NederlandReview

    Ervaringen Fletcher Hotels

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

    Over Fletcher.nl

    Fletcher.nl behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

    Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
    Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
    Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

    Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

    Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

    FLETCHER - Forever

    Diensten van fletcher.nl

    De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

    Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

    Heb jij ervaring met fletcher.nl

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

    Fletcher Hotels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

    5
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Fletcher Hotels

    Uw beoordeling

    Hond niet meer welkom na 30 jaar

    Wij komen al 30 jaar op de Veluwe bij de diverse bilderberg nu fletcher hotels helaas is nu ineens besloten dat de hond niet meer welkom is echt waardeloos je kunt er heerlijk wandelen maar je hond is niet meer welkom dan moet je geen hotel op de Veluwe willen hebben. Jullie raken hier veel klanten mee kwijt hele slechte zaak!

    Door: De kort 13-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    extra kosten bij Fletcher Hotels

    Het zijn altijd erg mooie hotels , voorzien van alle gemakken en op mooie locaties zoals in bos of bij strand of beide.
    De prijs is schappelijk, zeker als je bedenkt dat het viersterren hotels zijn veelal. Nette kamers en ruim ingericht enzo.
    Ik ben meerdere malen in een Fletcher hotel geweest, vaak gebruik makend van aanbiedingen.

    Maar ik loop elke keer tegen het probleem aan dat er extra kosten zijn.
    iedere keer is het iets anders. Soms moet je ineens parkeerkosten betalen, dat is dan maar een paar euro (de laatste keer 3,50 geloof ik), maar dan juist vind ik het jammer dat ze dat dan doorberekenen, niet erg klantvriendelijk, vooral omdat het om zo weinig geld gaat. Kun je dat niet gewoon laten zitten. Vooral als je overal in de buurt gratis kunt parkeren, beetje flauw.
    Maar ik heb ook wel eens gehad dat er verkeerde kosten in rekening worden gebracht, een keertje gewoon iemand anders zijn koffie-rekening, maar ook een keertje een toeslag voor de kamer, waar ik niet om had gevraagd. Je moet altijd goed opletten, dus, dat blijkt! Tot slot moet je bij sommige Fletcherhotels bijbetalen voor het gebruik van de sauna, en dat staat op internet nergens vermeld! Ik vind dat misleidend.

    Erg zonde dat Fletcher overal wat extra euro's vandaan probeert te snoepen. Want het zijn juist zulke mooie hotels, met nette kamers en goede restaurants. Maar door dat gedoe om geld voel ik mij als klant minder gewaardeerd en ben ik geneigd volgende keer voor een ander hotel te kiezen.

    Ik hoop dat ze dit beleid veranderen want ik heb wel elke keer een fijne ervaring in het hotel zelf!!

    Door: Anton07-11-2017
    gerard20-03-2020

    Kijk uit voor de €25 deals. Je krijgt niets terug als je annuleert.

    Gregor31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketens van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sjors31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketen van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sander20-10-2020

    Teleurstellende ervaring. We dachten een mooie boeking te hebben gedaan via een aanbieding. maar daar kwam volkomen onverwacht en ook op vreemde manier plotseling bij dat we apart toch nog ontbijt moesten bestellen en betalen terwijl dat volgens de boeking al gebeurd leek te zijn. We voelden ons daarmee misleid. Het eten was matig, te koud opgediend, of te lang onder de warmtelamp gestaan zodat de groente erg droog was. De dame blanche had zo weinig ijs dat je het beter een jeune fille blanche kon noemen. Al met al was het geen ervaring om als hotel trots op te zijn.

    Willem04-11-2020

    In de herfstvakantie 2 dagen geboekt bij Fletcher Hoenderloo. Schoonmaak was dramatisch. Het restaurant was echt een aanfluiting. Dit was echt de laatste keer dat wij bij Fletcher hebben geboekt

    Henk22-12-2020

    Wij hebben nu 3 verschillende Fletcher hotels bezocht, eerste keer denk je dat het alleen dat hotel zo is, de tweede keer ga je na denken en bij nummer drie was ik er klaar mee. Alle kamers zéér klein, zeer gehorig en de laatste25 jaar geen groot onderhoud maar alleen de hoogste noodzakelijke en knullig reparaties uitgevoerd. De hygiëne is ver te zoeken overal vlekken en de kamers stinken.

