NederlandReview

  Ervaringen Hotelkamerveiling.nl

  Ben je op zoek naar het grootste aanbod in hotelveilingen? Dan is Hotelkamerveiling.nl wellicht iets voor jou. Voordelig een hotelkamer boeken door middel van een biedsysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. Hotelkamerveiling is een hotel aanbieder als geen ander en geeft je de mogelijkheid voor een paar centen even een nachtje weg te zijn.

  Over Hotelkamerveiling

  Hotelkamerveiling is in 2008 opgericht door hotelier Klaas Stekelenburg en zijn twee zoons. Het doel was om een dagje weg in een hotel toegankelijker te maken voor de gewone mens. Door middel van een opbodsysteem geef je niet meer uit aan het uitje dan je wilt. Hotelkamerveiling is hiermee relatief uniek onder de verscheidene hotel aanbieders.

  Hotelkamerveiling bij een uitzending van Netwerk. Bent u het met Netwerk eens? Bekijk dit filmpje en vertel het ons!

  Diensten

  Door middel van reisveilingen biedt Hotelkamerveiling een goedkoop aanbod van hotelovernachtingen. Dit varieert van slechts één nacht tot een weekend of midweek weg. Hotelkamerveiling heeft zich al behoorlijk uitgebreid sinds de opstart in 2008 en je kan nu bieden op hotelovernachtingen in vele landen. Hotelkamerveiling heeft niet in elk land evenveel aanbod, maar streeft er wel naar een goed, zo compleet mogelijk aanbod te geven met hotels die service leveren. Hoewel het bedrijf de meeste connecties heeft in Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk kan je ondertussen ook al meebieden op overnachtingen in, onder andere:
  - Polen
  - Tsjechië
  - Marokko
  - Verenigde Staten
  - Engeland
  - Spanje
  - Turkije
  Ook zijn er enkele opties in minder bekende vakantielanden. Via het eerste tabblad op de website zie je snel een overzicht van de mogelijkheden en kan je meteen kijken naar het aanbod in een bepaald land. Bij elke veiling staat rechtsonder duidelijk aangegeven om hoeveel personen het gaat en voor hoeveel nachten, door middel van handige kleine icoontjes.

  Driedaagse stedentrips naar verscheidene verrassende steden zijn ook overzichtelijk samengevoegd. Absoluut de moeite waard om dit even te bekijken en eventueel mee te bieden op de reisveilingen.

  Klachten

  Hotelkamerveiling heeft een FAQ op de website waar je je vraag kunt invullen en zo meteen eventueel antwoord kunt krijgen. Als je vraag er niet tussen staat kan je vervolgens contact opnemen met hotel aanbieder Hotelkamerveiling.

  De grootste klacht die naar voren komt is dat je vouchers wint voor een overnachting. Vervolgens is het afwachten of je deze vouchers op de door jou gewenste datum kunt inwisselen. Er wordt veel gewaarschuwd door andere consumenten om goed de voorwaarden te lezen, het gaat nu eenmaal om boeking volgens beschikbaarheid. Toch is het hier opvallend dat er een aantal consumenten zijn die aangeven dat als men wil mee bieden op een nieuwe veiling de gewenste boekingsdatum wel beschikbaar is. Erg verwarrend dus en misleidend. Hoe dan ook is het belangrijk om goed na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van het boeken van een hotel via een veilingsysteem. Als je gegarandeerd op zoek bent naar een specifieke datum en niet gewoon naar een dagje of twee er op uit, is het misschien verstandiger ergens anders een goede deal op te zoeken.

  Als je ook een ervaring hebt met Hotelkamerveiling.nl wordt het ontzettend gewaardeerd als je hier even een review achterlaat.

  Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van hotelkamerveiling.nl. Een leuke en goedkope hotel kamer gevonden? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u gaat boeken!

