NederlandReview

    Ervaringen Fletcher Hotels

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

    Over Fletcher.nl

    Fletcher.nl behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

    Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
    Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
    Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

    Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

    Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

    FLETCHER - Forever

    Diensten van fletcher.nl

    De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

    Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

    Heb jij ervaring met fletcher.nl

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

    Fletcher Hotels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (82)

    4.6
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Fletcher Hotels

    Uw beoordeling

    extra kosten bij Fletcher Hotels

    Het zijn altijd erg mooie hotels , voorzien van alle gemakken en op mooie locaties zoals in bos of bij strand of beide.
    De prijs is schappelijk, zeker als je bedenkt dat het viersterren hotels zijn veelal. Nette kamers en ruim ingericht enzo.
    Ik ben meerdere malen in een Fletcher hotel geweest, vaak gebruik makend van aanbiedingen.

    Maar ik loop elke keer tegen het probleem aan dat er extra kosten zijn.
    iedere keer is het iets anders. Soms moet je ineens parkeerkosten betalen, dat is dan maar een paar euro (de laatste keer 3,50 geloof ik), maar dan juist vind ik het jammer dat ze dat dan doorberekenen, niet erg klantvriendelijk, vooral omdat het om zo weinig geld gaat. Kun je dat niet gewoon laten zitten. Vooral als je overal in de buurt gratis kunt parkeren, beetje flauw.
    Maar ik heb ook wel eens gehad dat er verkeerde kosten in rekening worden gebracht, een keertje gewoon iemand anders zijn koffie-rekening, maar ook een keertje een toeslag voor de kamer, waar ik niet om had gevraagd. Je moet altijd goed opletten, dus, dat blijkt! Tot slot moet je bij sommige Fletcherhotels bijbetalen voor het gebruik van de sauna, en dat staat op internet nergens vermeld! Ik vind dat misleidend.

    Erg zonde dat Fletcher overal wat extra euro's vandaan probeert te snoepen. Want het zijn juist zulke mooie hotels, met nette kamers en goede restaurants. Maar door dat gedoe om geld voel ik mij als klant minder gewaardeerd en ben ik geneigd volgende keer voor een ander hotel te kiezen.

    Ik hoop dat ze dit beleid veranderen want ik heb wel elke keer een fijne ervaring in het hotel zelf!!

    Door: Anton07-11-2017
    gerard20-03-2020

    Kijk uit voor de €25 deals. Je krijgt niets terug als je annuleert.

    Gregor31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketens van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sjors31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketen van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sander20-10-2020

    Teleurstellende ervaring. We dachten een mooie boeking te hebben gedaan via een aanbieding. maar daar kwam volkomen onverwacht en ook op vreemde manier plotseling bij dat we apart toch nog ontbijt moesten bestellen en betalen terwijl dat volgens de boeking al gebeurd leek te zijn. We voelden ons daarmee misleid. Het eten was matig, te koud opgediend, of te lang onder de warmtelamp gestaan zodat de groente erg droog was. De dame blanche had zo weinig ijs dat je het beter een jeune fille blanche kon noemen. Al met al was het geen ervaring om als hotel trots op te zijn.

    Willem04-11-2020

    In de herfstvakantie 2 dagen geboekt bij Fletcher Hoenderloo. Schoonmaak was dramatisch. Het restaurant was echt een aanfluiting. Dit was echt de laatste keer dat wij bij Fletcher hebben geboekt

    Henk22-12-2020

    Wij hebben nu 3 verschillende Fletcher hotels bezocht, eerste keer denk je dat het alleen dat hotel zo is, de tweede keer ga je na denken en bij nummer drie was ik er klaar mee. Alle kamers zéér klein, zeer gehorig en de laatste25 jaar geen groot onderhoud maar alleen de hoogste noodzakelijke en knullig reparaties uitgevoerd. De hygiëne is ver te zoeken overal vlekken en de kamers stinken.

