NederlandReview

  Ervaringen Floatcenter

  Heb jij wel eens van floaten gehoord? De kans dat die term je totaal onbekend in de oren klinkt is best groot. Toch wint deze manier van meditatie aan populariteit. Je kunt floaten bij FloatCenter. Maar wat zal dat floaten nou precies zijn? Wat zal het allemaal voor je lichaam doen? Zullen er nog meer dingen zijn die je op de locatie kunt doen? Waar zal dit centrum allemaal te vinden zijn? Zal het makkelijk zijn om een sessie te boeken via hun website? En zal het personeel bij de klantenservice van FloatCenter nou wel zo vriendelijk en behulpzaam zijn als je daar voor de eerste keer komt en dus wat hulp nodig hebt? Alleen mensen die FloatCenter wel eens hebben bezocht kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van dit centrum vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je laten zien of floaten bij FloatCenter iets voor jou zou kunnen zijn.

  Over FloatCenter

  FloatCenter is een wellnesscentrum waar je dagje of zelfs uurtje naartoe kunt gaan om te floaten en andere wellness behandelingen te ondergaan. Het centrum is in 2007 opgericht door Rob Koene. Hij heeft in het buitenland kennis gemaakt met floaten. In andere landen zoals Groot-Britannië, Zweden, Australië en Amerika is FloatCenter al jaren goed bekend en Koene wilde dit vanwege zijn eigen ervaring ook naar Nederland brengen. Hij heeft hiervoor zelfs een opleiding in Londen gevolgd. Het eerste centrum, FloatCenter Haaglanden, openden in november 2007 zijn deuren. Inmiddels zijn ze ook uitgebreid naar Amsterdam, Katwijk, Scheveningden, Heerde en Zwolle. Daar kun je gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water. Hiervoor zijn speciale floatrooms ingericht. Omdat de temperatuur van het water zo’n 35,5 graden is en je lichaam geen verschil zal voelen tussen het water en de lucht erbuiten zullen je hersenen denken dat je zweeft. Het is een ontspanningsmethode die je helemaal tot rust zal brengen. Ze beweren zelfs dat 1 uur floaten gelijk staat aan zo’n 5 uur slapen. Niet alleen mensen met slaapproblemen zullen baat hebben bij floaten maar ook mensen met reuma of een spierziekte. Naast floaten kun je bij FloatCenter ook terecht voor wat andere welness behandelingen. Er is een sauna en schoonheidssalon aanwezig. daar kun je terecht voor massages, zonnebank, andullatietherapie en nog veel meer.


  Een promotiefilmpje van FloatCenter.

  Diensten van FloatCenter

  Je kunt via de website van FloatCenter meteen reserveren. Natuurlijk kun je ook hun klantenservice even opbellen. Die staan klaar voor reserveringen maar ook om vragen te beantwoorden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor FloatCenter

  Heb jij wel eens een bezoek gebracht aan één van de locaties van FloatCenter? Dan willen wij heel graag meer weten over jouw ervaring met dit speciale centrum. Hoe was het om zo gewichtloos te zweven tijdens het floaten? Kwam je echt helemaal tot rust? Was het makkelijk om te reserveren via hun website? En was het personeel bij de klantenservice van FloatCenter wel zo vriendelijk en behulpzaam? Schrijf je eigen FloatCenter review en laat ons weten wat jouw mening over dit wellnesscentum is.

  Floatcenter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Floatcenter

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Floatcenter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Floatcenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Floatcenter actief?

  Floatcenter is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floatcenter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.