NederlandReview

    Ervaringen Happen en Trappen

    Als je van fietsen houdt en dus graag een fietstocht maakt dan wil je onderweg misschien wel ergens iets eten. Dit begrijpt Happen en Trappen. Zij verzorgen een fietsroute met onderweg gelegenheid om iets te eten en te drinken. Maar wat voor een fietsroutes zal Happen en Trappen allemaal aanbieden? Zul je wel de mooiste gebieden zien? Zal die koffie met gebak wel zo lekker smaken? Zal je makkelijk een route met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen regelen via de website van Happen en Trappen? En hoe zal de klantenservice van Happen en Trappen ermee omgaan als je onderweg verdwaalt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens een fietsroute van Happen en Trappen hebben gevolgd kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze fietsers echt over Happen en Trappen denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Happen en Trappen kunt verwachten.

    Over Happen en Trappen

    Happen en Trappen is een bedrijf dat fietsroutes als een dagje uit aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht en had toen nog maar één enkele route om aan te bieden. Nu zijn er inmiddels al meer dan 160 routes en, volgens Happen en Trappen, is het eind nog lang niet in zicht. Er is op de website van Happen en Trappen een landenkaart te vinden waarop je de routes kunt opzoeken. Die routes zijn namelijk verdeeld over heel Nederland en België, dus er is altijd wel een route bij jou in de buurt. Je kunt een rondje dwars door de Bollenstreek in Zuid Holland, eindeloos Eilandhoppen in Zeeland, een rondje Zuidlaardermeer doen in Groningen of nog heel ergens anders naartoe. Klik op de provincie van je keuze om te zien welke routes daar worden aangeboden. Tijdens je rondje zal er tussen 10:00 en 11:00 koffie met gebak zijn en krijg je later op de route een smakelijk soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ergens tussen 18:00 en 19:00 zal je weer terug op het startpunt zijn. Kijk ook eens bij ThemaHappen. Daar vindt je routes die gericht zijn op sport, recreatie of cultuur.


    Travelling Twents doen een rondje De Sallandse Heuvelrug met Happen en Trappen.

    Diensten van Happen en Trappen

    Je kunt tot 18:00 een route voor de volgende dag reserveren. De route kost altijd €39,95 per persoon. Hierbij zijn dan vijf gangen inbegrepen evenals een fietskaarthouder en een geplastificeerde routebeschrijving. De restaurants op de route zullen rekening houden met je komst. Verder is er nog de Happen en Trappen klantenservice die je bij kan staan als je wat assistentie nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Happen en Trappen

    Heb jij al eens een route van Happen en Trappen gefietst? Dan willen wij alles weten over deze ervaring met Happen en Trappen. Hoe makkelijk was het om een route te reserveren via hun website? Was de routekaart makkelijk te volgen of ben je vaak verdwaald? Wisten de restaurants inderdaad dat je kwam? En wat voor een klantenservice bood Happen en Trappen aan toen er iets niet helemaal goed leek te gaan? Laat een Happen en Trappen review achter en vertel ons wat jij over dit fietsbedrijf en hun routes vindt.

    Happen en Trappen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    7.8
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Happen en Trappen

    Uw beoordeling

    Slingeren langs de Slinge.

    Een mooie, over het algemeen rustige route langs prachtige paden. Afwisselende natuur. Jammer dat je wel erg vaak dezelfde drukke weg moet oversteken.
    Eerste restaurant had een mooie tuin met terras. Koffie + gebak was prima.
    Tweede restaurant in Bredevoort: mooie locatie, fijn buiten terras en een lekkere salade met brood . Je had hier keuze uit voorgerecht met vlees, vis of vegetarisch.
    Derde restaurant: soep en half bolletje bij bowling centrum/ camping. Leuk buiten terras maar wel een erg simpel tomatensoepje. Maak er wat meer bijzonders van. ( Bv. wat groenten in de soep.
    Vierde restaurant: hoofdgerecht. Prachtige locatie nabij oliemolen. Het terras ligt ook erg mooi. Het hoofdgerecht was prima. Friet, varkenshaasje met lekkere championsaus, wat rauwkost en wat warme groenten (minder lekker)
    Het laatste stukje van de fietstocht was het minst leuk. Je rijdt eigenlijk een ommetje door de stad. Daar moet je van houden. Wij rijden persoonlijk liever door de natuur.
    Tot slot kom je aan bij het laatste restaurant. Dat ligt midden in de binnenstad. Ook een prima restaurant met een gezellig terras. Het ijsje was leuk opgediend. IJssoort vond ik wat matig. Roomijs zou lekkerder zijn.

    De tocht was al met al wel langer dan in de beschrijving stond, maar al met al wel een aanrader vanwege de gezellige terrasjes, de rust en de ruimte.

