NederlandReview

  Ervaringen FlixBus

  Stel, je hebt een leuk vakantieadres gevonden in het buitenland, maar je hebt zelf geen auto, en de trein biedt geen verbinding. Dan kun je nu ook terecht bij FlixBus, een busmaatschappij waar je zelf gemakkelijk een reis kunt boeken van Amsterdam naar Berlijn bijvoorbeeld, of naar Londen, etc. Er zijn vele bestemmingen mogelijk. Een van oorsprong Duits bedrijf, wat nog maar kort bestaat. Wat de ervaring is van anderen die al eens met hen een reis hebben gemaakt, kun je hier lezen.

  Over FlixBus

  FlixBus werd in 2013 in München opgericht door drie jonge ondernemers om duurzaam reizen comfortabel en tegelijkertijd betaalbaar te maken. Op hetzelfde moment startte ‘MeinFernbus’ in Berlijn een concept met groene bussen die door heel Duitsland reden. De Duitse spoorwegmonopolie werd namelijk in 2013 opgeheven en beide starters werden de leidende aanbieders op de busmarkt. Beide bedrijven zijn inmiddels gefuseerd en inmiddels marktleider in Duitsland. Sinds 2015 breidt FlixBus uit in andere landen als Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Kroatië. Ook bieden zij vervoer in grensoverschrijdende bussen tot naar Scandinavië, Spanje, Engeland en Oost-Europa.


  Flixbus gaat de strijd aan met de NS, aldus Z Today

  Diensten

  Bij FlixBus kun je een rit boeken via het eenvoudige boekingsformulier op de website. Je vult daar in waar en wanneer je wilt opstappen en waar je naartoe wilt reizen. Je kunt ook meteen een terugreis boeken, en de datum van terugreis toevoegen, maar je kunt ook gewoon een enkele reis boeken. Je geeft aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je wilt reizen en of je fietsen meeneemt. Als je dit hebt gedaan krijg je een aanbod te zien met een totaalprijs voor het aantal passagiers wat je meteen kunt boeken.

  Er zijn verschillende vaste busreizen beschikbaar naar onder andere de volgende plaatsen:

  • Londen
  • Parijs
  • Berlijn
  • Groningen
  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Disneyland Parijs

  Je kunt ook kijken op de pagina ‘Busreizen: Alle steden’. Hier vind je per land een handig overzicht met mogelijkheden. Ze hebben meer dan 1.000 bestemmingen in 20 landen, zo kun je via deze lijst de populairste verbindingen vinden, gesorteerd per land.

  Comfort

  In alle bussen zit airconditioning, een leeslampje, gratis Wifi en er zijn stopcontacten voor het opladen van je smartphone bijvoorbeeld. Verder is er een toilet in iedere bus, extra beenruimte en je kunt snacks en drankjes kopen bij de chauffeur. Voor de bagage is ook genoeg ruimte.

  Klachten

  Op de website vind je een pagina met veelgestelde vragen die uitgebreid beantwoord worden. Heb je andere vragen of klachten, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze spreken Duits en Engels. Je kunt ze bereiken van maandag t/m zondag, 24 uur per dag via de service-hotline: +49 (0)30 300 137 300. Of je vult het contactformulier in op de website. Wordt de klacht niet opgelost dan kun je altijd terugvallen op het ODR platform van de Europese Commissie.

  Vertel over jouw ervaringen

  Hier op NederlandReview willen wij een consumentenplatform zijn dat onafhankelijk is, en waar iedereen zijn/haar mening over bedrijven, diensten en dergelijke kan achterlaten. Heb jij al eens gereisd met FlixBus? Laat dan ook jouw review achter op onze site, zo kunnen anderen daarvan profiteren!

  Lees hier de reiservaringen van anderen met FlixBus, een jong bedrijf dat reizen met de bus in Europa wil vernieuwen, voldoen ze aan de verwachtingen?

