NederlandReview

  Ervaringen Hotelaanbiedingen.nl

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. Hotelaanbiedingen.nl is een hotel aanbieder en valt in de categorie vakanties. Het is ook een site met dagacties rondom hotel aanbieders. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Hotelaanbiedingen.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Hotelaanbiedingen.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over hotelaanbiedingen.nl

  Hotelaanbiedingen.nl zorgt ervoor, dat je de beste hotel aanbiedingen krijgt. Het is dus gemakkelijk om snel een leuk uitje te boeken. Even weg is zo geregeld via de site van Hotelaanbiedingen.nl. De prijzen zijn erg scherp, doordat Hotelaanbiedingen.nl al voor je heeft onderhandelt. Het zijn goede deals en daardoor zal je nog meer genieten van de vakantie. Je kunt ook direct zien wat je bespaart. Hotelboekingen moeten gewoon gemakkelijker en goedkoper te doen zijn vinden ze bij Hotelaanbiedingen.nl. Je hoeft allen maar naar Hotelaanbiedingen.nl om dit te ontdekken. Je kunt natuurlijk op basis van je eigen voorkeuren en plaatsen gaan zoeken in de site.

  De prijzen zijn scherp en inclusief btw, maar zonder servicekosten. De getoonde prijzen laten altijd duidelijk zien of ze inclusief of exclusief de city taks zijn. De prijzen zijn gebaseerd op de tweepersoonsbezetting trouwens. Per hotel is de taks verschillend en daarom is het niet gemakkelijk in de prijs op te nemen.
  De missie van Hotelaanbiedingen.nl is om je gemakkelijk een betaalbare overnachting aan te bieden om er eens lekker tussenuit te gaan. Ook helpen ze je om een leuk buitenkansje te scoren.

  Het bedrijf is in 2005 opgericht en onderdeel van HotelBooker BV. Ze hebben nog meerdere sites en zijn in Nederland, België en Zweden actief. Ze werken samen met 4.000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en ook in Oostenrijk. Er komen dagelijks nog hotels bij. Er zijn 110 medewerkers in dienst welke vanuit Haarlem werken. Er zijn in 2012 bijna 500.000 transacties verzord.

  Voordeeluitjes.nl TV commercial oktober 2016 - Hotelaanbiedingen

  Diensten van hotelaanbiedingen.nl


  Hotelaanbiedingen.nl heeft leuke hotel aanbiedingen in de plaatsen:
  • Hotels Antwerpen
  • Hotels Brussel
  • Hotels Den Haag
  • Hotels Utrecht
  • Hotels Rotterdam
  • Hotels Eindhoven
  • Hotels Amsterdam
  • Hotels Haarlem
  • Hotels Groningen
  • Hotels Berlijn

  Ze zijn vooral actief in de volgende regio’s
  • Hotels Kust Nederland
  • Hotels Veluwe
  • Hotels Zuid Limburg
  • Hotels Sauerland
  • Hotels Kust België
  • Hotels Twente
  • Hotels Bergisches Land
  • Hotels Moezel
  • Hotels Utrechtse Heuvelrug
  • Hotels Harz

  Klachten, tips en complimenten over hotelaanbiedingen.nl

  Ben je niet tevreden over Hotelaanbiedingen.nl? Dan kun je snel en gemakkelijk een klacht indienen bij ze. Hier wordt goed naar gekeken en je zal snel een reactie mogen verwachten.

  Heb jij ervaring met hotelaanbiedingen.nl?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Ervaringen over hotelaanbiedingen.nl van consumenten die u voorgingen! Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf op NederlandReview

  Hotelaanbiedingen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotelaanbiedingen.nl

  Uw beoordeling

  Voor weinig geld een nachtje weg

  Om mijn vriendje te verrassen voor zijn verjaardag wilde ik hem graag meenemen op een nachtje weg. Helaas heb ik nog niet veel te besteden, dus een hotelovernachting leek niet mogelijk. Mijn moeder kwam echter ineens aan met hotelaanbiedingen.nl. Ik ben gaan kijken en dit was voor mij gewoon betaalbaar. Heb een tijdje gewacht tot ik een leuke aanbieding zag en vervolgens een overnachting gekocht. We sliepen in een superdeluxe hotel en het was allemaal zeer goed geregeld. Het ontbijt zat er zelfs bij in. En dat voor zo'n klein bedrag. Ik ga deze website zeker vaker in de gaten houden.

  Door: Jaylin Bosch20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Lekker goedkoop een weekendje weg

  Al lange tijd plannen om een weekendje weg te gaan en pas geleden dan eindelijk twee overnachtingen geboekt. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij Hotelaanbiedingen.nl terecht en daar heb ik uiteindelijk een hotel gevonden. De prijs stond mij zeker aan. Ik had niet gedacht dat je voor zo weinig geld twee dagen in een hotel kunt zitten. Volgens de foto's ziet het er allemaal heel goed uit, maar dat is nog even afwachten. Binnen de kortste keren ontving ik een bevestiging per mail en was het hotel geboekt, het bestellen is dan ook niet echt moeilijk.

  Door: Herman Bartels29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Mooi cadeau gevonden bij Hotelaanbiedingen.nl

  Voor de verjaardag van mijn moeder was ik nog op zoek naar een toepasselijk cadeau en dit heb ik gevonden bij Hotelaanbiedingen.nl. Wilde haar een weekendje weg geven, maar ik heb niet zo veel te besteden. Op deze website kwam ik echter een fantastische aanbieding tegen die voor mij betaalbaar was. Ik heb hem direct aangeschaft.

  Door: Jilke Huistra09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Hotelaanbiedingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Hotelaanbiedingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotelaanbiedingen.nl actief?

  Hotelaanbiedingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelaanbiedingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.