    Door: G.L. Weiman31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Happen en Trappen de Bruisende betuwe

    Voor de 3e keer een route opgezocht. Helaas was de start moeilijk te vinden. Was bij restaurant Droom. Maar dit zit in park de Landerij. Beter zal zijn Park de Landerijen en restaurant Droom, dat zorgt voor mider verwarring en zoeken. We hebben er lang over gedaan, is hier en daar slecht aangegeven, waardoor je vaak verkeerd gaat. Heeft hierin zeker wat onderhoud nodig. De eerste 2 etappes zijn voor een groot gedeelte hetzelfde, dat is jammer. Ook niet zo leuk langs provinciale weg. Ook veel wegwerkzaamheden, waardoor het helemaal niet klopte. Het eten was echt top. Vanaf de 3e etappe een mooie route door de betuwe.

    Door: Astrid27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    de Bossenroute te Boxmeer

    De Bossenroute mag deze naam niet hebben, van de 57 km dat de route lang is, denk ik 2 km bossen gehad en rest alleen maar open vlakte. En bij 32 graden is dit echt niet fijn. De route kan beter de Mais=route genoemd worden, deze zijn we veel tegen gekomen.
    Ook bij het cafe/rest. Museumzicht was het voorgerecht niet het allerbeste wat je kunt krijgen. Echt een minpunt.
    de overige restaurants waren prima.

    Door: GAM van Falier02-08-2020
    Wim van den Bogerd16-09-2020

    De route" Wonderschoon" is ook de verkeerde naam noem hem maar" heel gewoon", veel gefietst langs drukke autowegen. Wij moesten volgens de beschrijving ons voor en hoofdgerecht op een en het zelfde adres gebruiken dat is niet te doen je hele programma loopt in de soep. Bij het restaurant werd er gezegd van niets te weten een we konden als hoofdgerecht een broodje krijgen. Het restaurant waar het hoofdgerecht geserveerd zou worden was volgens de beschrijving op dinsdag gesloten, we hebben zelf daar heen gebeld en wat bleek gewoon open, van harte welkom als klant van happen en trappen????????????????? Het eten was overal voortreffelijk. Door: van den Bogerd

    R. Lie20-09-2020

    Beste organisatie gisteren een heel fijne dag gehad rond de Drentse AA. Keurig verzorgd en goede kwaliteit van het happen. Een punt ter verbetering: het zou fijn zijn als bij de route beschrijving een overzichtskaartje zou worden toegevoegd. De tekst is niet altijd even duidelijk en ook als er verkeerd gereden is kan erop de tekst niet gecorrigeerd worden zonder naar het laatste punt terug te rijden. Er waren enkele momenten van twijfel en dan zou een kaart zeker uitkomst geven. Ook voor de oriëntatie zou het fijn zijn te weten waar men is! Door R. Lie 20 sept 2020

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    parels van de maas

    Wij hebben al vaker gebruik gemaakt van happen en trappen en ook deze keer was het weer voortreffelijk. Vanuit Arcen langs de Maas gefietst en met een pont over de Maas. Het eten en drinken was overal perfect en heerlijk. Soms konden we zelfs nog kiezen uit verschillende dingen. Het was een prachtige route met mooi weer en een veelzijdigheid aan natuur. Echt een aanrader!

    Door: Lydia den Toom23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Texel

    Koffie bij de boot.
    Helaas in een kartonnen bekertje en alleen keuze uit appelgebak.
    Mooie route en goed aangegeven.
    Voorgerecht prima op leuk terras.
    Aangekomen bij restaurant voor soep en hoofdgerecht bleek restaurant gesloten.
    Maar na enig wachten alleen open voor happen en trappen.
    Niet gezellig alleen op een terras in een verder nog gesloten restaurant.
    Eigenaar wilde ook eigenlijk niet meer meedoen maar was vergeten het af te zeggen. ( klinkt erg gastvrij!!!)
    Daarna doorgefietst naar toetje.
    Restaurant gesloten.
    Happen en trappen gebeld.
    Ze wisten niet dat restaurant gesloten was maar we zouden 5 euro per persoon terugkrijgen, dan konden we elders een toetje eten( kunt u mij vertellen waar??? Voor 5 euro?)
    Mailwisseling gehad met happen en.trappen.
    Alle wat ze doen na een teleurstellende dag is 10 euro terugstorten voor de toetjes en kleine korting op volgende keer happen en trappen.
    Dank alleen niet dat die er zal komen

    Door: Paula12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Cadeaubon nr 1569304188 en 1569291624

