NederlandReview

  Ervaringen Hotelbon

  Waarom zou ik kopen bij Hotelbon.nl? Hotelbon.nl  is een bedrijf binnen de categorie stedentrips, vakantie, hotel aanbieders, cadeaus en cadeaubonnen. Ook zou je het een online shop kunnen noemen, omdat je de  bon via het internet kunt kopen. NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en Hotelbon.nl. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Hotelbon.nl, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Hotelbon.nl. 

  Over hotelbon.nl
  De Hotelbon kun je kopen en je kunt het inwisselen bij een van de 2500 hotels waar ze mee samenwerken. Het is een bon voor twee personen. Ieder hotel heeft wel te maken met lege kamers. Het is natuurlijk pijnlijk voor een hotel eigenaar om een lege kamer te hebben. Met Hotelbon.nl is het mogelijk om ervoor te zorgen, dat er mensen in deze lege kamers komen. Het is mogelijk om ervoor te zorgen, dat de kamers vol komen en dus om gasten te krijgen. Wel moet je voor het eten betalen. Hier verdient de hotelier nog wat. En eten moet je natuurlijk toch. Of niet?

  Je kunt met de hotelvoucher drie nachten blijven voor twee personen. De afspraak is dat het overnachten door de bon wordt betaald, maar je er wel gaat ontbijten en dineren. Je rekent bij het vertrek dus het eten af.  
  Er is ook een jaarkaart van de Hotelbon.nl . Je kunt dan een onbeperkt aantal nachten in een hotel verblijven, mits je er eten gaat. 

  Je kunt de jaarkaart en de voucher via de website kopen. Het is gemakkelijk en snel en je kunt via de creditcard gaan afrekenen. Het is ook mogelijk om het als een cadeau weg te geven aan iemand anders. Je kun tde kaar in Nederland en ook gebruiken in België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Spanje, Andorra, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Engeland, Noord Ierland, Kanaaleilanden, Liechtenstein, Schotland, Wales, Ierland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Hongarije.

  Diensten van hotelbon.nl
  De Hotelbon.nl biedt een voucher aan voor twee personen voor drie nachten in een hotel. Het is gemakkelijk te kopen via het internet. Ook is er een jaarkaart om onbeperkt te verblijven in een hotel. Je kunt de kaart via de site kopen voor je zelf en ook als een cadeau voor een ander.  

  Klachten, tips en complimenten over hotelbon.nl
  Ben je ergens ontevreden over rondom de Hotelbon.nl? Dan kun je via de telefoon, per mail en ook via de post een klacht indienen bij hun. Vervolgens zal je een reactie krijgen en mogen ontdekken hoe de klacht wordt opgelost. 

  Heb jij ervaring met hotelbon.nl? 
  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review. 

   

  Waarom zou ik kopen bij Hotelbon.nl? Dat vertellen consumenten die u voorgingen. Lees ervaringen over de hotelbon.nl bij NederlandReview.nl

  Hotelbon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5,6

  Prijs

  5,6

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet te boeken want zogenaamd zijn de hotels op aanvraag

  miranda schellingerhout11-12-2018

  Niet te boeken want zogenaamd zijn de hotels op aanvraag die op hun website wel te boeken zijn maar dan ineens volgeboekt. Alleen Fletcher hotels waar er toch heel veel van zijn. Niet aan beginnen want het is weggegooid geld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen toegevoegde waarde

  Tibanus04-09-2018

  Cadeau gegeven voor mijn ouders, maar bij het boeken al teleurgesteld over het aanbod en de werking van de site. En na een mislukte boeking bij hernieuwde poging ook een hoger bedrag gezien. Tot slot was vergelijkbaar aanbod via Booking.com steeds goedkoper. Totaal geen toegevoegde waarde dus

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Negatieve ervaring

  Unknown27-03-2018

  Mijn ervaringen met de Hotelbon zijn zeer negatief, met name de beschikbaarheid van kamers. Hotelbon is een dochter van Fletcher Hotels en verschillende malen ervaren dat er in een bepaalde regio in een bepaalde periode geen enkele kamer beschikbaar is terwijl ik al maanden van te voren probeer te boeken.

  Ga je naar de website van de desbetreffende hotels, dan zijn er gewoon kamers beschikbaar. Op de vraag aan zowel de hotels of hotelbon, hoeveel kamers er nu beschikbaar worden gesteld aan Hotelbon, dan wordt daar inhoudelijk niet op gereageerd.

  In de algemene voorwaarden wordt niet aangegeven dat er in bepaalde periodes geen of een beperkt aantal kamers worden aangeboden. Niet kopen, er zijn geschiktere kanalen voor het boeken van een hotelkamer, wat Hotelbon op mijn vragen ook zelf aangeeft....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Hotelbon van mijn vader

  Lies P02-01-2017

  Heel leuk weekend gehad met de hotelbon die we van mijn vader hadden gekregen.
  Hotel was erg mooi en onze kamer had een prachtig uitzicht. We hebben heel lekker gegeten in het restaurant.

  Het was maar een weekendje maar voelde echt als een vakantie.

  Bedankt dus, Pap!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  enorm goedkoop in een hotel. 'addertje' is niet erg

  Van Tillingen30-08-2016

  Hotelbon cadeau gedaan aan mijn partner (maar dus ook aan mezelf).

  Echt heel erg goedkoop: 3 keer naar een hotel voor in totaal 40 euro!

  Het 'addertje' is dat je ook in het hotel eet, en dat dan apart betaalt. Maar als je dat dan niet te gek maakt, ben je nog steeds harstikke goedkoop uit en je gaat vaker naar een hotel, dat is ook weer leuk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Hotelbon: simpel en goedkoop

  Rob Hollen07-06-2016

  Mijn vriendin onlangs verrast met een weekend weg. Dit heb ik geboekt bij Hotelbon. Je wordt goed geholpen en de prijs is echt waanzinnig. Het verblijf was overigens ook top. Alles was goed geregeld en het zag er allemaal schoon en netjes uit. Wij hebben dan ook heel erg genoten en ik zou Hotelbon zeker aanbevelen aan andere mensen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Hotelbon

  Uw beoordeling