NederlandReview

    Ervaringen Fletcher Hotels

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.nl een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.nl dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site NederlandReview. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website NederlandReview. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

    Over Fletcher.nl

    Fletcher.nl behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.nl liggen op een unieke en mooie locatie in Nederland. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

    Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.nl hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
    Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
    Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.nl hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

    Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

    Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.nl hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

    FLETCHER - Forever

    Diensten van fletcher.nl

    De Fletcher.nl hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.nl hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

    Klachten, tips en complimenten over fletcher.nl

    Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

    Heb jij ervaring met fletcher.nl

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

    Fletcher Hotels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

    5.4
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    extra kosten bij Fletcher Hotels

    Het zijn altijd erg mooie hotels , voorzien van alle gemakken en op mooie locaties zoals in bos of bij strand of beide.
    De prijs is schappelijk, zeker als je bedenkt dat het viersterren hotels zijn veelal. Nette kamers en ruim ingericht enzo.
    Ik ben meerdere malen in een Fletcher hotel geweest, vaak gebruik makend van aanbiedingen.

    Maar ik loop elke keer tegen het probleem aan dat er extra kosten zijn.
    iedere keer is het iets anders. Soms moet je ineens parkeerkosten betalen, dat is dan maar een paar euro (de laatste keer 3,50 geloof ik), maar dan juist vind ik het jammer dat ze dat dan doorberekenen, niet erg klantvriendelijk, vooral omdat het om zo weinig geld gaat. Kun je dat niet gewoon laten zitten. Vooral als je overal in de buurt gratis kunt parkeren, beetje flauw.
    Maar ik heb ook wel eens gehad dat er verkeerde kosten in rekening worden gebracht, een keertje gewoon iemand anders zijn koffie-rekening, maar ook een keertje een toeslag voor de kamer, waar ik niet om had gevraagd. Je moet altijd goed opletten, dus, dat blijkt! Tot slot moet je bij sommige Fletcherhotels bijbetalen voor het gebruik van de sauna, en dat staat op internet nergens vermeld! Ik vind dat misleidend.

    Erg zonde dat Fletcher overal wat extra euro's vandaan probeert te snoepen. Want het zijn juist zulke mooie hotels, met nette kamers en goede restaurants. Maar door dat gedoe om geld voel ik mij als klant minder gewaardeerd en ben ik geneigd volgende keer voor een ander hotel te kiezen.

    Ik hoop dat ze dit beleid veranderen want ik heb wel elke keer een fijne ervaring in het hotel zelf!!

    Door: Anton07-11-2017
    gerard20-03-2020

    Kijk uit voor de €25 deals. Je krijgt niets terug als je annuleert.

    Gregor31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketens van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sjors31-03-2020

    De meest waardeloze hotelketen van Nederland. Hebben geen scrupules om klanten op hun nummer te zetten. Niet coöperatief, geen service, maar bovenal een zeer brutale omgang met (potentiële) gasten. