Fletcher Hotels

Alle reviews

Fletcher Hotels

30% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (141)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher Bon Repos Noorbeek

  Wat een ouwe zooi in dat hotel, kunststof wastafel in de kamer, kraan er doorheen gezakt. Hele verroeste verwarming en slang van de douche. Deur van de kledingkast met strip en slot kapot. Schimmel langs het raam. Vieze vloerbedekking vol met gloor vlekken. Deurkruk zat los, verveloos. etc etc Dat jullie dat nog durven verhuren. Vond het vervelend om naar onze kamer te gaan zo’n onaangename ruimte was het. En daar moesten we 5 overnachtingen verblijven. HELP. Op de site verhullen jullie die foto’s dus het is gewoon misleiding. Zal zeker deze hele slechte ervaring aan vrienden en kennissen doorgeven zodat zij ook de boot niet in gaan. En dat voor die prijs. Erg teleurgesteld
 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher Dikke van Dale (Sluis)

  Naar Zeeland (Dikke van Dale, Sluis) gereden voor een overnachting inclusief diner en ontbijt (cadeaubon) maar toen we de kamer zagen besloten om maar weer terug naar huis te rijden.

  Vloerbedekking smerig, behang van de muren, schimmel in de badkamer, veel stof, plakkende kastjes en een rookgeur. Bij de receptie gevraagd of ze een andere kamer beschikbaar hadden, maar deze was er helaas niet. Oplossing: wachten tot morgenochtend, want dan was de manager er misschien. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan, dus besloten we om uit te checken.

  Er is toegezegd dat de manager ons zou mailen of bellen met een passende oplossing, maar natuurlijk nooit wat gehoord. Daarom zelf na een week contact opgenomen met Fletcher. Duurde erg lang en de klantenservice is telefonisch bereikbaar. ‘Oplossing’ die ons geboden is: een bon voor een overnachting met ontbijt.

  Kortom; we rijden 500 km om niet te dineren, niet te overnachten, niet te ontbijten en wél onze cadeaubon in te wisselen voor een bon exclusief diner (die niet overal in te wisselen is). Belachelijk toch?! Toen ik aangaf niet tevreden te zijn met deze oplossing enkel nog het bericht teruggekregen dat mijn klacht is afgesloten.

  Zou daarnaast ook niet weten waar ik een nieuwe cadeaubon in zou moeten wisselen, aangezien dit hotel in Zeeland ook 4 sterren heeft gekregen. Maar had minstens een zelfde bon die wél overal inwisselbaar is terug verwacht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher bij AH

  Veel beloven, weinig geven, doet een gek in vreugde leven!
  Je mag 4 weken van te voren boeken… keuze? 1 hotel van de 127!!!
  Wanneer je netjes belt of er nog andere mogelijkheden zijn, word je onbehoorlijk te woord gestaan door één of andere Peggy of Penny… echt heel asociaal!!
  Het is het geld en de frustratie niet waard, heel jammer. Ik zeg, geef je geld lekker aan wat anders uit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klavertje vier boeking, waardeloze service, slecht te bereiken enz. nooit weer,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Arrangement

  Wij kochten een arrangement van 36,95 voor twee personen 1 nacht , maar indien beschikbaar , wel dat is dus nep , de kamers zij nooit beschikbaar en zeker niet vrije keuze van hotel dit is een lokkertje DOE DIT NIET ! U WORDT GENEPT EN KRIJGT NIETS VOOR U GELD ! TE MOOI OM WAAR TE ZIJN ! HET IS DUS NIET WAAR

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verassingshotel Voucher

  Een tijd geleden twee vouchers voor een verassingsovernachting in één van hun hotels te ervaren. Wat een belabberde ervaring was dit zeg, de eerste overnachting was in een hotel dat nauwelijks aan de standaarden van een hedendaags hotel voldoet. Sterk verouderd, een smerige geur en absoluut niet gastvriendelijk personeel.

  Vervolgens een poging gedaan om de tweede overnachten om te boeken van een 3-sterren naar 4-sterren optie en de datum te verplaatsen blijkt dit echter beide niet mogelijk te zijn, omdat de verassingsovernachting 'vast' is en niet verplaatst kan worden nadat deze geboekt is.

  Belabberde service, dus ik raad aan ergens anders te boeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher Hotel voucher NOOIT kopen.

  Zojuist heb ik via een vierdaagse actie een fletcher hotel voucher met ontbijt aangeschaft. Ik wil nu graag iets in het weekend boeken en constateer dat via de actie site er geen mogelijkheid is om in het weekend wat te boeken. Betekent dit dat alles gewoon vol zit en ik nu de komende weken moet blijven proberen om iets willekeurig(datum) te boeken? Wij zijn niet in de gelegenheid om door de weeks te kunnen.

  Kortom ik voel me nu goed genomen door deze fletcher actie! Het is schandalig hoe de consument hier weer voor de gek wordt gehouden met mooie verhalen.

