Goed idee reizen

Alle reviews

Goed idee reizen

29% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Georganiseerde rondreis

  Niet bij boeken!!
  Zeer zeer slechte service! Reageren totaal nergens op en komen gemaakte afspraken niet na.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel arion zakynthos

  Het hotel ligt in een rustige groene omgeving. Met een aantal winkeltjes oploop af stand van hotel. Ook zijn er prachtige stranden in de omgeving. Het hotel is geen 4 sterren waard
  Hooguit 2 a 3 sterren. De badkamer was zeer verouderd.
  Eten was lauw tot koud en niet veel variatie. Kamertoeslagen voor 1pers van €235 extreem hoog. Deze graag afschaffen op alle reizen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke winterreis

  Prachtige wandel- en langlaufreis gemaakt in Oostenrijk. Er lag niet zoveel sneeuw in de langlaufgebieden, maar dankzij de goede samenwerking van reisleider en chauffeur kwamen we elke dag op een mooie plek.
  Hotel was goed, niet overlopend van luxe, maar wel met goede service en voor ons als groep was er een gezellige ruimte om 's avonds bij elkaar te zitten en spelletjes te spelen en wat te drinken.
  Genoten van de contacten, van de goede sfeer in de groep. Volgende keer weer op reis met Goed Idee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service

  Zouden een jubileumreis boeken van de EO naar Israël, er stond op de site dat er nog enkele plaatsen beschikbaar waren, maar dit was dus niet zo, geen plaats meer in het vliegtuig en in de bus. Wel vreemd dat bij een reis voor maximaal 60 personen die nog niet volgeboekt is er geen plaats meer in de bus is. Mijn vriendin is heel onvriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Er werd haar verteld: "Wij zijn een touroperator en geen reisbureau" (?!) Zal zeker nooit een reis boeken bij Goed idee reizen, de service is heel slecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht Idee reizen

  Eenmaal en nooit meer met Goed Idee reizen.
  We hadden hoge verwachtingen van Goed Idee Reizen, maar helaas.
  Reis geboekt en alles mooi voorgespiegeld zoals dat er reisleiding aanwezig zou zijn etc. Dit was paar maal het geval maar dan eentje van Kras (aardig dame hoor).
  Plus de uitstapjes die vermeld staan kloppen niet allemaal, we waren nu veel meer kwijt.
  Al met al hebben wij nooit één keer contact gehad met mensen van Goed Idee.(alleen voor het boeken)
  Goed Idee is er alleen maar voor het bemiddelen en het ontvangen van geld.
  Het is toch een Christelijk reisbureau? Jammer!!!
  Volgende keer toch maar weer met een andere reisbureau.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reizen met gelijk gestemden

  Het is prettig om een reis te maken met gelijk gestemden.
  Wij hebben van onze reis naar de Moezel erg genoten.
  Het was goed geregeld en het gezelschap was zeer prettig.
  Wij overwegen een nieuwe reis te boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen reactie gehad van Goed Idee Reizen

  Onze laatste vakantie geboekt bij Goed Idee Reizen, maar dit was niet helemaal zoals gepland. Kwamen in een andere accommodatie terecht dan we geboekt hadden wegens overboeking. Doorgaans wordt dit een luxere variant, maar die van ons was echt waardeloos. Na contact gezocht te hebben, kregen we helemaal geen reactie. Ook na herhaaldelijk telefoneren bleef een verklaring uit.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Goed idee reizen

Lees dit!Wat anderen van dit bedrijf vinden. Goedideereizen.nl is een christelijke reisorganisatie uit Nederland. Het is een bedrijf wat haar sporen in de christelijke reiswereld meer dan verdiend heeft. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Goedideereizen.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Goedideereizen.nl. 

Over Goedideereizen.nl
Goedideereizen.nl is een reisorganisatie welke zich richt op de christelijke gemeenschap in Nederland. Het is een bedrijf wat zich richt op mensen welke 50 jaar en ouder zijn en volgens Goedideereizen.nl te weinig aandacht in de reiswereld krijgt. Het is een bedrijf wat is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR en het calamiteitenfonds. Voor iedereen een zekerheid dus om hier je reis goed te boeken. 

Reizen voor 50-plussers!
De reizen naar Israël zijn voor alle leeftijden. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om Israël te bezoeken. Het land waar iedereen de bijbel ontdekken kan. 

Diensten van Goedideereizen.nl
Goedideereizen.nl biedt verschillende diensten aan met verschillende vakanties. Het gaat hier onder andere om de volgende reizen:
•    Bijbelse reizen
•    Vaarreizen
•    Busreizen
•    Vliegreizen
•    Alleengaanden
•    Winterzon
•    Actieve reizen
•    Themareizen

Klachten, tips en complimenten over Goedideereizen.nl
Het is natuurlijk goed om te ontdekken hoe een klacht wordt opgelost. Gezien de christelijke achtergrond mogen we verwachten, dat dit goed gaat. Of dit inderdaad ook zo is, is natuurlijk alleen te beantwoorden door de mensen welke een klacht ingediend hebben. 

Zij kunnen het antwoord op deze vraag achterlaten op NederlandReview.

Heb jij ervaring met Goedideereizen.nl? 
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

 

Lees eerst ervaringen voordat u boekt! Zo kunt u met een gerust hart op reis en weet u zeker dat u hier beter wel, of niet kunt boeken. Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview!

}