NederlandReview

  Ervaringen HolidaySuites

  Wanneer is de laatste keer dat jij op vakantie bent geweest? Als het alweer een tijdje geleden is ben je misschien wel op zoek naar je volgende vakantiebestemming. Maar waar kun je heen? Één van de hotelaanbieders waar je uit kunt kiezen is Holiday Suites. Maar wat kun je van deze hotelaanbieder verwachten? Hoe goed zullen hun appartementen onderhouden zijn? Zullen hun villas, suites en andere vakantieverblijven wel goed onderhouden zijn? Hoe moeilijk zal het zijn om een verblijf te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice zal dit vakantiebedrijf bieden als je om de één of andere reden hun hulp of advies nodig hebt? De beste mensen om deze vragen aan te stellen zijn de mensen die al eens eerder via Holiday Suites op vakantie zijn gegaan. Lees hun reviews om meer te weten te komen over deze vakantieaanbieder. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je alles vertellen wat je moet weten voor je zelf een verblijf bij Holiday Suites boekt.

  Over Holiday Suites

  Holiday Suites is een vakantieaanbieder. Ze bieden vakantieverblijven aan langs de kust van België en Noord-Frankrijk, maar ook in Belgisch Limburg. Je kunt hun locaties bijvoorbeeld vinden in De Haan, Zeebrugge, De Panne, Blankenbergen, Bray-Dunes, Hardelot-Equihen, Westende en Oye-Plage. Je kunt een vakantieappartement boeken, maar5 als je iets meer luxe wilt kun je ook kiezen voor een ruime villa. Zowel de appartementen als de villas zijn beschikbaar voor 2-8 personen. Dus of je nou een romantisch weekendje weg wilt met je partner, een gezinsvakantie wilt of op zoek bent naar een verblijf voor jou en een groep vrienden, Holiday Suites heeft vast wel iets voor jullie. Al hun verblijfopties zijn voorzoek van een keuken en badkamer zodat je helemaal zelfvoorzienend op vakantie kan. Je hoeft dus niet te wachten tot een ontbijt wordt opgediend of af te wachten wat het avondeten zal brengen. Je bepaalt zelf wat en wanneer je eet of een bad neemt en bent niet afhankelijk van anderen. De arrangementen zijn kindvriendelijk en huisdieren zijn welkom. Kinderen zullen zich dus prima vermaken en je hond hoeft niet alleen thuis te blijven.


  Holiday Suites heet je van harte welkom.

  Diensten van Holiday Suites

  Je kunt een verblijf boeken via hun website. Op de homepage van hun website kun je een bestemming seleren. Ook willen ze graat je dag van aankomst, dag van vertrek en het aantal kinderen en volwassenen weten. Vervolgens zal Holiday Suites je wat beschikbare opties laten zien en kun jij degene boeken die het beste bij jou en je reisgezelschap past. De aankomsttijden zijn beschikbaar en je kunt al boeken vanaf minimaal één nacht (en in de schoolvakanties 2 nachten). Holiday Suites heeft ook een plantenservice om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Holiday Suites

  Heb je al eens eerder een verblijft bij Holiday Suites geboekt? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat verblijf is bevallen. Hoe makkelijk was het om een verblijf te boeken via hun website? In wat voor staat trof je het appartement of de villa aan? Waren de kamers schoon en netjes? En hoe ging de klantenservice van Holiday Suites met je om? Vertel ons alles door middel van een klanten review.

  Hoe zal een verblijf bij Holiday Suites uitpakken? Lees reviews over hun appartementen en villas langs de Belgische en Noord-Franse kust & Limburg.

  HolidaySuites
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HolidaySuites

  Uw beoordeling

  2 nachten bij HolidaySuites

  Een aangenaam verblijf gehad in Westende. Geboekt via Booking.com. Dit was voordeliger. Het is aan te raden om ook altijd rechtstreeks te checken via HolidaySuites. Rechtstreeks boeken heeft als voordeel dat je op het appartement mag blijven tot 11u i.p.v. 10u op vertrekdag. Huisdier is ook welkom voor 10€ per nacht. Strand is op loopafstand. Appartementen zijn netjes en nog vrij nieuw. Wij waren met drie personen. Dat ging goed. Met 5 is een studio misschien wat te krap. Voldoende keukengerei en kookmogelijkheden. Wij hadden het geluk dat rond feestdagen een frituur en bakker aanwezig waren maar er zijn ook voldoende voorzieningen in de buurt. Heel aardig personeel. Wij voelden ons welkom!

  Door: Familie 30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Blankenberge

  Onaangenaam verblijf gehad, er stonden vastgezette schuifdeuren open aan de receptie die voor overlast zorgde in de kamers op die zelfde verdieping. Ze noemen het beter holiday de fluitketel. Heel de nacht niet geslapen. Bij het toekomen op de afgesloten kamer hangt er een hinderlijke geur van het keukenblok , afzuiggroep niet goed? Blankenberge verdiep 2 is geen aanbeveling laat staan 1 ster

  Door: Dierckx werner29-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Problemen met electriciteit en warmwatervoorziening

  De boeking bij Holiday Suites hebben wij gedaan via Booking.com. De advertentie daar hebben wij uiteindelijk als misleidend ervaren aangezien de tekst en foto's je doen geloven dat je een huis(je) boekt met uitzicht op zee terwijl je in werkelijkheid terecht komt in een appartement in een groter gebouw. Weliswaar hadden we via het balkon van de buren enigszins zicht op zee, maar voor het gebouw was alleen een droogstaande deels met algen begroeide vijver. Het appartement op zich was netjes ingericht en schoon. Bij aankomst was er echter geen elektriciteit in het keukenblok. Lastig aangezien we met onze kinderen van acht weken en 2,5 jaar oud waren. Na gebeld te hebben kwam er iemand langs die het probleem voor dat moment verhielp. De dagen erna ging de stroom er echter nog een aantal keer af. De laatste twee dagen kwamen we vervolgens zonder warm water te zitten. Hier hebben we over gebeld, maar dit is niet opgelost. Zeker met jonge kinderen erbij was dit allemaal erg vervelend.

  Na afloop van ons verblijf hebben we direct via Holiday Suites ons beklag gedaan en aangegeven dat wij gezien bovengenoemde omstandigheden een financiële compensatie voor ons verblijf redelijk zouden vinden. Vanwege de problemen met de elektriciteit en warmwatervoorziening had Holiday Suites immers niet aan haar verplichtingen voldaan. Holiday Suites heeft ons laten weten geen financiële compensatie te bieden aangezien zij daartoe niet wettelijk verplicht zijn. Wettelijke gezien hoeven zij (naar eigen zeggen) maar 20% korting te bieden op een volgend verblijf. Daarmee is ons inziens erkend dat ze tekort zijn geschoten in hun dienstverlening. Wij hebben echter geen plannen om nog eens bij Holiday Suites te boeken waardoor de geboden compensatie voor ons geen waarde heeft. Deze handelswijze getuigd van weinig klantvriendelijkheid.

  Door: Anna13-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is HolidaySuites een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over HolidaySuites. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HolidaySuites actief?

  HolidaySuites is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HolidaySuites gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.