NederlandReview

    Ervaringen Fletcher Hotels

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

    Over Fletcher.nl

    Fletcher.nl behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

    Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
    Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
    Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

    Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

    Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

    FLETCHER - Forever

    Diensten van fletcher.nl

    De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

    Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

    Heb jij ervaring met fletcher.nl

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

    Fletcher Hotels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (103)

    4.4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Fletcher Hotels

    Uw beoordeling

    2 overnachtingen

    Fletcher hotel Amsterdam 2 overnachtingen 4-12-2021

    Minpunten:
    1 laags toiletpapier, type schuurpapier
    Zeepdispenser niet bijgevuld
    Gebruikte flesjes shampoo, lotion en bodywash
    Batterij van afstandsbediening deed het niet, niet gechecked dus!
    Geen handdoeken rek
    16 euro PARKEERKOSTEN!!! eigen terrein en toch zoveel betalen, niet klantvriendelijk!



    Pluspunten :
    Lekker bed
    Mooie kamer met aparte douche

    Voor een 4STERREN hotel MEER VERWACHT!! Wel heerlijk geslapen maar prijs/kwaliteit verhouding is wel scheef

    Door: Patty aarding06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    extra kosten bij Fletcher Hotels

    Het zijn altijd erg mooie hotels , voorzien van alle gemakken en op mooie locaties zoals in bos of bij strand of beide.
    De prijs is schappelijk, zeker als je bedenkt dat het viersterren hotels zijn veelal. Nette kamers en ruim ingericht enzo.
    Ik ben meerdere malen in een Fletcher hotel geweest, vaak gebruik makend van aanbiedingen.

    Maar ik loop elke keer tegen het probleem aan dat er extra kosten zijn.
    iedere keer is het iets anders. Soms moet je ineens parkeerkosten betalen, dat is dan maar een paar euro (de laatste keer 3,50 geloof ik), maar dan juist vind ik het jammer dat ze dat dan doorberekenen, niet erg klantvriendelijk, vooral omdat het om zo weinig geld gaat. Kun je dat niet gewoon laten zitten. Vooral als je overal in de buurt gratis kunt parkeren, beetje flauw.
    Maar ik heb ook wel eens gehad dat er verkeerde kosten in rekening worden gebracht, een keertje gewoon iemand anders zijn koffie-rekening, maar ook een keertje een toeslag voor de kamer, waar ik niet om had gevraagd. Je moet altijd goed opletten, dus, dat blijkt! Tot slot moet je bij sommige Fletcherhotels bijbetalen voor het gebruik van de sauna, en dat staat op internet nergens vermeld! Ik vind dat misleidend.

    Erg zonde dat Fletcher overal wat extra euro's vandaan probeert te snoepen. Want het zijn juist zulke mooie hotels, met nette kamers en goede restaurants. Maar door dat gedoe om geld voel ik mij als klant minder gewaardeerd en ben ik geneigd volgende keer voor een ander hotel te kiezen.

    Ik hoop dat ze dit beleid veranderen want ik heb wel elke keer een fijne ervaring in het hotel zelf!!

    Door: Anton07-11-2017
    gerard20-03-2020

    Kijk uit voor de €25 deals. Je krijgt niets terug als je annuleert.

    Gregor31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketens van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sjors31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketen van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sander20-10-2020

    Teleurstellende ervaring. We dachten een mooie boeking te hebben gedaan via een aanbieding. maar daar kwam volkomen onverwacht en ook op vreemde manier plotseling bij dat we apart toch nog ontbijt moesten bestellen en betalen terwijl dat volgens de boeking al gebeurd leek te zijn. We voelden ons daarmee misleid. Het eten was matig, te koud opgediend, of te lang onder de warmtelamp gestaan zodat de groente erg droog was. De dame blanche had zo weinig ijs dat je het beter een jeune fille blanche kon noemen. Al met al was het geen ervaring om als hotel trots op te zijn.

