NederlandReview

  Ervaringen Hezemeer

  Ben je toe aan een moment voor jezelf en overweeg je de Hezemeer om tot rust te komen tijdens een selfcare of beauty-moment? Laat je adviseren door de reviews van consumenten die jou voor zijn gegaan. Hoe hebben zij hun spadag ervaren? Konden ze na zo'n dag de hectiek van alledag weer aan? Wat zijn de meningen over de kundigheid en kennis van het personeel? Zouden ze iedereen dit adres aanbevelen? Of heb je er zelf net een behandeling achter de rug en wil je graag jouw beoordelingen met ons delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie. Daarmee help jij op jouw beurt weer de geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze voor een wellnesscenter.

  Welke treatment verwen jij jezelf mee?

  Bij een spa worden vaak meerdere soorten behandelingen aangeboden. Daarbij kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Misschien vind je alleen de sauna, gevolgd door een high tea in het restaurant wel voldoende. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de zonnebank, een andullatie voor de stimulering van de bloedcirculatie en bevordering van de collageenproductie dankzij een combinatie van infrarood golven en biomechanische vibraties, een massage of uitgebreide gezichtsbehandeling, al dan niet met volledige pakking. Net waar je zelf zin in of behoefte aan hebt. Wist je trouwens dat massages vaak worden ingedeeld in zacht, mild, en stevig? Welke brengt jou de meeste ontspanning?

  Wellnessrituelen

  Naast je lekker te laten vertroetelen, insmeren en inpakken, kun je ook gaan voor een ritueel in de sauna. Voordeel daarvan is dat het vaak ook nog eens meditatief werkt. Denk bijvoorbeeld aan een Perzisch Rozenritueel waarbij een heerlijke scrub wordt gevolgd door een hydraterende crèmepakking in de stomende ruimte, waarna je ontspannen van een kop rozenthee kunt genieten. Of wat dacht je van het oude Ottomaanse badritueel, de Razul genaamd. Daarbij wordt de huid gereinigd en verzorgd door middel van een pakking die je zelf aanbrengt. Maar als je niet van gelpakkingen houdt, kun je ook eens een geurenreis overwegen.


  Ontspanning en meditatie worden bevorderd met de juiste muziek

  Hezemeer

  Dit is een spa in het Belgische Laakdal, vlakbij de Nederlandse grens. Dit wellnessresort is onderdeel van de IWR, oftewel International Wellness Resorts. Je vindt hier onder andere allerlei behandelingen, treatments, wellnessspecialisten, avondtarieven en verschillende arrangementen. Tot hun faciliteiten behoren diverse sauna’s van verschillende temperaturen, whirpools, zwembaden, een Turks badhuis, rustruimtes, douches, voetenbaden en een restaurant. Op de website is ook informatie te vinden over de tarieven, het dragen van zwemkleding, zwangerschap en is het aanbod toegelicht.

  Recensies van belevingen

  Hoe ontspannen kwamen ze eruit? Zouden ze het anderen aanraden? Zijn ze te spreken over de hygiëne? Wat zijn de meningen over de kundigheid van het personeel? Wat voor een beoordeling krijgt de algehele ervaring? Waren er wellicht vervelende of juist aangename verrassingen die van invloed waren op de ontspannen sfeer van de dag? Lees het hier in de reviews van de gasten die jou voor gingen. Of ben je zelf net geweest? Schrijf dan vandaag nog een recensie van jouw verwendag. Daarmee help je anderen bij het maken van hun keuze. Goed voor je karma. Alvast bedankt!

  Hezemeer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  toegangsbewijs

  Uw sauna een aantal weken geleden bezocht.
  Het is een mooie sauna met een fijne ligweide en prima horeca.
  Alleen jammer dat het op bepaalde stukken zoals bij het buitenbad en het voeten bad spiegelglad is.
  Mijn vrouw is bij het binnen voeten bad uit gegleden en met haar rug op de stenen rand terecht gekomen,toen wij dit voorval melden bij een van Uw medewerkers werd hier erg laconiek op gereageerd ja dat komt wel meer voor was zijn antwoord.
  Achteraf blijkt dat mijn vrouw 2 ribben heeft gekneusd en een gebroken,voor ons een reden om Uw sauna niet meer te bezoeken en ook niet aan te bevelen bij anderen.

  Door: stiep husen19-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Hezemeer

  Uw beoordeling