NederlandReview

  Ervaringen FranceComfort

  Een vakantie moet zo ontspannen en onbezorgd mogelijk zijn. Telkens tegen ongemakken en irritaties aanlopen helpt daarbij niet echt. Daarom wil je een comfortabel vakantiehuis. Maar waar kun je die nou eigenlijk vinden? Één vakantiebedrijf dat dit soort huizen aanbiedt is FranceComfort. Maar zullen die huizen nou echt wel zo comfortabel zijn? Wat voor soort voorzieningen zul je kunnen verwachten? Hoe makkelijk zal het zijn om een vakantiehuisje te boeken via de website van FranceComfort? Zal dat echt wel zo makkelijk gaan als ze beweren? En wat voor soort klantenservice zal je van FranceComfort kunnen verwachten als je hun hulp nodig blijkt te hebben? De enige mensen die je hier wat over kunnen vertellen zijn de vakantiegangers die al eerder een vakantie bij FranceComfort hebben doorgebracht. Lees hun reviews om te ontdekken wat FranceComfort nou echt allemaal aanbiedt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of FranceComfort jouw soort vakantieaanbieder is.

  Over FranceComfort

  FranceComfort is een bedrijf dat vakanties aanbiedt. Ze willen je niet zomaar een huisje toewijzen. Bij FranceComfort richten ze zich op comfortabele huisjes. Je kunt er dus vanuit gaan dat het vakantiehuis voorzien is van een volledig uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien. Je kunt dus een goede, voedzame maaltijd op tafel zetten. Ook zul je stijlvol meubilair aantreffen. Ze hebben zich gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van deze vakantiewoningen. Al hun vakantiewoningen zijn te vinden in het zuiden en zuidwesten van Frankrijk. Ze zijn meestal te vinden in vakantieparken die nog eens wat extra faciliteiten hebben waar je als gast gebruik van kunt maken. Deze faciliteiten zijn er voor zowel jong als oud. Je zult je dus prima kunnen vermaken tijdens je vakantie, ook als je niet van plan bent het park veel te verlaten. Je kunt er boeken voor een golfvakantie, wijnvakantie of andere vakantie. Je kunt zelfs gaan voor een vakantie met een privézwembad. Op die manier heb je geen last van andere badgasten. Op veel plekken zijn honden welkom. En daarbij zijn al hun parken voorzien van gratis Wifi. Voorbeelden van hun parken zijn Le La Blue, Domaine de Lanzac, Villa’s du Verdoon, Jardin du Golf en Village des Cigales. En let ook eens goed op hun aanbiedingen.


  Één van de vakantieparken waar FranceComfort huisjes heeft.

  Diensten van FranceComfort

  Je kunt gemakkelijk reserveren of boeken via hun website. Je kun naaar hun pagine ‘reserveren’ gaan en daar al wat aanbiedingen aantreffen. Maar je kunt ook een park opzoeken en kijken watt daar de mogelijkheden zijn in de periode dat jij er op reis wilt gaan. Daarbij is er een FranceComfort klantenservice om je te helpen als je even wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FranceComfort

  Heb je wel eens een vakantie geboekt bij FranceComfort? Dan ben jij de beste persoon om ons meer te vertellen over deze vakantieaanbieder. Hoe makkelijk was het nou echt om een huisje te reserveren via hun website? Was de vakantiewoning echt zo luxe als ze beloofd hebben? En wat voor een klantenservice kan er van FranceComfort verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons hoe jouw vakantie bij FranceComfort je bevallen is.

  FranceComfort
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FranceComfort

  Uw beoordeling

  huisje in Frankrijk

  Ik ben heel blij dat we deze zomer toch gewoon op vakantie kunnen!!
  Voor de zekerheid hebben we een huisje gehuurd dit jaar in plaats van een hotel, want dat voelt net weer veiliger. We gaan met het hele gezin namelijk.

  Bij FranceComfort waren we al een tijd terug ook geweest en nu dus weer. Handig kiezen en de prijs viel me mee.

  Zeker een aanrader, wij hebben er alvast zin in!