    Willem04-11-2020

    In de herfstvakantie 2 dagen geboekt bij Fletcher Hoenderloo. Schoonmaak was dramatisch. Het restaurant was echt een aanfluiting. Dit was echt de laatste keer dat wij bij Fletcher hebben geboekt

    Henk22-12-2020

    Wij hebben nu 3 verschillende Fletcher hotels bezocht, eerste keer denk je dat het alleen dat hotel zo is, de tweede keer ga je na denken en bij nummer drie was ik er klaar mee. Alle kamers zéér klein, zeer gehorig en de laatste25 jaar geen groot onderhoud maar alleen de hoogste noodzakelijke en knullig reparaties uitgevoerd. De hygiëne is ver te zoeken overal vlekken en de kamers stinken.

    Jan27-03-2021

    Zeer matige service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verblijf in Wijk aan Zee

    Wij hebben een nacht overnacht in het Fletcher Hotel in Wijk aan Zee.

    Het is een fijn hotel, vooral de locatie. Je loopt zo het strand op en in de kamer kun je de zee horen. En ook zien trouwens, we hebben zeezicht. Heel mooi, de zee precies zo tussen de duinen. Heel ontspannend.

    Wel een beetje jammer is dat je moet bijbetalen voor de sauna. Dat stond er online echt niet duidelijk bij en in het hotelgidsje van Fletcher al helemaal niet! We hadden echt uitgekeken naar de sauna, dat is toch het ultieme ontspannen, maar we hebben geen zin om daar nu ineens 12 euro per persoon voor bij te gaan betalen. Voelt toch een beetje genept. Daardoor puntje aftrek voor de service!

    Maar verder zijn we erg tevreden over ons Fletcherhotel in de duinen. De omgeving is mooi, het is rustig en het personeel is ook vriendelijk. Er is wel weinig te doen in Wijk Aan Zee zelf, los van de natuur ingaan natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld minder leuke strandtentjes dan bijvoorbeeld in Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen vinden we, maar dat is dan ook wel weer heel druk. Ook wel jammer trouwens zijn al die lelijke vakantiehuisjes in de duinen, ik begrijp wel dat daar zoveel ophef over is, want het is erg lelijk.

    Maar vanuit onze kamer zien we daar gelukkig niets van, alleen maar zon, zee en duinen!
     

    Door: Wij26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Suite 2 Fletcher Hoenderloo

    Locatie en service dikke plus ondanks de moeilijke tijden aan aandacht geen gebrek. Het is echter wel een trieste bedoeling qua staat van alle accomodaties. Je vraagt je af of dit zo nog verhuurd kan worden anno 2021. Fletcher heeft wel keurig het interieur slaapkamers eigen gemaakt en we hebben heerlijk geslapen op nogmaals een briljante locatie in suite 2, dus lekker prive accommodatie voor ons zelf.

    Dit is een goede pion van Fletcher en een cashcow waar tot dusverre behalve wat bedden en kasten maar weinig handjes en of kosten aan vuil worden gemaakt. Goed recht uiteraard, maar geeft wel te denken als je bedenkt wat je voor 2 nachten a 311,- inc ontbijt ook elders kan boeken in de 4-ster categorie.

    We hebben alles ongeveer gegeten van de beperkte Corona kaart en hier kun je niets over zeggen behalve dat ze de moeite ervoor hebben genomen, zodat het nog wat lijkt ondanks alle perikelen. Smaak was ook ok. Ontbijtpakketten overvol, maar dit snap ik ook want er moet voor ieder wat wils tussen zitten.

    Maand sluiten en een elftal onderhoudsmannen en vrouwen erdoorheen laten razen zal wonderen doen. Aan de andere kant zullen de gasten hier toch wel blijven boeken bij ze. Economische redenen zullen doorslag geven zeker nu.

    Door: T-E24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fletcher Hotel De Hunzebergen

    Wij hebben het afgelopen weekend overnacht in een Fletcher Hotel, en wel in Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. We hadden online geboekt op hun website.

