NederlandReview

  Ervaringen Hotel Specials

  Zoek je een hotel aanbieder die makkelijk en goedkoop is, Hotel Specials is misschien iets voor jou. Hotel Specials is een hotel aanbieder met vele aanbiedingen voor hotels, daguitjes, en last minute vakanties. Even er tussen uit? Op hotelspecials.nl is dit zo geregeld, zonder poespas.

  Over Hotel Specials

  Hotel Specials is onderdeel van BookerZZZ en heeft onderdelen in verschillende landen, onder andere in:
  - Denemarken
  - Zweden
  - Duitsland
  - Noorwegen

  Er wordt gericht op nabijgelegen landen om zo snel en makkelijk even een nachtje of twee weg van huis te zijn. Hotel Specials heeft als doel om de klant makkelijk en overzichtelijk een hotelkamer te laten boeken. Deze hotel aanbieder richt zich op korte uitjes en geven aan inspirerender en voordeliger te zijn dan concurrenten.
  Hotel Specials heeft ook een zusteronderneming op bungalowspecials.nl. Beide ondernemingen hebben hetzelfde doel voor ogen en dat is goedkope aanbiedingen voor overnachtingen bieden om je even een dagje er uit te laten zijn.  Een voorproefje van één van de hotels bij HotelSpecial: de Hampshire inn - Auberge de Hilver in dit filmpje:

  Diensten

  Zoals aangegeven richt hotelspecials.nl zich op korte uitjes en dus op hotelovernachtingen van hooguit enkele dagen. Dit doen ze door goede prijzen te geven, maar bovenop deze bodemprijzen zijn ook nog eens met grote regelmaat en in grote hoeveelheden extra aanbiedingen te vinden. Via een tabblad op de website krijg je een overzicht te zien van de huidige aanbiedingen.

  Hotel Specials biedt leuke andere acties zoals het zogenaamde Secret Hotels, waarbij je onbekend is welk hotel je nou eigenlijk boekt tot 48 uur voor aankomst. Zo kan je dus aangenaam verrast worden. Uiteraard kies je wel gewoon de stad waar je heen gaat.

  Om je goed te kunnen orienteren heb je inspiratie nodig. Hotel Specials is één van de weinige hotel aanbieders die hier diep op ingaat. Wat zijn goede locaties in welke tijd van het jaar? Welke locatie was je misschien nooit uit jezelf heen gegaan, maar is toch wel erg aantrekkelijk in context? Hotel Specials helpt om je last minute uitje speciaal te maken.

  Naast al dit biedt Hotel Specials ook nog eens een Outlet afdeling, alsof ze een gewone retailwinkel zijn. Op deze Outlet pagina kan je unieke dagdeals vinden om nog goedkoper even weg te kunnen.

  Klachten

  Op de website van Hotel Specials worden vele reviews getoond. Deze zijn echter allemaal positief wat dus doorgestoken kaart is. Toch blijkt dat Hotel Specials veelal positieve reviews krijgt. De acties van het geboekte hotel hebben namelijk niets te maken met het boeken bij Hotel Specials. Zo zijn er bijvoorbeeld onterechte betalingen door een hotel en slechte service voor gehandicapten. Hotel Specials neemt klachten over hotels serieus en geeft bij dergelijke reviews aan dat men even de gegevens naar hen moet sturen zodat ze met zowel hotel als klant een oplossing kunnen zoeken. Prima service dus van Hotel Specials om je een goede ervaring te geven of je mindere ervaring tot een goed einde te brengen. Een enkele negatieve review gaat vaak over overboekingen of dat er iets compleet is misgegaan bij de boeking. Deze dingen gebeuren altijd en de veelal positieve reviews van Hotel Specials voeren toch de boventoon.

  Heb je een soortgelijke of juist hele andere ervaring met Hotel Specials? Vergeet dan niet even een review achter te laten.

  Kortingcodes bij van der valk, kortingen of makkelijk contact met de klantenservice. Wat vindt u? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u een hotel boekt!

  Hotel Specials
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  4.2
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hotel overnachting

  Klantenservice onbereikbaar, met problemen wordt je aan je lot overgelaten.