    Jan27-03-2021

    Zeer matige service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verblijf in Wijk aan Zee

    Wij hebben een nacht overnacht in het Fletcher Hotel in Wijk aan Zee.

    Het is een fijn hotel, vooral de locatie. Je loopt zo het strand op en in de kamer kun je de zee horen. En ook zien trouwens, we hebben zeezicht. Heel mooi, de zee precies zo tussen de duinen. Heel ontspannend.

    Wel een beetje jammer is dat je moet bijbetalen voor de sauna. Dat stond er online echt niet duidelijk bij en in het hotelgidsje van Fletcher al helemaal niet! We hadden echt uitgekeken naar de sauna, dat is toch het ultieme ontspannen, maar we hebben geen zin om daar nu ineens 12 euro per persoon voor bij te gaan betalen. Voelt toch een beetje genept. Daardoor puntje aftrek voor de service!

    Maar verder zijn we erg tevreden over ons Fletcherhotel in de duinen. De omgeving is mooi, het is rustig en het personeel is ook vriendelijk. Er is wel weinig te doen in Wijk Aan Zee zelf, los van de natuur ingaan natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld minder leuke strandtentjes dan bijvoorbeeld in Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen vinden we, maar dat is dan ook wel weer heel druk. Ook wel jammer trouwens zijn al die lelijke vakantiehuisjes in de duinen, ik begrijp wel dat daar zoveel ophef over is, want het is erg lelijk.

    Maar vanuit onze kamer zien we daar gelukkig niets van, alleen maar zon, zee en duinen!
     

    Door: Wij26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Suite 2 Fletcher Hoenderloo

    Locatie en service dikke plus ondanks de moeilijke tijden aan aandacht geen gebrek. Het is echter wel een trieste bedoeling qua staat van alle accomodaties. Je vraagt je af of dit zo nog verhuurd kan worden anno 2021. Fletcher heeft wel keurig het interieur slaapkamers eigen gemaakt en we hebben heerlijk geslapen op nogmaals een briljante locatie in suite 2, dus lekker prive accommodatie voor ons zelf.

    Dit is een goede pion van Fletcher en een cashcow waar tot dusverre behalve wat bedden en kasten maar weinig handjes en of kosten aan vuil worden gemaakt. Goed recht uiteraard, maar geeft wel te denken als je bedenkt wat je voor 2 nachten a 311,- inc ontbijt ook elders kan boeken in de 4-ster categorie.

    We hebben alles ongeveer gegeten van de beperkte Corona kaart en hier kun je niets over zeggen behalve dat ze de moeite ervoor hebben genomen, zodat het nog wat lijkt ondanks alle perikelen. Smaak was ook ok. Ontbijtpakketten overvol, maar dit snap ik ook want er moet voor ieder wat wils tussen zitten.

    Maand sluiten en een elftal onderhoudsmannen en vrouwen erdoorheen laten razen zal wonderen doen. Aan de andere kant zullen de gasten hier toch wel blijven boeken bij ze. Economische redenen zullen doorslag geven zeker nu.

    Door: T-E24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fletcher Hotel De Hunzebergen

    Wij hebben het afgelopen weekend overnacht in een Fletcher Hotel, en wel in Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. We hadden online geboekt op hun website.

    Het is echt een prachtig hotel, vooral de wellness was echt een lust voor het oog met de prachtige Romeinse aankleding. Zwembad, whirlpools, turks bad en sauna. Alles schoon en netjes. En we waren de enige gasten die er gebruik van maakten, dus het was lekker rustig daar en we hebben er veel gebruik van gemaakt.

    De omgeving van het hotel was erg mooi, met veel vogels en bos. Wel jammer dat er allemaal vakantiehuisjes worden gebouwd op het landgoed, waar eerst bos moet zijn geweest... Zonde van de natuur, maar gelukkig kun je er nog steeds mooi wandelen.

    Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. Bij het uitchecken hadden ze wel wat fouten gemaakt met de afrekening en de administratie, dat is toch slordig, vooral omdat alles verder zo goed op orde was. Maar gelukkig werd het snel hersteld en goedgemaakt.

    Ik zou zeker vaker een overnachting in een Fletcher Hotel overwegen, dit was erg mooi en goed. We zijn heerlijk uitgerust teruggekomen, ook al waren we maar een nachtje weg.

    Door: F+L11-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Badhotel Noordwijk

    We hadden een luxe kamer maar er was niets luxe aan geen koffie op kamer geen koelkastje geen föhn
    Oude kamer is echt aan vervanging toe
    Oud terras

    Door: Jannie jong08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Overnachting hotel langewold

    Niet erg schoon en gedateerd hotel.
    De eerste dag sinds de lockdown weer dineren in een restaurant dus ook geboekt bij dit hotel. Zeer beperkte keuze (alleen soep die niet onze smaak was) en 3 kleine stukjes stokbrood die keihard waren. Als hoofdgerecht boerenschnitzel die niet was gebakken maar volgens mij uit de magnatron kwamen. De paneer laag was heel zacht tot snotterig toe. Wij hebben dit terug gestuurd waarop werdt gezegd sorry en dat was het. Zelfs geen toetje meer genomen. De 3 drankjes moest ik wel afrekenen en daar was de kous mee af. Toen zijn wij direkt het hotel uit gegaan en hebben er zelfs geeneens geslapen. Al ons geld kwijt voor een dagje eegenus. Ook nog 10 euro moeten betalen voor 4 sterren toeslag. En dat voor iets wast in mijn ogen nog niet 1 ster is. Mensen, ga hier niet heen want het is erg slecht. En voor de kok, als je na zo'n lange tijd weer open mag en je zet zulke troep voor je gasten neer ben je de keuken niet waardig. Ga lekker in een snackbar werken of doe ik nu de snackbar tekort?
    Ik kan geen pluspunt benoemen..

    Door: H.A. Druppers07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Overnachting Fletcher Nieuwegein

    Afgelopen weekend een nachtje overnacht in Fletcher in Nieuwegein (Utrecht). Ik heb vaker in Fletcher hotels geslapen, maar nog nooit in deze.

    We hadden een bon van vakantieveilingen en die moest op...

    Ik vond het een erg mooi hotel. Beetje gericht op zakelijke bezoekers denk ik, daarom alles vrij strak qua inrichting.

    Personeel was heel vriendelijk! Vooral de jongen aan de balie op zondagavond, die was heel vriendelijk en legde alles goed uit. Zijn vrouwelijke collega was echter juist niet zo aardig en wat geïrriteerd...

    Het ontbijt de volgende morgen was helemaal top. En ik vond het veilig wat betreft corona. Veel afstand tussen tafeltjes. En heel weinig andere gasten. Afstand houden kon makkelijk. Er was superveel te kiezen, warm en koud.

    De omgeving is niet heel boeiend alleen, maar dat wisten we van te voren. Dus een stukje gereden en dan is er wel wat te doen. En in het hotel kun je zwemmen en in de sauna en sporten.

    Ik zou dit Flechter hotel zeker nog een keer overwegen!

    Door: Annelise27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overnachtingen bij Fletcher

    wij zijn nu zo'n drie maal in een Fletcher geweest en iedere keer is dat goed bevallen.
    De kamers zijn vrij sober ingericht maar wel gewoon van alle gemakken voorzien. Best grote verschillen per hotel trouwens, maar altijd wel netjes enzo. Het ontbijt is telkens erg uitgebreid met warme en koude gerechten en ik vind het ook altijd wel gezellig met andere gasten, je maakt nog eens een praatje.

    Vooral leuk vind ik telkens de omgeving, wij kiezen tot nu toe telkens voor mooie locaties waar je kunt wandelen en dat is goed bevallen. Vooral in de Veluwe was de natuur erg mooi, we hebben daar veel in het bos gelopen en zelfs de 'grootste waterval van Nederland' bezocht, maar die was niet heel hoog. Wel mooi bos!

