NederlandReview

  Ervaringen Girassolvakanties

  Overweeg jij Portugal te gaan verkennen via deze reisorganisatie? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de meningen en ervaringen van de mensen voor jou. Of wellicht kom je net zongebruind en uitgerust terug en sta je te popelen om een recensie te schrijven en de accommodaties te beoordelen met een beoordeling. Het kan hier allebei. En het mooie is, dat we elkaar op die manier een beetje helpen bij het maken van de keuze voor aankomende zomervakantie of wintermaanden.

  Portugal

  Hoewel veel mensen Portugal prima weten aan te wijzen op de kaart, zijn er relatief weinig mensen die dit land wel eens bezocht hebben. Best zonde, want het heeft veel te bieden. Afgezien van de zon, zee en strand, bezit dit land ook veel natuur, historie, gastronomie en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de kleine eilandengroep de Azoren, het plaatsje Alentejo tussen rivier de Taag en de Algarve, de Costa de Lisboa, het schiereiland Troja, de vissersplaatsjes Sesimbra en Cascais, de zandstranden van de Costa da Caparica met de badplaats Estoril. Dat ga je echt niet allemaal redden in een weekje. Zeker niet als je ook nog andere toeristische trekpleisters wilt bezoeken, zoals de hoofdstad Lissabon, Porto, Madeira en Porto Santo of Beiras.

  Overnachtingen

  Er zijn in Portugal verschillende manieren om te overnachten en het land nog beter te leren kennen. Uiteraard kun je kiezen om met de caravan op een camping te gaan staan of vanaf het vliegveld door te reizen naar een hotel of appartement, maar wat dacht je van iets meer authentieks? Je hebt daar namelijk ook Pousada’s, Solares en Quinta’s. Sommige zelfs midden op het platteland of in het bezit van een eigen landgoed. Dat is nog eens in stijl overwinteren!


  Spoedcursus Portugees voor als je er geen woord van spreekt

  Girassol Vakanties

  Deze reisorganisatie heeft haar vakantieaanbod volledig gericht op Portugal. Je kunt hier boeken op vakantiebestemming of op reisthema. Afgezien van het regelen van de vakantie, staan er ook reistips en reisinspiratie op de website. Tevens is het mogelijk om via Girassol te overwinteren onder de zon of een rondreis te maken. Voor vragen en advies, kan telefonisch contact opgenomen worden met ze. Ook kun je gebruik maken van de terug bel service als een telefoontje op een ander moment beter uit komt. Mailen kan uiteraard ook.

  Vakantie-ervaringen voor en door vakantiegangers

  Als je op het punt staat een reis te boeken naar een land wat je amper kent via een reisbureau wat je net zo min kent, is het fijn als oud vakantiegangers een recensie hebben geschreven waarin ze hun mening geven en verschillende aspecten van de reis beoordelen. Waren ze bijvoorbeeld tevreden met de accommodatie? Wat vonden ze van de plek en de omgeving? Was het echt zo mooi als op de website stond? In het geval van problemen, konden ze terugvallen op de reisorganisatie? Werd hun hulp bij ongevallen of een alternatief bij klachten geboden? Vonden ze hen betrouwbaar? Zouden ze je deze website aanraden als startpunt van jouw zonvakantie? Als jij wat antwoorden weet omdat je zelf nog de vakantiewas aan het wegwerken bent, schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring! Alvast bedankt!

  Girassolvakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Girassolvakanties

  Uw beoordeling