Hotel Specials

3.5

Bestellen

3

Service

3.9

Prijs

3.1

Levering

40.9%

Zou hier weer kopen

Hotel Specials

Zoek je een hotel aanbieder die makkelijk en goedkoop is, Hotel Specials is misschien iets voor jou. Hotel Specials is een hotel aanbieder met vele aanbiedingen voor hotels, daguitjes, en last minute vakanties. Even er tussen uit? Op hotelspecials.nl is dit zo geregeld, zonder poespas.

Over Hotel Specials

Hotel Specials is onderdeel van BookerZZZ en heeft onderdelen in verschillende landen, onder andere in:
-    Denemarken
-    Zweden
-    Duitsland
-    Noorwegen

Er wordt gericht op nabijgelegen landen om zo snel en makkelijk even een nachtje of twee weg van huis te zijn. Hotel Specials heeft als doel om de klant makkelijk en overzichtelijk een hotelkamer te laten boeken. Deze hotel aanbieder richt zich op korte uitjes en geven aan inspirerender en voordeliger te zijn dan concurrenten.
Hotel Specials heeft ook een zusteronderneming op bungalowspecials.nl. Beide ondernemingen hebben hetzelfde doel voor ogen en dat is goedkope aanbiedingen voor overnachtingen bieden om je even een dagje er uit te laten zijn.Diensten

Zoals aangegeven richt hotelspecials.nl zich op korte uitjes en dus op hotelovernachtingen van hooguit enkele dagen. Dit doen ze door goede prijzen te geven, maar bovenop deze bodemprijzen zijn ook nog eens met grote regelmaat en in grote hoeveelheden extra aanbiedingen te vinden. Via een tabblad op de website krijg je een overzicht te zien van de huidige aanbiedingen.

Hotel Specials biedt leuke andere acties zoals het zogenaamde Secret Hotels, waarbij je onbekend is welk hotel je nou eigenlijk boekt tot 48 uur voor aankomst. Zo kan je dus aangenaam verrast worden. Uiteraard kies je wel gewoon de stad waar je heen gaat.

Om je goed te kunnen orienteren heb je inspiratie nodig. Hotel Specials is één van de weinige hotel aanbieders die hier diep op ingaat. Wat zijn goede locaties in welke tijd van het jaar? Welke locatie was je misschien nooit uit jezelf heen gegaan, maar is toch wel erg aantrekkelijk in context? Hotel Specials helpt om je last minute uitje speciaal te maken.

Naast al dit biedt Hotel Specials ook nog eens een Outlet afdeling, alsof ze een gewone retailwinkel zijn. Op deze Outlet pagina kan je unieke dagdeals vinden om nog goedkoper even weg te kunnen.

Klachten

Op de website van Hotel Specials worden vele reviews getoond. Deze zijn echter allemaal positief wat dus doorgestoken kaart is. Toch blijkt dat Hotel Specials veelal positieve reviews krijgt. De acties van het geboekte hotel hebben namelijk niets te maken met het boeken bij Hotel Specials. Zo zijn er bijvoorbeeld onterechte betalingen door een hotel en slechte service voor gehandicapten. Hotel Specials neemt klachten over hotels serieus en geeft bij dergelijke reviews aan dat men even de gegevens naar hen moet sturen zodat ze met zowel hotel als klant een oplossing kunnen zoeken. Prima service dus van Hotel Specials om je een goede ervaring te geven of je mindere ervaring tot een goed einde te brengen. Een enkele negatieve review gaat vaak over overboekingen of dat er iets compleet is misgegaan bij de boeking. Deze dingen gebeuren altijd en de veelal positieve reviews van Hotel Specials voeren toch de boventoon.

Heb je een soortgelijke of juist hele andere ervaring met Hotel Specials? Vergeet dan niet even een review achter te laten.


 


Kortingcodes bij van der valk, kortingen of makkelijk contact met de klantenservice. Wat vindt u? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u een hotel boekt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Hotelovernachting

Mijn dochter heeft 2 nachten geboekt maar per ongeluk de verkeerde datum ingevoerd, waar ze een dag later achter kwam. Ik heb direct gebeld of dit verzet kon worden, we praten hierover 3 dagen later, Nee was het antwoord om de voorwaarden. Ze wilde wel bijbetalen maar geen enkel begrip of tegemoetkoming. Waardeloze service en begrip. Dit is een dure fout waar ze totaal geen begrip voor hebben. Wij boeken hier nooit weer. Mijn advies mensen ga hier niet mee in zee.

