NederlandReview

  Ervaringen Hostelworld

  Op vakantie of zelfs als je op doorreis bent dan moet je wel ergens kunnen slapen. Hiervoor hoef je misschien niet eens een luxe accommodatie te hebben en is een hostel al genoeg. Hostelworld kan deze hostels of een hotel voor je regelen. Maar wat zal de kwaliteit van die hostels zijn? Zullen die hotels wel goed onderhouden zijn? Hoe zal het bed zijn waarin je kunt slapen? Hoe makkelijk zul je via de website van Hostelworld een bed & breakfast kunnen boeken? En zal er een Hostelworld klantenservice zijn om eventuele problemen of klachten de wereld uit te helpen zodat je weer een tevreden gast bent? Alleen reizigers die al eens een overnachting hebben geboekt via deze vakantiewebsite kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe tevreden zijn over hun verblijf waren. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen zullen je laten zien of Hostelworld de juiste vakantiewebsite voor jouw overnachting is.

  Over Hostelworld

  Hostelworld is een vakantiewebsite. Ze bieden geen gehele vakantie aan maar meer een verblijf in een accommodatie. Het gaat hier dan voornamelijk om accommodaties zoals een hotel of hostel waarin je de nacht kunt doorbrengen. Je kunt in zo’n hotel verblijven voor een nacht maar ook voor langere periode. Een hostel is vaak iets intiemer dan een hotel maar ook wat minder luxueus. En dan kun je ook nog kiezen voor een bed & breakfast waarbij je overnacht en ‘s ochtends voor je eropuit gaat nog een ontbijt erbij krijgt. Er zijn in totaal meer dan 36.000 accommodaties die via Hostelworld geboekt kunnen worden. Deze accommodaties zijn niet alleen te vinden in Nederland maar in meer dan 170 verschillende landen. Dus ook in het buitenland kan er via Hostelworld een hotel of andere overnachting geregeld worden. Volgens hun website zijn zij er om jou te helpen de wereld te leren kennen en wij zouden graag weten of dat inderdaad zo is.


  Meet the world with Hostelworld.

  Diensten van Hostelworld

  Je kunt dus de website van Hostelworld om een overnachting te boeken. Als je laat weten waar je naartoe wilt, wanneer je in wilt checken en weer uit wilt checken zal Hostelworld jou de mogelijke opties laten zien. Je kunt natuurlijk ook zelf de website onderzoeken voor een bed & breakfast or hostel die je aanspreekt. Mocht je hulp nodig hebben dan kun je aankloppen bij de Hostelworld klantenservice. Die zijn, in ieder geval volgens hun website, 24/7 te bereiken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hostelworld

  Heb jij wel eens een hotel of hostel geboekt via Hostelworld? Dan willen wij alles weten over jouw ervaring met deze vakantiewebsite. Hoe gemakkelijk was het nou echt om een bed & breakfast te boeken? Hoe prettig lag het bed in de hostel? Lag het hotel op een leuke en gunstige locatie? Ben je tijdens je boeking of verblijf nog tegen problemen aangelopen? En kon de klantenservice van Hostelworld je helpen toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Hostelworld review achter en vertel ons wat jij nou echt van deze reiswebsite vindt.

  Hostelworld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7,8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boeking

  Prijs aanbod is niet juist, let op verborgen onkosten. Service niet aanwezig. Zelfs nu kan ik niet lager dan 2 sterren kiezen


  Door: J.jans 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  superschoon hostel

  ik vond ze wel een beetje duur voor een hostel maar ik ben ook wat anders gewend vanuit reizen in zuid-oost azie.
  maar het was er wel echt superschoon en ook heel mooi ingericht, dat was ik zeker ook niet gewend.
  dus wel een aanrader, zeker als je van wat nettere hostels houdt.

  Door: marlijn 15-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  goede ervaringen met Hostelworld

  Meerdere goede ervaringen gehad met Hostelworld, in allerlei landen.

  Het ligt wel een beetje aan de locatie hoe de sfeer is en hoe schoon enzo, maar ik ben altijd tevreden geweest.

  Meestal vele malen beter dan andere hostels in eenzelfde stad

  Door: Lisa 11-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Hostelworld is altijd goed. Vaak hier overnacht!

  Ik heb hostelworld ontdekt toen ik op vakantie was in Australie en maak er sindsdien vaak gebruik van.

  De hostels zijn vaak groot, en soms wat druk, maar altijd echt opgeruimd, schoon, netjes. Personeel is vriendelijk en de kamers zijn goed. In Melbourne hadden we zelfs een prachtige kamer gekregen, groot en met uitzicht: meer een hotelkamer dan een hostelkamer, eigenlijk. Heel relaxed.

  Ook in Amerika een paar keer gebruikgemaakt van Hostelworld. Ook hier elke keer tevreden. In sommige dure steden zijn de kamers wel wat duurder dan je zou verwachten van een hostel, maar ja, daar zijn andere (hotel)kamers dan natuurlijk nog weer duurder, dus ook wel logisch.

  Als ik kan kiezen, kies ik meestal voor een Hostelworld. Als er plek is, want soms zit het gewoon vol. Maar het is hier tenminste altijd netjes en goed qua service. Dat kan je zeker niet zeggen van alle hostels, ik heb behoorlijk wat vieze en nare hostels meegemaakt, hotels ook trouwens, ook om die reden vind ik het fijn om te kiezen voor iets dat je gewoon kunt vertrouwen.

  Door: M. Brouwer 01-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Hostelworld

  Uw beoordeling