  Hotelkamerveiling.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

  4.8
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotelkamerveiling.nl

  Uw beoordeling

  ABSOLUUT niet betrouwbaar!!

  inmiddels 6 weken bezig om een bedrag van 43 euro terug te krijgen, een bedrag wat ze ons zelf hebben toegezegd!

  na een reis van 1000km was ons hotel bij aankomst niet beschikbaar. nadat eerst het hotel en hotelkamerveiling elkaar de schuld hadden gegeven is er uiteindelijk gebleken dat wij als klant er in iedergeval niets aan konden doen.

  het hotel heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en excuses aangeboden, zij hebben aan hotelkamerveiling verzocht om het door ons betaalde bedrag terug te storten. nadat ik eerst allerlei flauwekul mailtje kreeg over het ontbreken van de voucher code ( die hebben zij zelf gegeven aan ons!) het ontbreken van een IBAN( was in de allereerste klacht al meegestuurd) en verdere niets zeggende emails kregen wij n 6 weken een berichtje dat zij hadden besloten dat we een nieuwe vouchercode kregen.......ik dacht het niet! wij hebben absoluut geen vertrouwen meer in dit bedrijf en willen ons geld terug, geen nieuwe vouchercode. wie garandeerd ons dat we volgende keer wél een kamer krijgen?

  ons advies NOOIT met hotelkamerveiling in zee gaan! vakantieveilingen is prima, nog nooit problemen mee gehad!

  Door: fam Bernard10-07-2018
  Thea Hofman09-06-2020

  We zouden naar Hotel Berghotel Tromp gaan. Geboekt ruim voor de Corona tijd. Toen brak Corona aan en zit Duitsland op slot. Contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Nee zij konden er niks aan doen en doen er niks mee. Geld kwijt.Gebeld met het hotel of we de data konden veranderen voor later dit jaar. Nee dat kon niet ze waren gewoon open en we konden gewoon komen. Hoe dan als Duitsland op slot zit voor toeristen. Ja dan hebben we dus pech gehad. Conclusie boek nooit iets via hotelkamerveiling.nl want die laten je barsten. en boek nooit iets bij Hotel Berghotel Tromp want geld binnen is geld binnen. Omdat er een weekend bij zat hebben we extra betaald destijds maar dat krijgen we ook niet terug. Vreemde zaak. Dus we zijn helemaal niet geweest en kunnen fluiten naar ons geld. Als het gewoon omgeboekt was geworden hadden we op een later tijdstip dit jaar gegaan als de Corona voorbij is. Heel onbetrouwbaar

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Hotelovernachting voor 1 euro - hier lukt het nog

  Op Vakantieveilingen probeer ik het ook altijd, maar lukt het niet. Denk dat die website inmiddels te populair is geworden en dat ik er daardoor altijd naast grijp.
  Maar ik jaag graag op aanbiedingen voor 1 euro. Eerst lukte dat weleens ook bij vakantieveilingen, maar nu niet meer.

  Hotelkamerveiling.nl is echter veel minder bekend (minder reclame?) en daar is het mij dus regelmatig gelukt voor 1 euro een overnachting te scoren!

  Gewoon heel leuk om heel vaak in allerlei gekke hotels overal te overnachten - voor de prijs hoef je het niet te laten.

  Natuurlijk, er komen wel nog extra kosten bij - veilingkosten en reserveringskosten enzo - maar ook als je dat erbij optelt, is het natuurlijk spotgoedkoop.

  Maar misschien moet ik dit niet te hard roepen, want dan gaat iedereen het doen en lukt het mij niet meer ;-)

  Door: Marco F.13-09-2016
  M.Beuman- v.Roermund10-12-2018

  Zojuist hebben we een veiling gewonnen (10 december ) ,Nordenau Sauerland. Onze computer reageerde traag, waardoor we bij vergissing 3 maal dezelfde boeking gemaakt hebben. Zoals u kunt begrijpen willen we maar 1 maal gebruik maken van de accommodatie. Kunt u a.u.b. 2 van de 3 gewonnen boekingen annuleren. Dank u.

  Dr.Bob28-05-2020

  Is dit een fake review?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  De volhouder wint!!

  Soms moet je echt lang volhouden met bieden, want dan is er altijd wel iemand die meer wil bieden dan jij en dan gaat de hotelkamer toch voor meer weg.
  Maar je moet gewoon goed opletten en je slag slaan als er net niemand echt fanatiek zit te bieden.

  dat is mij nu een paar keer gelukt, maar ik heb er wel heel veel voor moeten bieden haha.

  De volhouder wint!!