    Had mijn man dit cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Gingen er vorige week van genieten, beginnen in Vlissingen, voor een bolus met koffie, daar waren ze echt onvriendelijk en het was er ook niet proper ! Langs de kant van het water mochten we niet zitten, we moesten binnen zitten ! Dat op een mooie zonnige nazomerdag. Daarna het voorgerecht, dat was oké. Vervolgens de soep, dat was uitzonderlijk gesloten !!! Dus géén soep, die bon heb ik hier nu nog. Ik hoop dat jullie dit compenseren voor ons, dat was echt een tegenvaller ! We moesten ook nog met een bord, de grote van A4 op ons stuur rijden, de route kregen we niet op voorhand. Maakt dat we na de bolus, 21 km moesten fietsen, voor we een voorgerecht hadden. We vielen bijna van de fiets van de honger! Stoppen om ergens iets te eten ging ook niet, want we moesten op tijd zijn voor het voorgerecht....ook s avonds moesten we voor 17 uur ons hoofdgerecht eten....sorry, maar dat zijn wel veel minpunten !?

    Door: van Remortel Dory20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Tijd voor Veluwe

    Geweldige fiets tocht alle locatie super met uitzondering van eekterzicht Vaassen hoer moet je voor 16.00 uur zijn voor je avond eten . Wij waren iets te laat en werden niet echt vriendelijk meer ontvangen .Graag snel bestellen en voor 17.00 uur weer weg want we gaan sluiten . Eten was ook al niet echt geweldig Deze stop mag er dus wel uit. Verder top dag gehad

    Door: Snijder09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Route de Brabantse Wal

    Mooie route, lekker weer en lekkere gerechten, m.u.v. het hoofdgerecht bij de VolksAbdij. Dit was gefrituurde diepvries kibbeling met wat friet. Dit in tegenstelling tot het gebak, voorgerecht, soep en nagerecht, waarbij duidelijk wel aandacht was besteed aan de kwaliteit en de presentatie. Juist het hoofdgerecht had de show moeten stelen van alle gerechten!

    Door: Vergouwe14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mooi bernhezer route

    De reservering bij happen en trappen kon beter .organisatie kan beter maarrrr tijdens deze route hebben wij echt genoten. Bij alle restaurants De Teug, de Leijgraaf ,het Venster, het Bomenpark en het pumpke zijn wij zeer gastvrij ontvangen. Overal lekker gegeten en het gebak was echt lekker. Één aanrader ???????? nogmaals allemaal bedankt. Groetjes

    Door: Annie Strik10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Route Geldersche Vallei

    Schandalig behandeld bij New Life Putten Hoevengaarde . Midden in onweersbuien maar moesten wel buiten blijven onder parasol . Lekker naar huis door de bui en leķker onder de douche was het antwoord terwijl er ruimte zat was binnen. New Life is zeker geen aanrader!!

    Door: T van Deuveren 07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trappen op Tholen

    Leuke route. Alleen in St. Maartensdijk kennelijk missend bord fietknooppunt (84). Alleen zeer jammer dat Brasserie Ryk Met Vitaminen is opgenomen voor het hoofdgerecht: Trage bediening, kleine porties, smaakloos en lauw. Domper op de dag!!

    Door: Luijk04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    happen en trappen Groene Woud Brabant

    Route Groene Woud- Brabant

    Wij vonden de omschrijving en de eigen ervaring wat betreft deze route erg ver uit elkaar liggen. Je fietst een groot stuk langs een autoweg, rijdt nauwelijks in de bossen en we hebben nauwelijks hei gezien. Weing mooie fietspaden. De restaurants waren goed, het hoofdgerecht niet groots. Ik raad deze route niet aan. Eerder Happen en trappen gedaan en toen was ik erg enthousiast!

    Door: Yvon van Niekerk15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Rondom Biesbosch

    Het eten was goed.
    Nergens eens oplaadpunt voor electrische fiets.
    De directiel van restaurant vissershang deed nog geen moeite om mij te helpen. Een stopcontact of verlengsnoer hadden ze niet. ???
    De laatste 15 km en ons nagerecht dus niet gehad.
    Erg jammer op zo'n mooie zonnige dag ons uitje verpest.

    Door: Mia van den Brandt31-07-2020
    GAM van Falier02-08-2020

    Vandaag de Bossenroute te Boxmeer gefietst. Met 32 graden was het erg warm en van de bossen hebben we weinig gezien. Van de 57 km kwamen we denk ik nog geen 2 km door de bossen, rest alleen maar open vlakte. Je kunt de route beter de Maisroute noemen. Het voorgerecht bij Museumzicht was heel matig. De andere restaurants waren heel goed. Dus als je door bossen wilt fietsen dan echt deze route niet kiezen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Route strand en duin Castricum

    Echt een hele mooie en gezellige route het eten was bij iedereen goed geregeld en erg lekker. Vooral aan te raden bij heel mooi weer lekker zee windje erbij kan niet beter

    Door: Olga van der Linden02-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Happen en Trappen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Happen en Trappen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Happen en Trappen actief?

    Happen en Trappen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happen en Trappen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.