Ervaringen FranceComfort

Een vakantie moet zo ontspannen en onbezorgd mogelijk zijn. Telkens tegen ongemakken en irritaties aanlopen helpt daarbij niet echt. Daarom wil je een comfortabel vakantiehuis. Maar waar kun je die nou eigenlijk vinden? Één vakantiebedrijf dat dit soort huizen aanbiedt is FranceComfort. Maar zullen die huizen nou echt wel zo comfortabel zijn? Wat voor soort voorzieningen zul je kunnen verwachten? Hoe makkelijk zal het zijn om een vakantiehuisje te boeken via de website van FranceComfort? Zal dat echt wel zo makkelijk gaan als ze beweren? En wat voor soort klantenservice zal je van FranceComfort kunnen verwachten als je hun hulp nodig blijkt te hebben? De enige mensen die je hier wat over kunnen vertellen zijn de vakantiegangers die al eerder een vakantie bij FranceComfort hebben doorgebracht. Lees hun reviews om te ontdekken wat FranceComfort nou echt allemaal aanbiedt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of FranceComfort jouw soort vakantieaanbieder is.

Over FranceComfort

FranceComfort is een bedrijf dat vakanties aanbiedt. Ze willen je niet zomaar een huisje toewijzen. Bij FranceComfort richten ze zich op comfortabele huisjes. Je kunt er dus vanuit gaan dat het vakantiehuis voorzien is van een volledig uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien. Je kunt dus een goede, voedzame maaltijd op tafel zetten. Ook zul je stijlvol meubilair aantreffen. Ze hebben zich gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van deze vakantiewoningen. Al hun vakantiewoningen zijn te vinden in het zuiden en zuidwesten van Frankrijk. Ze zijn meestal te vinden in vakantieparken die nog eens wat extra faciliteiten hebben waar je als gast gebruik van kunt maken. Deze faciliteiten zijn er voor zowel jong als oud. Je zult je dus prima kunnen vermaken tijdens je vakantie, ook als je niet van plan bent het park veel te verlaten. Je kunt er boeken voor een golfvakantie, wijnvakantie of andere vakantie. Je kunt zelfs gaan voor een vakantie met een privézwembad. Op die manier heb je geen last van andere badgasten. Op veel plekken zijn honden welkom. En daarbij zijn al hun parken voorzien van gratis Wifi. Voorbeelden van hun parken zijn Le La Blue, Domaine de Lanzac, Villa’s du Verdoon, Jardin du Golf en Village des Cigales. En let ook eens goed op hun aanbiedingen.


Één van de vakantieparken waar FranceComfort huisjes heeft.

Diensten van FranceComfort

Je kunt gemakkelijk reserveren of boeken via hun website. Je kun naaar hun pagine ‘reserveren’ gaan en daar al wat aanbiedingen aantreffen. Maar je kunt ook een park opzoeken en kijken watt daar de mogelijkheden zijn in de periode dat jij er op reis wilt gaan. Daarbij is er een FranceComfort klantenservice om je te helpen als je even wat assistentie nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor FranceComfort

Heb je wel eens een vakantie geboekt bij FranceComfort? Dan ben jij de beste persoon om ons meer te vertellen over deze vakantieaanbieder. Hoe makkelijk was het nou echt om een huisje te reserveren via hun website? Was de vakantiewoning echt zo luxe als ze beloofd hebben? En wat voor een klantenservice kan er van FranceComfort verwacht worden? Schrijf een review en vertel ons hoe jouw vakantie bij FranceComfort je bevallen is.

FranceComfort
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over FranceComfort

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)