NederlandReview

    Ervaringen Hotelkamerveiling.nl

    Ben je op zoek naar het grootste aanbod in hotelveilingen? Dan is Hotelkamerveiling.nl wellicht iets voor jou. Voordelig een hotelkamer boeken door middel van een biedsysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. Hotelkamerveiling is een hotel aanbieder als geen ander en geeft je de mogelijkheid voor een paar centen even een nachtje weg te zijn.

    Over Hotelkamerveiling

    Hotelkamerveiling is in 2008 opgericht door hotelier Klaas Stekelenburg en zijn twee zoons. Het doel was om een dagje weg in een hotel toegankelijker te maken voor de gewone mens. Door middel van een opbodsysteem geef je niet meer uit aan het uitje dan je wilt. Hotelkamerveiling is hiermee relatief uniek onder de verscheidene hotel aanbieders.

    Hotelkamerveiling bij een uitzending van Netwerk. Bent u het met Netwerk eens? Bekijk dit filmpje en vertel het ons!

    Diensten

    Door middel van reisveilingen biedt Hotelkamerveiling een goedkoop aanbod van hotelovernachtingen. Dit varieert van slechts één nacht tot een weekend of midweek weg. Hotelkamerveiling heeft zich al behoorlijk uitgebreid sinds de opstart in 2008 en je kan nu bieden op hotelovernachtingen in vele landen. Hotelkamerveiling heeft niet in elk land evenveel aanbod, maar streeft er wel naar een goed, zo compleet mogelijk aanbod te geven met hotels die service leveren. Hoewel het bedrijf de meeste connecties heeft in Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk kan je ondertussen ook al meebieden op overnachtingen in, onder andere:
    - Polen
    - Tsjechië
    - Marokko
    - Verenigde Staten
    - Engeland
    - Spanje
    - Turkije




    Ook zijn er enkele opties in minder bekende vakantielanden. Via het eerste tabblad op de website zie je snel een overzicht van de mogelijkheden en kan je meteen kijken naar het aanbod in een bepaald land. Bij elke veiling staat rechtsonder duidelijk aangegeven om hoeveel personen het gaat en voor hoeveel nachten, door middel van handige kleine icoontjes.

    Driedaagse stedentrips naar verscheidene verrassende steden zijn ook overzichtelijk samengevoegd. Absoluut de moeite waard om dit even te bekijken en eventueel mee te bieden op de reisveilingen.

    Klachten

    Hotelkamerveiling heeft een FAQ op de website waar je je vraag kunt invullen en zo meteen eventueel antwoord kunt krijgen. Als je vraag er niet tussen staat kan je vervolgens contact opnemen met hotel aanbieder Hotelkamerveiling.

    De grootste klacht die naar voren komt is dat je vouchers wint voor een overnachting. Vervolgens is het afwachten of je deze vouchers op de door jou gewenste datum kunt inwisselen. Er wordt veel gewaarschuwd door andere consumenten om goed de voorwaarden te lezen, het gaat nu eenmaal om boeking volgens beschikbaarheid. Toch is het hier opvallend dat er een aantal consumenten zijn die aangeven dat als men wil mee bieden op een nieuwe veiling de gewenste boekingsdatum wel beschikbaar is. Erg verwarrend dus en misleidend. Hoe dan ook is het belangrijk om goed na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van het boeken van een hotel via een veilingsysteem. Als je gegarandeerd op zoek bent naar een specifieke datum en niet gewoon naar een dagje of twee er op uit, is het misschien verstandiger ergens anders een goede deal op te zoeken.

    Als je ook een ervaring hebt met Hotelkamerveiling.nl wordt het ontzettend gewaardeerd als je hier even een review achterlaat.

    Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van hotelkamerveiling.nl. Een leuke en goedkope hotel kamer gevonden? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u gaat boeken!

    Hotelkamerveiling.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    4.6
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Hotelkamerveiling.nl

    Uw beoordeling

    Hotel voucher

    Makkelijk een veiling gewonnen, maar helaas is deze niet te verzilveren aangezien bij het hotel maandenlang tot einde geldigheidsdatum niets boekbaar is en dat is al 8 weken het geval.

