NederlandReview

  Ervaringen HISWA RAI

  Welkom op de plek waar aanstaande bezoekers recensies en reviews kunnen lezen van de evenementgangers die hen voor gingen en daar over schreven. Wat is jouw mening en beoordeling over deze jaarlijkse beurs?

  Watersport
  Recreatie op het water is, zeker op een warme zomerdag, heerlijk. Ieder vult dit op zijn eigen manier in, want niet voor iedereen zit er een luxe jacht in. Maar dat geeft ook niet, want ook met een rubber bootje of simpele sloep kun je je prima vermaken. Al is zo’n buitenboordmotor toch makkelijker dan riemen. Of wat dacht je van waterskiën, al moet je dan wel iemand vinden die héél hard kan peddelen of roeien als je geen speedboot voor handen hebt. Maar er zijn ook watersporten waar je aan de wind genoeg hebt, zoals windsurfen en kitesurfen. Skimboarden, flowboarden en longboarden kan ook aan zee, want op een sloot of meertje wordt die poging waarschijnlijk vrij jammerlijk. Hoewel de Nederlandse kust niet zulke mooie golven heeft zoals bij bijvoorbeeld Portugal, kan je hier best uit de voeten. En voor in de sloot is suppen (beter bekend als peddelsurfen) waarschijnlijk de beste optie.

  Nautic lifestyle
  Mensen voor wie het water hun leven betekent, moeten soms wel enige voorbereiding treffen. Als is het alleen maar praktisch, zoals videostreamen met het thuisfront of een hapje eten. De juiste kleding is vaak ook een pre, al is het alleen maar een surfpak (sportkleding is ook bij watersporten belangrijk), of goede jas of trui (met bijpassend mutsje) voor op de boot. Een zwemvest is ook belangrijk, zeker als er kinderen mee gaan. Maar zelfs als je leven zich vooral op de wal afspeelt en je vaker toeschouwer dan deelnemer bent, wat zelfs met een weekender of tender al snel het geval is, is maritiem geïnspireerde woondecoratie leuk. Zeg nou zelf, wie kan er nu nog zonder een octopus of kraken in de woonkamer leven?


  Het nummer dat dus niet over een boot die Anna heet ging

  HISWA Amsterdam Boat Show
  Dit jaarlijkse evenement in de Amsterdamse RAI trekt veel watersportfanaten en bewonderaars. Het is niet alleen een moment van samen komen en contacten leggen, maar ook nieuwste modellen en innovaties te bewonderen, bootvakanties en recreatiegebieden kunt leren kennen, vaargebieden kunt ontdekken, of gewoon naar klassieke schepen of zeilboten wilt kijken. De beurs heeft onlangs een make over gehad. Uiteraard zijn er nog steeds boten tot 10 meter te zien, kun je er terecht voor allerlei onderdelen, accessoires en gadgets. Maar het is nu onder andere mogelijk om via Strand Zuid het evenement te betreden, mee te doen aan een veiling en nog meer Funsports Xperience te beleven.

  Drijven of zinken?
  Heb jij de HISWA bezocht en wil je graag jouw mening over dit event kwijt? Schrijf dan hier een review van jouw ervaring. Dan help je de bezoekers na jou die op zoek zijn naar recensies en beoordelingen van eerdere beursgangers, omdat ze nog twijfelen of ze zullen gaan of niet.

  Benieuwd wat eerdere bezoekers vonden van dit evenement? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. Of schrijf zelf een recensie!

  HISWA RAI
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HISWA RAI

  Uw beoordeling