    Jan27-03-2021

    Zeer matige service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verblijf in Wijk aan Zee

    Wij hebben een nacht overnacht in het Fletcher Hotel in Wijk aan Zee.

    Het is een fijn hotel, vooral de locatie. Je loopt zo het strand op en in de kamer kun je de zee horen. En ook zien trouwens, we hebben zeezicht. Heel mooi, de zee precies zo tussen de duinen. Heel ontspannend.

    Wel een beetje jammer is dat je moet bijbetalen voor de sauna. Dat stond er online echt niet duidelijk bij en in het hotelgidsje van Fletcher al helemaal niet! We hadden echt uitgekeken naar de sauna, dat is toch het ultieme ontspannen, maar we hebben geen zin om daar nu ineens 12 euro per persoon voor bij te gaan betalen. Voelt toch een beetje genept. Daardoor puntje aftrek voor de service!

    Maar verder zijn we erg tevreden over ons Fletcherhotel in de duinen. De omgeving is mooi, het is rustig en het personeel is ook vriendelijk. Er is wel weinig te doen in Wijk Aan Zee zelf, los van de natuur ingaan natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld minder leuke strandtentjes dan bijvoorbeeld in Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen vinden we, maar dat is dan ook wel weer heel druk. Ook wel jammer trouwens zijn al die lelijke vakantiehuisjes in de duinen, ik begrijp wel dat daar zoveel ophef over is, want het is erg lelijk.

    Maar vanuit onze kamer zien we daar gelukkig niets van, alleen maar zon, zee en duinen!
     

    Door: Wij26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Suite 2 Fletcher Hoenderloo

    Locatie en service dikke plus ondanks de moeilijke tijden aan aandacht geen gebrek. Het is echter wel een trieste bedoeling qua staat van alle accomodaties. Je vraagt je af of dit zo nog verhuurd kan worden anno 2021. Fletcher heeft wel keurig het interieur slaapkamers eigen gemaakt en we hebben heerlijk geslapen op nogmaals een briljante locatie in suite 2, dus lekker prive accommodatie voor ons zelf.

    Dit is een goede pion van Fletcher en een cashcow waar tot dusverre behalve wat bedden en kasten maar weinig handjes en of kosten aan vuil worden gemaakt. Goed recht uiteraard, maar geeft wel te denken als je bedenkt wat je voor 2 nachten a 311,- inc ontbijt ook elders kan boeken in de 4-ster categorie.

    We hebben alles ongeveer gegeten van de beperkte Corona kaart en hier kun je niets over zeggen behalve dat ze de moeite ervoor hebben genomen, zodat het nog wat lijkt ondanks alle perikelen. Smaak was ook ok. Ontbijtpakketten overvol, maar dit snap ik ook want er moet voor ieder wat wils tussen zitten.

    Maand sluiten en een elftal onderhoudsmannen en vrouwen erdoorheen laten razen zal wonderen doen. Aan de andere kant zullen de gasten hier toch wel blijven boeken bij ze. Economische redenen zullen doorslag geven zeker nu.

    Door: T-E24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fletcher Hotel De Hunzebergen

    Wij hebben het afgelopen weekend overnacht in een Fletcher Hotel, en wel in Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. We hadden online geboekt op hun website.

    Het is echt een prachtig hotel, vooral de wellness was echt een lust voor het oog met de prachtige Romeinse aankleding. Zwembad, whirlpools, turks bad en sauna. Alles schoon en netjes. En we waren de enige gasten die er gebruik van maakten, dus het was lekker rustig daar en we hebben er veel gebruik van gemaakt.

    De omgeving van het hotel was erg mooi, met veel vogels en bos. Wel jammer dat er allemaal vakantiehuisjes worden gebouwd op het landgoed, waar eerst bos moet zijn geweest... Zonde van de natuur, maar gelukkig kun je er nog steeds mooi wandelen.

    Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. Bij het uitchecken hadden ze wel wat fouten gemaakt met de afrekening en de administratie, dat is toch slordig, vooral omdat alles verder zo goed op orde was. Maar gelukkig werd het snel hersteld en goedgemaakt.

    Ik zou zeker vaker een overnachting in een Fletcher Hotel overwegen, dit was erg mooi en goed. We zijn heerlijk uitgerust teruggekomen, ook al waren we maar een nachtje weg.

    Door: F+L11-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fiets vakantie

    De routes van het fietsen waren mooi , maar:
    Hotel Dwingeloo: niet meer up to date, eten was redelijk, personeel prima.
    Hotel Steenwijk: verschrikkelijk , uren wachten op het eten en dat was dan ook nog niet te vreten.
    Klavertjevier menu was droog en het stukje vis was net zo groot als een iglo blokje van de supermarkt. Nooit meer
    Hotel: Heerenveen , prima ,personeel aardig en hulpvaardig. Eten was top , eindelijk een Hotel dat goed was.
    Hotel Eese-Giethoorn, we moesten we minimaal 2 keer 3 kwartier wachten op het eten, we hadden een arrangement, maar gasten die later kwamen en a la carte eten , kregen eerst te eten
    Melding van gemaakt, maar ja …….
    Eerste indruk was goed maar de tijd van eten bracht alles weer in het negatieve
    Dus eind reactie: we doen het niet meer bij Fletcher, jammer voor Heerenveen .

    Door: P.janssen14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Honden niet meer gewenst

    Ik kwam erachter dat er in heel veel hotels geen hondjes meer mogen komen?

    Alle hotels waar we graag komen, en dat zijn er nogal wat in die 15 jaren, zijn nu verboden voor hondjes.

    En bedankt Fletcher!

    Mvg,
    Fam. Oehlers

    Door: Oehlers14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Overnachting Fletcher Nieuwegein

    Afgelopen weekend een nachtje overnacht in Fletcher in Nieuwegein (Utrecht). Ik heb vaker in Fletcher hotels geslapen, maar nog nooit in deze.

    We hadden een bon van vakantieveilingen en die moest op...

    Ik vond het een erg mooi hotel. Beetje gericht op zakelijke bezoekers denk ik, daarom alles vrij strak qua inrichting.

    Personeel was heel vriendelijk! Vooral de jongen aan de balie op zondagavond, die was heel vriendelijk en legde alles goed uit. Zijn vrouwelijke collega was echter juist niet zo aardig en wat geïrriteerd...

    Het ontbijt de volgende morgen was helemaal top. En ik vond het veilig wat betreft corona. Veel afstand tussen tafeltjes. En heel weinig andere gasten. Afstand houden kon makkelijk. Er was superveel te kiezen, warm en koud.

    De omgeving is niet heel boeiend alleen, maar dat wisten we van te voren. Dus een stukje gereden en dan is er wel wat te doen. En in het hotel kun je zwemmen en in de sauna en sporten.

    Ik zou dit Flechter hotel zeker nog een keer overwegen!

    Door: Annelise27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overnachtingen bij Fletcher

    wij zijn nu zo'n drie maal in een Fletcher geweest en iedere keer is dat goed bevallen.
    De kamers zijn vrij sober ingericht maar wel gewoon van alle gemakken voorzien. Best grote verschillen per hotel trouwens, maar altijd wel netjes enzo. Het ontbijt is telkens erg uitgebreid met warme en koude gerechten en ik vind het ook altijd wel gezellig met andere gasten, je maakt nog eens een praatje.

    Vooral leuk vind ik telkens de omgeving, wij kiezen tot nu toe telkens voor mooie locaties waar je kunt wandelen en dat is goed bevallen. Vooral in de Veluwe was de natuur erg mooi, we hebben daar veel in het bos gelopen en zelfs de 'grootste waterval van Nederland' bezocht, maar die was niet heel hoog. Wel mooi bos!