    Klantenservice, ene Aarti, reageert niet op redelijke voorstellen voor een alternatief. Ik ga een klacht indienen.

    Door: Sadh27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    ABSOLUUT niet betrouwbaar!!

    inmiddels 6 weken bezig om een bedrag van 43 euro terug te krijgen, een bedrag wat ze ons zelf hebben toegezegd!

    na een reis van 1000km was ons hotel bij aankomst niet beschikbaar. nadat eerst het hotel en hotelkamerveiling elkaar de schuld hadden gegeven is er uiteindelijk gebleken dat wij als klant er in iedergeval niets aan konden doen.

    het hotel heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en excuses aangeboden, zij hebben aan hotelkamerveiling verzocht om het door ons betaalde bedrag terug te storten. nadat ik eerst allerlei flauwekul mailtje kreeg over het ontbreken van de voucher code ( die hebben zij zelf gegeven aan ons!) het ontbreken van een IBAN( was in de allereerste klacht al meegestuurd) en verdere niets zeggende emails kregen wij n 6 weken een berichtje dat zij hadden besloten dat we een nieuwe vouchercode kregen.......ik dacht het niet! wij hebben absoluut geen vertrouwen meer in dit bedrijf en willen ons geld terug, geen nieuwe vouchercode. wie garandeerd ons dat we volgende keer wél een kamer krijgen?

    ons advies NOOIT met hotelkamerveiling in zee gaan! vakantieveilingen is prima, nog nooit problemen mee gehad!

    Door: fam Bernard10-07-2018
    Thea Hofman09-06-2020

    We zouden naar Hotel Berghotel Tromp gaan. Geboekt ruim voor de Corona tijd. Toen brak Corona aan en zit Duitsland op slot. Contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Nee zij konden er niks aan doen en doen er niks mee. Geld kwijt.Gebeld met het hotel of we de data konden veranderen voor later dit jaar. Nee dat kon niet ze waren gewoon open en we konden gewoon komen. Hoe dan als Duitsland op slot zit voor toeristen. Ja dan hebben we dus pech gehad. Conclusie boek nooit iets via hotelkamerveiling.nl want die laten je barsten. en boek nooit iets bij Hotel Berghotel Tromp want geld binnen is geld binnen. Omdat er een weekend bij zat hebben we extra betaald destijds maar dat krijgen we ook niet terug. Vreemde zaak. Dus we zijn helemaal niet geweest en kunnen fluiten naar ons geld. Als het gewoon omgeboekt was geworden hadden we op een later tijdstip dit jaar gegaan als de Corona voorbij is. Heel onbetrouwbaar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Hotelovernachting voor 1 euro - hier lukt het nog

    Op Vakantieveilingen probeer ik het ook altijd, maar lukt het niet. Denk dat die website inmiddels te populair is geworden en dat ik er daardoor altijd naast grijp.
    Maar ik jaag graag op aanbiedingen voor 1 euro. Eerst lukte dat weleens ook bij vakantieveilingen, maar nu niet meer.

    Hotelkamerveiling.nl is echter veel minder bekend (minder reclame?) en daar is het mij dus regelmatig gelukt voor 1 euro een overnachting te scoren!

    Gewoon heel leuk om heel vaak in allerlei gekke hotels overal te overnachten - voor de prijs hoef je het niet te laten.

    Natuurlijk, er komen wel nog extra kosten bij - veilingkosten en reserveringskosten enzo - maar ook als je dat erbij optelt, is het natuurlijk spotgoedkoop.

    Maar misschien moet ik dit niet te hard roepen, want dan gaat iedereen het doen en lukt het mij niet meer ;-)

    Door: Marco F.13-09-2016
    M.Beuman- v.Roermund10-12-2018

    Zojuist hebben we een veiling gewonnen (10 december ) ,Nordenau Sauerland. Onze computer reageerde traag, waardoor we bij vergissing 3 maal dezelfde boeking gemaakt hebben. Zoals u kunt begrijpen willen we maar 1 maal gebruik maken van de accommodatie. Kunt u a.u.b. 2 van de 3 gewonnen boekingen annuleren. Dank u.

