NederlandReview

  Ervaringen Happen en Stappen

  Heb je zin om er een dagje op uit te gaan, en ben je een actief persoon? Hou je ervan om buiten te zijn en ben je dol op lekkere hapjes? Misschien zijn de wandelroutes van Happen en Stappen dan wel iets voor jou!

  Wat vinden consumenten van deze organisatie? Zijn de wandelroutes goed te doen? Is het eten lekker? Is de sfeer leuk? En hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Happen en Stappen

  Met Happen en Stappen kun je een dagje in Nederland of België wandelen onder het genot van een heerlijke lunch. Verspreid over Nederland en België zijn er 30 routes aangelegd en wordt iedere route verzorgd door twee restaurants. Je dag begint met ontvangst bij één van de restaurants met een kopje koffie en gebak. Vervolgens wandel je de route naar het tweede restaurant, waar je een kop soep krijgt bediend. Hierna loop je weer terug naar het startpunt en sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of hoofdgerecht.

  Bekijk hier vijf wandeltips van een wandelcoach!

  Diensten Happen en Stappen

  De reservering voor de route dient uiterlijk één dag vooraf om 18:00 uur binnen te zijn, zodat de restaurants daar rekening mee kunnen houden. Je kunt er zelf voor kiezen of je de route in de ochtend of in de middag wilt gaan bewandelen. In de ochtend bewandel je de route en krijg je daarbij een koffie en gebak, soep, luxebroodje en de routebeschrijving. In de middag krijg je er koffie en gebak, soep, het hoofdgerecht en de routebeschrijving bij. Voor in de ochtend wordt er €21,95 gevraagd en voor in de middag €27,95.

  Vragen en klachten bij Happen en Stappen

  Heb je vragen over jouw wandeling? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van Happen en Stappen. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Happen en Stappen het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@happenenstappen.nl. Voor dringende vragen kun je bellen naar +31(0)88 633 20 40.

  De klantenservice is in de zomermaanden (1 maart - 31 oktober) van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur beschikbaar. Op zaterdag kun je ze bereiken tussen 09:00 en 13:00 uur, op zondag tussen 09:00 en 11:00, en op feestdagen van 09:00 tot 13:00 uur. In de wintermaanden (1 november – 28 februari) is de klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur bereikbaar. Op zaterdag, zondag en feestdagen kun je ze bereiken tussen 09:00 en 11:00 uur.

  Heb jij al ervaring met de wandelroutes van Happen en Stappen? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je hier nog niet bekend mee bent, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende organisaties zoals deze en bekijk welke jij het leukste vind. Tóch besloten de route van Happen en Stappen te bewandelen? Wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

  Happen en Stappen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Happen en Stappen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Happen en Stappen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Happen en Stappen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happen en Stappen actief?

  Happen en Stappen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happen en Stappen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.