NederlandReview

    Ervaringen Hotelkamerveiling.nl

    Ben je op zoek naar het grootste aanbod in hotelveilingen? Dan is Hotelkamerveiling.nl wellicht iets voor jou. Voordelig een hotelkamer boeken door middel van een biedsysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. Hotelkamerveiling is een hotel aanbieder als geen ander en geeft je de mogelijkheid voor een paar centen even een nachtje weg te zijn.

    Over Hotelkamerveiling

    Hotelkamerveiling is in 2008 opgericht door hotelier Klaas Stekelenburg en zijn twee zoons. Het doel was om een dagje weg in een hotel toegankelijker te maken voor de gewone mens. Door middel van een opbodsysteem geef je niet meer uit aan het uitje dan je wilt. Hotelkamerveiling is hiermee relatief uniek onder de verscheidene hotel aanbieders.

    Hotelkamerveiling bij een uitzending van Netwerk. Bent u het met Netwerk eens? Bekijk dit filmpje en vertel het ons!

    Diensten

    Door middel van reisveilingen biedt Hotelkamerveiling een goedkoop aanbod van hotelovernachtingen. Dit varieert van slechts één nacht tot een weekend of midweek weg. Hotelkamerveiling heeft zich al behoorlijk uitgebreid sinds de opstart in 2008 en je kan nu bieden op hotelovernachtingen in vele landen. Hotelkamerveiling heeft niet in elk land evenveel aanbod, maar streeft er wel naar een goed, zo compleet mogelijk aanbod te geven met hotels die service leveren. Hoewel het bedrijf de meeste connecties heeft in Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk kan je ondertussen ook al meebieden op overnachtingen in, onder andere:
    - Polen
    - Tsjechië
    - Marokko
    - Verenigde Staten
    - Engeland
    - Spanje
    - Turkije




    Ook zijn er enkele opties in minder bekende vakantielanden. Via het eerste tabblad op de website zie je snel een overzicht van de mogelijkheden en kan je meteen kijken naar het aanbod in een bepaald land. Bij elke veiling staat rechtsonder duidelijk aangegeven om hoeveel personen het gaat en voor hoeveel nachten, door middel van handige kleine icoontjes.

    Driedaagse stedentrips naar verscheidene verrassende steden zijn ook overzichtelijk samengevoegd. Absoluut de moeite waard om dit even te bekijken en eventueel mee te bieden op de reisveilingen.

    Klachten

    Hotelkamerveiling heeft een FAQ op de website waar je je vraag kunt invullen en zo meteen eventueel antwoord kunt krijgen. Als je vraag er niet tussen staat kan je vervolgens contact opnemen met hotel aanbieder Hotelkamerveiling.

    De grootste klacht die naar voren komt is dat je vouchers wint voor een overnachting. Vervolgens is het afwachten of je deze vouchers op de door jou gewenste datum kunt inwisselen. Er wordt veel gewaarschuwd door andere consumenten om goed de voorwaarden te lezen, het gaat nu eenmaal om boeking volgens beschikbaarheid. Toch is het hier opvallend dat er een aantal consumenten zijn die aangeven dat als men wil mee bieden op een nieuwe veiling de gewenste boekingsdatum wel beschikbaar is. Erg verwarrend dus en misleidend. Hoe dan ook is het belangrijk om goed na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van het boeken van een hotel via een veilingsysteem. Als je gegarandeerd op zoek bent naar een specifieke datum en niet gewoon naar een dagje of twee er op uit, is het misschien verstandiger ergens anders een goede deal op te zoeken.

    Als je ook een ervaring hebt met Hotelkamerveiling.nl wordt het ontzettend gewaardeerd als je hier even een review achterlaat.

    Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van hotelkamerveiling.nl. Een leuke en goedkope hotel kamer gevonden? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u gaat boeken!