    Personeel is vriendelijk en voorkomend, niet erg uitbundig of humorvol, maar dat past ook wel bij een net hotel misschien.

    Wij keren hier zeker nog eens terug.

    Door: Margreet27-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fletcher Noordwijk

    Wij hebben overnacht in een fletcher Noordwijk.

    Locatie: op loopafstand van de zee, maar zeker niet aan het strand. In een woonwijk. School om de hoek, maar gelukkig geen last van. Al met al wel positief, maar niet echt een toplocatie.

    Service: de mevrouw bij het inchecken leek nogal chagrijnig en vond het kennelijk stom dat wij niet in de dure parkeergarage van Fletcher zelf wilden parkeren... Later was ze vriendelijker.

    Uitstraling: schattig hotel, maar wel toe aan een update. De kamer was schoon, maar rook beetje muffig. Ouderwetse, stoffige inrichting. Je moet ervan houden denk ik.

    Al met al een leuk weekendje gehad. Noordwijk heeft een gezellig strand met leuke restaurantjes enzo. Op ongeveer tien minuten lopen van het hotel. Eerlijk gezegd kies ik volgende keer liever een ander Fletcherhotel.

    Door: Hanneke20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fijn hotel maar soms doen ze wel een beetje flauw en moeilijk

    Afgelopen weekend genoten van een overnachting bij Fletcher. Het zijn echt fijne hotels, mooi ingericht, mooie locaties en het ontbijt was zeer uitgebreid met croissantjes, lekkere broodjes, verse sapjes, fruit en van alles.

    Wat mij wel een beetje stoort elke keer als ik bij Fletcher verblijf, is hoe ze soms zo moeilijk kunnen doen over kleine dingen. Zo vroegen we een extra handdoek voor de sauna, maar dat vonden ze eigenlijk niet kunnen, want 'u heeft al een extra handdoek op de kamer'. Nou vind ik persoonlijk 1 kleine en 1 grotere handdoek best karig voor een vijfsterrenhotel met bovendien een sauna en zwembad, en al helemaal als ze dan moeilijk gaan doen over een extra handdoekje.

    Maar verder fijn verblijf, waarbij het meeste personeel zeer vriendelijk is, maar andere personeelsleden wellicht nog wat zouden kunnen bijleren...

    Door: Nadine14-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gedineerd

    Niet gaar. Snitsel zo taai dat ik bijna mij tanden brak. De groenten onherbaar zooitje. Erg lang moeten wachten eten soep was wel goed.
    Wij weten niet of dit alles zo slecht was omdat wij met een coupons gegeten hebben

    Door: W zeeman10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Wellnessbon Fletcher via Social Deal

    Opgelicht door Fletcher!! Verkopen bonnen t.w.v. 75 euro voor Wellness overnachting via Social Deal.
    Je kan ze alleen niet gebruiken want er is komende 2 maanden geen plaats. Nou ja, er is wel plaats maar niet met een bon van Social Deal. Helaas is de bon maar 2 maanden geldig. Maar Fletcher heeft een oplossing! Bijbetalen om de termijn van 2 maanden te verlengen. Het is dan alleen niet gegarandeerd dat ik binnen doe termijn een overnachting kan boeken. Opgelicht noem ik dat! Klacht ingediend bij Fletcher maar geen reactie.

    Door: Reinier03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Via vakantieveiling “er eventussenuit”

    Via vakantieveiling een overnachting in een hotel naar keuze Je kunt echter never te nooit boeken omdat er niks beschikbaar is. NOOIT aanschaffen. Kon helaas geen 1 ster als beoordeling aangeven, vandaar 2. Weinig klantvriendelijk een dergelijke aanbieding te doen, die niet ingelost kan worden.