C

Carla

12-01-2023

0

Na hotel kamer te hebben gereserveerd met betalingsbevesting na 48!!!uur e-mail van HS ontvangen

15-08-2022

0

Hotelovernachting

Ik heb een hotelovernachting voor 2 personen gekocht. Wegens medische reden wilde ik een wijziging brengen door via hun een andere hotel te boeken zonder dat ik al mijn geld zou kwijtraken. Ze konden mij niet helpen of tegemoet komen. Zelf een medewerker van het geboekte hotel vertelde me dat het via hotelspecial wel mogelijk moet zijn. Ik zal nooit meer hierna zaken met ze doen want dat bespaart je een hoop gedoe. Via social deals valt er genoeg te boeken en ze zijn ook nog eens goed bereikbaar en klantgericht en betrouwbaar. Het is trouwens ook belachelijk dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn anno 2022.

C

Cherida

13-05-2022

0

Betreft reservatie US4835KM1188, reservatie Secret Hotel Apple Park Maastricht

Bij deze had ik per vergissing 2 kamers betaald ipv 1 kamer. Secret Hotel Maastricht was akkoord met de annulatie voor 1 kamer. De andere kamer heb ik gebruikt voor 1 overnachting. Secret Hotel Maastricht had 1 kamer afgeboekt en stelde me voor dat ik Hotelspecials moest contacteren voor de terugbetaling. Van hen krijg ik een negatieve reactie, Zij weigeren om me het teveel betaalde bedrag terug te storten. Dit is pure oplichting en bedrog van hotelspecials.

D

DeBlok

21-04-2022

0

Producten

We hebben via online een kamer gereserveerd voor oktober, Toen we aankwamen krijgen we een formuleer om in te vullen en onder tekennen. Kunnen we eerst kamer zien? Zijn we naar de kamer gegaan toen de deur open ging zaggen we heel slecht ingerichte kamer met overzicht op onkruiden en rots! Nee, we willen graag een betere kamer voor € 150 per nacht. De aantword was: we hebben geen andere kamer! We zijn besloten naar andere hotel te gaan en in overleeg met hotel specials geen recht op onze geld terug!!! Het is toch onmenselijk? Beste mensen jullie zijn gewaarschoud niet doen en geen hoofdpijn.

E

Ed

18-10-2021

0

3 nachten Hotel Zum Eisenhammer Oberhausen

Nooit weer 3 hoog met kind en hond geen lift geen brandmelder receptie doet niks hotelspecials reageert op geen enkele mail met foto's wel €200 voor 3 nachten in een krot wat een horror

A

Annet

26-08-2021

0

Slechte 1 april grap

Op 1 april 165 km gereden om er vervolgens achter te komen dat mijn reservering niet in het systeem van het hotel staat door Hotelspecials. Althans niet op de juiste datum. Hotel heeft geen kamers meer. Men is op geen enkele wijze bereikbaar. Gooit het op drukte door Corona. Dan neem je verdorrie extra personeel aan. Advies aan de hotelbranche. Doe geen zaken meer met Hotelspecials. Zodra ze geld hebben ontvangen stopt de service

I

Illy

10-04-2021

0

hotel overnachting

Slechtste communicatie ooit !!! Mijn fout per ongeluk een dag te vroeg geboekt en wilde dit verzetten naar een overnachting een dag later. Lijkt mij niet zo moeilijk maar wat ik ook mailde kreeg geen reactie , ja pas toen de geboekte nacht al voorbij was !!!!!! Dit bedrijf zegt vanwege de corona de telefoon niet aan te kunnen nemen of te kunnen whatsappen. Wat een belachelijk excuus na een jaar in de corona tijd te zitten. Veel mensen zijn thuis en hebben toch allemaal een telefoon !!!! 1 keer nooit weer bij dit bedrijf geboekt echt waardeloos bestellen en betalen ging uiteraard vlekkenloos

R

Robert van der Wal

07-03-2021

0

Weekend zee

Geven foute prijzen weer.nadien maanden wachten om mijn geld terug te zien

C

Chris

19-02-2021

0

Weekend Parijs

Door corona ging het niet door en geld is weg. Hotelspecials weigert ook maar iets te doen. Lekker klantvriendelijk, not

E

Ella Schaap

16-02-2021

0

reis 2+1 België

Wij hadden een reis geboekt en geen bevestigingsmail gekregen. Via de website hebben wij meermaals het formulier ingevuld om een bevestigingsmail te krijgen. Hierop hebben wij NOOIT reactie gekregen! Gelukkig hadden we een foto genomen van ons scherm! Wij hebben deze reis moeten annuleren wegens ziekte. De enige manier waarop dit kan is wegens een link in de bevestigingsmail, maar die hebben we dus nooit gekregen! We hebben hun hele website + het internet afgezocht op zoek naar contactgegevens en hen op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Uiteindelijk hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij waarmee ze samen werken en alle nodige documenten ingevuld en aan de verzekering bezorgd. Maar zij vragen nu naar het nummer van de polis, die we van hotelspecials nooit gekregen hebben. Na een maand heeft hotelspecials eindelijk gereageerd met de boodschap dat we geen terugbetaling krijgen omdat we niet tijdig geannuleerd hebben. Stel u voor. Bedriegers! We laten dit natuurlijk niet zo en gaan op alle mogelijke manieren klacht indienen. Maar dit vraagt veel tijd en energie. Voor u is het nog niet te laat. Een verwittigd mens is er 2 waard. Niet boeken!!!

