Happen en Trappen

8.8

Bestellen

8.3

Service

8.5

Prijs

7.6

Levering

84.6%

Zou hier weer kopen

Happen en Trappen

Als je van fietsen houdt en dus graag een fietstocht maakt dan wil je onderweg misschien wel ergens iets eten. Dit begrijpt Happen en Trappen. Zij verzorgen een fietsroute met onderweg gelegenheid om iets te eten en te drinken. Maar wat voor een fietsroutes zal Happen en Trappen allemaal aanbieden? Zul je wel de mooiste gebieden zien? Zal die koffie met gebak wel zo lekker smaken? Zal je makkelijk een route met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen regelen via de website van Happen en Trappen? En hoe zal de klantenservice van Happen en Trappen ermee omgaan als je onderweg verdwaalt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens een fietsroute van Happen en Trappen hebben gevolgd kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze fietsers echt over Happen en Trappen denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Happen en Trappen kunt verwachten.


Over Happen en Trappen

Happen en Trappen is een bedrijf dat fietsroutes als een dagje uit aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht en had toen nog maar één enkele route om aan te bieden. Nu zijn er inmiddels al meer dan 160 routes en, volgens Happen en Trappen, is het eind nog lang niet in zicht. Er is op de website van Happen en Trappen een landenkaart te vinden waarop je de routes kunt opzoeken. Die routes zijn namelijk verdeeld over heel Nederland en België, dus er is altijd wel een route bij jou in de buurt. Je kunt een rondje dwars door de Bollenstreek in Zuid Holland, eindeloos Eilandhoppen in Zeeland, een rondje Zuidlaardermeer doen in Groningen of nog heel ergens anders naartoe. Klik op de provincie van je keuze om te zien welke routes daar worden aangeboden. Tijdens je rondje zal er tussen 10:00 en 11:00 koffie met gebak zijn en krijg je later op de route een smakelijk soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ergens tussen 18:00 en 19:00 zal je weer terug op het startpunt zijn. Kijk ook eens bij ThemaHappen. Daar vindt je routes die gericht zijn op sport, recreatie of cultuur.
Diensten van Happen en Trappen

Je kunt tot 18:00 een route voor de volgende dag reserveren. De route kost altijd €39,95 per persoon. Hierbij zijn dan vijf gangen inbegrepen evenals een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. De restaurants op de route zullen rekening houden met je komst. Verder is er nog de Happen en Trappen klantenservice die je bij kan staan als je wat assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Happen en Trappen

Heb jij al eens een route van Happen en Trappen gefietst? Dan willen wij alles weten over deze ervaring met Happen en Trappen. Hoe makkelijk was het om een route te reserveren via hun website? Was de routekaart makkelijk te volgen of ben je vaak verdwaald? Wisten de restaurants inderdaad dat je kwam? En wat voor een klantenservice bood Happen en Trappen aan toen er iets niet helemaal goed leek te gaan? Laat een Happen en Trappen review achter en vertel ons wat jij over dit fietsbedrijf en hun routes vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Tijd voor de Veluwe happen en trappen

Een hele mooie afwisselende route met bos, heide en weiland. Een aanrader. Helaas vonden wij het eten op 2 plekken uitermate teleurstellend. Soep was echt niet vers en het hoofdgerecht blubber vet en slappe frietjes. Dan betaal ik liever wat meer en eet ik goed. Want ja.. wat kun je tegenwoordig nog voor €45 verwachten. Maar dit was echt ronduit ranzig vet. Ook de locatie van het hoofdgerecht is niet heel gezellig. Maar dat is natuurlijk onze mening. Verder echt een prachtige route.

S

Sandra

22-06-2024

0

Rondje Toerlezjoere

We begonnen met koffie en super lekkere Monchou taart bij het Smaak Lokaal in het gezellige Rijen. Vervolgens fietsten we naar de super gezellige brasserie Goesting waar we een overheerlijke lunch kregen. We zaten nu wel al erg vol. De volgende stop was bij de Hooikar in Gilze. Omdat we nog heel erg vol zaten en maar zo’n 7 kilometer verder waren , sloegen we de soep over. vervolgens 16 kilometer verder naar restaurant d’n Brooy voor het hoofdgerecht in Gilze. Dit was prima. Het laatste stukje naar Dorst voor een heerlijke coupe ijs met aardbeien en slagroom. We vonden de route wel erg saai. Veel lange stukken langs autowegen, terwijl er heel veel knooppunten zijn door de bossen. De omgeving is verder prachtig. Het eten was heerlijk maar misschien fijner dat je bijv. een keuze zou kunnen maken voor 4 gerechten ipv 5. Wij gebruikten de app van Happen en Trappen en het viel ons op dat we 3x bijna op de snelweg belandden omdat de afslag steeds te ver stond aangegeven, gelukkig hadden we het op tijd door.