    Personeel is vriendelijk en voorkomend, niet erg uitbundig of humorvol, maar dat past ook wel bij een net hotel misschien.

    Wij keren hier zeker nog eens terug.

    Door: Margreet27-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fletcher Noordwijk

    Wij hebben overnacht in een fletcher Noordwijk.

    Locatie: op loopafstand van de zee, maar zeker niet aan het strand. In een woonwijk. School om de hoek, maar gelukkig geen last van. Al met al wel positief, maar niet echt een toplocatie.

    Service: de mevrouw bij het inchecken leek nogal chagrijnig en vond het kennelijk stom dat wij niet in de dure parkeergarage van Fletcher zelf wilden parkeren... Later was ze vriendelijker.

    Uitstraling: schattig hotel, maar wel toe aan een update. De kamer was schoon, maar rook beetje muffig. Ouderwetse, stoffige inrichting. Je moet ervan houden denk ik.

    Al met al een leuk weekendje gehad. Noordwijk heeft een gezellig strand met leuke restaurantjes enzo. Op ongeveer tien minuten lopen van het hotel. Eerlijk gezegd kies ik volgende keer liever een ander Fletcherhotel.

    Door: Hanneke20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fijn hotel maar soms doen ze wel een beetje flauw en moeilijk

    Afgelopen weekend genoten van een overnachting bij Fletcher. Het zijn echt fijne hotels, mooi ingericht, mooie locaties en het ontbijt was zeer uitgebreid met croissantjes, lekkere broodjes, verse sapjes, fruit en van alles.

    Wat mij wel een beetje stoort elke keer als ik bij Fletcher verblijf, is hoe ze soms zo moeilijk kunnen doen over kleine dingen. Zo vroegen we een extra handdoek voor de sauna, maar dat vonden ze eigenlijk niet kunnen, want 'u heeft al een extra handdoek op de kamer'. Nou vind ik persoonlijk 1 kleine en 1 grotere handdoek best karig voor een vijfsterrenhotel met bovendien een sauna en zwembad, en al helemaal als ze dan moeilijk gaan doen over een extra handdoekje.

    Maar verder fijn verblijf, waarbij het meeste personeel zeer vriendelijk is, maar andere personeelsleden wellicht nog wat zouden kunnen bijleren...

    Door: Nadine14-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Overnachting met ontbijt - Fletcher Rosmalen.

    Kamer niet goed schoongemaakt. Bij het inchecken: U blijft 3 nachten? Nee, 1 nacht:even de voorletters checken Fletcher. Kamer en douche niet goed schoongemaakt. TV 'stottert'. In de gangen donker en grauw. 10 uur ontbijt en dan langskomen om half 11 'nog iets nodig? we sluiten zo het buffet'. Buiten slingert McDonald rotzooi rond.

    Door: Ben Smit06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    voucher

    aanbiedingen zijn lokkertjes! hotelbonnen waardeloos .Hotel van je keuze nooit beschikbaar.Ervaring in Valkenburg erbarmelijk.kamer ronduit vies. Vitrage zowat vergaan.kamer heel muf .het leek alsof er jaren niemand in de kamer geweest was.Eerder ook al zo'n ervaring gehad.Trap er nu niet meer in!

    Door: liesbeth23-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Voucher 34,95

    Waardeloos bedrijf. Bon is nog niet eens 1 jaar geldig. Wat al raar is omdat je wettelijk de bon niet beperkt geldig mag maken. In afgelopen Corona jaar, waarin opgeroepen werd door onze overheid om thuis te blijven, is Fletcher niet coulant met het verlengen van de waardebon. Daarnaast zitten mijn man en ik allebei in een risicogroep om ernstige Corona te ontwikkelen. Nu we allebei gevaccineerd zijn durfde we nu een weekendje weg wel aan. 10 maanden na aankoop blijkt de bon al ongeldig en werd ik op een arrogante hondse manier door de klantenservice te woord gestaan.Om de geldigheidsduur met een half jaar te verlengen moet er €9,95 betaald worden, wat bijna éénderde van de aankoopprijs is. Wat een slecht verhaal dit!! Fletcher: ik kom geen geld meer bij jullie uitgeven. Ik ga wel naar een amder hotel waar klanten welkom zijn.

