NederlandReview

  Ervaringen HotelMoment

  Af en toe heb je het gewoon even nodig om er even uit te gaan. Het kan voor een weekendje, midweekje of vakantie zijn, maar in alle gevallen heb je toch een hotel of andere accommodatie nodig om te verblijven. HotelMoment kan zo’n hotelarrangement voor je regelen. Maar wat voor een kwaliteit hotels zullen dit zijn? Waar zullen de hotels gelegen zijn? Zal er bij zo’n culinair arrangement echt lekker eten zijn? Zal het makkelijk zijn om een hotelovernachting te boeken via de website van HotelMoment? En zal het personeel bij de klantenservice van HotelMoment nou echt wel zo vriendelijk en behulpzaam zijn als er iets niet helemaal goed verloopt? Alleen mensen die al eens een hotel hebben geboekt via HotelMoment kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk van HotelMoment te krijgen. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat er van HotelMoment verwacht kan worden.

  Over HotelMoment

  HotelMoment is een website die hotelarrangementen aanbiedt. Ze zeggen dat e iedere dag bezig zijn om de beste deals voor jou en andere reizigers samen te stellen. Ze hebben een passie voor reizen en begrijpen niet waarom er iemand zou zijn die niet van vakantie houdt. Ze hebben hotels over het hele land voor je in de aanbieding. Dus of je nou naar een hotel in Zeeland, Friesland, Limburg of Utrecht wilt, het kan allemaal. Ze werken samen met hotels van Corendon, EasyHotel, WestCord, Golden Tulip, Best Western, Bastion en nog wat andere namen. Er zijn verschillende arrangementen op thema te vinden. Zo zijn er culinaire arrangementen waarbij de nadruk ligt op lekker eten. Met een hele familie kun je gebruik maken van een familiearrangement. En dan zijn er nog actieve arrangementen voor mensen die graag wandelen, fietsen of sporten. Let ook op hun seizoensgebonden arrangementen. Voorbeelden hiervan zijn kerstarrangementen, herfstarrangementen, winterarrangementen en zomerarrangementen.


  Golden Tulip, een hotelketen die samenwerkt met HotelMoment.

  Diensten van HotelMoment

  Je kunt via de website van HotelMoment heel gemakkelijk een hotel zoeken. Iedere week zetten ze verschillende deals op hun website dus je hebt altijd genoeg keus. Je hoeft alleen maar de regio, plaats of hotel in te typen en een aankomstdatum en vertrekdatum aan te geven. Wel willen ze graag weten hoeveel kamers het gezelschap nodig heeft zodat ze kunnen kijken of er genoeg kamers beschikbaar zijn voor het aantal gasten dat er wil komen. Verder is er nog de HotelMoment klantenservice die je bij kan staan als er iets met je boeking of tijdens het verblijf niet helemaal goed lijkt te gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor HotelMoment

  Heb jij ooit al eens een hotelovernachting geboekt via HotelMoment? Dan horen we graag alles over jouw eigen ervaring met deze hotelwebsite. Was het echt zo makkelijk een hotel te boeken via hun website? Op level 1 al? Was het hotel echt zo mooi als je je had voorgesteld? En kon de klantenservice van HotelMoment je helpen toen de boeking niet goed was doorgekomen? Laat een HotelMoment review achter en vertel wat jouw mening over deze hotelwebsite nou echt is.

  HotelMoment
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  weekend hotel 't Raedhus in Dokkum

  Wat een slechte service door bedrijfleidster
  We wilde vragen waar we de auto konden parkeren en kregen gelijk op een onvriendelijke toon te horen dat we pas om 15 uur konden inchecken.waarbij de bedrijfsleidster aan de andere eind van de bar bleef staan
  Dat weet ik zei ik
  Toen we om 15.15 uur kwamen inchecken werd ons door deze dame verteld dat we overboekt waren (5 mnd geleden geboekt!) en werden verwezen naar een ander hotel.
  hier erg vriendelijk te woord gestaan door zowel de bedrijfsleider als het personeel!!
  Dit was Hotel van de Meer
  er werd gelijk aangeboden om het ontbijt daar te gebruiken.
  Dit netjes gemeld bij het Raedhus maar daar werd ons door de bedrijfsleidster medegedeeld dat dat niet mocht
  afgesproken dat wij om 9 uur de volgende dag zouden komen ontbijten.
  zondagmorgen echter kwamen we om te ontbijten en wat bleek de bedrijfsleidster had niks doorgegeven!!
  Het personeel was wel erg klantvriendelijk!!
  Dit hotel zou ik niemand aanbevelen

  Door: fam Keller 07-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over HotelMoment

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is HotelMoment een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over HotelMoment. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HotelMoment actief?

  HotelMoment is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HotelMoment gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.