NederlandReview

  Ervaringen Gogetaway.nl

  Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van NederlandReview wordt het allemaal mogelijk.

  Over Gogetaway.nl

  Een zeer complete website met tal van dochtersites van favoriete vakantiebestemmingen is Gogetaway.nl. Het bedrijf is de drijvende kracht achter meerdere reismagazines op het intenet. Het is een bedrijf wat al meer dan tien jaar het startpunt is voor veel mensen om informatie te vinden voor hun favoriete vakantie reis. Het gaat om vakantielanden in de hele wereld. Eigenlijk geen enkel deel van onze wereld is niet besproken op een van hun sites. Het is geweldig om te ontdekken hoe het mogelijk is om hier je voordeel mee te doen. Het is hierdoor namelijk gemakkelijk om snel een reis te boeken en om de wereld te ontdekken. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Weet welke opties er zijn om een geweldige tijd te hebben. Het is goed om je te laten inspireren door Gogetaway.nl. Het is een geweldige naam en een geweldige bron van vakantie informatie.


  Good Luck Jane - Go Go Getaway

  Diensten van Gogetaway.nl

  Ze bieden vakanties en informatie over vakantiebestemmingen aan in onder andere de volgende landen. Het is goed om hier eens een kijkje te nemen:
  • Australie.nl
  Nieuw-Zeeland.nl
  • Indonesie.nl
  • ZuidOostAzie.nl
  • Zuid-Afrika.nl
  • Amerika.nl
  Tsjechie.nl
  • Afrika.nl
  • Azie.nl
  Oceanie.nl
  • NoordAmerika.nl
  • MiddenAmerika.nl
  • ZuidAmerika.nl

  Wanneer jij geen goede vakantie kunt boeken, dan moet je jezelf eens laten inspireren door deze websites. Het is werkelijk geweldig om te ontdekken hoe ook jij hier van kunt genieten.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Gogetaway.nl

  Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een happy klant maken.

  Wat zijn jouw ervaringen over Gogetaway.nl?

  Wat vind jij van Gogetaway.nl? Ben jij een klant bij Gogetaway.nl? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site NederlandReview te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp.

  Lees hier de ervaringen van echte mensen die op reis gingen met Gogetaway.nl. Hoe beviel de reis? Was het echt een geode aanbieding of viel het tegen?

  Gogetaway.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gogetaway.nl

  Uw beoordeling

  Stedentrip Boedapest

  Bij Gogetaway hebben een aanbieding geboekt naar Boedapest. Voor een hele goede prijs naar een prima 3 sterren hotel én vooral goede vluchttijden wat heel fijn was.

  Heerlijke stad!!! Echt de moeite waard

  Door: Jorrit Kramer26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Leuke prijzen voor paar dagen weg

  Regelmatig bij verschillende organisaties een weekendje weg geboekt, maar nog nooit ben ik zo goedkoop weggegaan als bij Gogetaway.nl. Ze hebben hier iedere dag leuke aanbiedingen om er een paar dagen tussenuit te gaan. Dit kan hier zowel in eigen land als in het buitenland. Zelf zijn wij vier dagen naar belgië geweest. We hebben met zijn tweeën een kleine 150 euro betaald en dat was in mijn ogen een schijntje. Alles was goed verzorgd. Het verblijf was goed (niet heel hoogstaand natuurlijk) en er zat zelfs een (klein) ontbijtje bij. We zaten in het centrum van Antwerpen en hadden alle bezienswaardigheden op loopafstand. Zeker een aanrader dus om hier je dagen/weekendje weg te boeken.

  Door: Barbara Spats06-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Weekendje voor 80euro was goed

  waaaat weekendje geboekt van 80 euro pp en was nog goed ook. Dus ff een klein compliment maken hiier. mvg Karin

  Door: Karin05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuke uitjes en ook goedkoop

  Nog nooit eerder in aanraking gekomen met Gogetaway.nl, maar de aanbiedingen waren toch behoorlijk aantrekkelijk. Toch maar eens een bod uitgebracht en tot mijn verbazing had ik binnen de kortste keren een weekendje weg te pakken. En dat ook nog eens voor een schijntje. Heerlijk met mijn vriend uit wezen waaien op Ameland, het was echt heerlijk. We zaten in een prima hotel, niet heel luxe maar ook niet slecht ofzo. Bestellen ging vrij makkelijk, maar je moet wel eerst een account aanmaken. De tickets kreeg ik snel in mijn mailbox.

  Door: Lisa Beukema13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Gogetaway.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Gogetaway.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gogetaway.nl actief?

  Gogetaway.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gogetaway.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.