    Door: Mia69519-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    14 tot 15 mei

    Kamer 102 . Zeer slechte badkamer ,de deuren van de douche allemaal met schimmel. Geen stopcontact voor je telefoon of de lichten gingen uit .Diner; Varkens oester erg droog
    Veel te weinig personeel mijns inzicht.

    De volgende dag onderweg bij het landhuis , thee met gebak besteld. Gemaakt was vergeten.

    Bij het gaan naar toilet erg smoezelig , er stond een ijzeren prullebak waarvan de klep voor de helft verroest is. Jammer dat er geen goede manager ziet dat dit voor een landhuis restaurant een aanfluiting is . Mijn laatste keer Fletsher geweest

    Door: S.wigman17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    geen

    Wij waren op 7 april en 8 april in Fletcher in Schoorl helaas we lagen in een soort kuil, misschien toch eens de matrassen vervangen.
    Mijn vrouw wilde het bed opmaken toen kwam het onderlaken te voorschijn molton, deze lag vol met lange zwarte haren getver.
    Mijn vrouw zelf schoongemaakt ( zou eigenlijk niet moeten)
    S middags zaten we op het balkonnetje toen de dames van de schoonmaakploeg binnen kwamen, de dames waren 4 minuten binnen en waren weer klaar. Waarschijnlijk werken de dames onder een zware tijdsdruk waardoor het niet mogelijk om de kamer schoon te maken jammer.
    Heb natuurlijk ook wat positiefs te melden de bediening was keurig en vriendelijk, het ontbijt was heerlijk.
    We denken niet snel meer terug te gaan naar dit hotel, ivm de hygiëne. Hebben dit ook gemeld aan de dame aan de receptie

    Door: Ernst Bagmeijer09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    06-04

    Gisteren en eergisteren logeerden we voor 2 dagen in Fletcher Wageningsche Berg. Hier zijn we vaker geweest. Zeer verzorgde kamers . We verbleven dan weer eens met en dan weer eens zonder ontbijt. Dito betreffende het diner. Ontbijt en diner altijd zeer smakelijk en stijlvol opgediend. Meer dan prima hotel dus. En zeker de 4 sterren waard..

    Het is Corona tijd. Dus we dachten we gaan er even tussenuit. We nemen een kamertje Rijnzicht. Een leuk uitzicht om je avondeten te nuttigen. De Restaurants zijn overal dicht. We zaten dus te dubben tussen iets halen of iets eten in het hotel. We kozen voor het laatste. We steunen graag de hotel horeca. Had ik dat maar niet gedaan. Wat een teleurstelling. We hadden 2x kip saté besteld. En 2 drankjes. Rekening ad €47. Wat kregen we daarvoor op de kamer bezorgd.? Dat was een sober opgemaakt bord, met verpieterde patat, een kip spies met een dun laagje saté saus, wat kroepoek, een plukje atjar uit blik en een mini bakje mayonaise, ingepakt in aluminiumfolie. Logisch dat je slappe patat krijgt🙄. Na reclamatie over de slappe patat werd er gelukkig een vers gebakken nieuwe portie geleverd. Het was een schrale troost. Ik vat mijn klacht samen. Blijkbaar wordt het niet gewaardeerd als klanten bij je blijven eten. Geen leuk opgemaakt bord. Geen diner experience. En .. van alles te weinig. Dat had beter gemoeten. Het eten is dus een dikke onvoldoende..! Voor €47 kan ik overal een heerlijke portie eten voor 2 personen krijgen/halen.