  Door: A. Rijnsma11-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Vakantie parc de Cigalles

  Mooi verzorgd parc dicht bij de cahors wijnvelden.
  Mooi gerenoveerd huisje.
  Eerlijke prijzen in restaurant en lekker.
  An en Erwin doen er alles aan om verblijf zo aangenaam mogelijk te maken
  Met andere woorden prima service.
  We kijken er al naar uit om in het najaar terug te gaan

  Door: Marleen Speeckaert 04-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  drie weken Lanzac

  Ik moet zeggen dat we tot dit jaar heel tevreden waren over onze (eerste drie) verblijven in een park van FranceComfort. Maar het laatste, vierde verblijf, heeft dat totaal veranderd. We komen inmiddels tot de conclusie dat als er zich een probleem voordoet, FranceComfort er in alle talen het zwijgen toe doet.
  Een eerste bericht, over de beheerder die meerdere keren afspraken niet nakwam, werd door FranceComfort naar die beheerder doorgestuurd, met als gevolg dat zijn vrouw de volgende ochtend heel boos bij ons kwam aanbellen. Van FranceComfort zelf hoorden wij niets. Ook op andere berichten (op een na) werd door FranceComfort niet gereageerd.
  Toen we bijna vier weken tevergeefs wachtten op onze autosleutel, die we waren vergeten, heb ik FranceComfort weer gemaild met de vraag of zij de beheerder tot actie zouden willen bewegen. Het resultaat was een whatsapp van de beheerder: “bedankt voor de mail…zoek het verder zelf maar uit. Ik hoop dat jou (sic) sleutels verloren gaan.”
  In de laatste (en enige) mail die ik van FranceComfort ontving stond: “Er is al veel over en weer gemaild en gesproken.” en: “Is het een idee als we elkaar vandaag of morgen bellen?” Ik heb daarop gereageerd: “Over en weer gemaild? Dat heb ik juist gemist, het was eenrichtingsverkeer. Maar bellen kan geen kwaad, mijn nummer is ….”
  Maar al wie er belt, geen ‘Gerard’, geen ‘Frederique’, waarmee de indruk wordt bevestigd dat FranceComfort niet echt geeft om wat hun klanten ervaren.
  FC is in een keer veranderd van iets dat vanzelfsprekend in orde was, naar iets waarbij je je moet afvragen of je er wel veilig zit. De vakantie waar ik zo naar uitgekeken had is uitgelopen op een teleurstelling, en dat ik er na afloop nog een maand lang op een negatieve manier mee bezig moest zijn vergroot die teleurstelling alleen maar. Frankrijk is van een leuk vakantieland een land geworden waar ik een vervelende ervaring had met de beheerder van een vakantiepark…

  Door: J.C. Huisson11-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Boeking zomervakantie

  Via France comfort boekten we een 'luxe villa' op het park jardin du golf, huisje nummer 15. Op locatie aangetroffen troffen we een net park maar onze villa bleek een afgeleefd huis dat aan een volledige make-over toe was. Iets waar we niet dood gevonden wilden worden hetgeen, afgaande op de penetrante geur in het huis, wel met de vorige huurder gebeurd was. Na overleg met France Comfort werd gezegd dat over smaak te twisten valt dus als 3e-hands meubilair, een vieze keuken, vetvlekken door het hele huis, loszittende plinten, slecht schilderwerk, onkruid in de tuin, vocht in de ramen, enz. iets voor jou is, heb je je ideale vakantiewoning gevonden. Het is wel een doe-vakantie want de lakensets (apart betaald) mag je zelf uit een grote plunjezak halen en met de papieren hoescovers en kussenslopen je bedden opdekken. Mijn advies, gun jezelf een lekkere vakantie en zoek direct iets anders.

  Door: Patricia Meulemans06-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Opgelicht door park

  4 weken na thuiskomst wil het park ons een dwangsom op leggen van 1000en euros. De eigenaar wolf in schaapskleding!

  Door: Lina21-09-2020
  FranceComfort Vakantieparken01-10-2020

  Dag Lina, wel de waarheid vertellen. Jullie hebben in een net gerenoveerd huis voor € 5000 schade aangericht. Dit hebben we laten vastleggen door een deurwaarder. Er was getekend op de muren, urine- en andere plekken in de net nieuwe bedden, deuren van het keukenblok ontzet etc. Je kan nu wel ons gaan zwart maken maar dat is niet terecht. FranceComfort Vakantieparken

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  huisje

  Het huisje dat we hadden was mooi maar er was niet zoveel te doen in de omgeving

  Door: Noelle van Beek12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is FranceComfort een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over FranceComfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FranceComfort actief?

  FranceComfort is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FranceComfort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.