Fundustry Events

4

Bestellen

2

Service

7

Prijs

5

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Fundustry Events

Soms wil je er gewoon even uit. Op een regenachtige middag of juist een stralende dag heb je misschien wel zin in een activiteit binnen of juist buiten. Fundustry Events heeft een hele hoop activiteiten waar je uit kunt kiezen. Maar hoe zal dat paintballen nou precies in zijn werk gaan? Welke vrijgezellenfeesten kunnen ze voor je organiseren? Zijn die Escaperooms nou echt wel zo geschikt voor een bedrijfsuitje? Zal het makkelijk zijn om een workshop te boeken via de website van Fundustry Events? En zal er een Fundustry Events klantenservice zijn voor het geval het uitje niet helemaal volgens plan verloopt? Alleen mensen die al eens een bedrijfsuitje of ander uitje bij Fundustry Events hebben geboekt kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat je van zo’n uitje kunt verwachten. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien hoe Fundustry Events nou echt in elkaar steekt.


Over Fundustry Events

Fundustry Events is een bedrijf dat dagjes uit organiseert. Je kunt bij hen heel makkelijk een uitje organiseren. Zo kun je gaan paintballen, quad rijden, offroad rijden of een slipcursus volgen. Hun Wie Is de Mol, Hunger Games, Ik Hou van Holland of Adrenaline Klimpark zijn ook geel geschikt voor een familie-uitje met partner, kinderen, ooms, tantes en de rest van de familie. Je komt zo wat dichter bij elkaar en leert elkaar op een aparte setting echt kennen. Wie is er het fanatiekst als het erop aankomt? En wie kan er nou juist wel of niet tegen z’n verlies? Als bedrijfsuitje zijn een Escaperoom, Slechtste Chauffeur van Nederland of Grip op de Situatie misschien wel iets. Een kinderfeestje moet natuurlijk iets bijzonders zijn. Ga kinderpaintball doen, lasergamen of neem ze mee naar een echt klimpark. Hun selectie citygames bestaat uit Foute Bingo, Moorddiner, Crazy 88 Citygame en Vind de Mol Citygame. Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk vooral spannend zijn. Termination Tournament, Die Hard Vrijgezellenfeest, Bachelor Night en Men’s Night zijn goede activiteiten voor mannen onder elkaar. En dan heeft Fundustry Events ook nog een aantal teambuilding activiteiten zoals Survival Games en Expeditie Robinson. Mocht je een losse activiteit willen doen, dan kun je gaan voor Archery Tag, boogschieten, Airsoft enzovoort. En naast deze sportieve activiteiten zijn er ook nog workshops gebaseerd op Heel Holland Bankt, Sushi Lunch of ander evenement.
Diensten van Fundustry Events

Je kunt via de website van Fundustry Events heel makkelijk een evenement boeken. Ze hebben verschillende eigen locaties in Eindhoven, Rotterdam, Antwerpen, Gouda, Nijmegen, Dordrecht, Assen en Harderwjk. Laat ze jouw voorkeur weten en zij zullen de dichtstbijzijnde locatie zoeken. Verder is er nog een klantenservice waar je altijd met vragen of problemen terecht kunt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Fundustry Events

Heb jij al eens een activiteit of uitje gedaan bij Fundustry Events? Dan horen wij uiteraard graag alles over jouw Fundustry Events ervaring. Hoe goed was het paintball of lasergame evenement verzorgd? Was het makkelijk een uitje te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice biedt Fundustry Events aan als je ergens hulp bij nodig hebt? Schrijf je eigen Fundustry Events review en laat ons weten wat jouw mening over Fundustry Events echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Paintball

Hele slechte service. Personeelsuitje een maand van tevoren gepland voor 17 December. 3 dagen van tevoren gebeld worden dat ze ons niet door laten gaan vanwege een foutje in de planning. Kan gebeuren natuurlijk. Ze geven ons de optie om op de andere locatie (Moordrecht) te paintballen of een andere dag te kiezen(waar niemand kon). Wij kozen voor de andere locatie. 1 dag van tevoren gebeld dat ook dat niet doorging.

M

Morris Arbman

16-12-2019

0

Paintballen

Klantenservice is echt ruk, ik heb meer dan 7 keer gebeld en na 20 minuten nog niet geholpen. Heel erg slecht.

J

Jason

12-07-2019

0