    Hotelkamerveiling.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

    4.6
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Hotelkamerveiling.nl

    Uw beoordeling

    ABSOLUUT niet betrouwbaar!!

    inmiddels 6 weken bezig om een bedrag van 43 euro terug te krijgen, een bedrag wat ze ons zelf hebben toegezegd!

    na een reis van 1000km was ons hotel bij aankomst niet beschikbaar. nadat eerst het hotel en hotelkamerveiling elkaar de schuld hadden gegeven is er uiteindelijk gebleken dat wij als klant er in iedergeval niets aan konden doen.

    het hotel heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en excuses aangeboden, zij hebben aan hotelkamerveiling verzocht om het door ons betaalde bedrag terug te storten. nadat ik eerst allerlei flauwekul mailtje kreeg over het ontbreken van de voucher code ( die hebben zij zelf gegeven aan ons!) het ontbreken van een IBAN( was in de allereerste klacht al meegestuurd) en verdere niets zeggende emails kregen wij n 6 weken een berichtje dat zij hadden besloten dat we een nieuwe vouchercode kregen.......ik dacht het niet! wij hebben absoluut geen vertrouwen meer in dit bedrijf en willen ons geld terug, geen nieuwe vouchercode. wie garandeerd ons dat we volgende keer wél een kamer krijgen?

    ons advies NOOIT met hotelkamerveiling in zee gaan! vakantieveilingen is prima, nog nooit problemen mee gehad!

    Door: fam Bernard10-07-2018
    Thea Hofman09-06-2020

    We zouden naar Hotel Berghotel Tromp gaan. Geboekt ruim voor de Corona tijd. Toen brak Corona aan en zit Duitsland op slot. Contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Nee zij konden er niks aan doen en doen er niks mee. Geld kwijt.Gebeld met het hotel of we de data konden veranderen voor later dit jaar. Nee dat kon niet ze waren gewoon open en we konden gewoon komen. Hoe dan als Duitsland op slot zit voor toeristen. Ja dan hebben we dus pech gehad. Conclusie boek nooit iets via hotelkamerveiling.nl want die laten je barsten. en boek nooit iets bij Hotel Berghotel Tromp want geld binnen is geld binnen. Omdat er een weekend bij zat hebben we extra betaald destijds maar dat krijgen we ook niet terug. Vreemde zaak. Dus we zijn helemaal niet geweest en kunnen fluiten naar ons geld. Als het gewoon omgeboekt was geworden hadden we op een later tijdstip dit jaar gegaan als de Corona voorbij is. Heel onbetrouwbaar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Hotelovernachting voor 1 euro - hier lukt het nog

    Op Vakantieveilingen probeer ik het ook altijd, maar lukt het niet. Denk dat die website inmiddels te populair is geworden en dat ik er daardoor altijd naast grijp.
    Maar ik jaag graag op aanbiedingen voor 1 euro. Eerst lukte dat weleens ook bij vakantieveilingen, maar nu niet meer.

    Hotelkamerveiling.nl is echter veel minder bekend (minder reclame?) en daar is het mij dus regelmatig gelukt voor 1 euro een overnachting te scoren!

    Gewoon heel leuk om heel vaak in allerlei gekke hotels overal te overnachten - voor de prijs hoef je het niet te laten.

    Natuurlijk, er komen wel nog extra kosten bij - veilingkosten en reserveringskosten enzo - maar ook als je dat erbij optelt, is het natuurlijk spotgoedkoop.

    Maar misschien moet ik dit niet te hard roepen, want dan gaat iedereen het doen en lukt het mij niet meer ;-)

    Door: Marco F.13-09-2016
    M.Beuman- v.Roermund10-12-2018

    Zojuist hebben we een veiling gewonnen (10 december ) ,Nordenau Sauerland. Onze computer reageerde traag, waardoor we bij vergissing 3 maal dezelfde boeking gemaakt hebben. Zoals u kunt begrijpen willen we maar 1 maal gebruik maken van de accommodatie. Kunt u a.u.b. 2 van de 3 gewonnen boekingen annuleren. Dank u.

    Dr.Bob28-05-2020

    Is dit een fake review?

    aversantvoort@hotmail.com09-07-2021

    eigenaar van hotelveilingen.nl? mijn ervaring is toch wel echt anders

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hof van Putten

    Al jaren zeer tevreden, goede duidelijke site. Ook telefonisch kontakt gehad en tevreden. Nu echter krijg ik geen reactie meer op mijn mail. Zo kom je ook van de klacht af. Hof van Putten us een fantastisch hotel 10+ aan hun ligt het niet. 2 bonnen zijn verlopen, wij durfde niet en je ontbijt aan de deur is ook niet alles. Nu kan er weer meer maar helaas, bonnen verlopen, € 95.00 euro weg en een mail sturen helpt niet, na 3 mailtjes antwoorden ze niet meer. Ook heen telefoontje gehad. In deze corona tijd vindt ik dit Niet correct, Dus let op de geldigheid van uw bon. Echt jammer hotelkamerveilingen !!