    Het is echt een prachtig hotel, vooral de wellness was echt een lust voor het oog met de prachtige Romeinse aankleding. Zwembad, whirlpools, turks bad en sauna. Alles schoon en netjes. En we waren de enige gasten die er gebruik van maakten, dus het was lekker rustig daar en we hebben er veel gebruik van gemaakt.

    De omgeving van het hotel was erg mooi, met veel vogels en bos. Wel jammer dat er allemaal vakantiehuisjes worden gebouwd op het landgoed, waar eerst bos moet zijn geweest... Zonde van de natuur, maar gelukkig kun je er nog steeds mooi wandelen.

    Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. Bij het uitchecken hadden ze wel wat fouten gemaakt met de afrekening en de administratie, dat is toch slordig, vooral omdat alles verder zo goed op orde was. Maar gelukkig werd het snel hersteld en goedgemaakt.

    Ik zou zeker vaker een overnachting in een Fletcher Hotel overwegen, dit was erg mooi en goed. We zijn heerlijk uitgerust teruggekomen, ook al waren we maar een nachtje weg.

    Door: F+L11-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Voucher regeling

    Er wordt totaal geen rekening gehouden met corona. Wegens aangescherpte maatregelen en adviezen van de overheid willen we onze reservering annuleren. De voucher komt daarmee te vervallen, de reservering kan niet worden verzet naar een ander moment of een ander hotel, dat is nog enigszins te begrijpen. Vervolgens worden alle extra's (een upgrade naar een iets grotere kamer + reserveringskosten + toeslagen allemaal in rekening gebracht. Aangeven dat wegens corona wij de reservering graag willen annuleren wordt totaal niet meegenomen.
    Fletcher lijkt er volledig op uit enkel geld te willen verdienen met het leveren van zo min mogelijk service en faciliteiten.

    Door: V.01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Reservering

    Wat ooit een hele fijne keten was waarbij service hoog in het vaandel stond is Fletcher veranderd in een geld machine met als doel zoveel mogelijk geld verdienen en daarbij is de service en/of klant van ondergeschikt belang........

    Onlangs weer aan den lijve ondervonden. Nadat wij overnachting hadden geboekt en de dag ervoor griepklachten hadden leek het ons, gezien de huidige Corona situatie, goed om voor de veiligheid van het personeel en de overige gasten niet af te reizen naar het hotel. Iets wat overigens ook door de overheid verplicht wordt gesteld. De dag ervoor nog netjes een email gestuurd met de vraag hoe dit op te lossen.

    Na twee/drie dagen niets gehoord te hebben uiteindelijk een reactie ontvangen dat annuleren of verplaatsen bij deze boeking niet mogelijk was en dat mijn reservering was komen te vervallen. Wij hebben dus nooit de mogelijkheid gehad onze reservering bijvoorbeeld over te dragen aan een ander of naar een andere oplossing te zoeken. Hierover een klacht ingediend maar receptie verwijst doodleuk naar de van toepassing zijnde voorwaarden en weigert een trouwe klant op enige manier tegemoet te komen.

    Fletcher heeft dus blijkbaar liever dat je met (Corona) klachten gewoon afreist en naar het hotel toe komt. Dit is echt het enige bedrijf wat totaal geen rekening houdt met de huidige situatie en geen ogelijkheid bied tot omboeken en of restitutie

    Door: Jurgen de Haan29-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Overnachting Fletcher Nieuwegein

    Afgelopen weekend een nachtje overnacht in Fletcher in Nieuwegein (Utrecht). Ik heb vaker in Fletcher hotels geslapen, maar nog nooit in deze.

    We hadden een bon van vakantieveilingen en die moest op...

    Ik vond het een erg mooi hotel. Beetje gericht op zakelijke bezoekers denk ik, daarom alles vrij strak qua inrichting.

    Personeel was heel vriendelijk! Vooral de jongen aan de balie op zondagavond, die was heel vriendelijk en legde alles goed uit. Zijn vrouwelijke collega was echter juist niet zo aardig en wat geïrriteerd...