    Door: Gert-Jan30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Hotelovernachting

    Vies oudbollig en vreselijk duur hotel de witte raaf noordwijk echt bizar ....het regende klachten bij de balie...ik had medelijden met de receptioniste die alle klachten moest aanhoren

    Door: Winni 29-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    High tea

    Op 18-8 een high tea voor 6 personen gehad bij Fletcher Veldenbos in Nunspeet. Het bestellen van de vouchers was al onnodig ingewikkeld en vouchers uitprinten als je op n camping staat gaat lastig. Dit heb ik telefonisch op moeten lossen. De tea was alles behalve high en dat voor €24,50. We kregen hiervoor een kop mosterdsoep een bord met 12 dobbelsteentjes brood aan een spiesje met beleg wat carpaccio en zalm moest zijn maar weinig van geproefd. En een broodplank met een glaasje mousse 3 mini cakejes 1 bonbon 1 truffel 1 macaron een stukje kletskop en 3 mokkaboontjes.
    Alles wat we geserveerd kregen was wel lekker maar zonder enige opsmuk geserveerd (een bord en een broodplank) en het enige warme was de soep en de thee uiteraard. Dit hebben we wel eens stukken beter en leuker gehad. Of was het de schuld van de zegeltjesacties van AH voor de vouchers voor uitjes???

    Door: Millenaar28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verblijf ‘s Hertogenbosch/Rosmalen

    Wij hebben een rondje Fletcher hotels gedaan en zijn begonnen in Ouddorp en daarna Oss. Allebei prima gastvrije hotels.
    We zouden het rondje afsluiten in Den Bosch bij Fletcher Rosmalen.
    Daar ging het mis.
    In de kamer hing een rioollucht
    Terug naar de balie. We kregen een andere kamer.
    Op onze vraag aan de receptionist of iemand ons even kon helpen met de bagage antwoordde de jongeman: ‘meneer we hebben hier geen Bell boy en het is hier geen 5 sterren hotel.’
    Zo onvriendelijk en onaardig.
    Ik vroeg zijn naam die hij niet wilde geven. Ik heb toen een foto van hem gemaakt. Waarop hij vanachter de receptie vandaan kwam en probeerde mijn toestel uit mijn handen te rukken.
    Dat lukte niet en heeft hij een foto van mij gemaakt.
    Nu hebben wij een foto van elkaar, leuk hè ?
    Het werd nog iets gezelliger, want hij zette onze bagage buiten.
    Hadden we toch nog hulp voor de bagage. Nu kon het wel, alleen ging de bagage de verkeerde kant op.
    Ook sommeerde hij ons binnen twee minuten het hotel te verlaten,
    anders zou hij de politie bellen.
    Hij had wel mooie bretels en mooie witte schoenen.
    Nou ja, momenteel is het moeilijk om goed personeel te vinden.
    Zullen we het daar maar op houden?

    We zijn daarna nog Fletcher Waalwijk gegaan, vriendelijke mensen..
    Hotel helaas oude meuk, vieze tapijten, gehorig etc
    Volgende gauw weg.
    Conclusie ………………


    Door: Limbach22-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verblijf Fletscher Amsterdam 16-8 t\m 18-8


    Ik heb Fletscher een vier gegeven omdat wij teleurgesteld zijn over een klacht die wij hadden ingediend. Na ontvangst van de kamersleutel zagen wij dat de kamer niet schoon was. Er was duidelijk niet gezogen, ook zaten er meerdere rode vlekken in de vloerbedekking waarvan wij melding maakten. Er werd toegezegd dat er tijdens ons diner in het restaurant de kamer opnieuw zou worden gecontroleerd. Er was na ons diner niets van te zien dat er iemand was geweest. Opnieuw melding gemaakt en excuses gekregen. Er zou de volgende dag tijdens de verschoning van handdoeken alsnog worden gezogen. Nadat wij terugkwamen vanuit Amsterdam bleek opnieuw dat er niet was schoongemaakt... Teleurstellend.
    Jammer want het hotel heeft echt potentie, mooie kamers met prachtig uitzicht...daarom alsnog een vier in onze beoordeling
    jammer dat er duidelijk bezuinigd wordt op de schoonmaak. Na ook nog een rechtstreekse mail aan het hotel na twee dagen geen enkele reactie. Voor ons reden om geen gebruik meer te maken van Fletcher hotels.

