NederlandReview

  Ervaringen Het Betere BoerenBed

  Soms slaan we in onze vakantiewensen nog wel eens door. We willen alleen boeken bij 5-sterren hotels en vakantieparken en zijn altijd op zoek naar luxe. En het moet ook allemaal nog voor de laagste prijs. Bij Het Betere BoerenBed brengen ze alles weer terug naar de basics, gewoon een ontspannen vakantie op een boerderij. Ze noemen het zelf luxe kamperen, wat ook bekend staat als glamping. Is een ontspannen vakantie in de natuur precies wat jij nodig hebt? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere vakantiegangers die al terug zijn van hun reis bij Het Betere BoerenBed. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de vakantieboerderijen en ze laten weten of hun vakantie een succes was.

  Over Het Betere BoerenBed

  De vakantieboerderijen zijn voor iedereen die houdt van kamperen, maar ook nog luxe wil. Ze hebben bestemmingen in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tijdens je vakantie kun je één worden met de natuur en een kijkje nemen in de wereld van de boer. De boerderijen van BoerenBed worden namelijk nog altijd gebruikt. De boer en boerin zijn je gastheer en gastvrouw en vinden het altijd fijn als gasten meer willen leren over het boerenleven. Je krijgt altijd een rondleiding over het erf en je mag helpen met het voeren van de dieren. De vakanties bij BoerenBed brengen je weer terug naar vroeger.


  Kijk rond op de boerderijen van Het Betere BoerenBed.

  Accommodaties Het Betere BoerenBed

  Je kunt bij BoerenBed kiezen uit vijf verschillende accommodaties. De meeste vakantiegangers kiezen voor de BoerenBed Tent, een luxe tent voor zes personen. Grotere groepen kunnen ervoor kiezen om de BoerenBed Tent uit te laten breiden, zodat er maximaal 10 personen inpassen. Voor iedereen die meer luxe wil, is de HeerenBoer Tent de beste keuze. Je krijgt dan een ensuite badkamer. Je kunt bij de HeerenBoer tent ook kiezen voor een aparte douche en hot tub in plaats van de ensuite badkamer. De laatste accommodatie is het houten vakantiehuisje. Met deze accommodaties wordt glamping tot een nieuw niveau gebracht.

  Klantenservice Het Betere BoerenBed

  De website heeft uitgebreide informatie over de verschillende boerderijen en accommodaties, maar klanten met vragen kunnen altijd contact opnemen met de klantenservice. De website heeft een LiveChat om direct advies te vragen. Je kunt echter ook gebruikmaken van het telefoonnummer of het contactformulier invullen. Je kunt je vraag ook stellen op Facebook en Twitter. De klantenservice is ook altijd bereikbaar voor klachten. Mochten er tijdens je vakantie problemen zijn, dan raden wij je aan eerst met de gastheer of gastvrouw op de boerderij te spreken.

  Schrijf een review over Het Betere BoerenBed!

  Ben jij net terug van een vakantie op de boerderij in Ierland? Schrijf dan een review en vertel over jouw reis. Of heb jij net een vakantie in België geboekt? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de website. Kun je eenvoudig boeken? Zijn de accommodaties duur? Waren de luxe tenten van de beste kwaliteit? Geef jouw beoordeling en laat andere weten of zij hun volgende reis moeten boeken bij Het Betere BoerenBed.

  Kun je genieten van een luxe glamping vakantie bij Het Betere BoerenBed? Wat vinden klanten van de accommodaties? Lees hier de reviews en ervaringen.

  Het Betere BoerenBed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.2
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  2.4
  Leveren
  rating
  2.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Het Betere BoerenBed

  Uw beoordeling

  week Hoeve Zeeland

  Vergeet luxe en bijzonder: het is primitief, ongezond en zonder privacy.! Boerendouche is 4 palen met doek om bak in de blubber. Houtkachel in tent zonder voldoende ventilatie. Uitzicht is buren ipv weiland. Niets klopt en alles valt tegen bij Hoeve Zeeland! Met Boerenbed zelf valt niet te communiceren: uiteindelijk slechts 20% terug via rechtsbijstand ipv week vakantie. NOOIT meer Boerenbed!!

  Door: Wendy Molenkamp23-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  beter boeren bed ermelo

  Honderden pissenbedden in de tent.. zo goor.. en dan moet ik hier nog 3 nachten blijven...

  Door: Niels22-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Midweek in meivakantie

  Ik zou in de meivakantie met de familie bij Boerenbed verblijven. Echter vanwege de coronacrisis en werkzaam in de zorg zijn alle vakanties ingetrokken. Heb dit netjes uitgelegd en gevraagd of we gezien de bijzondere situatie de vakantie mogen annuleren. Hier kon geen gehoor aan worden gegeven...
  Ben benieuwd welk gedeelte naar het boerenbedrijf gaat.

  Door: Marvin31-03-2020
  Marvin03-04-2020

  Inmiddels contact gehad met Boerenbed en ze hebben alles netjes opgelost. Voucher gekregen welke ook volgend jaar geldig is. Enigszins miscommunicatie onderling waardoor ten onrechte het gevoel is gerezen dat verplaatsen niet mogelijk is. Derhalve voor de klantenservice een dikke 10

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Afgehaakt

  Wij hebben een aantal jaren met veel plezier gebruikt van de tenten van Boerenbed. We kozen daarbij steeds de luxe tent met hottub. Met bijna 1000 euro voor een week, niet goedkoop, maar wel een beleving. Voor 2019 zullen wij echter geen reservering plaatsen. De reden hiervoor is de exorbitante prijsstijging van 25 - 30 procent. Een charmant concept wordt zo ineens een wel heel commerciele melkkoe. Jammer, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om luxe te kamperen bij een boer.

  Door: Lola 28-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Niet naar onze verwachtingen.

  Aangezien de prijs waren onze verwachtingen hoog, met hoge teleurstelling bij aankomst, het leek net een onbewoonde ¨glamping¨ (hoe Betere Boerenbed het zelf noemt), er lag zelfs een omgewaaide tent bij (hoewel er daar al twee jaar lang geen heftige storm was (of wind)), wij zijn dus ook al meteen omgedraaid en vertrokken met het idee dat wij ons (volledig) betaalde bedrag terug zouden krijgen, echter hebben wij maar 1/3 deel teruggekregen en onze andere €2000 euro is als een vuiltje in de lucht verdwenen.

  Door: Denise12-03-2018
  @Denise15-06-2020

  Lul niet zo uit je nek. Weet je dat vuur heet is en het op een boerderij zo maar eens zou kunnen rieken noar mest?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Het Betere BoerenBed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Het Betere BoerenBed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Het Betere BoerenBed actief?

  Het Betere BoerenBed is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Het Betere BoerenBed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.