    Het ontbijt de volgende morgen was helemaal top. En ik vond het veilig wat betreft corona. Veel afstand tussen tafeltjes. En heel weinig andere gasten. Afstand houden kon makkelijk. Er was superveel te kiezen, warm en koud.

    De omgeving is niet heel boeiend alleen, maar dat wisten we van te voren. Dus een stukje gereden en dan is er wel wat te doen. En in het hotel kun je zwemmen en in de sauna en sporten.

    Ik zou dit Flechter hotel zeker nog een keer overwegen!

    Door: Annelise27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overnachtingen bij Fletcher

    wij zijn nu zo'n drie maal in een Fletcher geweest en iedere keer is dat goed bevallen.
    De kamers zijn vrij sober ingericht maar wel gewoon van alle gemakken voorzien. Best grote verschillen per hotel trouwens, maar altijd wel netjes enzo. Het ontbijt is telkens erg uitgebreid met warme en koude gerechten en ik vind het ook altijd wel gezellig met andere gasten, je maakt nog eens een praatje.

    Vooral leuk vind ik telkens de omgeving, wij kiezen tot nu toe telkens voor mooie locaties waar je kunt wandelen en dat is goed bevallen. Vooral in de Veluwe was de natuur erg mooi, we hebben daar veel in het bos gelopen en zelfs de 'grootste waterval van Nederland' bezocht, maar die was niet heel hoog. Wel mooi bos!

    Personeel is vriendelijk en voorkomend, niet erg uitbundig of humorvol, maar dat past ook wel bij een net hotel misschien.

    Wij keren hier zeker nog eens terug.

    Door: Margreet27-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fletcher Noordwijk

    Wij hebben overnacht in een fletcher Noordwijk.

    Locatie: op loopafstand van de zee, maar zeker niet aan het strand. In een woonwijk. School om de hoek, maar gelukkig geen last van. Al met al wel positief, maar niet echt een toplocatie.

    Service: de mevrouw bij het inchecken leek nogal chagrijnig en vond het kennelijk stom dat wij niet in de dure parkeergarage van Fletcher zelf wilden parkeren... Later was ze vriendelijker.

    Uitstraling: schattig hotel, maar wel toe aan een update. De kamer was schoon, maar rook beetje muffig. Ouderwetse, stoffige inrichting. Je moet ervan houden denk ik.

    Al met al een leuk weekendje gehad. Noordwijk heeft een gezellig strand met leuke restaurantjes enzo. Op ongeveer tien minuten lopen van het hotel. Eerlijk gezegd kies ik volgende keer liever een ander Fletcherhotel.

    Door: Hanneke20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fijn hotel maar soms doen ze wel een beetje flauw en moeilijk

    Afgelopen weekend genoten van een overnachting bij Fletcher. Het zijn echt fijne hotels, mooi ingericht, mooie locaties en het ontbijt was zeer uitgebreid met croissantjes, lekkere broodjes, verse sapjes, fruit en van alles.

    Wat mij wel een beetje stoort elke keer als ik bij Fletcher verblijf, is hoe ze soms zo moeilijk kunnen doen over kleine dingen. Zo vroegen we een extra handdoek voor de sauna, maar dat vonden ze eigenlijk niet kunnen, want 'u heeft al een extra handdoek op de kamer'. Nou vind ik persoonlijk 1 kleine en 1 grotere handdoek best karig voor een vijfsterrenhotel met bovendien een sauna en zwembad, en al helemaal als ze dan moeilijk gaan doen over een extra handdoekje.

    Maar verder fijn verblijf, waarbij het meeste personeel zeer vriendelijk is, maar andere personeelsleden wellicht nog wat zouden kunnen bijleren...

    Door: Nadine14-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Logies & ontbijt bij Fletcher Sittard

    Geachte dames en heren,

    De afgelopen dagen hebben wij een dag wellness (op maandag 10-10) en een overnachting in uw hotel in Sittard beleefd.
    Dit is ons niet goed bevallen.