    Door: Stevens04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    De volhouder wint!!

    Soms moet je echt lang volhouden met bieden, want dan is er altijd wel iemand die meer wil bieden dan jij en dan gaat de hotelkamer toch voor meer weg.
    Maar je moet gewoon goed opletten en je slag slaan als er net niemand echt fanatiek zit te bieden.

    dat is mij nu een paar keer gelukt, maar ik heb er wel heel veel voor moeten bieden haha.

    De volhouder wint!!

    Door: Naomy06-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hof van Putten

    Het is afgebeld door Hof van Putten omdat, op vrijdag 8 oktober 2021 het faillissement is uitgesproken van Hotelkamerveiling.nl
    Kortom het ging niet door.

    Door: ans12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Helaas failliet

    Jammer dit

    Door: Joram Van Grevenbroek11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Eindelijk het laatste bod

    Toch wel een relaxte website.
    Ik was eerst een beetje sceptisch omdat het me steeds niet lukte met bieden.
    Maar nu heb ik eindelijk een keer het laatste bod.
    Voor lekker weinig een hotel gevonden. Maar je moet dus wel geluk hebben dat er niemand sneller en hoger biedt dan jij...

    Door: H. Kloes03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Talrijke hotels geboekt

    Ik lees veel negatieve reacties over hotelkamerveiling. Ik boek al 8 jaar 2 vakanties per jaar. Alleen in Nederland en meestal voor 2 tot 4 nachten. Soms in 1 koop en ook wel eens in 2 koop.Tot heden prima hotels voor gemiddeld 25 euro incl.ontbijt per nacht.
    Dus ben ik zeer tevreden tot nu toe!

    Door: Joanne17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer correct geholpen.

    nadat ik een veiling had bemachtigd en betaald kon ik het gekozen hotel niet boeken maar datum was wel vrij. Even later via de chat heel vriendelijk geholpen. Het lukte daarna ook niet en nu heeft hotelkamerveiling voor mij de reservering gemaakt. Heel fijn geregeld allemaal en Lisa dank je wel.

    Door: Geert 25-08-2018
    Ummels06-09-2018

    Bij ons juist andersom , wel het hotel maar niet meer de datum ( en dat binnen 10 minuten ) , en wat dat fijn geregelde betreft ….zo veel geduld hadden Anne en Lisa niet , zeer kortaf - brutale - snotneuzen , zo omschrijf ik ze

    Staal28-11-2018

    Ik wil geen mail meer ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Geweldige ervaringen

    Al vaak gebruik van gemaakt. Tot volle tevredenheid. Een enkele keer is er geen beschikbaarheid op het juiste moment. Dan heb ik altijd het betaalde bedrag incl. kosten als tegoed terug gekregen.
    Prima, want ik ga wel weer bieden! Hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken!

    Door: Cobi Groenendijk06-09-2018
    Ummels06-09-2018

    raar , wij moeten juist 25 euro betalen om iets te annuleren , als we de 109 euro al Überhaupt terug krijgen

    rijswijk05-10-2018

    Kan je vertellen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Mij lukt het .Ze blijven maar hetzelfde antwoord geven..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service hotelkamerveiling.nl