    Dr.Bob28-05-2020

    Is dit een fake review?

    aversantvoort@hotmail.com09-07-2021

    eigenaar van hotelveilingen.nl? mijn ervaring is toch wel echt anders

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    De volhouder wint!!

    Soms moet je echt lang volhouden met bieden, want dan is er altijd wel iemand die meer wil bieden dan jij en dan gaat de hotelkamer toch voor meer weg.
    Maar je moet gewoon goed opletten en je slag slaan als er net niemand echt fanatiek zit te bieden.

    dat is mij nu een paar keer gelukt, maar ik heb er wel heel veel voor moeten bieden haha.

    De volhouder wint!!

    Door: Naomy06-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Talrijke hotels geboekt

    Ik lees veel negatieve reacties over hotelkamerveiling. Ik boek al 8 jaar 2 vakanties per jaar. Alleen in Nederland en meestal voor 2 tot 4 nachten. Soms in 1 koop en ook wel eens in 2 koop.Tot heden prima hotels voor gemiddeld 25 euro incl.ontbijt per nacht.
    Dus ben ik zeer tevreden tot nu toe!

    Door: Joanne17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    hotelovernachting

    makkelijk een veiling gewonnen. Helaas is deze niet te verzilveren aangezien bij het hotel maandenlang tot einde geldigheidsdatum niets boekbaar is. Klantenservice reageert niet op redelijke voorstellen voor een alternatief.

    Door: aversantvoort@hotmail.com09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    van der Valk in Volendam

    Na een chat van in totaal 48 minuten !!!! met ene Aarti kwamen ze er achter dat volgens hun een antwoord van hun bij mij niet goed doorgekomen was. Hiervan gingen ze hun ICT op de hoogte brengen. Dus als je met hun gaat chatten neem screenshots er van want dat is de enige manier om je gelijk te halen. En zorg dat je tijd vrij hebt er voor. VEEEl TIJD.

    Door: William30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eindelijk het laatste bod

    Toch wel een relaxte website.
    Ik was eerst een beetje sceptisch omdat het me steeds niet lukte met bieden.
    Maar nu heb ik eindelijk een keer het laatste bod.
    Voor lekker weinig een hotel gevonden. Maar je moet dus wel geluk hebben dat er niemand sneller en hoger biedt dan jij...

    Door: H. Kloes03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Zeer correct geholpen.

    nadat ik een veiling had bemachtigd en betaald kon ik het gekozen hotel niet boeken maar datum was wel vrij. Even later via de chat heel vriendelijk geholpen. Het lukte daarna ook niet en nu heeft hotelkamerveiling voor mij de reservering gemaakt. Heel fijn geregeld allemaal en Lisa dank je wel.

    Door: Geert 25-08-2018
    Ummels06-09-2018

    Bij ons juist andersom , wel het hotel maar niet meer de datum ( en dat binnen 10 minuten ) , en wat dat fijn geregelde betreft ….zo veel geduld hadden Anne en Lisa niet , zeer kortaf - brutale - snotneuzen , zo omschrijf ik ze

    Staal28-11-2018

    Ik wil geen mail meer ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Geweldige ervaringen

    Al vaak gebruik van gemaakt. Tot volle tevredenheid. Een enkele keer is er geen beschikbaarheid op het juiste moment. Dan heb ik altijd het betaalde bedrag incl. kosten als tegoed terug gekregen.
    Prima, want ik ga wel weer bieden! Hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken!

    Door: Cobi Groenendijk06-09-2018
    Ummels06-09-2018

    raar , wij moeten juist 25 euro betalen om iets te annuleren , als we de 109 euro al Überhaupt terug krijgen

    rijswijk05-10-2018

    Kan je vertellen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Mij lukt het .Ze blijven maar hetzelfde antwoord geven..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige service!!