  Door: Naomy06-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Eindelijk het laatste bod

  Toch wel een relaxte website.
  Ik was eerst een beetje sceptisch omdat het me steeds niet lukte met bieden.
  Maar nu heb ik eindelijk een keer het laatste bod.
  Voor lekker weinig een hotel gevonden. Maar je moet dus wel geluk hebben dat er niemand sneller en hoger biedt dan jij...

  Door: H. Kloes03-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Twee overnachtingen

  Schandalig je biedt op iets denk dan ook het voor die prijs te hebben. Dan bel je hotel en wil boeken hetgeen niet mogelijk is of tegen zoveel meerprijs dat het normale prijs oftewel
  gangbare prijs is. Het zal best in de kleine lettertjes staan maar hier is spraken van misleidende reclame en onvolledige mededelingen .Heb geld afgeschreven maar ga tot de bodem om dit uit te zoeken.

  Door: theo schakel15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geld kwijt, hotels niets te boeken

  Slecht, veel veilingen zijn niet te boeken, of alleen in het begin later niet meer, als je dit aankaart, dan wordt er dood leuk gezegd, dat je pech hebt en tijd zat hebt gehad om te kunnen boeken, je zou tot de laatste dag moeten kunnen boeken, maar dat is bijna nooit het geval, veel bonnen kan ik niet meer gebruiken na een tijd en je wordt niet geholpen, jaren geleden was het top maar is bergafwaards gegaan...dus hou hier rekening mee, dat je na een tijd gewoon je geld kwijt bent!!

  Door: Steve09-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Talrijke hotels geboekt

  Ik lees veel negatieve reacties over hotelkamerveiling. Ik boek al 8 jaar 2 vakanties per jaar. Alleen in Nederland en meestal voor 2 tot 4 nachten. Soms in 1 koop en ook wel eens in 2 koop.Tot heden prima hotels voor gemiddeld 25 euro incl.ontbijt per nacht.
  Dus ben ik zeer tevreden tot nu toe!

  Door: Joanne17-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zeer correct geholpen.

  nadat ik een veiling had bemachtigd en betaald kon ik het gekozen hotel niet boeken maar datum was wel vrij. Even later via de chat heel vriendelijk geholpen. Het lukte daarna ook niet en nu heeft hotelkamerveiling voor mij de reservering gemaakt. Heel fijn geregeld allemaal en Lisa dank je wel.

  Door: Geert 25-08-2018
  Ummels06-09-2018

  Bij ons juist andersom , wel het hotel maar niet meer de datum ( en dat binnen 10 minuten ) , en wat dat fijn geregelde betreft ….zo veel geduld hadden Anne en Lisa niet , zeer kortaf - brutale - snotneuzen , zo omschrijf ik ze

  Staal28-11-2018

  Ik wil geen mail meer ontvangen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Geweldige ervaringen

  Al vaak gebruik van gemaakt. Tot volle tevredenheid. Een enkele keer is er geen beschikbaarheid op het juiste moment. Dan heb ik altijd het betaalde bedrag incl. kosten als tegoed terug gekregen.
  Prima, want ik ga wel weer bieden! Hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken!

  Door: Cobi Groenendijk06-09-2018
  Ummels06-09-2018

  raar , wij moeten juist 25 euro betalen om iets te annuleren , als we de 109 euro al Überhaupt terug krijgen

  rijswijk05-10-2018

  Kan je vertellen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Mij lukt het .Ze blijven maar hetzelfde antwoord geven..

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldige service!!

  Al heel veel gebruik gemaakt van de hotelkamerveiling . En dus voor mooie prijsjes overnacht op de mooiste plekken!
  Er is wel eens een probleempje, maar dat wordt bij ons altijd vlot en adequaat opgelost.
  We hopen er nog veel gebruik van te maken!

  Door: Cobi26-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  NPOOIT WEER HOTEL EHZERWOLD ALMEN

  Vanaf heden ga ik regelmatig op reviews, op sites, op consumentenplatforms, enz.enz. mijn slechte ervaring met jullie veilingsite melden. Net zo lang tot jullie deze verschrikkelijke policy stoppen door niet in de aankondiging melding te maken van ALLE ZOMERMAANDEN HEEFT DIT HOTEL ALLE DAGEN EEN TOESLAG.