A

Anita Heemskerk

19-08-2023

0

Niets gekocht....2 x happen/trappen waardebon gekregen en ingewisseld.

Onze route was Schatkamer van Twente. Prachtige route, goed eten bij de restaurants...1 minpunt: de start was in Losser en eindigde in Losser. Daar waren 3 weken geleden de knooppunten veranderd en niet bijgewerkt in de route die je ontvangt. Dus dat was puzzelen...onderweg troffen we iemand die deze knooppunten naloopt en van deze vriendelijke meneer ontvingen we 2 routekaarten, Twente Noord en Twente Zuid. Doordat je in het begin al zo moet zoeken maakt dat je de rest van de dag ook net op het nippertje bij het volgende restaurant aankomt. Bij een volgend Happen en Trappen toch het Knooppuntenboek meenemen....

A

Alex en Ria

08-06-2023

0

flexibiliteit

Wat super geregeld bij Happen en Trappen. Mijn ouders hebben een aantal cadeaubonnen van iemand gekregen. Helaas werd mijn moeder door ziekte en pech achtervolgd en heeft zij twee jaar geen gebruik kunnen maken van deze bonnen. De bonnen zijn iedere keer netjes verlengd door Happen en Trappen. Doordat mijn moeder nu licht beperkt is en op een driewielfiets rijdt, hebben ze niet de volledige route kunnen fietsen en hebben we iom Happen en Trappen het programma wat ingekort en de aankomsttijden bij de diverse horeca aangepast. Iedere keer netjes geholpen door de medewerkers van Happen en Trappen. Erg behulpzaam en flexibel! Top gedaan!

J

Jolanda de Wit

11-11-2022

0

Dealen door de Drentse Aa

We hebben vaker meegedaan aan een dergelijke fietstocht en wel in Heemstede en omgeving. Echter bij de laatst gereden fietstocht Dwalen door de Drentse Aa op 7 okt 2022 is het ons zwaar tegengevallen. Het eten was niets op aan te merken, maar de bewegwijzering was belabberd. Uiteindelijk met onze eigen navigatie zijn op de betreffende plekken aangekomen waar wij werden verwacht voor een hapje en of drankje. De kaart klopte niet met de werkelijkheid. Er reden die dag ook nog een ander ouder echtpaar op dezelfde route en die hadden dezelfde problemen ondervonden. Jammer maar niet meer aan meedoen!

26-10-2022

0

De smakelijke Baronie

Een schitterende route door veel bossen, maar ook langs eindeloze kwekerijen van bomen en planten. De ontvangst bij de restaurants was buitengewoon vriendelijk. Daarnaast hebben we heerlijk gegeten. Wat ons betreft een echte aanrader.

J

Jan en Anny Schapendonk

24-09-2022

0

Ondanks ! de moeilijkheden bij het verwerken van 2 cadeaubonnen . Is het op de laatste moment toch nog in orde gekomen dat wij op de uitgekozen datum onze fietsronde konden rijden !

D

De Buck Robert / Andries Annie

23-09-2022

0

Brabantse Bossenroute (Boxmeer)

Jammer dat een aantal mooie punten op de route gemist worden. Mijn suggesties voor verbetering : - Vanaf start bij Baronie is het advies oversteken bij rotonde en dan richting St. Anthonis. Daar 2x dubbele rijbaan oversteken is niet veilig. Veel veiliger is doorrijden tot voorbij de viaduct A73 en daar bij de stoplichten oversteken. Van volg je trouwens ook de knooppuntenbordjes (nr30). - Na het voorgerecht bij Museumzicht is een klein extra lusje van nog geen kilometer over de fietsbrug door het oorlogsmuseum een aanrader. Jammer dat dit niet meegenomen wordt. - Na de soep bij de Heksenboom in St. Anthonis gaat de route terug. Dat is echt een gemiste kans !! Het wordt de Brabantse Bossenroute genoemd, maar juist de Staatsbossen worden overgeslagen. Waarom niet een lus gemaakt via knooppunten 96 en 95 ? Dan ga je nog eens écht door de bossen. - Na het hoofdgerecht in Beugen bij Posthuis gaat de route via Lange Heggen naar knooppunt 15. Via de Hagelkruisstraat naar 15 is veel mooier. Dan zie je ook nog een stukje dode Maasarm. Overigens was het "happen" bij de diverse horecagelegenheden prima verzorgd