  Ik begrijp uit de voorwaarden dat fletcher hotel boven de wet staat!! Zie regel 26 uit de actie voorwaarden. “Het E-ticket is niet inwisselbaar voor geld of anderszins en wordt onder geen enkele voorwaarde retour genomen.”

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overnachting Fletcher

  Wederom super slechte ervaring in Fletcher hotel. Bedden zijn slecht dus slecht geslapen, het is vies, geen minibar om iets te kunnen drinken, gehorig, het stikt muf en rioollucht, geen goede kussens. En het personeel is onervaren en ongeïnteresseerd.

  Kortom echt slecht !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher

  Koop nooit een voucher dikke kans dat je niet naar het hotel kan wat jij wil en op de datum dat jij wil zij bepalen welk hotel en welke datum niet eerlijk

  Klopt, wij lopen hier ook tegen aan, al vanaf januari bezig iets te vinden, alles vol! Geloof jij het ? ik niet en koop nooit weer een voucher van Fletcher

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher hotel Mill

  Leuke hotelbon gehad en lekker twee dagen weg met overnachting was de planning. Bij reserveren liep ik al tegen vragen aan over de bon. Bellen met de klantenservice maar ook daar wisten ze niet precies hoe het met de hotelbon zat, maar mocht alleen gebruikt worden voor hotel en niet voor eten/drinken. Prima en kamer daarmee geüpgraded. Bij online reserveren nogmaals de hotelbon aangegeven in de mail dat we deze hadden. Echter bij aankomst wist nog niemand hoe het zat het de bon. Kregen kamer waarop gerookt was (melden heeft geen zin blijkbaar want ze doen er niks mee behalve noteren). De hotelbon bleef achter bij de receptie voor navraag. Volgende dag bij uitchecken wist nog steeds niemand hoe het zat en moesten gewoon betalen en kregen de bon terug. Beste was maar mailen met ze kregen we als advies. Uiteindelijk hebben we de upgrade vergoed gekregen en verder laat Fletcher het hierbij. Zij vinden dat ze voldoende tegemoet zijn gekomen.
  Jammer en teleurstellend aangezien er zeker wel navraag zowel telefonisch als via de mail is geweest.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher

  Een voucher gekocht maar je kan hem niet inleveren in het hotel en datum dat jij wilt blijk dat ze niet iedere hotel met voucher terecht kan koop aub niet een voucher je bent de pineut net zoals ik

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel overnachting met voucher

  Ik had via een aanbieding in de krant een voucher kunnen kopen van €38,00 voor een hotelovernachting bij een Fletcher hotel. Ik heb daarvoor een nacht geboekt bij het hotel in Etten-Leur. Dit ging allemaal erg makkelijk.

  Helaas kwam ik er 3 dagen voor vertrek er achter dat ik besmet ben met het covid virus en heb daardoor helaas moeten annuleren. De dame van de annulering service vertelde mij dat ik helaas niet de kosten van de voucher zou terug krijgen (dit staat in voorwaarden). Jammer, maar helaas.
  Toen kreeg ik vandaag, tot mijn volle verbazing, een factuur van €14,54 voor het annuleren van mijn boeking! Toen ik belde om verhaal te halen kreeg ik alleen te horen dat dit in de "voorwaarden" staat en dat ik daarmee akkoord ben gegaan.

  Wat klantonvriendelijk is Fletcher om zowel de voucher te innen, en dan ook nog eens annuleringskosten te vragen. Schandalig!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voucher voor hotelovernachting en voucher voor diner

  Zeer zeer slecht. Had met vouchers gereserveerd bij Fletcher Exloo voor overnachting en diner, mijn man scheurde echter zijn achillespees, dus gebeld om de datum te wijzigen.
  Dit was absoluut onmogelijk met vouchers mij werd geadviseerd iemand anders in onze plaats te laten gaan!!!! Koop dus absoluut geen vouchers en men begrijpt bij Fletcher het woord klantvriendelijkheid totaal niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overnachting voor 2 nachten

  Wij hebben 2 nachten kado gekregen van onze dochter en schoonzoon. dmv een BONGO kadobon. wij hebben het hotel in de geulvallei gekozen vanwege de mooie ligging. Tot zover oke! bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen en kregen direct de sleutel van de kamer121. Dit was een HOK waar je nog geen kippen in zou houden! (het zag er op de foto's echt heel anders uit. Klein en een slechte vieze douche. vloerbedekking vol met vlekken plafond lag er deels uit verveloos. Wij zijn geen klagers maar dit ging alle perken te buiten. Ik ben bij de receptie gaan klagen en kreeg direct een andere kamer108! Dit was al een stuk beter! nog steeds wel vuile vloerbedekking en verveloos maar de badkamer was al wat beter. Wat ons betreft nooit meer Fletcher.
  Beslist geen aanrader. tevens moesten wij voor 2 nachten nog toeristen belasting betalen.

