NederlandReview

  Ervaringen HotelsClick.com

  U zoekt een hotel. In de mooiste stad en voor de allerbeste prijs. En u wilt weten of u dit gaat vinden op de site van HotelsClick.com. Om daar achter te komen bent u bij NederlandReview op de juiste plek. U kunt hier ervaringen van andere mensen met HotelsClick.com vinden. Waarom zou u uw hotel of complete vakantie wel of juist liever niet bij hen boeken? Wat doen ze bij HotelsClick.com beter dan bij andere aanbieders van vakantiereizen en hotels? Dat kunt u uitvinden door de beoordelingen van meerdere mensen met elkaar te vergelijken. Zo kunt u beoordelen of HotelsClick.com u gaat bieden wat ze u beloven.

  Over HotelsClick.com

  HotelsClick.com is in 2006 opgericht in Italië. Een deel van de oprichters had veel ervaring in het toerisme en voor een ander deel kende de ICT wereld geen geheimen. Een mooie combinatie van de kennis uit twee werelden om een heel goed werkende boekingssite op te kunnen zetten. En zo gezegd, zo gedaan.


  HotelsClick.com is een bedrijf dat wereldwijd opereert. Ze richten zich op zo'n beetje het hele, hoogwaardige segment van de verblijfsrecreatie. U kunt bij hen terecht voor het boeken van een hotel, maar ook voor het regelen van een appartement, een huurauto of de transfer van het vliegveld naar het hotel. Verder zijn ze thuis op de markt van reserveringen voor vluchten, veerboten of complete vakanties op een luxe zeewaardig jacht.

  Om het geheel compleet te maken draaien ze hun hand ook niet om voor de mogelijkheid tot het bijboeken van één of meerdere attractie(s) ter plaatse. Een rondvaart door Venetië, een museum in Spanje of een toeristische trekpleister ergens in het Andesgebergte, het is vrijwel allemaal te vinden via HotelsClick.com.

  New York, New York. Want to wake up in a city that doesn't sleep? Boek een hotelkamer!

  Diensten van HotelsClick.com

  Het aanbod van HotelsClick.com is groot. Of u nu een weekend Amsterdam of een rondreis door Cuba wilt organiseren, het moet volgens HotelsClick.com allemaal eenvoudig te doen zijn via hun site. Ze bieden hotels en andere accommodaties aan over de hele wereld, hebben volgens eigen zeggen een groot aantal kamers voor geboekt staan en u kunt bij hen eenvoudig, snel en veilig boeken. Zowel uw verblijf ter plaatse als uw vervoer er naar toe.

  Naast het boeken van verblijfsaccommodaties kunt u bij HotelsClick.com ook terecht voor het reserveren van toegangskaarten voor diverse attracties wereldwijd. Een lang weekend Parijs boeken, compleet met tickets voor de Eiffeltoren en het Louvre, moet binnen een paar muisklikken te realiseren zijn op hun site. Naast het uitgebreide standaard aanbod kunt u op de site ook terecht voor het zoeken naar voordelige en aantrekkelijke last minute vakanties. Alweer een ruim aanbod van accommodaties, met kortingen die behoorlijk op kunnen lopen. Enige voorwaarde is, vanzelfsprekend bij een last minute, dat u wel op tamelijk korte termijn op reis moet kunnen. Het maakt voor de diversiteit in het aanbod wederom niet uit of u iets zoekt in Europa of juist ver daarbuiten.

  Klachten, complimenten, tips, problemen, contact met HotelsClick.com

  HotelsClick.com geeft aan dol te zijn op feedback. Of dit van positieve of negatieve aard moet zijn wordt niet vermeld, dus alle feedback lijkt welkom. Ze zijn bereikbaar via telefoon, email of live chat. En zullen volgens hun eigen zeggen binnen een mum van tijd op uw oproep reageren.

  Voor de eerste vragen en/of opmerkingen bieden ze op de site een keuzemenu met FAQ's (Frequently Asked Questions) aan. Hierop worden onder andere zaken als nog niet gearriveerde tickets, annuleringen en eventueel geld terug ontvangen behandelt.

  Voor een flink aantal Europese landen is het zelfs mogelijk om via een direct nummer in dat land naar een service medewerker te bellen. En voor wie dat allemaal niet wil is er ook nog altijd de mogelijkheid om een briefkaart te sturen naar een adres in Duitsland.

  Kortom, HotelsClick.com doet er via de informatie op de site veel aan om bereikbaar te zijn voor hun klanten.

