NederlandReview

    Ervaringen Happen en Trappen

    Als je van fietsen houdt en dus graag een fietstocht maakt dan wil je onderweg misschien wel ergens iets eten. Dit begrijpt Happen en Trappen. Zij verzorgen een fietsroute met onderweg gelegenheid om iets te eten en te drinken. Maar wat voor een fietsroutes zal Happen en Trappen allemaal aanbieden? Zul je wel de mooiste gebieden zien? Zal die koffie met gebak wel zo lekker smaken? Zal je makkelijk een route met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen regelen via de website van Happen en Trappen? En hoe zal de klantenservice van Happen en Trappen ermee omgaan als je onderweg verdwaalt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens een fietsroute van Happen en Trappen hebben gevolgd kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze fietsers echt over Happen en Trappen denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Happen en Trappen kunt verwachten.

    Over Happen en Trappen

    Happen en Trappen is een bedrijf dat fietsroutes als een dagje uit aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht en had toen nog maar één enkele route om aan te bieden. Nu zijn er inmiddels al meer dan 160 routes en, volgens Happen en Trappen, is het eind nog lang niet in zicht. Er is op de website van Happen en Trappen een landenkaart te vinden waarop je de routes kunt opzoeken. Die routes zijn namelijk verdeeld over heel Nederland en België, dus er is altijd wel een route bij jou in de buurt. Je kunt een rondje dwars door de Bollenstreek in Zuid Holland, eindeloos Eilandhoppen in Zeeland, een rondje Zuidlaardermeer doen in Groningen of nog heel ergens anders naartoe. Klik op de provincie van je keuze om te zien welke routes daar worden aangeboden. Tijdens je rondje zal er tussen 10:00 en 11:00 koffie met gebak zijn en krijg je later op de route een smakelijk soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ergens tussen 18:00 en 19:00 zal je weer terug op het startpunt zijn. Kijk ook eens bij ThemaHappen. Daar vindt je routes die gericht zijn op sport, recreatie of cultuur.


    Travelling Twents doen een rondje De Sallandse Heuvelrug met Happen en Trappen.

    Diensten van Happen en Trappen

    Je kunt tot 18:00 een route voor de volgende dag reserveren. De route kost altijd €39,95 per persoon. Hierbij zijn dan vijf gangen inbegrepen evenals een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. De restaurants op de route zullen rekening houden met je komst. Verder is er nog de Happen en Trappen klantenservice die je bij kan staan als je wat assistentie nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Happen en Trappen

    Heb jij al eens een route van Happen en Trappen gefietst? Dan willen wij alles weten over deze ervaring met Happen en Trappen. Hoe makkelijk was het om een route te reserveren via hun website? Was de routekaart makkelijk te volgen of ben je vaak verdwaald? Wisten de restaurants inderdaad dat je kwam? En wat voor een klantenservice bood Happen en Trappen aan toen er iets niet helemaal goed leek te gaan? Laat een Happen en Trappen review achter en vertel ons wat jij over dit fietsbedrijf en hun routes vindt.

    Happen en Trappen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    8.6
    86% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    de Bossenroute te Boxmeer

    De Bossenroute mag deze naam niet hebben, van de 57 km dat de route lang is, denk ik 2 km bossen gehad en rest alleen maar open vlakte. En bij 32 graden is dit echt niet fijn. De route kan beter de Mais=route genoemd worden, deze zijn we veel tegen gekomen.
    Ook bij het cafe/rest. Museumzicht was het voorgerecht niet het allerbeste wat je kunt krijgen. Echt een minpunt.
    de overige restaurants waren prima.

