NederlandReview

  Ervaringen Gustocamp

  Lekker op vakantie naar Italië of Oostenrijk, heerlijk toch.? En houd je van kamperen, maar liever niet creperen? Dat kan allebei. Kamperen met wat meer luxe door gebruik te maken van mooie campings en uitgebreide bungalowtenten of mobilehomes met alles erop en eraan. Dus geen rugpijn door dat te dunne matje op een ongelijke ondergrond in een altijd net te klein koepeltentje, want je slaapt in een prima bed en hebt ruimte genoeg om al je spullen makkelijk op te kunnen bergen. En dat op een camping waar van alles te beleven is. Dus heb je geen zin om er op uit te gaan, dan laat je je vermaken op de camping en anders ben je helemaal vrij om juist wel de omgeving te gaan ontdekken. Bij Gustocamp kun je terecht voor dit soort vakanties in Italië en Oostenrijk. Ben jij al eens op een van de campings van Gustucamp geweest? Wil je NederlandReview dan alsjeblieft laten weten hoe dit je is bevallen? Dat helpt anderen weer om makkelijker bij hun droomvakantie te komen. Alvast bedankt.

  Over Gustocamp

  Gustocamp heeft vijftien jaar ervaring met het organiseren van luxe kampeervakanties op topcampings. De campings worden geselecteerd op ligging en faciliteiten. Op de camping is altijd iets te beleven, voor jong en oud, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Het aanbod is veelzijdig, waardoor er voor ieder wat wils is. De campings bevinden zich daarom in veel verschillende gebieden. De organisatie is relatief klein, waardoor zij een persoonlijke service kunnen bieden, zodat je op de campings zelf met vragen terecht kunt bij de medewerkers.


  Bij Ron op de Camping - Aflevering 19: Het Verdwenen Wasgoed

  Diensten

  Op de campings in Italië en Oostenrijk kun je verblijven in een bungalowtent of een mobilehome. De tenten zijn voorzien van een vaste vloer en terras met tuinset en bbq. In de tent bevindt zich een vast keukenblok met koelkast en vriesvak. De ruimte is ingedeeld met slaapcabines en een woongedeelte. Tafels, stoelen, bedden, keukengerei; je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. De mobilehomes zijn nog wat luxer qua inrichting. Ze zijn wat ruimer opgezet en beschikken bijna allemaal over airconditioning. De badkamers zijn ruim en vaak is er een apart toilet. In het woongedeelte vindt je naast stoelen ook (slaap)banken en ook hier zijn er overdekte terrassen en alles wat je nodig hebt is aanwezig.

  Op de campings vindt je veel mogelijkheden voor vertier. Op elke camping is minstens een zwembad aanwezig, soms hele waterparken voor groot en klein. Er is altijd voldoende animatie beschikbaar en er wordt overal aan de kleintjes gedacht. Bij aankomst op de camping wordt je verwelkomd door medewerkers die je de weg naar je verblijf wijzen en voor je klaar staan bij vragen.

  Klachten

  Wanneer je bij aankomst op je accommodatie niet tevreden bent over wat dan ook, maak dit dan direct ter plekke kenbaar. Dan zullen medewerkers op de camping te klacht proberen te verhelpen. Kan er niet tot een bevredigende oplossing gekomen worden, dan kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen met Gustacamp. Zij zullen dan alsnog proberen om je probleem te verhelpen. Is dit volgens jou niet gelukt, dan moet je binnen een maand na beëindiging van de huurperiode je klacht schriftelijk bij Gustacamp.nl kenbaar maken. Helaas vertelt de site niet wat er daarna gebeurt. Ze maken wel duidelijk dat het recht op een eventuele schadevergoeding vervalt als je zonder te overleggen de camping vroegtijdig verlaat.

  Lees hier de reviews van echte klanten van Gustocamp! Zij boekten hier hun luxe kampeervakantie in Italië of Oostenrijk: hoe beviel de reis en de camping?

  Gustocamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gustocamp

  Uw beoordeling

  Groot aanbod Italiaanse campings

  Jaarlijks gaan wij naar Italië en de vakantie voor aankomende zomer is inmiddels ook alweer geboekt. Wederom geboekt via Gustocamp, net zoals de voorgaande twee jaren. Op deze site heb je een groot aanbod van Italiaanse campings, waardoor je makkelijk kunt kiezen. Wij houden er niet van om ieder jaar naar dezelfde streek/camping te gaan, dus dan is deze website ideaal. Wanneer je regelmatig op deze website kijkt, zul je zien dat er af en toe behoorlijk leuke aanbiedingen passeren. Op basis van onze ervaringen de afgelopen twee jaar kan ik Gustocamp absoluut aanbevelen.

  Door: Eljah T. 10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Luxe campings - ook voor wie niet van kamperen houdt zoals mijn man ;)

  Ik ben zelf gek op kamperen, maar mijn man is meer van de hotels.
  Dit jaar gaan wij naar een camping van Gustocamp, want dat zijn meer luxe campings. Het zijn niet van die tenten waarin je niet rechtop kan staan, maar gewoon luxe slaapkamers enzo.

  Ik ben al eens eerder geweest met een vriendin en toen vonden we het meer een hotel dan een camping, dus ik heb goede hoop dat ook iemand als mijn man dit zal kunnen waarderen.

  Door: Felicia30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Mooie vakantie

  Heerlijke vakantie gehad in een prachtig huisje van Gustocamp. Het heet officieel een tent geloof ik, maar het is veel meer een mooi huisje.
  Heerlijk genoten van de prachtige omgeving en natuur!

  Door: Janneke van Boven04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Twee keer teleurgesteld

  deze zomer hebben wij twee keer gekampeerd in een huurtent van Gustocamp. De eerste keer was op camping Spiaggia e Mare. Alles perfect. Ook de Gustocamp-beheerders ter plekke. Erg vriendelijk en welwillend. Zelfs nadat wij waren vertrokken, bemerkten zij dat ik een en ander was vergeten mee te nemen. Zij hebben dat.direct naar Gustocamp Nederland gezonden. Bij toeval kwamen wij daar achter: Gustocamp heeft.mij niet ingelicht. En bij.navraag.moest ik eerst 35 euro overboeken, wilde Gustocamp mij eea toezenden. Bij de tweede vakantie op camping Del Garda hadden we een klacht over de beheerders aldaar. Het enige.dat ik te horen kreeg was: 'we zullen de directie inlichten'. Nou, dan voel ik me niet echt serieus genomen.... Èrg jammer....

  Door: Ton Treur06-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Gustocamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Gustocamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gustocamp actief?

  Gustocamp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gustocamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.