M

MDB

20-01-2021

0

Hotel overnachting

Klantenservice onbereikbaar, met problemen wordt je aan je lot overgelaten.

A

Arno

23-09-2020

0

Twee overnachtingen in ibis haarlem

Hallo zijn net terug van overnachtingen in hotel ibis in haarlem ben er niet over te spreken .ontbijt was slecht parkeren was slecht waar we wel voor betaald hebben ze weten van elkaar niet wat er gebeurd of schrijven het niet op terwijl je het wel door gegeven hebt.gr

S

Storm

11-07-2020

0

Weekend Amersfoort Inclusief Diner & Wine

Wij hadden een mooie deal gekocht via hotelspecials. Echter na het betalen van de 15 euro servicekosten werden we rechtstreeks door het hotel benaderd dat deze deal helemaal niet kon en dat we meer dan het dubbele zouden moeten betalen om deze voorwaarden te kunnen krijgen, anders zouden zij de reservering annuleren omdat ze het weekend voor dit geld niet door zouden laten gaan. Hierop hebben we Hotelspecials benaderd, dat de deal die zij aanboden niet geleverd werd. We zouden een voucher van de 15euro terug krijgen, wat al belachelijk is want ze hebben niets geleverd dus ik verwacht dan gewoon de 15euro terug. Maar zelfs de voucher hebben we nooit ontvangen, na meerdere mails te hebben gestuurd. Beschamend om op deze manier je geld te verdienen. Overal 15euro claimen van mensen maar geen dienst leveren... hoe kan het dat deze site nog in de lucht is??

M

Marjolein

22-06-2020

0

Twee overnachtingen voor 4 personen hptel

Eind januari hotel geboekt van 18 tot 20 maart voor 4 pers. in Duitsland. Helaas Corona en hotel was gesloten, de grenzen dicht. Hotelspecials heeft volgens mijn ingewonnen info toch meer verantwoording dan het flauwe antwoord wat wij na weken wachten kregen: tsja, wij hebben contact gehad met het hotel en willen nergens aan mee werken. Hopende u hiermee genoeg geïnformeerd te hebben..... Hoe makkelijk is dit? Ik boek bij jullie en ook al zijn jullie dan tussenpersoon, ik had hogere verwachtingen van jullie als hulplijn. Wij hebben niet gevraagd om geldteruggave en ook geen 100% compensatie in vorm van een voucher. Maar kom in ieder geval met iets en niet zo’n reactie zoals al beschreven.

M

Mario van Ratingen

15-04-2020

0

Nachtje valkenburg

Ik heb 100 procent zeker weten geannulleerd en dit stond ook bebestigd na annulering. Toch blijven zij volhouden ban niet. Hun systeem deugd duidelijk niet. En nemen geen enkele eigen verantwoordelijlheid. Prima hoor dan moet de rechter maar bepalen. Ik ben uitgepraat met dit bedrijf. Ik zal dan ook.nooit meer gebruik makrn van hun (falende) diensten

K

Krista

31-07-2019

0

Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Schuift de eigen grove fouten af op de consument en accomodatie. Weigert zelf verantwoording te nemen. 1 ster is nog te hoog.

M

MB

22-01-2019

1

Zeer smerig hotel in Ulm

Geen toiletpapier of bekertjes om de mond te spoelen. Vloer zwart van de viezigheid en lege flessen onder het bed tussen de stofnesten.

A

Astrid Pap

27-09-2018

0

Pas op met verborgen kosten

Goedendag, Onder de noemer tijdelijke informatie worden vaste kosten zoals schoonmaakkosten opgenomen. Deze worden niet meegenomen in de zogenoemde "Totale kosten". Dit betrof een reservering via de site en, jawel, bij uitchecken ter plaatse kwam dit natuurlijk wel op de factuur. En dit betrof 33% van de totale kosten. jawel. Bij navraag werd me er op gewezen dat ik het wel ergens had kunnen lezen. Geen woord over de misleidende totale kosten etc. Waardeloos.

W

Willem Jan Mulder

03-06-2018

0

Goedkope hotelovernachting.

Goedkope hotelovernachting. Was een mooi hotel. Wel een beetje afgelegen. Maar mooi en ze waren aardig. Boeken gedoe met die website, dat kan beter

M

Misja de Korte

02-01-2017

0