NederlandReview

  Ervaringen Go4Holiday

  Lees en schrijf hier beoordelingen over de campingvakantie-ervaringen via Go4Holiday. Hoe beviel de accommodatie of staplaats? Ging het boeken soepel? Kregen de klanten waar voor hun geld?

  Op de camping

  Iedere zomer stromen de verschillende Europese campings weer vol met vakantiegangers. Vaak zijn deze op zoek naar de zon en een gezellige tijd. In de afgelopen jaren zijn er verscheidene reisbureaus ontstaan die zich zijn gaan richten op camping-reisproducten in de vakantielanden. Je zou bij wijze van spreken dus zelfs een rondreis of ‘grand tour’ kunnen gaan maken.

  Nog meer kampeerplezier met campingadvies van Jiskefet...of niet?

  Met of zonder

  Niet iedereen is in het bezit van een geschikte tent, camper of caravan. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer op te kunnen kamperen, want er zijn ook veel reisorganisaties die over verschillende campings stacaravans, bungalows, bungalowtenten of lodgetenten beheren. Deze kun je dan boeken, zodat je enkel nog de familie en bagage in de auto hoeft te laden en weg te rijden. Net als bij een autovakantie. Wel zo makkelijk. Maar als je zelf in het bezit bent van accommodatie, is het reserveren van een staplaats natuurlijk al voldoende.  Waar gaan we heen?

  Tenzij je een sterke voorkeur hebt voor een bepaald land of een favoriete camping hebt, is dit een jaarlijks terugkerende vraag. Ieder land heeft iets eigens, moois of unieks en iedere aanbieder heeft natuurlijk prachtige foto’s van de sterkste punten op de site staan. Spanje, Italië en Frankrijk zijn altijd in trek, maar Duitsland, Slovenië, Kroatië en Hongarije zijn ook schitterend. Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland zijn wellicht minder voor de hand liggend als kampeerland door het wintersportlabel, maar de Alpen zijn niet enkel in de winter prachtig. En anders blijf je een keer lekker dicht bij huis en ga je in Nederland of België naar een camping. Ook leuk!

  Go4Holiday

  Dit reisbedrijf is sinds 2006 actief als onderdeel van de European Camping Group. Zij hebben zich gericht op campingvakanties, waarbij het mogelijk is om niet alleen de camping, maar ook het dak of doek boven je hoofd te boeken. Ook is het mogelijk om via de website vergelijkingen te maken, zodat je makkelijker kunt kiezen. En als je er niet uit komt, is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een reisadviseur van ze om het op die manier te regelen. De campings waar dit bedrijf zich op richt, variëren van drie tot en met vijf sterren en worden meermaals per jaar door het bedrijf zelf bezocht om de kwaliteit te controleren. Go4Holiday is lid van een aantal brancheorganisaties, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  Vakantie-ervaringen

  Ben jij via Go4Holiday op een Europees campingavontuur geweest? Wil jij jouw mening met ons delen door middel van een review? Voel je dan vrij om te schrijven. Hoe was de klantvriendelijkheid? Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding? Heb je het bedrijf, voor zover mogelijk, als innovatie en transparant ervaren? Of ben je hier omdat je beoordelingen van consumenten voor jou wilt lezen omdat je Go4Holiday overweegt voor aankomende zomer? Lees dan rustig verder!

  Ook benieuwd of deze reisorganisatie top of flop is voordat je er jouw vakantie boekt? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  Go4Holiday
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Go4Holiday

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Go4Holiday een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Go4Holiday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Go4Holiday actief?

  Go4Holiday is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Go4Holiday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.