    Klagen is natuurlijk één ding. Maar klagen zonder oplossingen aandragen geeft geen pas. Het is belangrijk te realiseren dat mensen die in Corona tijd komen logeren er gewoon ff uit willen zijn. Even geen gedoe, even iets leuks. Dat is dus de basis gedachte. En daar kun je dus van alles bij verzinnen. Leg in elke kamer bijv. Bij het koffie/thee apparaat een welkomst kaartje waarop staat dat je het op prijs stelt dat je een gast mag verwelkomen in Corona tijd. Wat betreft het eten verhoogt het de diner experience als er op een verzorgde manier wordt uitgeleverd. Eten uitleveren op een bord met aluminium folie is echt not-done. Serveer uit met een ronde metalen afdekschaal. Staat sjiek en kost niet heel veel, want je kunt deze meerdere keren gebruiken. Eigenlijk net zo vaak als bestek. Zorg vervolgens dat je een ruime portie uitserveert. De klant betaalt €19.50 voor een kip spies met wat garnering. In de calculatie is er dan toch zeker wel ruimte voor ruime porties..? Ruim patat, ruim mayonaise, ruim pinda saus. Serveer de kroepoek in een apart kommetje. Zo ook de atjar. Oogt veel verzorgder. Hoe het nu uitgeserveerd is geweest is een dikke teleurstelling. Niet verzorgd en veel te weinig van alles.

    Door: Chris Arnold Bik08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    gemiste kans

    Fletcher hotels weigert een tegemoetkoming aan te bieden voor het mislopen van de 4-sterrenservice, maar eist wel dat er 10 euro extra wordt betaald voor deze service!

    Begin dit jaar vouchers gekocht
    Voorwaarde: voor een 4- sterrenhotel betaal je 10 euro extra.

    Prima, want dan krijg je ook wat extra!

    Echter door corona zijn de 4- sterrenfaciliteiten gesloten. Geen zwembad, geen sauna, geen restaurant, geen gezellige bar met openhaard. Allemaal achter slot en grendel.

    Dat is natuurlijk vreselijk jammer. Want juist dat zwembad en die openhaard maakt het zo fijn om naar een hotel te gaan.

    Wat overblijft is een sfeerloze kamer.

    Contact opgenomen met Fletcher of ze een tegemoetkoming willen bieden of de vouchers willen verlengen naar een moment dat de 4- sterrenfaciliteiten weer opengaan?

    Nee, nee, nee! zeiden ze bij Fletcher.

    Ik stelde nog voor: wat dacht u van een kamer upgrade? Een gratis ontbijt? Gratis 2e fiets bij fietshuur?

    Iets van een creatieve handreiking?
    Vonden ze raar bij Fletcher. Zelf het voorstel dat de vouchers langer geldig zouden blijven tot ik weer zou kunnen boeken met alle 4-sterrenfaciliteiten werd weggewoven.

    Ik vind dat bijzonder onsympathiek, zeker voor een bedrijf dat zich specialiseert in gastvrijheid. Daarom een dikke onvoldoende voor Fletcher!

    Door: Marvin van Heerdt10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Mallejan

    Oud, vervallen, zeer gehorig, geen service, bijdehand gedrag bij klachten, niet Corona proof. Je wordt voorgelogen. Horeca duur en ondermaatse kwaliteit. Grafzooi.

    Door: Irene29-12-2020
    Maria29-12-2020

    Wij waren met een bon in Fletcher hotel Marijke in Bergen. We hadden een hele fijne kamer in een bijgebouw. Heerlijke bedden en kussens en superwarme douche. Heel aardig personeel. Het hotel was mooi verlicht in kerstsfeer. Absolute aanrader. Je kunt makkelijk vanuit hier naar het strand in Bergen en naar Alkmaar. Er zijn ook fietsen te huur. Echte aanrader ondanks corona!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    De burghoeve

    Niet heengaan, of als u van ouwe troep houdt dan wel.
    Dat deze kamers nog verhuurt mogen worden.
    De leerbewerker in de keuken tovert een biefstuk om in een goede schoenzool.

    Door: Berghe29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    14 dec

    Afgelopen maandag 14 dec daar gekomen met het verschrikkelijke nieuws van de lockdown. We hebben een perfecte service gehad ondanks. We kwamen niks te kort. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader Fletcher Bergen op Zoom

    Door: Gert Hotackers/120-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 59 ervaringen geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

    Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.