Happen en Stappen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Happen en Stappen

Heb je zin om er een dagje op uit te gaan, en ben je een actief persoon? Hou je ervan om buiten te zijn en ben je dol op lekkere hapjes? Misschien zijn de wandelroutes van Happen en Stappen dan wel iets voor jou!


Wat vinden consumenten van deze organisatie? Zijn de wandelroutes goed te doen? Is het eten lekker? Is de sfeer leuk? En hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? Lees het hier bij NederlandReview!


Over Happen en Stappen

Met Happen en Stappen kun je een dagje in Nederland of België wandelen onder het genot van een heerlijke lunch. Verspreid over Nederland en België zijn er 30 routes aangelegd en wordt iedere route verzorgd door twee restaurants. Je dag begint met ontvangst bij één van de restaurants met een kopje koffie en gebak. Vervolgens wandel je de route naar het tweede restaurant, waar je een kop soep krijgt bediend. Hierna loop je weer terug naar het startpunt en sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of hoofdgerecht.


 
Diensten Happen en Stappen

De reservering voor de route dient uiterlijk één dag vooraf om 18:00 uur binnen te zijn, zodat de restaurants daar rekening mee kunnen houden. Je kunt er zelf voor kiezen of je de route in de ochtend of in de middag wilt gaan bewandelen. In de ochtend bewandel je de route en krijg je daarbij een koffie en gebak, soep, luxebroodje en de routebeschrijving. In de middag krijg je er koffie en gebak, soep, het hoofdgerecht en de routebeschrijving bij. Voor in de ochtend wordt er €21,95 gevraagd en voor in de middag €27,95.


Vragen en klachten bij Happen en Stappen

Heb je vragen over jouw wandeling? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van Happen en Stappen. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Happen en Stappen het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@happenenstappen.nl. Voor dringende vragen kun je bellen naar +31(0)88 633 20 40.


De klantenservice is in de zomermaanden (1 maart - 31 oktober) van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur beschikbaar. Op zaterdag kun je ze bereiken tussen 09:00 en 13:00 uur, op zondag tussen 09:00 en 11:00, en op feestdagen van 09:00 tot 13:00 uur. In de wintermaanden (1 november – 28 februari) is de klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur bereikbaar. Op zaterdag, zondag en feestdagen kun je ze bereiken tussen 09:00 en 11:00 uur.


Heb jij al ervaring met de wandelroutes van Happen en Stappen? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!


Ook als je hier nog niet bekend mee bent, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende organisaties zoals deze en bekijk welke jij het leukste vind. Tóch besloten de route van Happen en Stappen te bewandelen? Wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)