NederlandReview

  Ervaringen FranceComfort

  Een vakantie moet zo ontspannen en onbezorgd mogelijk zijn. Telkens tegen ongemakken en irritaties aanlopen helpt daarbij niet echt. Daarom wil je een comfortabel vakantiehuis. Maar waar kun je die nou eigenlijk vinden? Één vakantiebedrijf dat dit soort huizen aanbiedt is FranceComfort. Maar zullen die huizen nou echt wel zo comfortabel zijn? Wat voor soort voorzieningen zul je kunnen verwachten? Hoe makkelijk zal het zijn om een vakantiehuisje te boeken via de website van FranceComfort? Zal dat echt wel zo makkelijk gaan als ze beweren? En wat voor soort klantenservice zal je van FranceComfort kunnen verwachten als je hun hulp nodig blijkt te hebben? De enige mensen die je hier wat over kunnen vertellen zijn de vakantiegangers die al eerder een vakantie bij FranceComfort hebben doorgebracht. Lees hun reviews om te ontdekken wat FranceComfort nou echt allemaal aanbiedt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of FranceComfort jouw soort vakantieaanbieder is.

  Over FranceComfort

  FranceComfort is een bedrijf dat vakanties aanbiedt. Ze willen je niet zomaar een huisje toewijzen. Bij FranceComfort richten ze zich op comfortabele huisjes. Je kunt er dus vanuit gaan dat het vakantiehuis voorzien is van een volledig uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien. Je kunt dus een goede, voedzame maaltijd op tafel zetten. Ook zul je stijlvol meubilair aantreffen. Ze hebben zich gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van deze vakantiewoningen. Al hun vakantiewoningen zijn te vinden in het zuiden en zuidwesten van Frankrijk. Ze zijn meestal te vinden in vakantieparken die nog eens wat extra faciliteiten hebben waar je als gast gebruik van kunt maken. Deze faciliteiten zijn er voor zowel jong als oud. Je zult je dus prima kunnen vermaken tijdens je vakantie, ook als je niet van plan bent het park veel te verlaten. Je kunt er boeken voor een golfvakantie, wijnvakantie of andere vakantie. Je kunt zelfs gaan voor een vakantie met een privézwembad. Op die manier heb je geen last van andere badgasten. Op veel plekken zijn honden welkom. En daarbij zijn al hun parken voorzien van gratis Wifi. Voorbeelden van hun parken zijn Le La Blue, Domaine de Lanzac, Villa’s du Verdoon, Jardin du Golf en Village des Cigales. En let ook eens goed op hun aanbiedingen.


  Één van de vakantieparken waar FranceComfort huisjes heeft.

  Diensten van FranceComfort

  Je kunt gemakkelijk reserveren of boeken via hun website. Je kun naaar hun pagine ‘reserveren’ gaan en daar al wat aanbiedingen aantreffen. Maar je kunt ook een park opzoeken en kijken watt daar de mogelijkheden zijn in de periode dat jij er op reis wilt gaan. Daarbij is er een FranceComfort klantenservice om je te helpen als je even wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FranceComfort

  Heb je wel eens een vakantie geboekt bij FranceComfort? Dan ben jij de beste persoon om ons meer te vertellen over deze vakantieaanbieder. Hoe makkelijk was het nou echt om een huisje te reserveren via hun website? Was de vakantiewoning echt zo luxe als ze beloofd hebben? En wat voor een klantenservice kan er van FranceComfort verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons hoe jouw vakantie bij FranceComfort je bevallen is.

  FranceComfort
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  huisje

  Het huisje dat we hadden was mooi maar er was niet zoveel te doen in de omgeving

  Door: Noelle van Beek 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over FranceComfort

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is FranceComfort een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over FranceComfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FranceComfort actief?

  FranceComfort is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FranceComfort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.