  FlixBus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

  4
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Van te voren lage verwachting, dan valt de reis reuze mee

  Als je van te voren geen hoge verwachting hebt, valt alles uiteindelijk reuze mee :) De heenreis, naar Parijs, hebben we 2x een Franse chauffeur gehad. De meeste reviews zeggen dat je geen service krijgt, etc. Maar Franse volwassenen zijn nu eenmaal stugge mensen. Daar hoef je al die extra service en vriendelijkheid niet te verwachten. Als je met deze kijk naar de reis kijkt verliep alles erg soepel. We kwamen overal op tijd aan en we konden zitten waar we wouden. Op de terugreis hadden we tot aan onze overstap ren Nederlandse chauffeur. Deze man was erg vriendelijk en praatte voor iedereen Engels. Ook nu kwamen we overal op tijd op de bestemmingen. Na de overstap kregen we een Duitse chauffeur. Deze man sprak ook voor iedereen Engels en leverde nog extra service met koffie, thee en iets lekkers. Kortom, wij hebben een goede heen- en terugreis gehad. Als we weer op deze manier vervoer gaan boeken, kan het maar zo zijn dat dat weer via Flixbus gaat gebeuren :)

  Door: K. Elschot27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Goedkoop en gezellig met de bus

  Ik vind het best een relaxte service, nou ben ik niet zo moeilijk en vind ik het sowieso leuker om met de bus te gaan dan met de trein, zeker als je ziet wat je daar tegenwoordig voor moet betalen. Bus is gewoon veel gezelliger, en dus ook veel goedkoper. Het geeft mij altijd een beetje een romantisch gevoel, maar dat ben ik.

  Ik doe het vaak voor weekendjes weg, vooral met stedentrips ben je altijd best duur uit als je ziet wat alles kost in bijvoorbeeld Parijs of Londen, echt heel dure steden! Dan scheelt het toch weer als je dan de heen- en terugreis voor een habbekrats hebt gehad.

  Daarom wat mij betreft een aanrader, het is goedkoop en gezellig en je komt op je bestemming.

  Door: Leo Hanke07-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Meerdere tickets

  Mooie app en zeer goed te betalen. Voor de prijs mag je niet heel veel verwachten maar tot nu toe zijn al mijn reisjes met de Flixbus prima verlopen, erg blij met het aanbod. Retourtje Parijs voor 16 euro? Soms ietsje te laat maar zo erg is dat allemaal niet. Zou de maatschappij zeker aanraden, doe wat aan je verwachtingsmanagement als je een vijfsterren ervaring verwacht. In Wenen vertraging gehad met het vliegtuig waardoor ik de bus miste, even contact opgenomen en na enige tijd wachten een nieuw ticket- volledig gratis- in de app gekregen, prima service!

  Door: Martijn08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Leuk concept

  Superleuk concept en werkt nog ook. Ik kon het niet geloven dat het voor die prijs kon, maar je komt er echt! Ik spreek uit ervaring.

  Door: Tatjana26-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Busreis

  Prima te boeken snel en korrekt. Echter.....stoel reserveren: er staat NA DE BOEKING. Heb je echter geboekt staat er : TIJDENS DE BOEKING....
  5 x geappt. 5 x gesmst.
  Tig keer gebeld. Telefoonnummer die op de sites staan zijn NIET IN GEBRUIK !!!!
  Wanhopig word ik ervan. Wie weet raad ????

  Door: Smolders23-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  200

  Slechtste bus rit ooit
  Slechtste bus rit ooit. Betaal liever wat meer en neem een vliegticket als je wat verder wilt. Zit momenteel in de bus en er zitten zelfs zwervers in. Veel ziektes kan ik je vertellen! Daarnaast is de bus vies en super krap.

  Beste tip van je leven koop geen ticket!

  Door: Sjoerd02-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Flixbus

  ABSOLUUT NIET DOEN! WAARDELOOS!

  Door: Adriano01-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  100

  Slechtste bus rit ooit. Betaal liever wat meer en neem een vliegticket als je wat verder wilt. Zit momenteel in de bus van Zürich naar eindhoven en er zitten zelfs zwervers in. Veel ziektes kan ik je vertellen! Daarnaast is de bus vies en super krap.

  Beste tip van je leven koop geen ticket!

  Door: Sjoerd28-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Flixbus

  Hele slechte ervaringen mee! Ik ga dit overal neerzetten want dit kan echt niet. Flixbus geeft aan tijdens een annulering dat er een code gestuurd gaat worden en vervolgens kopen we daar een nieuw ticket mee. Bedrag wordt 2x afgeschreven en we krijgen geen geld terug. Slechte service aan de telefoon. Ze reageren 2 weken niet op onze mailtjes en geven onduidelijke informatie!

