Ervaringen Fletcher

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview.nl. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview.nl. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

Over Fletcher.nl

Fletcher.nl behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

Diensten van fletcher.nl

De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

Heb jij ervaring met fletcher.nl

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

Fletcher
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

7,4
69% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,2

Service

6,8

Prijs

7,4

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Voucher aanbieding

We vonden in het Volkskrant magazine een aanbieding voor een overnachting voor 2 personen in een 3 of 4 sterren Fletcher hotel voor € 34,95, dit in plaats van €79,- . Bij die aanbieding stond in kleine letters dat er €5,- gerekend zou worden voor een reservering.
De voucher gekocht en het Fletcher hotel in Emmen gebeld. Reserveren kon alleen via de website! Waarom €5,- betalen als je alles zelf moet doen? Bij reserveren bleek vervolgens dat er €10,- per persoon toeslag kwam voor het boeken in een weekeinde ! En dat er €5,- per persoon toeslag was voor een 4 sterren hotel. Maar ja de voucher was al gekocht en betaald dus toch maar boeken.
In het hotel aangekomen iets na 17.00h, daar moesten we nog €4,- betalen voor de toeristenbelasting. De medewerker maakte bij het overhandigen van de kamersleutel de opmerking dat ze een bon had bijgesloten voor en gratis bitterbal garnituur. Dat leek toch een goed begin. Bij het wachten op de lift las ik op de bon de eerste regel, de bon is alleen geldig als er een drankje besteld wordt. Nou ja om deze tijd is dat niet echt een probleem. Echter op de 2e regel staat dat de bon niet ingeleverd kan worden tussen 17.00h en 21.00h!!!! Dat is dus echt iemand blij proberen te maken met een dode mus!! Geen drankje dus.

Op de kamer aangekomen benieuwd hoe deze er uit zou zien. De kamer was warm en dompig, ramen en roosters dicht dus die eerst maar open gedaan en opzoek naar de airco…..helaas die was er niet! Ook geen koelkastje met inhoud (minibar) een geen mogelijkheid om een kop koffie of thee klaar te maken. We hebben in 2 sterren hotels geslapen waar de kamers beter uitgerust waren. Waarom dan een toeslag betalen voor een kamer die onder doet voor een 2 sterren hotelkamer???

Klagen bij het hotel leverde een bon voor een gratis welkomstdrankje op. Ook gaf men ons een visitekaartje met een mail adres dat van het management zou zijn. We hebben onze klacht naar dat emailadres gestuurd, maar een antwoord moeten we nog steeds krijgen. Kortom een waardeloze aanbieding en een hotelketen om nooit meer te bezoeken.

Door: Ton07-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Overnachting La Ville blanche Thorn

Na een eerdere gruwelijke ervaring in een Fletcherhotel was dit de laatste overnachting bij Fletcher. 4 kamers voor 460 euro. De kamers zijn van het niveau DDR 1972. De badkamer was zo aftands dat deze niet gebruikt is. Geen flacons met zeepjes maar gore dispensers met afwasmiddel.
Buffet tot 10.30. Om 9.30 was alles op: geen kaas meer, geen luxe broodjes, resten bruine aangekoekt omelet in de hoeken van het rechaud.

Het was de bedoeling om een bruiloft met het gezin gezellig af te sluiten. Ik moest me schamen dat ik ze hier liet overnachten.

Door: Mart Clevis16-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Paar keer in een Fletcher hotel

Paar keer in een Fletcher hotel geweest met een bon of een aanbieding.
Het zijn mooie hotels en ze zijn er vriendelijk.
Soms kun je wel maar kiezen uit een paar hotels en dan zijn die allemaal best ver weg.
Maar het is altijd wel even lekker ertussenuit.

Door: Merel v/d Laan11-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Bijbetalen voor de sauna in Fletcher niet ok

beeeeetje jammer dat je voor het gebruik van de sauna moet bijbetalen als gast. Vind het echt lomp dat je als hotelgast niet gewoon de sauna in mag. mooie sauna, maar ook klein, dus hoort er gewoon bij toch??

