NederlandReview

  Ervaringen HotelTravel.com

  Bent u op zoek naar ervaring van HotelTravel.com? Deze kunt u hier vinden of juist zelf een review achterlaten. HotelTravel.com is groot. Heel groot. En nu wilt u weten of groot ook goed is. Een mega aanbieder op het gebied van hotels. Heel veel keus met volgens hen even zoveel bijbehorende scherpe kamerprijzen. Maar krijgt u ook echt waar voor uw geld? Leveren ze kwaliteit?

  Om dit te kunnen beoordelen doet u er goed aan om ervaringen van andere klanten van HotelTravel.com door te nemen. Mensen die u voorgingen geven u het werkelijke beeld. Zowel positief als negatief. Onafhankelijke ervaringen van klanten zijn de beste graadmeter voor geleverde diensten. Het biedt u een overzicht en een mogelijkheid om een beeld te vormen van de organisatie. Misschien een ander beeld dan alleen dat van mooie plaatjes op een website. En misschien worden de plaatjes voor u na het lezen van reviews over HotelTravel.com alleen maar nog mooier.


  U bent bij NederlandReview op de goede site om uw eigen beeld te vormen door het beoordelen van de verschillende reviews. Een consumentenpanel dat u kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor het ideale hotelverblijf.

  Over HotelTravel.com

  Een verblijf in een hotel reserveren is de core business van HotelTravel.com. Een snelgroeiende, van origine Aziatische organisatie. Een grote speler op de markt van hotelboekingen, met een keuze uit tienduizenden hotels wereldwijd. U kunt bij hen terecht voor het boeken van hotels in Europa, Azië, Noord-Amerika en de streken in en rond de Stille Zuidzee.

  Een enorm aanbod, met hotels in duizenden steden wereldwijd. Waarbij ze zich vooral focussen op hotels in Azië, hun eigen herkomst gebied. De organisatie richt zich op zowel de particuliere als ook op de zakelijke markt. Een hotel zoeken voor een weekendje Praag met uw vrienden is net zo goed mogelijk als het boeken van een aantal hotelovernachtingen voor uw personeel tijdens hun werkzaamheden bij bijvoorbeeld de Frankfurter Messe.

  HotelTravel.com heeft honderden medewerkers uit zo'n twintig verschillende landen in dienst. Allemaal met uitstekende kennis op het gebied van de reiswereld en op het gebied van het internet. Op die manier zijn ze volgens hun site in staat om voor u de beste online hotelreserveringen te garanderen.

  Met HotelTravel.com kun je hotelkamers boeken in bijvoorbeeld het prachtige Australië

  Diensten

  Wat kunt u verwachten van HotelTravel.com? Een heel groot aanbod van hotelkamers. Zowel voor de particulier die voor in zijn vakantie een verblijf zoekt, als voor de zakelijke markt. Ze knopen met hun specifieke en uitstekende internetkennis diverse netwerken op het gebied van beschikbare hotelkamers aan elkaar en kunnen zo heel snel een compleet overzicht geven van beschikbare kamers. Met, naar eigen zeggen, een hele goede prijs- kwaliteit verhouding.

  HotelTravel.com beschikt over de gegevens van zowel plaatselijke, kleinere hotels als van de wereldwijd bekende, grote hotelketens. Ze zoeken naar de ideale match tussen u als klant en het hotel als aanbieder. Met respect voor de prijzen voor beide partijen. En juist dat respect maakt ze zo groot en snelgroeiend. U kunt bij HotelTravel.com een perfecte kamer vinden voor een goede prijs. De hoteleigenaar krijgt op zijn beurt veel aanbod van mensen die kamers willen reserveren.

  Klachten

  HotelTravel.com levert volgens hun gegevens graag goed werk en een prima service. Ze zijn dan ook 24 uur per dag voor u bereikbaar. De site is bedoelt voor een wereldwijd publiek en er zijn dan ook wereldwijde contactgegevens op te vinden. Een specifiek tabblad over klachten is op het eerste gezicht niet te vinden. Wanneer u kiest voor de contactmogelijkheid, dan krijgt u een overzicht met een aantal telefoonnummers voor landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Europa heeft helaas geen eigen nummer.

  Voor deze mensen is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor een live chat met een Engels sprekende medewerker van de klantenservice. En tot slot is er nog een heel rijtje met e-mail adressen beschikbaar. De Engelse en Thaise versie zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De anderen voornamelijk tijdens werkdagen en kantooruren.

  Lees hier de reviews van echte klanten van HotelTravel.com! Boek je hier goedkoop de beste hotelkamer? Is de site betrouwbaar, en de service?

  HotelTravel.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HotelTravel.com

  Uw beoordeling

  Hotelkamer Melbourne

  Keurige hotelkamer geboekt in Melbourne, Australië.
  De website spreekt voor zich, boeken gaat snel.

  Aanbod mag van mij groter!

  Door: Jantelle02-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Hotelovernachtingen tegen leuke prijzen

  Heb de laatste jaren behoorlijk wat stedentripjes gemaakt naar diverse Europese steden en nu wilde ik wel eens wat verder van huis kijken. Maar ja, zie dan maar eens een geschikt hotel te vinden om in te verblijven. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk een leuke aanbieding gevonden op HotelTravel.com. Hier is een groot aanbod van diverse hotels over de hele wereld. Het boeken van een kamer is echt heel erg makkelijk en de prijs kan ook behoorlijk meevallen. Al moet je wel regelmatig de prijzen in de gaten houden, want ze willen nog weleens veranderen. Zag dat er ook diverse hotel in Europa aangeboden worden, dus deze website maar wat vaker in de gaten houden lijkt me zeker de moeite waard!

  Door: Rianne Tillema25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is HotelTravel.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over HotelTravel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HotelTravel.com actief?

  HotelTravel.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HotelTravel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.