  Door: R.O.18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  AMS to BRX

  My wife and I took FlixBus from Amsterdam to Brussels for a day trip. We sat in the the second row and on the way to Belgium the driver vaped on and off the entire ride, which made some passengers nauseous. On the return ride, the bus arrived exactly at departure time, only for the driver to tell everyone waiting that the bus would be leaving an hour late. When asked why, the driver was very curt and simply said he needed a break and then proceeded to blow off the questions of other customers before driving off with the bus. The customer support line was no help whatsoever. The buses are comfortable and clean, but the customer support is abysmal. My recommendation is to fly if possible instead of dealing with FlixBus personnel.

  Door: Zachary Bates02-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Bus Parijs Amsterdam

  Bagage gestolen! Ruzie in de bus!
  Ruzie in de bus. Een man was dronken en zocht ruzie. Er ontstond een vechtpartij. De chauffeur deed eerst helemaal niets!
  Aangekomen in Amsterdam bleken onze koffers gestolen. Er is totaal geen controle bij tussenstops! Belachelijk. Dat moet toch simpel te regelen zijn?

  Door: Ed Jansen03-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  busreis 5 personen Rotterdam Antwerpen

  Zeer slechte ervaring met Flixbus.
  1. Onduidelijke boekingssite, waardoor ik een boeking direct moest annuleren en overdoen; je krijgt dan vouchers, maar als je bv dan geen gereserveerde plaatsen meer kunt krijgen dan kun je naar dat betaalde reserveringsgeld fluiten.
  2. Zeer onvriendelijke chauffeurs
  3. Op de terugweg waren onze gereserveerde plaatsen bezet en de chauffeur weigerde dat te corrigeren.
  3. Na een heleboel mailwisselingen, waarbij ik sterk de indruk kreeg, dat bewust ingewikkeld werd gedaan om de klant het hoofd in de schoot te laten werpen, kreeg ik niet het geld terug, maar een voucher voor dat bedrag, omdat ik betaald had met een voucher.
  Die voucher was echter verkregen door directe omboeking door de onduidelijke website.
  Aangezien ik geen gebruik meer wil maken van Flixbus, door de genoemde ervaringen kan ik dus naar het geld fluiten.
  4. Geen enkele flexibiliteit, maar alleen zich beroepen op de regeltjes.
  5. Nooit meer met Flixbus en ik raad het iedereen ook sterk af.
  Bah, wat een organisatie.

  Door: F.J. van der Heijden01-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  The hague- Paris Berct

  So here it comes, my experience travelling with Flixbus.

  I booked a return ticket from Paris to The Hague(the Netherlands). My way to the Netherlands went okay except for the apparently usual annoyances ( passangers smoking next the door opening during breaks.. etc) however, the real deal was on my way back to Paris. It started at the check in. Where I presented my Dutch driving licence. The driver ,told me in a -not so nice- way that a dutch driving licence is not considered as an iD. I understood the situation and I brought my passport as a backup. However I told him that this could be communicated to me in a decent way without screaming at my face.
  This is were it started. The bus driver started expressing his deep hatred to the Dutch people and how we always think so high of ourselves. His exact words included : f*cking hollanders. You can understand that to me a dutch/Moroccan studying in Paris holding my Dutch pasport in my hands this came as a very personal insult. Then escorting me to the other baggage holder on the other side of the bus,I told the driver that it was impolite and he could be considerate and not insult me and just lower his voice. My exact words: u zou dit ook op een normale manier aan mij kunnen vertellen. Daarnaast zou ik het fijn vinden als u mij niet uitscheldt. Where he responded that the insult were not directed at me. ( He was insulting dutch people while my DUTCH pasport was in my hands how personal could it get) he told me that his tone is just loud and what for me is considered as screaming is for him just normal.I sighed and as a Moroccan i am used to saying excuse me in moroccan after that there he responded in moroccan as well suprised since I Dont look like an Moroccan. Then the insulting continued in Arabic. Where he assured me that IF i had been a full dutch without an ID he would be more than happy to leave me behind ( note this was said insulting the Dutch and their religion topping it off with saying he was DONE with the Dutch snobbiness. I didnt even get into the details since that was honestly disgusting.
  At this point I Stopped asking him to lower his voice and stop insulting since this was useless. The only thing I asked for was decency while asking me for another ID. The rest of the passangers told me to be the bigger person and let it go. However, most of them were foreigners and did not understand most of the insults


  I dont understand why flixbus would hire someone with such deep hatred towards the Dutch community to drive between France and the Netherlands?

  I knew that the low prices of flixbus had to come with strings attached. I just didnt realise that those strings would mean a headache, indecent behaviour from the driver and a very bad beginning of my day.

