NederlandReview

  Ervaringen Omio (voorheen GoEuro)

  Het kan heel lastig zijn om zelf het halve internet af te speuren voor de goedkoopste vliegtickets of busreizen. Daarom heeft Omio deze allemaal voor je op een rijtje gezet. Maar zullen zijn nou echt wel de goedkoopste tickets verzorgen? Zul je niet het risico lopen de dag erna een nog goedkopere deal tegen te komen? Zal het echt zo makkelijk zijn om een enkele reis of retour te boeken via hun website? Zullen de kaartjes wel op tijd aankomen of komen ze pas binnen als je allang had moeten vertrekken? En hoe zal Omio klantenservice omgaan met vragen of klachten van hun klanten? Hierop kunnen alleen reizigers die al eens een reis via Omio hebben geboekt antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken of zij echt zo betrouwbaar zijn als ze eruit zien. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardig beeld van Omio geven voor je er wat tickets boekt.

  Over Omio

  Omio is een bedrijf dat vliegtickets en andere reisproducten verkoopt. Je kunt kaartjes kopen voor de trein of de bus en daarmee door heel Europa reizen. Populaire treinroutes zijn bijvoorbeeld Rotterdam-Amsterdam, Arnhem-Nijmegen, Zwolle-Emmen, Amsterdam-Parijs, Roosendaal-Antwerpen, Amsterdam-Berlijn, Harlingen-Leeuwarden en Rotterdam-Brussel. Ook zijn er veel populaire busroutes zoals Eindhoven-Parijs, Amsterdam-Gent, Gerona-Barcelona, Malaga-Grenada, Amsterdam-Londen, Amsterdam-Frankfurt en nog vele anderen. Maar ze bieden ook vliegtickets aan naar verschillende bestemmingen. Naar een verre bestemming kan dit soms sneller zijn. Er zijn vlucht3en naar Eindhoven, Milaan, Stokholm, Ibiza, Valencia, Rome, Parijs, Nice, Faro enzovoort. Omio werkt samen met verschillende nationale en internationale vervoersbedrijven. Zo hebben ze een samenwerkingsverband met easyJet, Flixbux, DB en SNCF. Je kunt dus eigenlijk via de aanbiedingen van Omio door heel Europa toeren. Of je nou een stedentrip wilt maken of liever de meer landelijke gebieden bezoekt om daar van de natuur te genieten, Omio kan je er in ieder geval naartoe brengen. Jij kunt dan zelf bepalen wat je op je bestemming hoeft te doen. Vergeet alleen niet je overnachting te regelen, want dat doet Omio dan weer niet voor je.


  Omio laat zien hoe hun website werkt.

  Diensten van Omio

  Je kunt via de website van Omio heel gemakkelijk een vlucht, treinreis of busreis boeken. Ze willen graag weten van welk station je vertrekt en wat je eindbestemming gaat zijn. Dit kan een plaats, vluchthaven of station zijn. Ook moeten ze natuurlijk weten op welke datum je wilt reizen. Ook het aantal personen dat met je meegaat is van belang. Daarna zullen ze je laten zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen voor een enkele reis, maar als je al weet op welke datum je terugreist is het soms makkelijker en goedkoper om een retour te boeken. Verder is er nog een Omio klantenservice die je bijstaat als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Omio

  Natuurlijk willen wij graag weten hoe jouw ervaring met Omio is verlopen. Was het echt zo makkelijk om tickets te bestellen via hun website? Waren de tickets wel geldig? En wat deed de klantenservice van Omio toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Omio review en laat ons weten wat jouw mening over Omio is.

  Omio (voorheen GoEuro)
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  3.6
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  2.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  vroeger en nu : Londen - Leicester

  beste

  Wij reizen 2 maal per jaar van Londen naar Leicester.
  TOEN : In oktober 2018 was de reistijd op zaterdag en zondag nog ongeveer 1 uur tot 1u20

  NU : van maandag tot vrijdag is een reis met de trein
  van Londen naar Leicester ongeveer 1u tot 1u20
  NU : op zaterdag en zondag is een reis met de trein
  van Londen naar Leicester tussen de 2u tot 3u10


  Waarom is de reistijd tijdens het weekend zo lang?

  Blijven deze reistijden tijdens het weekend zo?


  Met vriendelijke groeten

  De Leener Luc

  Door: Luc De Leener 14-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  2 tickets murcia-madrid voor 108 euro

  Tijdens het betaalproces via mobiel bankieren app was er niets aan de hand. Betaling voltooid. Daarna een foutmelding dat er iets mis was gegaan, er zou niets zijn afgeschreven. Mooi wel dus! En geen ticket in mijn mailbox.

  Door: Barbara 10-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Busreis

  2 tickets besteld, maar kreeg een foutmelding bij de betaling. Geld wel afgeschreven maar geen busticket ontvangen.

  Door: Jaspreet 09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  WWCU7Q

  I just lost my 122 euro because i booked KLM ticket through this, no cancellation:( changing ticket cost 5 times more :(
  Got no help from them they just said sorry
  Please avoid to book air ticket through omio

  Door: Nasar hussain 27-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  after paying no ticket!

  very bad company!

  Door: Rick 17-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Payment was made and booking failed

  Payment was made and the booking failed
  I have booked a ticket from The Netherlands to Germany and return I Have paid but I didn’t receive any ticket I called to explain and they told me the booking failed although they حtook the whole amount and now I have to book another Journey and pay again and I can receive my money back in around 10 days which my vacation is going to be finished and I can’t pay two times. GoEuro Disappointing website, never again

  Door: S Fakiani 23-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  oplichters !

  Gisteren treinticket trachten te boeken. Bij betaling "er heeft zich een probleem voorgedaan, probeer nogmaals. Er is geen geld van uw rekening gegaan". Ja deuh ! Wel geld van mijn rekening gegaan en geen ticket ! Vuile oplichters !

  Door: Nadine 15-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  wel betaald, geen ticket verkregen

  Na de afschrijving van mijn bankrekening regeert de website met de mededeling dat er niet betaald is en verschaft mij dan ook geen ticket.

  Door: P.C. de Keijzer 17-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Oplichters

  Niet boeken via Go Euro, zeer slechte site, het lukt niet om betalingen te doen, ik werd keer op keer uit het systeem gegooid. Onbetrouwbare oplichters, adverteren met goedkope vluchten maar leveren niet.

  Door: Caro 14-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Omio (voorheen GoEuro)

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Omio (voorheen GoEuro) een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Omio (voorheen GoEuro). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Omio (voorheen GoEuro) actief?

  Omio (voorheen GoEuro) is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Omio (voorheen GoEuro) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.