Forza Voetbalreizen

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Forza Voetbalreizen

Heb jij als trouwe voetbalfan van het landsteam of supporter van jouw favoriete (buitenlandse) voetbalclub wedstrijden in het buitenland bijgewoond via deze reisorganisatie? Of overweeg je ze voor een volgende competitie? In beide gevallen zit je hier goed, want deze pagina bevat reviews van ervaringen en meningen van consumenten, voor consumenten. Lees hier de recensies van reislustige supporters die je voor gingen of laat jouw beoordeling achter voor hen die na jou komen. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van bepaalde keuzes.

Volksvermaak nummer 1 

Er zijn maar weinig sporten die zoveel aanhang hebben als voetbal. Mensen die er weinig tot niks mee hebben, zijn nog wel te porren voor het Nederlands Elftal. Dan is er nog de groep die warmlopen voor de grotere clubs in Nederland zelf en de hele fanatieke mensen, hebben ook nog favorieten over de grens. Het kan ook makkelijk, zolang ze niet tegen elkaar spelen. De keuze in voetbalclubs is overigens erg groot. Als je alleen al op Europees niveau kijkt, kan zelfs de grootste leek de bekendste namen wel opnoemen, zoals FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund, Bayern München, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool FC, AC Milan, Schalke 04, Celtic, Juventus, Tottenham Hotspur en vele anderen.

Jij was erbij!

Weet je nog? Toen die ene spannende wedstrijd met dat geweldige, alles beslissende doelpunt van die nieuwe speler tijdens de strafschoppen? Ja natuurlijk! Je stond in het publiek jouw team aan te moedigen, met spandoeken te zwaaien en een biertje te drinken. Van het feestje daarna weet je misschien niet zoveel meer, maar dat komt wellicht door die biertjes.Passie en reizen

Hoewel de reizen die mensen maken voor hun geliefde voetbalteam, meer weg hebben van stedentrip met de voetbalwedstrijd als bonus of meerwaarde (uiteraard), dan een rondreis, de indruk die ze op de voetballiefhebbende vakantiegangers achter laten, dragen ze voor de rest van hun leven mee. Natuurlijk kun je dit soort reizen alleen ondernemen of met vrienden, maar je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan met een georganiseerde reis. Dat scheelt jezelf een hoop geregel en als de organisatie een wedstrijdgarantie aanbiedt, heb je ook geen stress of teleurstellingen als een wedstrijd om wat voor rede dan ook verplaatst is.

Voordelen van gemakkelijk, maar goed voorbereid op pad

Georganiseerde reizen hebben zo hun voordelen ten opzichte van zelf goochelen. Vaak hebben dit soort organisaties zo hun adresjes en netwerken, dus dat betekent voordelige overnachtingen of gunstige locaties, zoals in het centrum van de speelstad waar de wedstrijd gespeeld wordt. Als de heenreis of terugreis ook nog in groepsverband gaan, is dat ook nog eens gezelliger in de voorpret.

Forza Voetbalreizen

Deze reisorganisatie draait al een flink aantal jaar mee en heeft zich volledig gericht op de wedstrijden in de dertien belangrijke Europese competities, zoals de Premier League (Engeland), Primera Division (Spanje), Bundesliga (Duitsland), Champions League (Europa), Europa League (Europa) en de Jupiler League (België). Via de website kun je behalve op wedstrijd, ook op club of land zoeken. Daarna is de reis, inclusief wedstrijdticket(s), eenvoudig online te boeken. Naast de benodigde reisinformatie, voorziet deze organisatie hun klanten ook van achtergrondinformatie en historie over de plaats waar de wedstrijd gehouden wordt, als de andere club.

Meningen van reislustige voetbalsupporters

Ben jij via deze organisatie naar het buitenland gereisd om jouw team aan te moedigen? Geweldig! Wat is jouw algehele indruk geweest? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitsverhouding? Had jij het gevoel dat je vanaf de voordeur tot aan het stadion (en weer terug) begeleid werd door ze? Hoe zit dat eigenlijk met die wedstrijdgarantie in het geval van een wedstrijdverplaatsing? Als jij hier ervaring mee hebt, lezen de klanten na jou hier graag over terug in een review. En hoe beoordeel je de bereikbaarheid van de organisatie? Zijn ze klantvriendelijk? Hoe is de service? En ben je hier juist om recensies te lezen? Ook helemaal top! Kom gerust na thuiskomst bij ons terug.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

A.S. Roma

Na betaling stopt communicatie Fout in rekening wordt niet hersteld Slechte zaak

A

Ad

05-08-2019

0