NederlandReview

  Ervaringen FOX reizen

  Ook jij wil meer weten over dit bedrijf! We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Lees hier eerst meer over dit bedrijf.  

  Over FOX reizen
  Fox reizen heeft een groot aanbod van rondreizen in Nederland. De Fox reizigers beoordelen de reizen met een uitstekend cijfer (bijna een negen). De reisleiders zijn ANVR gecertificeerd en spreken natuurlijk allemaal Nederlands. De rondreizen zijn compleet verzorgd van A tot en met Z. Het is een bedrijf wat onderdeel uitmaakt van de ANWB en dus zeer betrouwbaar is. Ze hebben ook een vakantie Award gewonnen bij het drukbezochte reisgala in Aalsmeer.  Het is een zeer begeerde award. Iets om trots op te zijn natuurlijk voor hun.  Het bedrijf is al meer dan 20 jaar actief en weet hierdoor de mooiste reizen te bieden en de beste vakantie ervaringen. 

  Diensten van FOX reizen
  Het bedrijf heeft een uitstekend aanbod van vakantiereizen. Het is heerlijk om een verre vakantiereis te boeken en een comfortabel avontuur op te starten. Ze bieden comfortabele reizen aan met een avontuurlijk karakter. Enkele van de reizen welke ze aanbieden zijn:  
  •    Groepsrondreizen
  •    Privé rondreizen
  •    Single rondreizen
  •    Familiereizen
  •    Strandvakanties
  •    Ontwerp uw reis

  Klachten, tips en complimenten over FOX reizen
  Het bedrijf is onderdeel van de ANWB. Hier hebben ze natuurlijk een uitstekende klantenservice. Daarnaast is het bedrijf ook aangesloten bij de SGR en ook bij de ANVR. Mocht je er met een klacht dus niet uitkomen met hun dan kun je hier nog aankloppen om het probleem op te lossen. 

  Heb jij ervaring met FOX reizen? 
  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op Nederlandreview.nl. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

   

  Wil je meer weten over FOX reizen zodat je zeker weet dat je je reis er mee kan boeken? Lees ervaringen van reizigers die u voorgingen, zodat u weet waar u aan begint!

  FOX reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  8,6
  88% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  9

  Prijs

  8

  Leveren

  8,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  fox is prima

  nielissen03-04-2018

  Wij hebben meerder reizen met fox gemaakt en ze zijn prima geregeld. De volgende reis is alweer geboekt.
  Ik wil nog even reageren op het prijsverschil in een van de berichten. Als je laat boekt moeten er nieuwe vliegtuigstoelen ingekocht worden die waarschijnlijk duurder zijn. Dus boek op tijd dan heb je het voor de prijs die op de site staat en kan de voorpret alvast beginnen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Pluim

  Fam de Biest24-02-2018

  Het was ECHT ECHT ECHT heel goed geregeld bij hun. Pluim hier!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Fox reizen zwaar misleidend!

  Wessel 19-02-2018

  Allereerst moet ik zeggen dat we samen met Fox een aantal mooie reizen hebben gemaakt, maar wat ze nu doen kan echt niet!!!!
  We boeken een reis voor 4 personen naar Thailand (zomer 2018) en deze gaat dan op aanvraag, of wel er wordt keken of er nog plaats is.
  Gelukkig er is nog plaats (anders zou hij niet op de webside staan) dus we kunnen op vakantie, ja maar we moeten wel even 470,- Eurotjes per persoon bijbetalen!
  Of we dus even een slordige 2000 euro op een reissom van 5500,- Euro bij willen betalen, terwijl de webside toch echt 5500,- Euro aangeeft.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  top vakantie

  anja vermeeren06-02-2018

  Wij zijn met fox reizen naar Indonesische geweest in november 2017,in een woord fantastische geregeld ,vooral omdat ik in een rolstoel zat,wat toch een beperking zou zijn. Maar met de reisleider Drikki, was dat totaal geen belemmering in tegen deel,wat een geweldige man,wij hadden dan wel een privé reis geboekt, maar alles wat Drikki voor ons heeft gedaan,heeft het gemaakt tot een ongelooflijke vakantie, onze dank hier voor aan Drikki, maar ook fox kiezen bedankt voor alle moeite, het was een ongelooflijke ervaring,wij zullen zeker weer met jullie in zee gaan.
  Drikki bedankt voor alle moeite en zeker goede zorg, die je ons hebt gegeven.Ook het hotel in balli Prama Sanur Beach was super.
  De mensen die over dit hotel klagen,daar snap ik niks van,mooie kamers eten zeker goed personeel super vriendelijk gewoon top.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima reisbureau!

  Hanjo14-01-2017

  Prima reisbureau!

  Recentelijk geboekt bij Fox Vakanties. Veel aanbod, er zit duidelijk een goed team achter, Wij gaan hier zeker vaker boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  tevredenheidsonderzoek

  c van de reep 05-01-2017

  Ga met plezier weer een nieuwe vakantie uitzoeken. De vorige vakanties zijn altijd tot tevredenheid verlopen dus geen behoefte om ergens anders te zoeken en of te boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Fantastische reis via FOX (van ANWB) prima geregeld

  Sanne05-09-2016

  Fantastische reis geboekt via FOX

  Ik moest er echt nodig tussenuit en heb hier alles helemaal kunnen uitzoeken en regelen.
  Precies zoals ik het zelf wilde en allemaal prima geregeld.

  Het is van ANWB en daarom dus betrouwbaar, zo kwam ik bij FOX terecht.

  En dat is me zeker niet tegengevallen! Ze denken met je mee, luisteren naar je wensen en alles is goed verzorgd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Op reis naar Zuid Afrika

  Marga10-08-2016

  Heb een prachtige reis geboekt naar Zuid Afrika, voor iets meer dan 2000 euro. Elders vond ik het alleen maar duurder. En we gaan precies naar alles waar ik toch al heen wilde. Kan niet wachten!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over FOX reizen

  Uw beoordeling