Goed idee reizen

5.7

Bestellen

5.1

Service

5.7

Prijs

4.6

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Goed idee reizen

Lees dit!Wat anderen van dit bedrijf vinden. Goedideereizen.nl is een christelijke reisorganisatie uit Nederland. Het is een bedrijf wat haar sporen in de christelijke reiswereld meer dan verdiend heeft. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Goedideereizen.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Goedideereizen.nl. 

Over Goedideereizen.nl

Goedideereizen.nl is een reisorganisatie welke zich richt op de christelijke gemeenschap in Nederland. Het is een bedrijf wat zich richt op mensen welke 50 jaar en ouder zijn en volgens Goedideereizen.nl te weinig aandacht in de reiswereld krijgt. Het is een bedrijf wat is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR en het calamiteitenfonds. Voor iedereen een zekerheid dus om hier je reis goed te boeken. 

Reizen voor 50-plussers!

De reizen naar Israël zijn voor alle leeftijden. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om Israël te bezoeken. Het land waar iedereen de bijbel ontdekken kan. 

Diensten van Goedideereizen.nl

Goedideereizen.nl biedt verschillende diensten aan met verschillende vakanties. Het gaat hier onder andere om de volgende reizen:
•    Bijbelse reizen
•    Vaarreizen
•    Busreizen
•    Vliegreizen
•    Alleengaanden
•    Winterzon
•    Actieve reizen
•    Themareizen

Klachten, tips en complimenten over Goedideereizen.nl

Het is natuurlijk goed om te ontdekken hoe een klacht wordt opgelost. Gezien de christelijke achtergrond mogen we verwachten, dat dit goed gaat. Of dit inderdaad ook zo is, is natuurlijk alleen te beantwoorden door de mensen welke een klacht ingediend hebben. 

Zij kunnen het antwoord op deze vraag achterlaten op NederlandReview.

Heb jij ervaring met Goedideereizen.nl? 

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.


 


Lees eerst ervaringen voordat u boekt! Zo kunt u met een gerust hart op reis en weet u zeker dat u hier beter wel, of niet kunt boeken. Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Georganiseerde rondreis

Niet bij boeken!! Zeer zeer slechte service! Reageren totaal nergens op en komen gemaakte afspraken niet na.

F

fjh

25-04-2020

0

Hotel arion zakynthos

Het hotel ligt in een rustige groene omgeving. Met een aantal winkeltjes oploop af stand van hotel. Ook zijn er prachtige stranden in de omgeving. Het hotel is geen 4 sterren waard Hooguit 2 a 3 sterren. De badkamer was zeer verouderd. Eten was lauw tot koud en niet veel variatie. Kamertoeslagen voor 1pers van €235 extreem hoog. Deze graag afschaffen op alle reizen.

O

Overboom

03-05-2018

0

Heerlijke winterreis

Prachtige wandel- en langlaufreis gemaakt in Oostenrijk. Er lag niet zoveel sneeuw in de langlaufgebieden, maar dankzij de goede samenwerking van reisleider en chauffeur kwamen we elke dag op een mooie plek. Hotel was goed, niet overlopend van luxe, maar wel met goede service en voor ons als groep was er een gezellige ruimte om 's avonds bij elkaar te zitten en spelletjes te spelen en wat te drinken. Genoten van de contacten, van de goede sfeer in de groep. Volgende keer weer op reis met Goed Idee!

I

Inge van Vliet

27-03-2017

0

slechte service

Zouden een jubileumreis boeken van de EO naar Israël, er stond op de site dat er nog enkele plaatsen beschikbaar waren, maar dit was dus niet zo, geen plaats meer in het vliegtuig en in de bus. Wel vreemd dat bij een reis voor maximaal 60 personen die nog niet volgeboekt is er geen plaats meer in de bus is. Mijn vriendin is heel onvriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Er werd haar verteld: "Wij zijn een touroperator en geen reisbureau" (?!) Zal zeker nooit een reis boeken bij Goed idee reizen, de service is heel slecht.

M

M.C. Boele

25-01-2017

0

Slecht Idee reizen

Eenmaal en nooit meer met Goed Idee reizen. We hadden hoge verwachtingen van Goed Idee Reizen, maar helaas. Reis geboekt en alles mooi voorgespiegeld zoals dat er reisleiding aanwezig zou zijn etc. Dit was paar maal het geval maar dan eentje van Kras (aardig dame hoor). Plus de uitstapjes die vermeld staan kloppen niet allemaal, we waren nu veel meer kwijt. Al met al hebben wij nooit één keer contact gehad met mensen van Goed Idee.(alleen voor het boeken) Goed Idee is er alleen maar voor het bemiddelen en het ontvangen van geld. Het is toch een Christelijk reisbureau? Jammer!!! Volgende keer toch maar weer met een andere reisbureau.

D

de Vries

10-12-2016

0

reizen met gelijk gestemden

Het is prettig om een reis te maken met gelijk gestemden. Wij hebben van onze reis naar de Moezel erg genoten. Het was goed geregeld en het gezelschap was zeer prettig. Wij overwegen een nieuwe reis te boeken.

F

F. de Graaf

05-07-2016

0

Geen reactie gehad van Goed Idee Reizen

Onze laatste vakantie geboekt bij Goed Idee Reizen, maar dit was niet helemaal zoals gepland. Kwamen in een andere accommodatie terecht dan we geboekt hadden wegens overboeking. Doorgaans wordt dit een luxere variant, maar die van ons was echt waardeloos. Na contact gezocht te hebben, kregen we helemaal geen reactie. Ook na herhaaldelijk telefoneren bleef een verklaring uit.

G

Gast

09-06-2016

0