NederlandReview

  Ervaringen Hotel Info

  Wanneer je er even uit wilt of voor zaken op zoek bent naar een overnachting in een hotel, kun je natuurlijk zoeken naar hotels in de plaats waar je naartoe wilt. Om dit makkelijker te maken biedt Hotel Info ruim 300.000 hotels aan via hun reserveringsportaal waarbij je meteen één of meerdere overnachtingen kunt boeken. Wat de klanten die hiervan gebruik hebben gemaakt vinden van deze service van Hotel Info lees je hier.

  Over Hotel Info


  HOTEL DE GmbH exploiteert onder www.hotel.de (voor het Duitse taalgebied) en www.hotel.info (onder de naam Hotel Info voor andere landen) een gratis hotelreserveringsservice uit Duitsland die in 2011 werd overgenomen door marktleider HRS Group. Zakelijke en particuliere klanten kunnen via hen reserveren bij ruim 300.000 hotels in 190 verschillende landen. Daarbij profiteren zij van dagelijks nieuwe acties bij deelnemende hotels en grote prijsvoordelen. Je kunt bij hen boeken via de gratis app (iOS en Android), online via de websites of telefonisch bij het meertalige servicecenter.

  HOTEL INFO 2018

  Diensten


  Op de startpagina van Hotel Info kun je onder het kopje ‘Hotelreservering’ heel eenvoudig een reservering maken. Je vult de gewenste plaats in (dit kan ook een locatie zoals een bezienswaardigheid zijn bijv. de Eiffeltoren), de datum van aankomst en van vertrek en het aantal personen en kamers waar het om gaat. Vervolgens geef je aan of het om een recreatieve of zakelijke reis gaat. Daar komt dan een resultaat uit met de mogelijkheden. Daar kun je nog verdere voorkeuren aangeven, wil je bijvoorbeeld een overnachting inclusief ontbijt, moet er Wifi aanwezig zijn, een parkeerplaats, hoe ver mag het hotel van de locatie verwijderd zijn, etc. Je krijgt een overzicht met alle bijzonderheden te zien, het aantal sterren dat het hotel heeft, hoe het hotel beoordeeld wordt, de prijzen en nog veel meer. Daarop kun je ook nog verder inzoomen, je kunt bijvoorbeeld de beoordelingen die gegeven zijn over het hotel lezen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt klik je op ‘Info en boeken’. Dan zie je nog meer uitgebreide informatie over het hotel en ook zie je meteen hoe je de boeking kunt betalen. Dit zal meestal met een creditcard zijn, maar niet altijd. Wanneer je op het kopje ‘Deals’ klikt op de startpagina, wordt je doorgelinkt naar een site met speciale aanbiedingen. De prijzen op die site worden in Engelse ponden aangegeven.

  Service en contact


  Hotel Info is een portaal voor hotelreserveringen, je gaat dus geen overeenkomst met hen aan, maar boekt via hen een hotel. Deze service is geheel gratis. Er is ook een ‘Contact en Servicepagina’ waar je de contactgegevens voor Hotel Info kunt vinden, de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden, waar je een contactformulier kunt invullen en meer.

  Aansprakelijkheid


  Omdat je bij Hotel Info geen hotel boekt bij hen maar via hen, kun je bij hen geen klachten over een hotel indienen. Verder stellen zij zich niet aansprakelijk voor de juistheid van de informatie op de website. Zij zijn daarvoor mede afhankelijk van de informatie die hen wordt doorgegeven door de desbetreffende hotels.

  Wat vind jij van Hotel Info?


  Heb jij al eens, of wellicht vaker, een hotel gereserveerd via het portaal van Hotel Info? Vertel ons dan hoe jou dit bevallen is, zo weten andere klanten beter of het een service is die ook bij hen past.

  Wat vinden de klanten van de reserveringsservice van Hotel Info? Kun je via hen gemakkelijker een hotel naar keuze boeken of valt dit toch wat tegen?

  Hotel Info
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotel Info

  Uw beoordeling

  hotel geboekt

  helemaal niks hiero. triest

  Door: Monsieur18-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Hotel Info een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Hotel Info. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel Info actief?

  Hotel Info is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Info gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.