  Groet Ton en Jet

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voucher fletcher hotels

  Waarschuwing: Koop NOOIT fletcher vouchers voor een nachtje weg !!
  Wij zijn als 4 maanden bezig om een nachtje weg te boeken in 1 van de kust hotels....maar helaas....zonder resultaat! Let wel: het gaat hier om een doordeweekse boeking, want in het weekend is de voucher sowieso niet geldig!
  Contact gezocht met Fletcher, maar daar heb je echt geen *** aan. Ze komen met smoesjes, zoals: "in het hoogseizoen zijn de hotels langs de kust altijd snel volgeboekt".Maarre....4 maanden geleden was het nog geen hoogseizoen!! En zelfs op het moment dat ik dit schrijf is de zomervakantie nog niet eens begonnen?! En het meest typische: als ik zonder voucher wil boeken is er wel een kamer beschikbaar....raar he?
  Wij hebben nu nog 2 vouchers liggen en kunnen NIET boeken wanneer wij willen en vooral WAAR wij willen....De vouchers zijn geldig tot 31 september.....weggegooid geld dus.
  Oh ja, wij kunnen wel boeken in de hotels die zwaar verouderd zijn! Nou, wij hebben al een paar keer in een Fletcher hotel verbleven en de kamers zijn sowieso NIET schoon. En dan druk ik me nog netjes uit! En dus willen wij graag naar een van de verbouwde hotels aan de kust.....maar helaas dus!
  Dus nogmaals: wees gewaarschuwd ! Boek liever ergens anders!!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overnachting

  Kamer vies,warm,stinkend putje. Moet extra betalen voor koffie en thee. Minibar was leeg, De QR-code voor menu van roomservice deed het niet. Gehorig. Bed was goed. 34,95 euro voor erg slecht smaakloos, goedkoop, opgewarmd en weinig variatie buffet. We kregen eerst een twijfelaar bed. Extra betalen voor normaal bed. Vier sterren werd ons gezegd is voor de extra faciliteiten, niet voor een normaal bed, koffie/thee op kamer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher hotelbon

  Koop nooit een Fletcher hotelbon als u alleen in het weekend of in de schoolvakanties daarvan gebruik kunt maken. Er is nooit een hotelkamer naar keuze beschikbaar. Medewerkers van Fletcher willen niet met u meedenken. Het enige antwoord en advies dat u van hen krijgt is: probeert u het op een ander moment anders nog een keer. Waardeloos. Voor mij nooit meer Fletcher! Ik geef mijn geld wel uit aan een ander keten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  welness met overnachting

  wat een teleurstelling, via TRUST-Pilot heb ik vernomen dat ik 1 van de zovelen ben die een voucher niet kunnen verzilveren . het enige zijn ruttiaanse excuses . Daar heb je helemaal niks aan . bellen met Samira vd service betekent dat ze niets voor je kunt betekenen. vragen om iemand aan de lijn te krijgen die wel iets kan betekenen is NOT Done . dat zijn andere systemen en daarom lukt het niet is telkens het antwoord.
  mijn advies mensen check eerst op TRUST-PILOT . Ik heb helaas dat niet vooraf gedaan. WAARDELOOS. SLECHTE COMMUNICATIE. en waarschijnlijk wordt deze review verwijdert

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher nachtjeweg cadeaucard

  Op de cadeaucard staat dat je kan kiezen uit 100 Fletcher hotels. In werkelijkheid is het van mei t/m september vrijwel onmogelijk een kamer te boeken met deze card. Dit is pure misleiding, moet de ACM een naar kijken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher

  Ik vindtt het shandalig hoe men met klanten o, gaan
  Ik heb 2 vouchers gekocht en we zijn al een half jaar bezig om ergems een kamer te regelen
  Maaar ik denk dat ze het bewust niet late gebeuren en zo wat extra geld verdienen aan die vouchers
  Dus je word gewoon op zijn brabands gezegt GENAAID
  Dit nooit meer wat een k bedrijf

Anderen bekeken ook

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Landgoed Ruwinkel
8 reviews

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een...

sailing2gether
2 reviews

Heerlijk zeilen over het IJsselmeer, maar geen ervaring? Denkt u erover om zelf een zeilboot aan te schaffen, maar wilt u het eerst eens uitprobere...

Thermae 2000
3 reviews

Thermae 2000: heerlijk ontspannen in thermaal water Valkenburg aan de Geul is al jaren een plek waar veel mensen genieten van het landschap, de sf...

Fletcher Hotels

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden. 

Over Fletcher.nl
Fletcher.nl behoort  tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.  

Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen. 
Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen. 
Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner. 

Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!   

Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.   

Diensten van fletcher.nl
De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten. 

Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl
Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn! 

Heb jij ervaring met fletcher.nl 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 

 

Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

}