GoBrazil

Alle reviews

GoBrazil

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zomervakantie geboekt naar Brazilië

  Een week of zes geleden onze zomervakantie geboekt bij GoBrazil. Het was al jaren onze droom om eens naar dit Zuid-Amerikaanse land te gaan en nu komt het er eindelijk van. Via een collega van mijn man hadden wij gehoord over GoBrazil. Nadat we op de website hadden gekeken, waren we direct overtuigd. Hier moesten we onze vakantie naar Brazilië boeken. Het boeken ging echt heel erg makkelijk. Het scheelde dat we niet het gehele bedrag in een keer moesten betalen, want het was een aanzienlijke som. Nu maar hopen dat het ook de vakantie wordt waar we van dromen. Daar gaan we voor het gemak maar wel vanuit;)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakatie Brazilië

  Wij hebben zojuist onze vakantie naar Brazilië geboekt via GO Brazil.
  Bestelproces gaat makkelijk en er is genoeg keuze.
  Het is niet goedkoop, maar het is ook een uitgebreide reis die wij wilden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima verblijf in Brazilië met GoBrazil

  Afgelopen zomer voor een aantal weken op vakantie geweest naar Brazilië. De Olympische Spelen gaven voor mij de doorslag om eindelijk eens op vakantie te gaan naar dit Zuid-Amerikaanse land. Via een vriend van mij kreeg ik te horen dat ik eens bij GoBrazil moest kijken naar een vakantie. Hier heb ik uiteindelijk een hotel geboekt en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ging er niet met al te hoge verwachtingen heen, maar het was een bijzonder luxe verblijf. Ik kan iedereen dan ook aanbevelen om een vakantie naar brazilië te boeken bij GoBrazil.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
5 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

GoBrazil

Lees ook, wat anderen over dit bedrijf zeggen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen zijn. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees hier echter eerst meer over het bedrijf zelf. 

Over GoBrazil
Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam aan de Singel in een mooi grachtenpand. Er wordt gewerkt met een enthousiast en gedreven team van mensen welke zeer betrokken zijn bij het reizen. Het bedrijf is erop gebrand om een reis samen te stellen welke goed past bij de individuele eisen van de klant. Flexibiliteit en een persoonlijke service zijn dan belangrijk. Alle medewerkers assisteert de klanten om een reis samen te stellen welke geheel naar wens is. Het is dus maatwerk. Dat was het in het verleden en dat blijft het in de toekomst.
Het bedrijf biedt vliegtickets aan, fly & drives, startpakketten en ook complete pakketreizen naar Brazilië. Het bedrijf maakt gebruik van twee boekingskanalen. Er is een direct online verkoopkanaal via de website. Daarnaast werken ze samen met meerdere reisbureaus. De internetsite biedt alle mogelijkheden om jezelf goed te informeren en om een mooie vakantie te boeken. Alle reizen kunnen op de website trouwens ook helemaal naar wens per persoon afgestemd worden. Iets wat natuurlijk wel fijn en prettig is. 


GoBrazil maakt gebruik van twee boekingskanalen, direct online op de vernieuwde website en via diverse reisbureaus. De internetsite is van alle gemakken voorzien. Zo kan hier informatie opgezocht worden over de bestemmingen, de accommodaties en mogelijke excursies. Tevens kunnen alle reizen die aangeboden worden op de website aangepast worden aan de individuele wensen, daarnaast is er de mogelijkheid  eigen vakantiewensen aan te geven via e-mail of telefoon en zij maken de reis op maat. Door de mogelijkheid om op de internetsite online te boeken, is de klant niet meer afhankelijk van de openingstijden van de reisagent.
Het personeel van Gobrazil gaat trouwens ook regelmatig ter plekke controleren of de accomodaties voldoen aan alle eisen. Hierdoor weten ze zeker, dat ze de kwaliteit leveren welke ze willen leveren.

Diensten van GoBrazil
Het bedrijf heeft een ruim diensten pakket. Denk hierbij aan onder andere:
•    Last Minute Brazilië
•    Vliegtickets Brazilië
•    Rondreizen Brazilië
•    Strandvakanties Brazilië
•    Vakantiehuizen Brazilië

Klachten, tips en complimenten over GoBrazil
Het bedrijf is aangesloten bij de SGR onder nummer 3302 en bij de ANVR onder nummer 03929. Wanneer je een klacht hebt kun je die eerst bij het bedrijf indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je het probleem ook nog voorleggen bij deze twee partijen. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo verzekerd te zijn van een goede reis.  

Heb jij ervaring met GoBrazil? 
Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site. 

Op vakantie naar Brazilë? Lees dan eerst de ervaringen van klanten van GoBrazil, vakantiespecialist voor reizen naar Brazilië, incl. strandvakanties en vliegtickets!

}