Verder vind ik fletcher hotels best wel fijn, maar het voelt afzetterig dat je dan een tientje of meer moet bijbetalen als je gebruik wilt maken van de faciliteiten.
Ik hoop dat ze dit aanpassen.

Door: Lisa01-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Fijn hotel maar soms doen ze wel een beetje flauw en moeilijk

Afgelopen weekend genoten van een overnachting bij Fletcher. Het zijn echt fijne hotels, mooi ingericht, mooie locaties en het ontbijt was zeer uitgebreid met croissantjes, lekkere broodjes, verse sapjes, fruit en van alles.

Wat mij wel een beetje stoort elke keer als ik bij Fletcher verblijf, is hoe ze soms zo moeilijk kunnen doen over kleine dingen. Zo vroegen we een extra handdoek voor de sauna, maar dat vonden ze eigenlijk niet kunnen, want 'u heeft al een extra handdoek op de kamer'. Nou vind ik persoonlijk 1 kleine en 1 grotere handdoek best karig voor een vijfsterrenhotel met bovendien een sauna en zwembad, en al helemaal als ze dan moeilijk gaan doen over een extra handdoekje.

Maar verder fijn verblijf, waarbij het meeste personeel zeer vriendelijk is, maar andere personeelsleden wellicht nog wat zouden kunnen bijleren...

Door: Nadine14-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Fletchter hotels

Mooie hotels, wel grote verschillen wat betreft kwaliteit. De een is duidelijk luxer dan de andere, maar ik vind ze allemaal prima. Ook het ontbijt is altijd wel goed, maar soms echt zeer uitgebreid. Jammer dat je dat niet altijd van te voren goed kunt inschatten.
De locaties zijn erg mooi en meestal erg rustig. Soms wel erg ver rijden. Wij wonen namelijk in Rotterdam, dan is Drenthe erg ver weg, maar daar zijn wel erg mooie Fletcherhotels, dus dan boeken we meestal twee nachtjes in plaats van 1.
Wel goed dat er regelmatig aanbiedingen zijn, daar maken wij meestal gebruik van, daardoor hebben we al meerdere Fletcher hotels van binnen gezien!

Door: Leonora21-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Overnachtingen bij Fletcher

wij zijn nu zo'n drie maal in een Fletcher geweest en iedere keer is dat goed bevallen.
De kamers zijn vrij sober ingericht maar wel gewoon van alle gemakken voorzien. Best grote verschillen per hotel trouwens, maar altijd wel netjes enzo. Het ontbijt is telkens erg uitgebreid met warme en koude gerechten en ik vind het ook altijd wel gezellig met andere gasten, je maakt nog eens een praatje.

Vooral leuk vind ik telkens de omgeving, wij kiezen tot nu toe telkens voor mooie locaties waar je kunt wandelen en dat is goed bevallen. Vooral in de Veluwe was de natuur erg mooi, we hebben daar veel in het bos gelopen en zelfs de 'grootste waterval van Nederland' bezocht, maar die was niet heel hoog. Wel mooi bos!

Personeel is vriendelijk en voorkomend, niet erg uitbundig of humorvol, maar dat past ook wel bij een net hotel misschien.

Wij keren hier zeker nog eens terug.

Door: Margreet27-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Slechte klantenservice Landgoed Avegoor