  Lees hier hoe echte klanten HotelsClick.com beoordelen. Vind je hier snel een goedkope maar luxe hotelkamer in bijv. New York? Hier vind je de echte reviews!

  HotelsClick.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.2
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HotelsClick.com

  Uw beoordeling

  Pas op voor dit bedrijf!

  Onze hotelkamer werd 1 dag van tevoren geannuleerd. Vele vage mailtjes en valse beloftes later hebben wij van ons geld niets meer terug gezien. Achteraf lazen wij meer berichten over de manier van werken van dit bedrijf. Echte boeven zijn het.

  Door: Sanne deK22-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geannuleerd en zoek het maar uit

  In maart 2018 een reservering gedaan en betaald voor februari 2019. Op 30 november kregen bij bijgaand bericht.

  With reference to your booking (code number H2018-..... ) we inform you that due to technical and administrative problems we are not able to guarantee the confirmation of your booking.
  We invite you to directly contact the hotel you have booked, they will be able to confirm whether you are able to secure a new booking.
  The generic information is intended to help you make an informed decision on how to proceed with your travel plans.
  We are very sorry for any difficulties that we may cause you.

  Best regards

  Ik heb diverse e-mailtjes gestuurd met het verzoek om terug te betalen, maar tot op heden nog niets ontvangen.
  Met veel pijn en moeite en extra kosten het hotel toch kunnen boeken.

  Zeer onbetrouwbare organisatie.

  Door: J. van Dijk02-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotel 1 avond voor vertrek geannuleerd

  Geboekt via Hotelsclick, dat ging goed en ik heb netjes betaald. De avond voor vertrek naar Malaga is ons hotel geannuleerd. Gelukkig zag ik het op tijd en konden wij zelf wat boeken zodat we de volgende dag toch terecht konden. Hierdoor wel dubbel betaald en ik wacht al 3 weken op de beloofde terugbetaling. Zeer onbetrouwbaar.

  Door: Sanne dK13-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Zonder reden hotel geannuleerd.

  Hotel in Wenen door HotelsClick.com geannuleerd 5-6 december 2018.
  Betaling was al in oktober van mijn rekening afgeschreven.
  Dit wil je niet meemaken op vakantie.
  Heeft mij ontzettend veel inspanning gekost om het samen met het hotel op te lossen.
  Moest wel opnieuw betalen.
  Nu nog het geld terug.
  Hopelijk gaat HotelsClick.com dit goed oplossen.

  Door: Hendrik Pare11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Hele fijne websites om hotels te boeken

  HotelsClick is voor mij echt een fijne website. Je vindt er veel hotels en kunt zo goed vergelijken en direct boeken.
  Het aanbod is top en je kunt zelf kiezen hoe goedkoop je wilt. Ik heb zelf nu drie keer geboekt, telkens een ander hotel en een andere vakantie, en dat is telkens echt goed bevallen. Veel informatie en goed te boeken. Ik vind het plezieriger werken dan met sommige andere websites. Hotels waren telkens ook conform de beschrijving, geen rare verrassingen gelukkig! Wel was een keer het zwembad gesloten wegens onderhoud, dat was een beetje balen, omdat we ons daar op hadden verheugd. Maar ja, er was gelukkig genoeg te doen in de omgeving en het hotel heeft het voor ons gecompenseerd!

  Door: Annetje Loos29-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hotels vergelijken

  Handig hotels vergelijken en boeken. Veel andere websites vind ik erg opdringerig en schreeuwerig met reclame, HotelsClick vind ik zelf net wat prettiger werken. En de prijzen zijn er laag!

  Door: Reduan R.02-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed overzicht van hotels overal ter wereld

  In onze zoektocht naar een stedentrip was het erg lastig om een website te vinden met een overzicht van hotels overal ter wereld. Bij HotelsClick.com vonden we eindelijk wat we zochten. Hier kun je makkelijk zoeken op hotels in verschillende landen en er rolt zo een aanbod uit. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de locatie en het hotel waar je verblijft, maar in mijn ogen betaal je hier geen torenhoge bedragen. De service kan wel iets beter, want bij ons duurde het behoorlijk lang voordat we eindelijk eens antwoord hadden op een vraag die we via het contactformulier gesteld hadden. Over het hotel dat wij geboekt hadden heb ik geen klachten. Alles was zoals omschreven, dus goed geregeld.

  Door: W. Jantina24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is HotelsClick.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over HotelsClick.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HotelsClick.com actief?

  HotelsClick.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HotelsClick.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.