Hotel Info

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Hotel Info

Wanneer je er even uit wilt of voor zaken op zoek bent naar een overnachting in een hotel, kun je natuurlijk zoeken naar hotels in de plaats waar je naartoe wilt. Om dit makkelijker te maken biedt Hotel Info ruim 300.000 hotels aan via hun reserveringsportaal waarbij je meteen één of meerdere overnachtingen kunt boeken. Wat de klanten die hiervan gebruik hebben gemaakt vinden van deze service van Hotel Info lees je hier.


Over Hotel Info

 
HOTEL DE GmbH exploiteert onder www.hotel.de (voor het Duitse taalgebied) en www.hotel.info (onder de naam Hotel Info voor andere landen) een gratis hotelreserveringsservice uit Duitsland die in 2011 werd overgenomen door marktleider HRS Group. Zakelijke en particuliere klanten kunnen via hen reserveren bij ruim 300.000 hotels in 190 verschillende landen. Daarbij profiteren zij van dagelijks nieuwe acties bij deelnemende hotels en grote prijsvoordelen. Je kunt bij hen boeken via de gratis app (iOS en Android), online via de websites of telefonisch bij het meertalige servicecenter.


Diensten

 
Op de startpagina van Hotel Info kun je onder het kopje ‘Hotelreservering’ heel eenvoudig een reservering maken. Je vult de gewenste plaats in (dit kan ook een locatie zoals een bezienswaardigheid zijn bijv. de Eiffeltoren), de datum van aankomst en van vertrek en het aantal personen en kamers waar het om gaat. Vervolgens geef je aan of het om een recreatieve of zakelijke reis gaat. Daar komt dan een resultaat uit met de mogelijkheden. Daar kun je nog verdere voorkeuren aangeven, wil je bijvoorbeeld een overnachting inclusief ontbijt, moet er Wifi aanwezig zijn, een parkeerplaats, hoe ver mag het hotel van de locatie verwijderd zijn, etc. Je krijgt een overzicht met alle bijzonderheden te zien, het aantal sterren dat het hotel heeft, hoe het hotel beoordeeld wordt, de prijzen en nog veel meer. Daarop kun je ook nog verder inzoomen, je kunt bijvoorbeeld de beoordelingen die gegeven zijn over het hotel lezen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt klik je op ‘Info en boeken’. Dan zie je nog meer uitgebreide informatie over het hotel en ook zie je meteen hoe je de boeking kunt betalen. Dit zal meestal met een creditcard zijn, maar niet altijd. Wanneer je op het kopje ‘Deals’ klikt op de startpagina, wordt je doorgelinkt naar een site met speciale aanbiedingen. De prijzen op die site worden in Engelse ponden aangegeven.


Service en contact

 
Hotel Info is een portaal voor hotelreserveringen, je gaat dus geen overeenkomst met hen aan, maar boekt via hen een hotel. Deze service is geheel gratis. Er is ook een ‘Contact en Servicepagina’ waar je de contactgegevens voor Hotel Info kunt vinden, de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden, waar je een contactformulier kunt invullen en meer.


Aansprakelijkheid

 
Omdat je bij Hotel Info geen hotel boekt bij hen maar via hen, kun je bij hen geen klachten over een hotel indienen. Verder stellen zij zich niet aansprakelijk voor de juistheid van de informatie op de website. Zij zijn daarvoor mede afhankelijk van de informatie die hen wordt doorgegeven door de desbetreffende hotels.


Wat vind jij van Hotel Info?

 
Heb jij al eens, of wellicht vaker, een hotel gereserveerd via het portaal van Hotel Info? Vertel ons dan hoe jou dit bevallen is, zo weten andere klanten beter of het een service is die ook bij hen past.


Wat vinden de klanten van de reserveringsservice van Hotel Info? Kun je via hen gemakkelijker een hotel naar keuze boeken of valt dit toch wat tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

hotel geboekt

helemaal niks hiero. triest

M

Monsieur

18-10-2021

0forum