    Door: John Klappers20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Online

    nooit meer..
    Hotel De Eese-Giethoorn

    kamers zijn echt te oud en te vies voor woorden.
    schimmel staat in de badkamer en de vlekken van 10 jaar geleden in het vloerbedekking. haren van de vorige gasten nog op het nachtkastje.. echt te ranzig gewoon.
    bedden ook niet optimaal als je zwanger bent.
    zwembad is opzich best prima. sauna en stoombad werkte alleen niet.

    en het restaurant.. ja waar moet ik beginnen?
    als je 2 uur wilt wachten op je eten zou ik zeggen schuif lekker aan!
    meerdere tafels langer dan 2 uur gezeten ook met kinderen. uiteindelijk is een gezin maar bij de Mac gaan eten en daar was het personeel niet blij mee. nog een heel gedoe geweest met dat gezin.
    bestel je een broodplank met alleen wit brood omdat je aangeeft dat je geen bruin brood eet en dan 1 wit broodje en 3 licht bruine krijgen met alleen een kuipje kruidenboter terwijl er word geadverteerd met meerdere smeersels..
    een broodje hamburger met saus bestellen waar dan vervolgens geen saus op zit..
    mensen naast ons kregen eten wat ze niet hadden besteld en het personeel hield vol van wel.. pas bij de rekening kregen de beste mensen excuus omdat het dus wel fout was. vreselijk arrogant personeel!
    een drankje tijdens het eten? vergeet het maar, ze lopen wel 6 keer langs in een uur maar je tafel afruimen of je wat te drinken aanbieden ho maar.
    dit mag echt niet voor een zogenaamd 4 sterren hotel.
    en het ontbijt? tja een croissant en een slap broodje met wat beleg en chemische sinasappelsap. je moet er maar tegen kunnen sochtends..



    Door: Mandy vd Bilt13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    voucher voor 3 sterren overnachting

    Deze hotelketen verkoopt hotel vouchers voor 3 sterren hotels via meerdere kanalen

    je moet inloggen op een website van fletcher zelf na aanschaf waar op je vervolgens 28 dagen vooruit kan boeken, bon is geldig van maandag tot donderdag en zondag (indien beschikbaar)

    Alleen op de laatste dag waren nog 2 4 sterren hotels beschikbaar, waar 2x 5 euro per persoon voor bijbetaald moet worden

    Of anders op vrijdag en zaterdag waarvoor 10 euro per persoon bijbetaald moet worden, hier waren enkel nog 4 sterren beschikbaar, wederom dus 2x 5 euro toeslag

    Dit is niet waar ik een voucher voor koop.

    Die 35 euro wordt zo al 65 euro plus 5 euro reserveringskosten, dus 70 euro en dat is nog ZONDER ontbijt. Daarvoor wordt ook nog gemiddeld zo een 17,50 per persoon in rekening gebracht.

    105 euro per nacht(!) en dan nog ex de service kosten.

    Voor dit geld boek je een leuker en beter hotel zonder korting/actietarief.

    Wanneer je ze belt krijg je een grote mond En oplossen? ho maar.

    Dit is pure diefstal!
    En Fletcher zit op al dat geld van niet-bruikbare vouchers als lachende derde.

    Fletcher moet zich de ogen uit de kop schamen.

    Door: frank10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fletcher

    Wij zijn zeer ontevreden. De kamer was erg primitief en de geur was niet aangenaam. En dat voor een zeer hoog bedrag. Melding ervan gemaakt, met als reactie; “helaas is dit in alle kamers zo”. Zeer slecht!

    Door: Daphne Nelis04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 82 ervaringen geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

    Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.