NederlandReview

  Ervaringen Groepen.nl

  Het regelen van een vakantie op zich is zo moeilijk nog niet. Het wordt alleen wat lastiger als een vakantie voor een hele groep wilt boeken. Groepen.nl wil dit ietsje makkelijker voor je maken. Maar wat voor een soort vakantie kun je van Groepen.nl verwachten? Zal er echt ruimte zijn voor een groep van 6 of meer personen? In wat voor soort groepsaccommodatie zal je terecht komen? Zal het echt zo makkelijk zijn om een groepsvakantie de boeken via de website van Groepen.nl? En zal er een Groepen.nl klantenservice zijn om je te helpen als je er zelf niet helemaal uitkomt hoe die website werkt? Alleen mensen en groepen die al op vakantie zijn geweest met Groepen.nl kunnen je hierover inlichten. Lees hun onbevooroordeelde reviews om een aardige indruk te krijgen van Groepen.nl. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van Groepen.nl verwacht kan worden.

  Over Groepen.nl

  Groepen.nl is een vakantiebedrijf dat zich voornamelijk richt op groepsvakanties. Ze zijn een onderdeel van CVG (Centrum voor Groepsaccommodaties). Dat bedrijf is al in 1992 opgericht door Josien Ansen-Posthouwer en Rob Ansen. Zij zijn vandaag de dag nog steeds directeurs en eigenaren van het bedrijf. Via Groepen.nl kun je dus een groepsaccommodatie boeken. Er zijn verschillende redenen waarom je dat zou willen. Wie weet zit er wel een reünie aan te komen voor je familie of vriendengroep. Ook scholen en werkplekken zijn soms op zoek naar een geschikte plaats om te vergaderen of een schoolkamp of werkweek te houden. Je kunt zo’n locatie ook gebruiken om een cursus te verzorgen of ongestoord te vergaderen. Er zijn op hun website ruim 700 vakantiehuizen te vinden. Je vindt er grote maar ook wat kleinere vakantiehuizen. De accommodaties zijn verdeeld over Nederland, België en Duitsland. Je kunt ook speciaal zoeken op accommodaties aan zee of midden in de natuur. Zo heb je alle rust die je nodig hebt.


  Een Groepen.nl reclamefilmpje.

  Diensten van Groepen.nl

  Via de website van Groepen.nl kun je dus gemakkelijk een vakantiehuis boeken. Je kunt aangeven om hoeveel nachten en gasten het gaat. Ook kun je een aankomstdatum en regio selecteren. Groepen.nl laat je dan alleen accommodaties zien die bij jouw voorkeuren passen. Die kun je dan ook meteen reserveren zodat je zeker weet dat je een plekje hebt en je geen zorgen meer hoeft te maken. Verder is er nog een speciale Groepen.nl klantenservice om je te helpen als je ze nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Groepen.nl

  Heb jij al eens een groepsaccommodatie geboekt via Groepen.nl? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met deze vakantiewebsite is verlopen. Hoe makkelijk was het nou echt een geschikt huis te vinden via hun website? Kon het huis ook echt alle gasten makkelijk herbergen? Was de locatie inderdaad in de natuur of juist aan zee gelegen? Kon je gemakkelijk een boeking plaatsen via hun website of viel dat tegen? En was de klantenservice van Groepen.nl bereid om je te helpen toen er een probleem optrad? Schrijf je eigen Groepen.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze vakantiewebsite voor groepen nou echt is.

  Groepen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Groepen.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Groepen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Groepen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Groepen.nl actief?

  Groepen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groepen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.