    Een tijdje geleden heb ik een voucher voor een hotel in Berg en Dal gekregen. Doordat er tot de geldigheid van de voucher geen beschikbaarheid was zou hotelkamerveiling de voucher omzetten naar een coupon. Daar was ik blij mee zodat ik het betaalde bedrag ergens anders voor kon gebruiken. Hotelkamerveiling.nl heeft de voucher inderdaad overgezet naar een coupon, maar nu komt het. Ze hebben de voucher van mijn account afgehaald en op een ander account een coupon terug gezet. Dit is de persoon die de veiling destijds heeft gekocht. De voucher heb ik gekregen maar weet niet meer van wie omdat het op een jubileum gegeven is. Hotelkamerveiling geeft aan dat ik maar bij die persoon de coupon moet terug halen en hun doen er niks meer mee en voelen zich niet verantwoordelijk ervoor. Volgens hun staat in de voorwaarden dat je de voucher niet mag door verkopen maar wel als cadeau weg geven.
    Ik ben er nu al een paar weken mee bezig en ben tot de ontdekking gekomen dat het hotelkamerveiling alleen om het geld gaat, trouwe klanten ( heb meer vouchers van hun gehad) willen ze niet helpen. Een slechte service en zal geen zaken meer met hotelkamerveiling doen.
    In het antwoord op de reviews lijkt het dat ze het willen oplossen maar daar is dus niks van waar. Kort om, een slecht bedrijf dat geen service verleend als het niet goed loopt.Jammer.

    Door: Erwin21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Hotelbon

    Ik lees net een review van een klant. Hij is snel en fijn geholpen omdat er geen beschikbaarheid zou zijn bij een hotel. Ik heb al inmiddels 4 mailtjes over hetzelfde probleem geschreven en wordt niet serieus genomen. De laatste mail gekregen van dezelfde medewerkster die Andre heeft geholpen. Hotelbon van De Gouden Leeuw gekocht in februari 2021. Nog steeds niets kunnen boeken. Steeds maar 1 of 2 dagen om de 2 maanden beschikbaar. In augustus gemeld bij Hotelkamerveiling.nl, Krijg vervolgens een mail van ene Dewi dat er idd weinig beschikbaar is,maar dat in september wel geval zal zijn. We zitten in september en opnieuw gemaild dat ik mijn geld teruggestort wil hebben, omdat al 8 bonnen heb die ik nog moet gebruiken, dus een tegoedbon heeft geen zin. Opnieuw mail gekregen dat ik maar moet kijken want er komt beschikbaarheid in september. Dus niet. Klacht ingediend, maar mijn klacht wordt behandeld door dezelfde dame. Want zij hebben geen klachtenafdeling. Krijg weer hetzelfde antwoord. Tot grote frustratie van mij. Gebeld met hun. Krijg diezelfde dame aan de lijn. Niet te geloven. Ik vraag om teruggebeld te worden door een leidinggevende. Maar dat gebeurd niet. Ik krijg een mail van Aarti met de mededeling dat ik maar moet maar blijven opletten want er komt nieuwe beschikbaarheid vanaf eind oktober... Ook mailt zij de kleine lettertjes van de voorwaarden mee. " Reserveren op basis van (actie)beschikbaarheid. Tip: reserveer snel!
    Het hotel bepaalt hoeveel kamers er beschikbaar zijn, dit verschilt dagelijks" Ik ben een ontevreden klant en zo gaan ze met mij om. Wat deze dame niet begrijpt is dat ik niet de enige ben met een bon van dit hotel. Als er zo weinig te boeken is dan is het ook snel weg! Ook ik werk en kan niet elke minuut van de dag checken of er iets vrij is! 1 ding is zeker, voor mij nooit meer Hotelkamerveiling.nl! Mijn vrienden zijn ook gewaarschuwd.

    Door: Bies Abdoel03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel I Sicht Oudega,Avenarius Ruurlo en Berg en Dal Slenaken

    5 vouchers gekocht die één jaar geldig zouden zijn. Maanden lang vrijwel iedere dag gekeken maar geen mogelijkheid bij de hotels en Hotelkamerveiling maar adverteren met GELDIGHEIDSDUUR VAN ÉÉN JAAR,nou vergeet dat maar er is niets te boeken.
    Als je bij Hotelkamerveiling vraagt hoe dit mogelijk is geven ze niet thuis en ook geen compensatie. Inmiddels is er al één voucher verlopen en die hebben ze van de site gehaald.
    Ik ben vreselijk teleur gesteld in Hotelkamerveiling en dat nadat ik in het verleden zo tevreden was.
    Mensen pas dus op want een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

    Door: Ineke01-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Hotel 't Trefpunt Made

    Plus...relatief goedkoop

    Minpunten....boeken is onmogelijk
    Geen compensatie , bv via coupontegoed
    Contact met hkv en hotel zelf leidt tot niets