B

B. Thijssen

15-08-2022

0

Kadobonnen

Zeer goed contact nadat de opgestuurde kadobonnen niet aankwamen. Direct begrip, actie ondernomen en afgehandeld. Fijn!

D

Desiree Steentjes

16-07-2022

0

happen en trappen de drie gewesten

mooie route maar ook op fietspaden langs provinciale wegen. sommige route bordjes zijn toe aan vervanging zijn oud.

B

bouten

29-06-2022

0

Cadeaubon

Rijk van Nijmegen Wat hebben wij genoten van de mooie culinaire fietsroute rondom Groesbeek, Mook en Kranenburg wel veel klimmen De route was duidelijk wel goed kijken, lezen, genieten en op de weg letten ik heb de knooppunten overgenomen wij vonden het bord op het stuur onhandig De 4 restaurants waren allemaal goed wij gebruikte het hoofd gerecht en het nagerecht in het zelfde restaurant heerlijk rustig gezeten Wat een leuk idee om deze Happen en Trappen cadeau te krijgen Dankjewel lieve oud collega’s Team Noord ZZG Druten Fijn is het om zelf te bepalen wanneer en waar je gaat fietsen keuze genoeg een echte aanrader als cadeaubon

H

Henriette v Gemert

24-06-2022

0

Happen en trappen Holten.

Prima route. Geweldig mooie natuur. Horeca prima geregeld. Minpunt de hoofdmaaltijd in Hellendoorn. Er werd vis opgediend die was zeer slecht. Het was kurkdroog zonder enige smaak. Het zou kabeljauw moeten zijn(???). Heel jammer van een prima dag.

S

Sonja Beune

21-05-2022

0

Texel

Koffie bij de boot. Helaas in een kartonnen bekertje en alleen keuze uit appelgebak. Mooie route en goed aangegeven. Voorgerecht prima op leuk terras. Aangekomen bij restaurant voor soep en hoofdgerecht bleek restaurant gesloten. Maar na enig wachten alleen open voor happen en trappen. Niet gezellig alleen op een terras in een verder nog gesloten restaurant. Eigenaar wilde ook eigenlijk niet meer meedoen maar was vergeten het af te zeggen. ( klinkt erg gastvrij!!!) Daarna doorgefietst naar toetje. Restaurant gesloten. Happen en trappen gebeld. Ze wisten niet dat restaurant gesloten was maar we zouden 5 euro per persoon terugkrijgen, dan konden we elders een toetje eten( kunt u mij vertellen waar??? Voor 5 euro?) Mailwisseling gehad met happen en.trappen. Alle wat ze doen na een teleurstellende dag is 10 euro terugstorten voor de toetjes en kleine korting op volgende keer happen en trappen. Dank alleen niet dat die er zal komen

P

Paula

12-10-2021

0

Happen en Trappen de Bruisende betuwe

Voor de 3e keer een route opgezocht. Helaas was de start moeilijk te vinden. Was bij restaurant Droom. Maar dit zit in park de Landerij. Beter zal zijn Park de Landerijen en restaurant Droom, dat zorgt voor mider verwarring en zoeken. We hebben er lang over gedaan, is hier en daar slecht aangegeven, waardoor je vaak verkeerd gaat. Heeft hierin zeker wat onderhoud nodig. De eerste 2 etappes zijn voor een groot gedeelte hetzelfde, dat is jammer. Ook niet zo leuk langs provinciale weg. Ook veel wegwerkzaamheden, waardoor het helemaal niet klopte. Het eten was echt top. Vanaf de 3e etappe een mooie route door de betuwe.