  ONACCEPTABEL deze niet transparante zaken. Dat jullie met zoiets in zee gaan, zegt iets over jullie praktijken. Onacceptabel. Ook deze tekst ga ik plaatsen op reviews, sites, fb.e z. Tot jullie bereid zijn deze kwestie hotelkamerveiling waardig op.te lossen. Ik heb een voorstel daartoe gedaan. JULLIE WILLEN/KUNNEN NIETS VOOR MIJ BETEKENEN is herhaald de reactie. Geen oplossing dan helaas deze weg!!

  Vr gr

  Anton

  Door: A Siedsma04-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Diverse overnachtingen

  Hotels zijn niet te boeken. Je kunt een voucher krijgen. Aangegeven dat je wettelijk gewoon recht hebt op je geld terug. Na 30 e-mails heb ik eindelijk mijn geld terug. Lezen kunnen ze niet bij de klantenservice. Ook het opheffen van je account kan niet. Als ik nu probeer in te loggen, dan zie ik dat mijn account is geblokkeerd, dus mijn account bestaat nog steeds.
  Doe geen zaken met Hotelkamerveiling. Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar.

  Door: Martin de Winter05-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bon Hotelkamerveiling

  2 jaar geleden een hotel in Vlissingen geboekt. Was super. Vorig jaar weer een bon via Hotelkamerveiling gewonnen. Wederom in Vlissingen geboekt. Ging helaas niet meer, hotel werkt niet meer met de genoemde site. Ik kreeg een tegoedbon van Hotelkamerveiling. Weer een hotel geprobeerd te boeken in Zeeland. Dit lukt alleen in de wintermaanden. Wie gaat er dan naar een hotel aan het strand? In het voorjaar was er op de site voldoende kamers vrij, maar boeken mocht niet. ??? Weer kon ik een tegoedbon krijgen van Hotelkamerveiling. Ben nu bijna 2 jaar verder. Mijn bon van €65 heb ik in de vuilnisbak gegooid. Wat een slecht beleid daar zeg. Nooit meer☹️??

  Door: Decker25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  3 overnachtingen van de valk maastricht

  Doordat ik in het ziekenhuis heb gelegen was ik te laat met mijn veilingen te betalen. Direct bij thuiskomst heb ik dit gegaan en 2 dagen erna kreeg ik brief van incasso.
  Hier ging het al helemaal mis want in mijn account moest ik 3 maal 12.50 administratiekosten betalen inplaats van 1 maal volgens Intrum.
  Hotelkamerveiling heeft de 25 euro teruggestort en nu een week later hebben ze weer een nieuw dossier geopend over dezelfde veilingen die allang betaald zijn met weer hetzelfde bedrag wat ik moet betalen. Wat een waardeloos bedrijf. Het enige wat je krijgt is een grote mond en geen excuses.
  Ik boek dus NOOIT meer bij hotelkamerveiling.

  Door: M.mudde18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Berghotel Hotel tromp 2 aankopen zodat we 5 dagen weg konden.

  We zouden naar Hotel Berghotel Tromp gaan. Geboekt ruim voor de Corona tijd. Toen brak Corona aan en zit Duitsland op slot. Contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Nee zij konden er niks aan doen en doen er niks mee. Geld kwijt.Gebeld met het hotel of we de data konden veranderen voor later dit jaar. Nee dat kon niet ze waren gewoon open en we konden gewoon komen. Hoe dan als Duitsland op slot zit voor toeristen. Ja dan hebben we dus pech gehad. En ik val in de gevaren zone ik ben hartpatiënt en long patiënt. Dus Conclusie boek nooit iets via hotelkamerveiling.nl want die laten je barsten. en boek nooit iets bij Hotel Berghotel Tromp want geld binnen is geld binnen. Omdat er een weekend bij zat hebben we extra betaald destijds maar dat krijgen we ook niet terug. Vreemde zaak. Dus we zijn helemaal niet geweest en kunnen fluiten naar ons geld. Als het gewoon omgeboekt was geworden hadden we op een later tijdstip dit jaar gegaan als de Corona voorbij is. Bestellen gaat makkelijk maar service dus 0,0

  Door: Thea Hofman09-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Van der Valk Gladbeck via Hotelkamerveiling

