NederlandReview

  Ervaringen H10 Hotels

  Wanneer je een hotel zoekt in het buitenland, zijn er legio aanbiedingen en organisaties te vinden. Zo zijn er ook meerdere hotelketens actief. Eén van deze is H10 Hotels, met kamers in verschillende landen met vele mogelijkheden tot het bijboeken van extra’s. Wat de klanten vinden van het aanbod en de service lees je hier bij NederlandReview.

  Over H10 Hotels 
  In het begin van de jaren tachtig werd het bedrijf H10 Hotels in Spanje opgericht. Inmiddels beschikken zij over bijna 60 hotels op tientallen verschillende bestemmingen met ruim 15.000 kamers in totaal, waarvan zij het merendeel in eigen beheer hebben. De locaties die je bij hen kunt boeken liggen in Spanje, Groot Brittannië, Portugal, Mexico, Cuba, Italië, de Dominicaanse Republiek en Duitsland. Het nieuwe merk dat zij voeren, Ocean by H10, biedt bovendien verschillende luxe resorts aan met duikcentra en Spa’s op de mooiste locaties in de Caribbean.

  Diensten 
  De website van H10 Hotels is volledig opgesteld in de Engelse taal, maar de navigatie is erg eenvoudig. Als je klikt op ‘Find your hotel’ kun je vervolgens een keuze maken uit de bestemmingen, eventueel aangeven welk hotel je voorkeur heeft, aangeven wanneer je wilt aankomen en vertrekken en vervolgens invullen met hoeveel personen je wilt reizen. Klik daarna op ‘Search’ en je ziet de mogelijkheden in beeld verschijnen. Ook kun je je zoekopdracht verder verfijnen door je speciale interesses aan te vinken in het zoekresultaat. Je hebt o.a. de volgende mogelijkheden:

  • City Hotels

  • Family Hotels​​​

  • Beach / Coast hotels

  • Adults Only Hotels​​

  • Spa Centres​

  • Sports and Animation​​

  • Etc.

  Daarnaast kun je nog meer voorkeuren aangeven zoals Wifi, een Golf Package, Baby Club Diving Center en meer.

  Als je nog niet precies weet wat je wilt kun je in het beginscherm ook bovenaan op ‘All’ klikken, je krijgt dan een overzicht te zien van de verschillende bestemmingen waarop je kunt klikken om deze verder te bekijken. Verder kun je in het beginscherm ook de volgende specifieke keuzes maken: Families, Adults Only en Meetings. Als je interesse hebt in de Ocean by H10 Hotels in de Caribbean wordt je doorgelinkt naar een aparte website.

  H10 Hotel Club 
  Je kunt ook gratis lid worden van de H10 Hotel Club. Je krijgt dan altijd 5% korting op je boeking via de website of app die zij hebben, en je kunt o.a. punten sparen voor extra nachten en dergelijke. Verder krijg je bij aankomst extra welkomstcadeaus en speciale voorzieningen.

  Klachten 
  Voor het indienen van een klacht kun je het online formulier invullen onder het kopje ‘Contact’ onderaan de pagina. Er is niet te vinden op de website hoe zij hier verder mee omgaan.

  Vertel hier over jouw ervaringen in een H10 Hotel! 
  Heb jij al eens een hotel bij H10 Hotels gereserveerd? Was alles helemaal naar je zin en kreeg je wat je verwacht had? Of viel je verblijf om wat voor reden dan ook tegen? Laat het ons weten via deze site zodat anderen hier iets van kunnen opsteken!

   

  Wat zijn de ervaringen van reizigers die een kamer boekten bij H10 Hotels? Hebben zij het naar hun zin gehad en kwamen ze volledig uitgerust thuis?

  H10 Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  klachten

  guido geukens15-12-2018

  Gran tinerfe , een kluis gehuurd voor 14 dagen 46 euro betaald bij het in checken en bij het uit checken niet terug gekregen waarborg kwijt plus op de afrekening nog eens 36 euro moeten betalen. Dit is oplichting waar we niets kunnen aan doen . Dit was onze laatste keer Gran Tinerfe

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Schrijf zelf een review over H10 Hotels

  Uw beoordeling