Omio (voorheen GoEuro)

3.7
5

Bestellen

2.8

Service

4.1

Prijs

3

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Omio (voorheen GoEuro)

Het kan heel lastig zijn om zelf het halve internet af te speuren voor de goedkoopste vliegtickets of busreizen. Daarom heeft Omio deze allemaal voor je op een rijtje gezet. Maar zullen zijn nou echt wel de goedkoopste tickets verzorgen? Zul je niet het risico lopen de dag erna een nog goedkopere deal tegen te komen? Zal het echt zo makkelijk zijn om een enkele reis of retour te boeken via hun website? Zullen de kaartjes wel op tijd aankomen of komen ze pas binnen als je allang had moeten vertrekken? En hoe zal Omio klantenservice omgaan met vragen of klachten van hun klanten? Hierop kunnen alleen reizigers die al eens een reis via Omio hebben geboekt antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken of zij echt zo betrouwbaar zijn als ze eruit zien. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardig beeld van Omio geven voor je er wat tickets boekt.

Over Omio

Omio is een bedrijf dat vliegtickets en andere reisproducten verkoopt. Je kunt kaartjes kopen voor de trein of de bus en daarmee door heel Europa reizen. Populaire treinroutes zijn bijvoorbeeld Rotterdam-Amsterdam, Arnhem-Nijmegen, Zwolle-Emmen, Amsterdam-Parijs, Roosendaal-Antwerpen, Amsterdam-Berlijn, Harlingen-Leeuwarden en Rotterdam-Brussel. Ook zijn er veel populaire busroutes zoals Eindhoven-Parijs, Amsterdam-Gent, Gerona-Barcelona, Malaga-Grenada, Amsterdam-Londen, Amsterdam-Frankfurt en nog vele anderen. Maar ze bieden ook vliegtickets aan naar verschillende bestemmingen. Naar een verre bestemming kan dit soms sneller zijn. Er zijn vlucht3en naar Eindhoven, Milaan, Stokholm, Ibiza, Valencia, Rome, Parijs, Nice, Faro enzovoort. Omio werkt samen met verschillende nationale en internationale vervoersbedrijven. Zo hebben ze een samenwerkingsverband met easyJet, Flixbux, DB en SNCF. Je kunt dus eigenlijk via de aanbiedingen van Omio door heel Europa toeren. Of je nou een stedentrip wilt maken of liever de meer landelijke gebieden bezoekt om daar van de natuur te genieten, Omio kan je er in ieder geval naartoe brengen. Jij kunt dan zelf bepalen wat je op je bestemming hoeft te doen. Vergeet alleen niet je overnachting te regelen, want dat doet Omio dan weer niet voor je.

 

Diensten van Omio

Je kunt via de website van Omio heel gemakkelijk een vlucht, treinreis of busreis boeken. Ze willen graag weten van welk station je vertrekt en wat je eindbestemming gaat zijn. Dit kan een plaats, vluchthaven of station zijn. Ook moeten ze natuurlijk weten op welke datum je wilt reizen. Ook het aantal personen dat met je meegaat is van belang. Daarna zullen ze je laten zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen voor een enkele reis, maar als je al weet op welke datum je terugreist is het soms makkelijker en goedkoper om een retour te boeken. Verder is er nog een Omio klantenservice die je bijstaat als er een probleem optreedt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Omio

Natuurlijk willen wij graag weten hoe jouw ervaring met Omio is verlopen. Was het echt zo makkelijk om tickets te bestellen via hun website? Waren de tickets wel geldig? En wat deed de klantenservice van Omio toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Omio review en laat ons weten wat jouw mening over Omio is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook

close

Omio (voorheen GoEuro)

Vergelijk reviews en bekijk Omio (voorheen GoEuro)