  Waardeloos
  Via Hotelkamerveiling een weekend naar Van der Valk in Gladbeck geboekt. Vanwege het coronavirus raad Duitsland af om vanuit Nederland nog naar Duitsland te reizen. Hotelkamerveiling Geeft op mijn mail gewoon een standaard antwoord, net als ze doen op de geplaatste reviews. Ik ben helemaal klaar met Hotelkamerveiling. Zodra ik mijn laatste bon heb verzilverd wil ik niets meer te doen hebben met Hotelkamerveiling. En voordat ik een reactie krijg, wij hebben te weinig gegevens het gaat om vouchernummer 378133 en met Security code X9L5-87Y4-462J

  Door: MdW28-03-2020
  Thea Hofman09-06-2020

  We zouden naar Hotel Berghotel Tromp gaan. Geboekt ruim voor de Corona tijd. Toen brak Corona aan en zit Duitsland op slot. Contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Nee zij konden er niks aan doen en doen er niks mee. Geld kwijt.Gebeld met het hotel of we de data konden veranderen voor later dit jaar. Nee dat kon niet ze waren gewoon open en we konden gewoon komen. Hoe dan als Duitsland op slot zit voor toeristen. Ja dan hebben we dus pech gehad. Conclusie boek nooit iets via hotelkamerveiling.nl want die laten je barsten. en boek nooit iets bij Hotel Berghotel Tromp want geld binnen is geld binnen. Omdat er een weekend bij zat hebben we extra betaald destijds maar dat krijgen we ook niet terug. Vreemde zaak. Dus we zijn helemaal niet geweest en kunnen fluiten naar ons geld. Als het gewoon omgeboekt was geworden hadden we op een later tijdstip dit jaar gegaan als de Corona voorbij is. Slechte zaak dus.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  DIV vouchers

  Hebben nog diverse vouchers te besteden in de maand april 2020. Telefonische navraag leert dat het je eigen risico is en Hotelkamerveiling geen Corona vriendelijk gebaar voor haar klanten heeft. Gratis verlenging zou het minste zijn wat geboden kan worden. Zij steken nu het volledige, niet bestede bedrag in hun diepe zakken

  Door: Maarten Knoop16-03-2020
  Diana penning18-03-2020

  Helaas hetzelfde, wij hebben voor 28 maart geboekt, ivm corona gevraagd om het te verzetten, kreeg een bot nee, kon in hotel gaan zitten op de kamer en roomservice bellen. Lekker klantvriendelijk. Nu woon ik in België en gaat het hier op slot dus vrees geld kwijt . Ga nog een poging doen het hotel te bellen, kijken of die willen meewerken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Van de valk houten

  In okt. Een kamer besteld rn tot nu tot nog GEEN 1 kamer vrij Wat ik kan boeken.......
  Ik raad iedereen aan om nooit via deze site een hotel kamer te kopen....

  Door: M.t van veen12-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Hotelkamer

  Vreselijk. Ook duidelijk nep recensies hier dus wees alert! Bieden kamers aan die niet zijn aangekocht - voucher jaar geldig maar totaal geen beschikbaarheid (letterlijk 0). Email gestuurd, krijg een coupon aangeboden maar geen antwoord op de vraag: is het niet illegaal om iets te koop aan te bieden wat niet bestaat?

  Ga hier werk van maken, ben helemaal klaar met bedrijven die je voor een klein bedrag oplichten zodat je geen echte actie onderneemt, maar worden ondertussen wel rijk van consumenten met een goed vertrouwen.

  Door: Esther28-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 persoons hotelkaer reservering te Mercure hotel Amersfoort

  Zeer slecht en asociaal bedrijf. Door een systeem fout is de reservering geplaatst op een verkeerde dag. Meteen erachter aan gebeld, maar ze werken alleen tijdens kantooruren. Vervolgens contact opgenomen met de hotel, waarin zij mij vertelden niks voor mij te kunnen betekenen.
  Vervolgens volgende ochtend gebeld om de dag te verzetten, maar niks is mogelijk. Je wordt niet serieus genomen en wordt constant van het kastje naar het muur gestuurd. Wederom meerdere emails verstuurd zonder reactie, heel slecht dit..

  Door: Mehmet23-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Hotelkamerveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Hotelkamerveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotelkamerveiling.nl actief?

  Hotelkamerveiling.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelkamerveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.