    Door: Rob van den Bos31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    20 verschillend veilingen

    Het lukt niet meer in onze bonnen om te zetten
    elk hotel heeft geen plaats meer.of in enkel geval een meer betaling
    dan op onze bon staat.wat moeten we .laten we onze bon vervallen.of betalen wij een meerwaarde.(dat vertik ik
    Maria Smets

    Door: smets maria31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Voucher Hampshirehotel Avenarius in Ruurlo

    Drie maanden geleden een voucher gekocht bij hotelkamerveiling.nl voor hotel Avenarius in Ruurlo. Vrijwel elke dag gekeken; er was en is bij het hotel gewoon geen enkele kamer beschikbaar. Nul komma niks!!! Uiteindelijk vandaag rechtstreeks het hotel gebeld. Daar zeggen ze doodleuk aan de telefoon dat helemaal niet zeker is dat er überhaupt kamers beschikbaar zullen komen. Dit voelt echt als oplichting. Wat een ongelooflijke voor-de-gek-houderij en slechte service!!!

    Door: T. Duut24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hampshire Avenarius Ruurlo en gastvrij Berg en Dal

    acht
    Heb in maart vouchers gekocht voor Hampshire hotel in Ruurlo met ontbijt, diner en overnachting en voucher voor twee overnachtingen in hotel gastvrij erg en Dal in Limburg.
    Tientallen malen geprobeerd te boeken, maar alleen maar grijs dwz onboekbaar. Na een paar keer contact opgenomen te hebben met de klantenservice met een erg onbevredigend gevoel blijven zitten. Belofte dat het regelmatig bijgewerkt wordt en vanaf eind augustus/ september weer mogelijkheden kwamen zijn tot nu toe niet waargemaaktDe antwoorden op mijn mail zijn bijna bot en quasi correct. “ Dan geeft u ze toch weg”. Nou dat is iemand blij maken met een dode mus.
    Steeds staat ook de quote, u kunt gerust vouchers aanschaffen in Corona tijd, want we garanderen zeker een vertrek.
    Maak dat aub waar en als dat dan alleen in november of februari kan, voel ik me toch bij de neus genomen. Toen ik de vouchers aanschafte; waren er volop mogelijkheden; maar die zijn allemaal ingetrokken.
    Mijn voorstel om de vouchers om te zetten voor tegoed om andere overnachtingen te kunnen aanschaffen; werd afgewezen.
    Voel me erg teleurgesteld in hotelkamerveiling en las dat ik niet de enige ben. Heel jammer en hoop dat het nog prettig afgehandeld kan worden. Heb het contact met de klantenservice zeker niet als service en prettig ervaren

    Door: M v Leuken 20-08-2021
    T. Duut24-08-2021

    Wij hebben precies dezelfde ervaring met hotelkamerveilinig.nl en Hampshirehotel Avenarius in Ruurlo. Het is ronduit schandalig en oplichterij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    fletcher hotelkamerbon

    Had een hotelbon gewonnen en wilde deze annuleren.
    Gevraagd of dit kon en dit hebben ze regelrecht geannuleerd.
    Heb al verschillende veilingen gebruikt en ben heel tevreden .
    Ook de service die hotelkamerveiling biedt.

    Door: mara7213-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hotel voucher

    Makkelijk een veiling gewonnen, maar helaas is deze niet te verzilveren aangezien bij het hotel maandenlang tot einde geldigheidsdatum niets boekbaar is en dat is al 8 weken het geval.

    Klantenservice, ene Aarti, reageert niet op redelijke voorstellen voor een alternatief. Ik ga een klacht indienen.

    Door: Sadh27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    hotelovernachting

    makkelijk een veiling gewonnen. Helaas is deze niet te verzilveren aangezien bij het hotel maandenlang tot einde geldigheidsdatum niets boekbaar is. Klantenservice reageert niet op redelijke voorstellen voor een alternatief.

    Door: aversantvoort@hotmail.com09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Hotelkamerveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 62 ervaringen geplaatst over Hotelkamerveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hotelkamerveiling.nl actief?

    Hotelkamerveiling.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland, Goedkope vakanties

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelkamerveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.