A

Astrid

27-09-2021

0

Cadeaubon nr 1569304188 en 1569291624

Had mijn man dit cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Gingen er vorige week van genieten, beginnen in Vlissingen, voor een bolus met koffie, daar waren ze echt onvriendelijk en het was er ook niet proper ! Langs de kant van het water mochten we niet zitten, we moesten binnen zitten ! Dat op een mooie zonnige nazomerdag. Daarna het voorgerecht, dat was oké. Vervolgens de soep, dat was uitzonderlijk gesloten !!! Dus géén soep, die bon heb ik hier nu nog. Ik hoop dat jullie dit compenseren voor ons, dat was echt een tegenvaller ! We moesten ook nog met een bord, de grote van A4 op ons stuur rijden, de route kregen we niet op voorhand. Maakt dat we na de bolus, 21 km moesten fietsen, voor we een voorgerecht hadden. We vielen bijna van de fiets van de honger! Stoppen om ergens iets te eten ging ook niet, want we moesten op tijd zijn voor het voorgerecht....ook s avonds moesten we voor 17 uur ons hoofdgerecht eten....sorry, maar dat zijn wel veel minpunten !?

V

van Remortel Dory

20-09-2021

0

Trappen op Tholen

Leuke route. Alleen in St. Maartensdijk kennelijk missend bord fietknooppunt (84). Alleen zeer jammer dat Brasserie Ryk Met Vitaminen is opgenomen voor het hoofdgerecht: Trage bediening, kleine porties, smaakloos en lauw. Domper op de dag!!

L

Luijk

04-09-2021

0

Slingeren langs de Slinge.

Een mooie, over het algemeen rustige route langs prachtige paden. Afwisselende natuur. Jammer dat je wel erg vaak dezelfde drukke weg moet oversteken. Eerste restaurant had een mooie tuin met terras. Koffie + gebak was prima. Tweede restaurant in Bredevoort: mooie locatie, fijn buiten terras en een lekkere salade met brood . Je had hier keuze uit voorgerecht met vlees, vis of vegetarisch. Derde restaurant: soep en half bolletje bij bowling centrum/ camping. Leuk buiten terras maar wel een erg simpel tomatensoepje. Maak er wat meer bijzonders van. ( Bv. wat groenten in de soep. Vierde restaurant: hoofdgerecht. Prachtige locatie nabij oliemolen. Het terras ligt ook erg mooi. Het hoofdgerecht was prima. Friet, varkenshaasje met lekkere championsaus, wat rauwkost en wat warme groenten (minder lekker) Het laatste stukje van de fietstocht was het minst leuk. Je rijdt eigenlijk een ommetje door de stad. Daar moet je van houden. Wij rijden persoonlijk liever door de natuur. Tot slot kom je aan bij het laatste restaurant. Dat ligt midden in de binnenstad. Ook een prima restaurant met een gezellig terras. Het ijsje was leuk opgediend. IJssoort vond ik wat matig. Roomijs zou lekkerder zijn. De tocht was al met al wel langer dan in de beschrijving stond, maar al met al wel een aanrader vanwege de gezellige terrasjes, de rust en de ruimte.

G

G.L. Weiman

31-08-2021

0

happen en trappen Groene Woud Brabant

Route Groene Woud- Brabant Wij vonden de omschrijving en de eigen ervaring wat betreft deze route erg ver uit elkaar liggen. Je fietst een groot stuk langs een autoweg, rijdt nauwelijks in de bossen en we hebben nauwelijks hei gezien. Weing mooie fietspaden. De restaurants waren goed, het hoofdgerecht niet groots. Ik raad deze route niet aan. Eerder Happen en trappen gedaan en toen was ik erg enthousiast!

Y

Yvon van Niekerk

15-08-2021

0

Route Geldersche Vallei

Schandalig behandeld bij New Life Putten Hoevengaarde . Midden in onweersbuien maar moesten wel buiten blijven onder parasol . Lekker naar huis door de bui en leķker onder de douche was het antwoord terwijl er ruimte zat was binnen. New Life is zeker geen aanrader!!

T

T van Deuveren

07-08-2021

0

parels van de maas

Wij hebben al vaker gebruik gemaakt van happen en trappen en ook deze keer was het weer voortreffelijk. Vanuit Arcen langs de Maas gefietst en met een pont over de Maas. Het eten en drinken was overal perfect en heerlijk. Soms konden we zelfs nog kiezen uit verschillende dingen. Het was een prachtige route met mooi weer en een veelzijdigheid aan natuur. Echt een aanrader!

L

Lydia den Toom

23-09-2020

1