NederlandReview

  Ervaringen Happen en Trappen

  Als je van fietsen houdt en dus graag een fietstocht maakt dan wil je onderweg misschien wel ergens iets eten. Dit begrijpt Happen en Trappen. Zij verzorgen een fietsroute met onderweg gelegenheid om iets te eten en te drinken. Maar wat voor een fietsroutes zal Happen en Trappen allemaal aanbieden? Zul je wel de mooiste gebieden zien? Zal die koffie met gebak wel zo lekker smaken? Zal je makkelijk een route met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen regelen via de website van Happen en Trappen? En hoe zal de klantenservice van Happen en Trappen ermee omgaan als je onderweg verdwaalt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens een fietsroute van Happen en Trappen hebben gevolgd kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze fietsers echt over Happen en Trappen denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Happen en Trappen kunt verwachten.

  Over Happen en Trappen

  Happen en Trappen is een bedrijf dat fietsroutes als een dagje uit aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht en had toen nog maar één enkele route om aan te bieden. Nu zijn er inmiddels al meer dan 160 routes en, volgens Happen en Trappen, is het eind nog lang niet in zicht. Er is op de website van Happen en Trappen een landenkaart te vinden waarop je de routes kunt opzoeken. Die routes zijn namelijk verdeeld over heel Nederland en België, dus er is altijd wel een route bij jou in de buurt. Je kunt een rondje dwars door de Bollenstreek in Zuid Holland, eindeloos Eilandhoppen in Zeeland, een rondje Zuidlaardermeer doen in Groningen of nog heel ergens anders naartoe. Klik op de provincie van je keuze om te zien welke routes daar worden aangeboden. Tijdens je rondje zal er tussen 10:00 en 11:00 koffie met gebak zijn en krijg je later op de route een smakelijk soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ergens tussen 18:00 en 19:00 zal je weer terug op het startpunt zijn. Kijk ook eens bij ThemaHappen. Daar vindt je routes die gericht zijn op sport, recreatie of cultuur.


  Travelling Twents doen een rondje De Sallandse Heuvelrug met Happen en Trappen.

  Diensten van Happen en Trappen

  Je kunt tot 18:00 een route voor de volgende dag reserveren. De route kost altijd €39,95 per persoon. Hierbij zijn dan vijf gangen inbegrepen evenals een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. De restaurants op de route zullen rekening houden met je komst. Verder is er nog de Happen en Trappen klantenservice die je bij kan staan als je wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Happen en Trappen

  Heb jij al eens een route van Happen en Trappen gefietst? Dan willen wij alles weten over deze ervaring met Happen en Trappen. Hoe makkelijk was het om een route te reserveren via hun website? Was de routekaart makkelijk te volgen of ben je vaak verdwaald? Wisten de restaurants inderdaad dat je kwam? En wat voor een klantenservice bood Happen en Trappen aan toen er iets niet helemaal goed leek te gaan? Laat een Happen en Trappen review achter en vertel ons wat jij over dit fietsbedrijf en hun routes vindt.

  Happen en Trappen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mooi bernhezer route

  De reservering bij happen en trappen kon beter .organisatie kan beter maarrrr tijdens deze route hebben wij echt genoten. Bij alle restaurants De Teug, de Leijgraaf ,het Venster, het Bomenpark en het pumpke zijn wij zeer gastvrij ontvangen. Overal lekker gegeten en het gebak was echt lekker. Één aanrader ???????? nogmaals allemaal bedankt. Groetjes

  Door: Annie Strik 10-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Route strand en duin Castricum

  Echt een hele mooie en gezellige route het eten was bij iedereen goed geregeld en erg lekker. Vooral aan te raden bij heel mooi weer lekker zee windje erbij kan niet beter

  Door: Olga van der Linden 02-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Happen en Trappen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Happen en Trappen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Happen en Trappen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happen en Trappen actief?

  Happen en Trappen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happen en Trappen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.