  Door: Arno23-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Twee overnachtingen in ibis haarlem

  Hallo zijn net terug van overnachtingen in hotel ibis in haarlem ben er niet over te spreken .ontbijt was slecht parkeren was slecht waar we wel voor betaald hebben ze weten van elkaar niet wat er gebeurd of schrijven het niet op terwijl je het wel door gegeven hebt.gr

  Door: Storm 11-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Weekend Amersfoort Inclusief Diner & Wine

  Wij hadden een mooie deal gekocht via hotelspecials. Echter na het betalen van de 15 euro servicekosten werden we rechtstreeks door het hotel benaderd dat deze deal helemaal niet kon en dat we meer dan het dubbele zouden moeten betalen om deze voorwaarden te kunnen krijgen, anders zouden zij de reservering annuleren omdat ze het weekend voor dit geld niet door zouden laten gaan. Hierop hebben we Hotelspecials benaderd, dat de deal die zij aanboden niet geleverd werd. We zouden een voucher van de 15euro terug krijgen, wat al belachelijk is want ze hebben niets geleverd dus ik verwacht dan gewoon de 15euro terug. Maar zelfs de voucher hebben we nooit ontvangen, na meerdere mails te hebben gestuurd. Beschamend om op deze manier je geld te verdienen. Overal 15euro claimen van mensen maar geen dienst leveren... hoe kan het dat deze site nog in de lucht is??

  Door: Marjolein22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Twee overnachtingen voor 4 personen hptel

  Eind januari hotel geboekt van 18 tot 20 maart voor 4 pers. in Duitsland. Helaas Corona en hotel was gesloten, de grenzen dicht. Hotelspecials heeft volgens mijn ingewonnen info toch meer verantwoording dan het flauwe antwoord wat wij na weken wachten kregen: tsja, wij hebben contact gehad met het hotel en willen nergens aan mee werken. Hopende u hiermee genoeg geïnformeerd te hebben..... Hoe makkelijk is dit? Ik boek bij jullie en ook al zijn jullie dan tussenpersoon, ik had hogere verwachtingen van jullie als hulplijn. Wij hebben niet gevraagd om geldteruggave en ook geen 100% compensatie in vorm van een voucher. Maar kom in ieder geval met iets en niet zo’n reactie zoals al beschreven.

  Door: Mario van Ratingen15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nachtje valkenburg

  Ik heb 100 procent zeker weten geannulleerd en dit stond ook bebestigd na annulering. Toch blijven zij volhouden ban niet. Hun systeem deugd duidelijk niet. En nemen geen enkele eigen verantwoordelijlheid. Prima hoor dan moet de rechter maar bepalen. Ik ben uitgepraat met dit bedrijf. Ik zal dan ook.nooit meer gebruik makrn van hun (falende) diensten

  Door: Krista31-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zeer klantonvriendelijk

  Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Schuift de eigen grove fouten af op de consument en accomodatie. Weigert zelf verantwoording te nemen. 1 ster is nog te hoog.

  Door: MB22-01-2019
  Krista31-07-2019

  Dat is mijn ervaring ook. Neemt geen enkele eigen verantwoordelijlheid

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zeer smerig hotel in Ulm

  Geen toiletpapier of bekertjes om de mond te spoelen. Vloer zwart van de viezigheid en lege flessen onder het bed tussen de stofnesten.

  Door: Astrid Pap27-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Pas op met verborgen kosten

  Goedendag,

  Onder de noemer tijdelijke informatie worden vaste kosten zoals schoonmaakkosten opgenomen. Deze worden niet meegenomen in de zogenoemde "Totale kosten". Dit betrof een reservering via de site en, jawel, bij uitchecken ter plaatse kwam dit natuurlijk wel op de factuur. En dit betrof 33% van de totale kosten. jawel.
  Bij navraag werd me er op gewezen dat ik het wel ergens had kunnen lezen. Geen woord over de misleidende totale kosten etc.

  Waardeloos.

  Door: Willem Jan Mulder03-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Goedkope hotelovernachting.

  Goedkope hotelovernachting. Was een mooi hotel. Wel een beetje afgelegen. Maar mooi en ze waren aardig.
  Boeken gedoe met die website, dat kan beter

  Door: Misja de Korte02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Waar voor mijn geld bij HotelSpecials.nl

  Hotel geboekt bij HotelSpecials.nl, onder meer vanwege de gunstige prijs. Daarnaast beloven ze dat klanten 'waar voor hun geld' krijgen en dat is zeker het geval. Ik heb niet veel betaald voor een weekendje in Utrecht, maar zat wel in een prima hotel. Ik zou hier zeker nog eens een hotel boeken en kan het anderen ook ten zeerste aanbevelen!

  Door: Josh Bijker30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Weekendje Denemarken

  Goed geregeld, scherpe aanbieding.
  Denemarken zelf was vrij duur, dus goed dat we een aanbieding hadden bij het verblijf

  Door: Annemieke25-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotel Specials

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotel Specials een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Hotel Specials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel Specials actief?

  Hotel Specials is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Specials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.