waar je bevoegd voor bent.


Je zult derden informeren over de gebruiksvoorwaarden die van kracht zijn op de boekingen die je bij het bedrijf hebt gedaan. Dit is inclusief alle regels en beperkingen. Alle informatie die je op de website verstrekt is naar waarheid ingevuld, actueel en volledig. Mocht je een Hotwire-account hebben, dan bescherm je je accountgegevens en hou je toezicht op je gegevens. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor het gebruik van je account.


Wat zijn de klantervaringen bij Hotwire?


Ben jij al klant bij Hotwire? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Wat heb jij via Hotwire geboekt? Was je tevreden over de dienstverlening en service van dit bedrijf? Ga jij in de toekomst vaker een aankoop doen bij Hotwire? Zou je dit bedrijf aanbevelen aan andere mensen? Jouw mening is veel waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)