We hadden een wowdeal fletcher hotelbon gekocht.
Dit waren we even 'vergeten' en dus van de week maar een dag vrij gepland zodat we gisteren (11-12-17) konden gaan. Mooi. Totdat het ging sneeuwen. Heel erg ging sneeuwen. Code rood was afgegeven. Omdat we uit Brabant komen en het hotel niet naast de deur lag hebben we moeten besluiten om niet te gaan. We hebben eerst contact opgenomen met wowdeal. Zei gaven het volgende aan; Aangezien de reservering gemaakt is bij Fletcher, en wij vanuit WowDeal geen uizonderingen kunnen maken in de vooraf opgestelde voorwaarden waarin staat dat de reservering niet meer geannuleerd/gewijzigd kan worden na het maken van een reservering, raad ik aan om rechtstreeks contact op te nemen met Fletcher via receptie@fletcher.nl
Dus mail gestuurd en ons verhaal uitgelegd. We kregen als antwoord terug dat ze verwezen naar de voorwaarden maar dat we contact met het hotel konden opnemen om dit op te lossen en als zij geen mogelijkheden hebben houdt dit helaas op en kunnen wij niets voor u doen.
Vervolgens zowel telefonisch als schriftelijk contact opgenomen met het hotel (landgoed Avegoor) maar ze blijven bij hun standpunt, Ze annuleren niet en ze konden de kamer nu niet meer verhuren. Dit is echter niet juist. Er waren nog kamers vrij want ik kon nog gewoon boeken via hun site. We snappen de voorwaarden, maar het is heel erg vervelend dat je het in deze omstandigheden (lees: code rood, erg slecht weer, km's file en veel ongelukken) het verblijf niet een paar dagen kunt verzetten. Wij hebben 2 kleine kinderen en wilde gewoonweg niet t risico lopen dat er onderweg iets zou gebeuren. Bon kwijt, geld (ontbijt en extra kosten) kwijt. Erg jammer. Zo had het niet gehoeven. We hadden binnen een week gewoon kunnen komen. Er was ook nog plek in het hotel. Beetje coulance hadden we in deze situatie wel verwacht. Erg Jammer en erg slechte publiciteit voor zo'n hotelbranche. Het hoofdkantoor geeft nog wel aan dat we contact op kunnen nemen met het hotel zelf wat de mogelijkheden zijn.

Door: Fam12-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

extra kosten bij Fletcher Hotels

Het zijn altijd erg mooie hotels , voorzien van alle gemakken en op mooie locaties zoals in bos of bij strand of beide.
De prijs is schappelijk, zeker als je bedenkt dat het viersterren hotels zijn veelal. Nette kamers en ruim ingericht enzo.
Ik ben meerdere malen in een Fletcher hotel geweest, vaak gebruik makend van aanbiedingen.

Maar ik loop elke keer tegen het probleem aan dat er extra kosten zijn.
iedere keer is het iets anders. Soms moet je ineens parkeerkosten betalen, dat is dan maar een paar euro (de laatste keer 3,50 geloof ik), maar dan juist vind ik het jammer dat ze dat dan doorberekenen, niet erg klantvriendelijk, vooral omdat het om zo weinig geld gaat. Kun je dat niet gewoon laten zitten. Vooral als je overal in de buurt gratis kunt parkeren, beetje flauw.
Maar ik heb ook wel eens gehad dat er verkeerde kosten in rekening worden gebracht, een keertje gewoon iemand anders zijn koffie-rekening, maar ook een keertje een toeslag voor de kamer, waar ik niet om had gevraagd. Je moet altijd goed opletten, dus, dat blijkt! Tot slot moet je bij sommige Fletcherhotels bijbetalen voor het gebruik van de sauna, en dat staat op internet nergens vermeld! Ik vind dat misleidend.

Erg zonde dat Fletcher overal wat extra euro's vandaan probeert te snoepen. Want het zijn juist zulke mooie hotels, met nette kamers en goede restaurants. Maar door dat gedoe om geld voel ik mij als klant minder gewaardeerd en ben ik geneigd volgende keer voor een ander hotel te kiezen.

Ik hoop dat ze dit beleid veranderen want ik heb wel elke keer een fijne ervaring in het hotel zelf!!

Door: Anton07-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Verblijf in Wijk aan Zee

Wij hebben een nacht overnacht in het Fletcher Hotel in Wijk aan Zee.

Het is een fijn hotel, vooral de locatie. Je loopt zo het strand op en in de kamer kun je de zee horen. En ook zien trouwens, we hebben zeezicht. Heel mooi, de zee precies zo tussen de duinen. Heel ontspannend.

Wel een beetje jammer is dat je moet bijbetalen voor de sauna. Dat stond er online echt niet duidelijk bij en in het hotelgidsje van Fletcher al helemaal niet! We hadden echt uitgekeken naar de sauna, dat is toch het ultieme ontspannen, maar we hebben geen zin om daar nu ineens 12 euro per persoon voor bij te gaan betalen. Voelt toch een beetje genept. Daardoor puntje aftrek voor de service!