    Wij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding via Social Deal
    Daarbij moesten we 10 euro bijbetalen voor een viersterren hotel
    De kwaliteit van de kamer was maximaal 2 sterren, het leek wel een voetbalkamp locatie
    De kamer was niet goed schoongemaakt:
    In en op het bed lagen zwarte haren
    De handzeep pomp in de badkamer was leeg
    De föhn was stoffig en vettig

    Wij denken dat ‘bijbetalen voor een viersterrenhotel’ een verkeerde voorstelling van zaken is en vragen van u dan ook een refund van het bedrag van ons logies a 45 euro.
    Graag zien we uw reactie per omgaande tegemoet.

    Op deze klacht krijgen we geen reactie, zowel niet van het hotel als van de centrale klantenservice!

    Door: Geerten Peek03-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Vouchers - annulering

    Ik had vouchers gekocht voor een overnachting en een extra 3-gangenmenu betaald voor 2 personen. Deze overnachting kon niet doorgaan door corona. Ik heb tijdig via mail en telefoinisch geannuleerd, en er werd met het hotel overeengekomen later te herboeken.
    Toen ik dat later - in betere coronatijden - deed, vraagt Fletcher hotels maar liefst 9,95 euro PER VOUCHER omdat de vouchers ondertussen 'verlopen' zijn.
    In coronatijden m.i. ongehoord en allesbehalve klantvriendelijk!
    En dan maar reclame maken...
    Een zeer negatieve ervaring!

    Door: Gino Pauwels03-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Fletcher Vlijmen

    Ontvangst was vriendelijk. Het hotel is aan een opknapbeurt toe. Kamer was smerig. We kregen een andere kamer. Saai en sober. Hij was wat schoner. Dekbedden erg dun. Was ronduit een teleurstellende ontmoeting met Fletcher in Vlijmen..

    Door: Annemieke 02-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    1 overnachting fam kamer Schoorl

    Hotel geboekt mede door het zwembad voor de kids. 1 dag voor aankomst een mail gekregen dat wellnes en zwembad dicht zijn ivm overstroming in het hotel.
    Bij het inchecken bleek de overstroming al in juni te zijn geweest. Is op de site dus niet aangepast.
    Kamer voor 230 euro voor een dinsdag is oké maar niet voor deze sfeerloze en zeer slecht onderhouden kamer. Vieze kitranden, beschadigd meubilair, keukentje uit het tijdperk van grootmoeder, geen koffie apparaat of minibarretje, spiegel met vlekken en schimmel ah plafon.
    Verder vriendelijk personeel en het restaurant ziet er prima uit.
    Veel te duur betaalde kamer voor wat je krijgt.
    Wij zijn echt geen popsterren waarbij alles top moet zijn maar voor ons geen Fletcher meer.

    Door: Marc Teunissen26-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    culinair arrangement

    4 sterren Fletcher hotel De Wageningsche Berg te Wageningen:

    Prachtige ligging, daar lag het niet aan.

    Een culinair arrangement geboekt, 2 nachten + 2 diners, 1 met wijnarrangement in een suite voor de prijs van 596 euro.
    De kamer had genoeg gebreken, scheur in wasbak in badkamer, nagellak strepen in het bubbelbad, peuken op het balkon
    Slechter dan slecht kan het niet zijn, receptie knullig en afstandelijk i.p.v. leuk visitekaartje.
    1e diner/wijnarr. was prima, de 2e dag hetzelfde vlees als hoofdgerecht. Volgens website a la carte, maar werd verrassingsmenu.
    Waarschijnlijk vanwege hetzelfde hoofdgerecht.
    Na 1 nachtje slapen, geen schoonmaak geweest, 2x receptie bellen en daarna er persoonlijk op af, uiteindelijk 14.30 komt er iemand aan de deur, die het bed dicht kwakt, handdoeken vervangt en kranen droog maakt. Binnen 5 minuten verdwenen zonder ook iets schoongemaakt te hebben.
    De fles wijn bij vertrek, die bij het arrangement hoorde, moest je om vragen.
    Wat een slecht georganiseerde bende en administratief het nodige te verbeteren.
    Ze krijgen van mij niet meer dan een 2 en dat is verdiend voor diner/wijn van de 1e dag.
    Manager op aangesproken en later een uitgebreide mail gestuurd en wat krijg je:
    Standaard 1 voucher voor 1 overnachting ergens en 1 voucher voor een DAGmenu, staat niet in verhouding tot de betaalde prijs.
    Dan lees je een artikel, dat de CEO trots is op het bezit van ruim 100 hotels, straks 125. Zorg, dat je sterren hotels op orde zijn.
    Nooit geen Fletcher hotel meer om te overnachten.

