Hotel Specials
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

Totaal

8,4

Bestellen

6,6

Service

8

Prijs

10

Leveren

8,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

02-01-2017
 • Bestellen

  4
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Misja de Korte

Hotel Specials - Goedkope hotelovernachting.

Goedkope hotelovernachting. Was een mooi hotel. Wel een beetje afgelegen. Maar mooi en ze waren aardig.
Boeken gedoe met die website, dat kan beter

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


30-08-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Josh Bijker

Hotel Specials - Waar voor mijn geld bij HotelSpecials.nl

Hotel geboekt bij HotelSpecials.nl, onder meer vanwege de gunstige prijs. Daarnaast beloven ze dat klanten 'waar voor hun geld' krijgen en dat is zeker het geval. Ik heb niet veel betaald voor een weekendje in Utrecht, maar zat wel in een prima hotel. Ik zou hier zeker nog eens een hotel boeken en kan het anderen ook ten zeerste aanbevelen!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
25-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annemieke

Hotel Specials - Weekendje Denemarken

Goed geregeld, scherpe aanbieding.
Denemarken zelf was vrij duur, dus goed dat we een aanbieding hadden bij het verblijf

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Egypte.nl

  Egypte.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,2Lees ervaringen
 • Portucasa.nl

  Portucasa.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • Neckermann Reizen

  Neckermann Reizen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Hotel Specials

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Hotel Specials?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Hotel Specials

Zoek je een hotel aanbieder die makkelijk en goedkoop is, Hotel Specials is misschien iets voor jou. Hotel Specials is een hotel aanbieder met vele aanbiedingen voor hotels, daguitjes, en last minute vakanties. Even er tussen uit? Op hotelspecials.nl is dit zo geregeld, zonder poespas.

Over Hotel Specials
Hotel Specials is onderdeel van BookerZZZ en heeft onderdelen in verschillende landen, onder andere in:
-    Denemarken
-    Zweden
-    Duitsland
-    Noorwegen

Er wordt gericht op nabijgelegen landen om zo snel en makkelijk even een nachtje of twee weg van huis te zijn. Hotel Specials heeft als doel om de klant makkelijk en overzichtelijk een hotelkamer te laten boeken. Deze hotel aanbieder richt zich op korte uitjes en geven aan inspirerender en voordeliger te zijn dan concurrenten.
Hotel Specials heeft ook een zusteronderneming op bungalowspecials.nl. Beide ondernemingen hebben hetzelfde doel voor ogen en dat is goedkope aanbiedingen voor overnachtingen bieden om je even een dagje er uit te laten zijn.

Een voorproefje van één van de hotels bij HotelSpecial: de Hampshire inn - Auberge de Hilver in dit filmpje:


Diensten
Zoals aangegeven richt hotelspecials.nl zich op korte uitjes en dus op hotelovernachtingen van hooguit enkele dagen. Dit doen ze door goede prijzen te geven, maar bovenop deze bodemprijzen zijn ook nog eens met grote regelmaat en in grote hoeveelheden extra aanbiedingen te vinden. Via een tabblad op de website krijg je een overzicht te zien van de huidige aanbiedingen.

Hotel Specials biedt leuke andere acties zoals het zogenaamde Secret Hotels, waarbij je onbekend is welk hotel je nou eigenlijk boekt tot 48 uur voor aankomst. Zo kan je dus aangenaam verrast worden. Uiteraard kies je wel gewoon de stad waar je heen gaat.

Om je goed te kunnen orienteren heb je inspiratie nodig. Hotel Specials is één van de weinige hotel aanbieders die hier diep op ingaat. Wat zijn goede locaties in welke tijd van het jaar? Welke locatie was je misschien nooit uit jezelf heen gegaan, maar is toch wel erg aantrekkelijk in context? Hotel Specials helpt om je last minute uitje speciaal te maken.

Naast al dit biedt Hotel Specials ook nog eens een Outlet afdeling, alsof ze een gewone retailwinkel zijn. Op deze Outlet pagina kan je unieke dagdeals vinden om nog goedkoper even weg te kunnen.

Klachten
Op de website van Hotel Specials worden vele reviews getoond. Deze zijn echter allemaal positief wat dus doorgestoken kaart is. Toch blijkt dat Hotel Specials veelal positieve reviews krijgt. De acties van het geboekte hotel hebben namelijk niets te maken met het boeken bij Hotel Specials. Zo zijn er bijvoorbeeld onterechte betalingen door een hotel en slechte service voor gehandicapten. Hotel Specials neemt klachten over hotels serieus en geeft bij dergelijke reviews aan dat men even de gegevens naar hen moet sturen zodat ze met zowel hotel als klant een oplossing kunnen zoeken. Prima service dus van Hotel Specials om je een goede ervaring te geven of je mindere ervaring tot een goed einde te brengen. Een enkele negatieve review gaat vaak over overboekingen of dat er iets compleet is misgegaan bij de boeking. Deze dingen gebeuren altijd en de veelal positieve reviews van Hotel Specials voeren toch de boventoon.

Heb je een soortgelijke of juist hele andere ervaring met Hotel Specials? Vergeet dan niet even een review achter te laten.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!