    Al heel veel gebruik gemaakt van de hotelkamerveiling . En dus voor mooie prijsjes overnacht op de mooiste plekken!
    Er is wel eens een probleempje, maar dat wordt bij ons altijd vlot en adequaat opgelost.
    We hopen er nog veel gebruik van te maken!

    Door: Cobi26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voucher Hotelkamerveilingen Antwerpen

    23-11-2019 een veiling gewonnen die tot en met 23-11-2020 geldig was. In verband met Corona hebben wij deze niet in kunnen wisselen vanaf maart 2020 tot en met november 2020. Wij hadden in mei willen gaan in verband met onze huwelijksdag maar dat kon dus helaas niet doorgaan. Sinds kort mogen we weer naar België dus contact opgenomen met Hotelkamerveilingen maar geen enkel begrip Men komt niet verder dan staat in onze voorwaarden verlopen is verlopen en Corona hebben we maling aan, het risico is voor u. Hotelkamerveilingen is in maart 2020 notabene begonnen met veilingen met zogenaamde Corona garantie. Deze blijven dus geldig als je overnachting door Corona niet door kan gaan. Ik heb ze hier over gemaild dat wij 4 maanden te vroeg waren en of ze toch nog iets konden betekenen maar nee hoor, ik ontvang alleen antwoord op mijn mails op het onbeschofte af. Ik heb ook nog contact opgenomen met Van der Valk Antwerpen zelf en deze hebben mij netjes terug gebeld en gezegd dat ze het ook aan zouden kaarten bij Hotelkamerveilingen maar ook zij kregen nul op rekest. Dus mijn €100,- is weg gegooid geld. Hotelkamerveilingen staat voor mij voor; geen begrip, keihard en meedogenloos helaas. Vouchernummer:366130 Ik zou ze dan ook niet aanbevelen, heb er al veel tijd en energie ingestoken maar helaas voor niets. Het steekt mij vooral dat je hem 70% van de tijd niet hebt kunnen gebruiken en dat hier geen enkel begrip voor is!

    Door: Edward29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Hotel oranjeoord

    Geen data en ook door de week extra kosten stond er niet bij. Altijd zeer tevreden nu is het niet naar onze wens jamner hotelkamerveiling

    Door: Icw22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Voucher verzilveren blijkt waardeloos

    Ik boekte jaren geleden al bij Hotelkamerveiling en was tevreden, maar nu ... Boeken lukt niet, simpelweg omdat er geen data beschikbaar zijn. Zo heb ik een bon die tot half november geldig is, maar steeds als ik kijk zijn er geen beschikbare data. Als je je probleem mailt, krijg je een nietszeggend en niet-oplossend antwoord. Kortom, ik koop geen vouchers meer bij Hotelkamerveiling.

    Door: IdG11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    gewonnen hotel kamers

    Wij hebben voor ons en een ander stel bonnen gekocht maar
    in deze tijd is dat niet mogelijk heel lang wachten aan de telefoon bijna een uur, krijg je een telefoniste die niets waard is en je niet goed helpt ze ratelt een verhaaltje op die ik al eerder heb gehoord of te wel ze leest iets voor !!! voorheen was het een heel correct bedrijf maar heden is het een afgang ze hebben geen kamers alleen in het najaar.
    IK sta met mijn rug tegen de muur ik zal ook geen ene veiling van hun aan meedoen dan maar duurder betalen bel je het hotel dan wordt je als tweede hands burger behandeld om dat je minder betaald als anders.

    Door: Peggy Danse07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Twee overnachtingen

    Absolute misleiding van de cliënt, het is

    nauwelijks mogelijk te boeken en als het al mogelijk is een gigantische meerprijs. Wanneer je op een veiling koopt mag je uitgaan van de geboden prijs incl, de veilingkosten. Er is hier sprake van misleidende informatie en
    onvolledige mededelingen . Ik hoef mijn geld niet terug maar om nog niet meer ellende bij toekomstige klanten te veroorzaken heb ik een advocaat ingeschakeld. Verder zijn diverse media ingeschakeld die deze zaken tot op de bodem uit gaan zoeken.