    Door: Marie-Josee 25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Overnachting met ontbijt voor 4 personen

    Erg klantonvriendelijk, niet flexibel of bereid om mee te denken. Wij gaan hier nooit meer boeken! Wij hebben onze boeking moeten annuleren, omdat onze zoon corona heeft. We mogen niet verschuiven naar een andere datum, de volledige kosten worden in rekening gebracht, ook het ontbijt..?? Hier kan toch anders mee omgaan worden, als je tenminste zou willen. Er wordt verwezen naar booking.com, erg makkelijk, alsof er helemaal niets mogelijk zou zijn. Telefonisch wordt er door de receptioniste ook nog onderscheid gemaakt tussen "onze eigen gasten" en de klanten via booking.com... alsof hier verschil tussen zit...? Mevrouw geeft ook nog aan dat het onze schuld is omdat we eur 3 goedkoper uit wilden zijn, alsof het daarom gaat... Ons advies , kies dit hotel niet.

    Door: Hans Voets20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 dag verblijf + ontbijt

    Schandalig dat je geen voucher krijg van fletcher hotel als je op dag van de reservering je ziek meld hun antwoord is had je maar eerder moeten afzeggen terwijl me vrouw paar uur van te voren ziek wordt. Ongelooflijk Schandalig

    Door: Patrick van EDE17-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    voucher bij Social Deal

    Ik baal ontzettend van mijn aankoop van een voucher voor een hotelovernachting bij fletcher Je koopt de voucher die tot 30 nov. geldig is. Prima denk je. Maar je kan zodra je wilt boeken niet verder dan vier weken vooruit kijken. De weekenden zitten al vol. Ik heb speciaal voucher gekocht voor een weekend. Na 4 weken weer inloggen . Weekenden zitten vol helaas. Op deze manier is het niet mogelijk om een nachtje weg te gaan. Misschien probeer ik het nog een keer als ik gepensioneerd ben. Voor nu heb ik Fletcher maar een mazzeltje gegunt. Nooit meer via SD .

    Door: Marianne Deurloo14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Hotel Bosrijk in Roermond

    Vieze kamers, slechte service, belabberde roomservice, toiletborstel gaf geur af, badkamer vol kalkaanslag.
    Achteraf goed willen maken met NOG een overnachting en dat gepast vinden

    Door: Winnie Webbe-Hartman11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fletcher hotel Hoenderloo

    Bij de reservering ging het al mis i.v.m. het meenemen van een hond. Bleek het hotel geen lift te hebben en wij geen circus hond. Een hond van 53 kilo kan geen open wenteltrap beklimmen.
    Daarna gelukkig netjes omboeking gekregen echter bleek dit huisje nog wel wat opknappingen nodig te hebben. Douchebak liep niet goed weg. Douche stop was weg. Schilderwerk op de deuren had zijn beste tijd gehad.
    Het ontbijt was perfect. Nette bediening en een mooi ontbijt buffet. Om personeelsbezetting heeft fletcher Hoenderloo ook in de avond een buffet diner. Echter is dit niet handig. Het is ontzettend druk iedereen wil hiervan gebruik maken. Te weinig personeel, hierdoor lang wachten op drinken. Tweede glaasje bijna niet mogelijk omdat het personeel wegens onderbezetting nog bezig is met de eerste ronden van andere. Aanvullen is moeizaam wegens te druk en te weinig aanvul capaciteit. Kortom veel betalen voor weinig.

    Door: Maas11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 103 ervaringen geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

    Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.