Maar verder zijn we erg tevreden over ons Fletcherhotel in de duinen. De omgeving is mooi, het is rustig en het personeel is ook vriendelijk. Er is wel weinig te doen in Wijk Aan Zee zelf, los van de natuur ingaan natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld minder leuke strandtentjes dan bijvoorbeeld in Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen vinden we, maar dat is dan ook wel weer heel druk. Ook wel jammer trouwens zijn al die lelijke vakantiehuisjes in de duinen, ik begrijp wel dat daar zoveel ophef over is, want het is erg lelijk.

Maar vanuit onze kamer zien we daar gelukkig niets van, alleen maar zon, zee en duinen!
 

Door: Wij26-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Fletcher Hotel De Hunzebergen

Wij hebben het afgelopen weekend overnacht in een Fletcher Hotel, en wel in Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. We hadden online geboekt op hun website.

Het is echt een prachtig hotel, vooral de wellness was echt een lust voor het oog met de prachtige Romeinse aankleding. Zwembad, whirlpools, turks bad en sauna. Alles schoon en netjes. En we waren de enige gasten die er gebruik van maakten, dus het was lekker rustig daar en we hebben er veel gebruik van gemaakt.

De omgeving van het hotel was erg mooi, met veel vogels en bos. Wel jammer dat er allemaal vakantiehuisjes worden gebouwd op het landgoed, waar eerst bos moet zijn geweest... Zonde van de natuur, maar gelukkig kun je er nog steeds mooi wandelen.

Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. Bij het uitchecken hadden ze wel wat fouten gemaakt met de afrekening en de administratie, dat is toch slordig, vooral omdat alles verder zo goed op orde was. Maar gelukkig werd het snel hersteld en goedgemaakt.

Ik zou zeker vaker een overnachting in een Fletcher Hotel overwegen, dit was erg mooi en goed. We zijn heerlijk uitgerust teruggekomen, ook al waren we maar een nachtje weg.

Door: F+L11-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

High Tea in Het Veluwse Bos (Fletcher)

Wij hebben onlangs een High Tea geboekt in Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, het was een aanbieding via de lokale Albert Heijn. Zo kwamen wij in een Fletcher Hotel terecht!

De verzorging en de bediening was uitstekend. We vonden de meneer in de bediening zeer vriendelijk, hij bleef maar thee bijschenken en was erg vriendelijk.

De High Tea was ook erg lekker, al bevatte het naar onze smaak wel erg veel zoetigheid en wat weinig hartigs. Ik hou zelf meer van hartigs (broodjes enzo) dan van zoet (koekjes, snoepjes, chocolaatjes), maar dat kan voor een ander natuurlijk net weer omgekeerd zijn.

We vonden het ook een erg mooi, netjes ingericht hotel met aardig personeel.

Door: Kim van Soeren29-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Goedkope Fletcher hotelbon

Ergens goedkoop een Fletcher hotelbon op de kop getikt en ons verbaasd over het grote aanbod.

We hebben een prachtig hotel gevonden, service was echt top en makkelijk boeken via hun website.

Dat doen we zeker vaker!

Door: Tanis02-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fletcher bon gekregen

wij kregen een Fletcher bon van vrienden. Dacht eerlijk gezegd dat dat een onzinnig ding was, maar we konden kiezen uit een zeer groot aantal hotels, overal verspreid.
gekozen voor een prachtig viersterrenhotel in Friesland, daar wilden wij nog altijd heen.
de luxe en service is ons goed bevallen.

Door: Annemieke Joosten27-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Keukenhofarrangement

Keukenhofarrangement geboekt voor mij en mijn zussen.
Het was een mooie aanbieding en we hebben er heel veel zin in. Nu al!!

Door: S,K en L22-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fletcher Hotels zijn duur maar wel luxe

Onlangs een weekendje in een Flechter Hotel in de omgeving van Den Haag gezeten. Ik schrok echter wel een beetje van de prijs. Maar je krijgt wel waar voor je geld: wat een luxe! Het personeel is bovendien heel erg vriendelijk. Vanwege de prijs zou ik er niet zo snel weer eens heen gaan, verder alles dik voor elkaar!

Door: Rob W.18-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Schrijf zelf een review over Fletcher

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)