  Door: Jihane Oul ali26-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Reis van Tours via parijs naar Amsterdam Eurolines

  Ik heb te maken gehad met de door hun overgenomen Eurolines. Maar als ik de reviews hier lees is Flixbus nauwelijks beter. Vreselijke club met vreselijk personeel. Zowel ter plekke als de helpdesk. Zeer slechte ervaring in Parijs. 4 uur heen moeten rijden om 17 jarige op te halen die was gestrand door de niet bestaande hulp van lomp personeel. Flixbus heeft de boel overgenomen en ik hoop van ganser harte dat ze het voltallige personeelsbestand zonder plan op straat donderen en opnieuw beginnen. Hoewel die niet veel beter lijken te zijn... BUSREIS met flixbus /eurolines? DOE HET NIET. Koop een auto of neem het vliegtuig tenzij wachten op ongure haltes in buitenwijken met zwervers uw hobby is.

  Door: Michel22-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Een ticket van Eindhoven naar Szczecin (PL)

  Ik ga een reis boeken voor Eindhoven naar Szczecin (PL). Ik ga met mijn telefoon naar de website en zie daar de app staan. Ik download de app en ga een reis boeken. Ik wil de reis boeken, ik kan geen zitplaats reserveren via de app. Dus ga ik naar de site. Daar kan ik wel een zitplaats reserveren. Volgens de FAQ op de site kan ik ook extra ruimte voor mij zelf reserveren maar zie dit nergens staan. Ik bel met flixbus maar omdat het zondag is nemen ze niet op, dus als je hulp nodig hebt...
  Ik stuur via het contactformulier het volgende:

  Ik wil een zitplaats reserveren, dat lukt mij. Ik wil ook een zitplaats naast mij reserveren voor extra ruimte. Volgens de FAQ kan dat maar ik kan het nergens vinden. Kunt u mij helpen? 
  Het gaat om een reis van Eindhoven -Szczecin (Warzymice Osiedle Kresy)

  Het is maandag en heb nog geen antwoord en bel dus weer met flixbus. Ik word eerst 10 minuten aan de wacht gehouden. Dan stel ik mijn vraag en het antwoord van de mevrouw is dat wanneer het niet mogelijk is het er niet bij staat. Dan lijkt het mij vriendelijker als het niet mogelijk is dat je er dan bij zet dat het niet mogelijk is, nu maak je mensen blij met een dooie mus.
  Ik boek mijn reis.
  Gelukt, ik ben weer iets dichterbij mijn vriendin.
  Op dinsdag krijg ik antwoord van flixbus:

  , u kunt nu ook een vrije stoel naast u voor uzelf reserveren.

  Activeer tijdens de boeking bij de zitplaatskeuze het vakje "Extra zitplaats" en kiest u lievelingszitplaatsen uit het keuzemenu. Voor de stoel naast u betaalt u dezelfde prijs als voor een extra ticket. Prijsverschillen tussen uw ticket en uw reservering van de stoel naast u zijn mogelijk. De stoel naast u is hiermee in ieder geval voor u gereserveerd. U betaalt geen tweede keer kosten voor de extra zitplaats.
   
  Op uw ticket en uw factuur vindt u beide zitplaatsreserveringen terug.
   
  Ik vind dit niet echt een antwoord op mijn vraag.