    Door: GAM van Falier02-08-2020
    Wim van den Bogerd16-09-2020

    De route" Wonderschoon" is ook de verkeerde naam noem hem maar" heel gewoon", veel gefietst langs drukke autowegen. Wij moesten volgens de beschrijving ons voor en hoofdgerecht op een en het zelfde adres gebruiken dat is niet te doen je hele programma loopt in de soep. Bij het restaurant werd er gezegd van niets te weten een we konden als hoofdgerecht een broodje krijgen. Het restaurant waar het hoofdgerecht geserveerd zou worden was volgens de beschrijving op dinsdag gesloten, we hebben zelf daar heen gebeld en wat bleek gewoon open, van harte welkom als klant van happen en trappen????????????????? Het eten was overal voortreffelijk. Door: van den Bogerd

    R. Lie20-09-2020

    Beste organisatie gisteren een heel fijne dag gehad rond de Drentse AA. Keurig verzorgd en goede kwaliteit van het happen. Een punt ter verbetering: het zou fijn zijn als bij de route beschrijving een overzichtskaartje zou worden toegevoegd. De tekst is niet altijd even duidelijk en ook als er verkeerd gereden is kan erop de tekst niet gecorrigeerd worden zonder naar het laatste punt terug te rijden. Er waren enkele momenten van twijfel en dan zou een kaart zeker uitkomst geven. Ook voor de oriëntatie zou het fijn zijn te weten waar men is! Door R. Lie 20 sept 2020

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    parels van de maas

    Wij hebben al vaker gebruik gemaakt van happen en trappen en ook deze keer was het weer voortreffelijk. Vanuit Arcen langs de Maas gefietst en met een pont over de Maas. Het eten en drinken was overal perfect en heerlijk. Soms konden we zelfs nog kiezen uit verschillende dingen. Het was een prachtige route met mooi weer en een veelzijdigheid aan natuur. Echt een aanrader!

    Door: Lydia den Toom23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tijd voor Veluwe

    Geweldige fiets tocht alle locatie super met uitzondering van eekterzicht Vaassen hoer moet je voor 16.00 uur zijn voor je avond eten . Wij waren iets te laat en werden niet echt vriendelijk meer ontvangen .Graag snel bestellen en voor 17.00 uur weer weg want we gaan sluiten . Eten was ook al niet echt geweldig Deze stop mag er dus wel uit. Verder top dag gehad

    Door: Snijder09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Route de Brabantse Wal

    Mooie route, lekker weer en lekkere gerechten, m.u.v. het hoofdgerecht bij de VolksAbdij. Dit was gefrituurde diepvries kibbeling met wat friet. Dit in tegenstelling tot het gebak, voorgerecht, soep en nagerecht, waarbij duidelijk wel aandacht was besteed aan de kwaliteit en de presentatie. Juist het hoofdgerecht had de show moeten stelen van alle gerechten!

    Door: Vergouwe14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Rondom Biesbosch

    Het eten was goed.
    Nergens eens oplaadpunt voor electrische fiets.
    De directiel van restaurant vissershang deed nog geen moeite om mij te helpen. Een stopcontact of verlengsnoer hadden ze niet. ???
    De laatste 15 km en ons nagerecht dus niet gehad.
    Erg jammer op zo'n mooie zonnige dag ons uitje verpest.

    Door: Mia van den Brandt31-07-2020
    GAM van Falier02-08-2020

    Vandaag de Bossenroute te Boxmeer gefietst. Met 32 graden was het erg warm en van de bossen hebben we weinig gezien. Van de 57 km kwamen we denk ik nog geen 2 km door de bossen, rest alleen maar open vlakte. Je kunt de route beter de Maisroute noemen. Het voorgerecht bij Museumzicht was heel matig. De andere restaurants waren heel goed. Dus als je door bossen wilt fietsen dan echt deze route niet kiezen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Mooi bernhezer route

    De reservering bij happen en trappen kon beter .organisatie kan beter maarrrr tijdens deze route hebben wij echt genoten. Bij alle restaurants De Teug, de Leijgraaf ,het Venster, het Bomenpark en het pumpke zijn wij zeer gastvrij ontvangen. Overal lekker gegeten en het gebak was echt lekker. Één aanrader ???????? nogmaals allemaal bedankt. Groetjes

    Door: Annie Strik10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Route strand en duin Castricum

    Echt een hele mooie en gezellige route het eten was bij iedereen goed geregeld en erg lekker. Vooral aan te raden bij heel mooi weer lekker zee windje erbij kan niet beter

    Door: Olga van der Linden02-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Happen en Trappen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Happen en Trappen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Happen en Trappen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Happen en Trappen actief?

    Happen en Trappen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happen en Trappen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.