    Door: theo schakel19-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee overnachtingen

    Schandalig je biedt op iets denk dan ook het voor die prijs te hebben. Dan bel je hotel en wil boeken hetgeen niet mogelijk is of tegen zoveel meerprijs dat het normale prijs oftewel
    gangbare prijs is. Het zal best in de kleine lettertjes staan maar hier is spraken van misleidende reclame en onvolledige mededelingen .Heb geld afgeschreven maar ga tot de bodem om dit uit te zoeken.

    Door: theo schakel15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geld kwijt, hotels niets te boeken

    Slecht, veel veilingen zijn niet te boeken, of alleen in het begin later niet meer, als je dit aankaart, dan wordt er dood leuk gezegd, dat je pech hebt en tijd zat hebt gehad om te kunnen boeken, je zou tot de laatste dag moeten kunnen boeken, maar dat is bijna nooit het geval, veel bonnen kan ik niet meer gebruiken na een tijd en je wordt niet geholpen, jaren geleden was het top maar is bergafwaards gegaan...dus hou hier rekening mee, dat je na een tijd gewoon je geld kwijt bent!!

    Door: Steve09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NPOOIT WEER HOTEL EHZERWOLD ALMEN

    Vanaf heden ga ik regelmatig op reviews, op sites, op consumentenplatforms, enz.enz. mijn slechte ervaring met jullie veilingsite melden. Net zo lang tot jullie deze verschrikkelijke policy stoppen door niet in de aankondiging melding te maken van ALLE ZOMERMAANDEN HEEFT DIT HOTEL ALLE DAGEN EEN TOESLAG.


    ONACCEPTABEL deze niet transparante zaken. Dat jullie met zoiets in zee gaan, zegt iets over jullie praktijken. Onacceptabel. Ook deze tekst ga ik plaatsen op reviews, sites, fb.e z. Tot jullie bereid zijn deze kwestie hotelkamerveiling waardig op.te lossen. Ik heb een voorstel daartoe gedaan. JULLIE WILLEN/KUNNEN NIETS VOOR MIJ BETEKENEN is herhaald de reactie. Geen oplossing dan helaas deze weg!!

    Vr gr

    Anton

    Door: A Siedsma04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diverse overnachtingen

    Hotels zijn niet te boeken. Je kunt een voucher krijgen. Aangegeven dat je wettelijk gewoon recht hebt op je geld terug. Na 30 e-mails heb ik eindelijk mijn geld terug. Lezen kunnen ze niet bij de klantenservice. Ook het opheffen van je account kan niet. Als ik nu probeer in te loggen, dan zie ik dat mijn account is geblokkeerd, dus mijn account bestaat nog steeds.
    Doe geen zaken met Hotelkamerveiling. Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar.

    Door: Martin de Winter05-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bon Hotelkamerveiling

    2 jaar geleden een hotel in Vlissingen geboekt. Was super. Vorig jaar weer een bon via Hotelkamerveiling gewonnen. Wederom in Vlissingen geboekt. Ging helaas niet meer, hotel werkt niet meer met de genoemde site. Ik kreeg een tegoedbon van Hotelkamerveiling. Weer een hotel geprobeerd te boeken in Zeeland. Dit lukt alleen in de wintermaanden. Wie gaat er dan naar een hotel aan het strand? In het voorjaar was er op de site voldoende kamers vrij, maar boeken mocht niet. ??? Weer kon ik een tegoedbon krijgen van Hotelkamerveiling. Ben nu bijna 2 jaar verder. Mijn bon van €65 heb ik in de vuilnisbak gegooid. Wat een slecht beleid daar zeg. Nooit meer☹️??

    Door: Decker25-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Hotelkamerveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Hotelkamerveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hotelkamerveiling.nl actief?

    Hotelkamerveiling.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland, Goedkope vakanties

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelkamerveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.