  Het is vrijdagavond 23:00. Ik sta te wachten op mijn bus. N81 moet ik hebben die om 23:20 vertrekt, hij staat er nog niet.
  23:15, in de app is de mogelijkheid om te kijken waar de bus is. Ik kijk maar de app zegt dat er geen signaal bekend is.
  23:25, de bus is er nog steeds niet en in de app is nog steeds niet te zien. Een bus kan vertraging hebben dat is algemeen bekend maar communiceer dan iets.
  23:40, daar is mijn bus. De chauffeur, ik denk een man van ongeveer 55 jaar, stapt uit. Hij heeft zijn broek halverwege zijn kont hangen en zijn blouse hangt er half uit. Eerst steekt hij een sigaret aan en loopt rustig naar de bagageruimte. Dan merkt hij dat hij een knopje in had moeten drukken bij het stuur. Hij loopt rustig terug, duwt op het knopje en komt weer naar de bagageruimte toe. Hij maakt het luik en de deur open en blijft staan, we moeten zelf onze spullen er in leggen. Een vrouwtje naast mij van 1,60 moet haar 20 kg zware koffer dus zelf een meter hoog optillen.
  Ik stap in, ga naar mijn plek (linksvooraan bovenin) toe waar al iemand zit. Ik zeg dit en zij staat netjes op.
  23:45 we vertrekken. We gaan naar Nijmegen en komen 3 keer langs de Ikea in Eindhoven. De chauffeur kijkt of niet vooruit of let niet op waar hij heen moet.
  Dan komen we een uur later dan gepland in Nijmegen. Ik kijk op mijn app maar daar staat nog steeds dat hij op tijd is.
  We gaan naar Arnhem. Onderweg komen we een bordje tegen waarop staat: maximale doorrijhoogte 3.1 meter. Een dubbeldekker bus is hoger. We rijden dus tegen het bordje dat iets boven ooghoogte hangt aan en het bordje stuitert een aantal keer over het dak van de bus.
  Iedereen wakker.
  Als je dit als chauffeur vaker doet omdat je weet dat het toch past dan meld je dit bij je reizigers want nu komt het zeer onprofessioneel over.
  In de vervolgsteden neemt hij bij het draaien een aantal stoeprandjes mee, hij rijdt een bushalte voorbij waardoor hij op straat 20 keer moet steken om te draaien.
  Op de snelwegen haalt hij in en ik hoor vaker een claxon van een auto. Ik denk dat het aan de chauffeur ligt.

  Om 11:15 moet ik overstappen naar de bus naar Szczecin (lijn 057). We komen op 11:16 de bus parkeerplaats op en ik zie mijn bus staan. Onze bus wordt geparkeerd en we stappen uit. De buschauffeur is nog steeds heel rustig met de bagageruimte open maken maar wanneer ik mijn bagage heb gepakt ren ik naar bus 057. Voor mij gaat de deur dicht. Ik klop op de deur en zeg dat ik nog mee wil. De chauffeur vraagt (in het Engels) om mijn naam en laat op zijn pda mijn naam zien en zegt dat mijn ticket is geannuleerd en dat er ook geen plaats meer is voor mij. Hij zegt dat ik naar het groene gebouwtje moet voor meer informatie. Ik vraag hoe mij ticket geannuleerd kan zijn en of ik zijn pda mag zien zodat ik kan zien wat er op staat maar hij zegt weer dat maar beter naar het groene gebouwtje kan gaan.
  Ik ga naar het groene gebouwtje van flixbus en vraag hoe het kan dat mijn ticket geannuleerd is terwijl ik niks op de app zie. Op de app staat niks extra's vermeld bij mijn ticket. Hij zegt niet te weten hoe dit kan en dat ik maar een nieuw ticket moet kopen van €17,99. Ik zeg dat ik voor de reis van Eindhoven naar Szczecin heb betaald en dus ook al heb betaald voor deze reis van Berlijn naar Szczecin. Nee, ik moet een nieuwe kopen, hij kan me niet helpen.
  Ik ben naar buiten gelopen en heb mijn vriendin gebeld en gelukkig is zij mij op komen halen maar heeft dus wel 2 uur lang gereden naar mij en we hebben ook weer 2 uur lang terug gereden.
  Ik ga dus die 4 uur reistijd terugvragen en de rest van mijn geld. Ik betaal voor een hele reis en niet voor een incomplete.
  Een foutje kan gemaakt worden en als ze tegen mij hadden gezegd: "sorry voor het ongemak hier heeft u een nieuw ticket." Dan had ik het evengoed niet leuk gevonden maar dan was er nog een beetje service.

  Ik ga dus nooit meer met flixbus reizen en ik raad ook iedereen af dit te doen.

  Door: Michiel van Soest23-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Busreis

  Met mijn 2 dochters met de flixbus van Amsterdam naar Frankfurt met overstap in Düsseldorf te laat aan gekomen andere bus gemist sta je daar van alles geprobeerd maar was geen plek of ze zeiden dat er nog een bus kwam en maar wachten uit eindelijk hotel wand het was laat in de avond ik dorst ook niet meer verder te gaan we zijn paar dagen in Düsseldorf geweest terug reis ging wel goed het jaar daar op ging mijn dochter met vriendin naar Keulen heen ging goed terug was de er niet en kwam 4 uur later maar gelukkig waten wij in de buurt en hebben wij ze maar op gehaald onze ervaring is niet een flix maar een NIX bus

  Door: De mos 30-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over FlixBus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FlixBus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 36 ervaringen geplaatst over FlixBus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FlixBus actief?

  FlixBus is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FlixBus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.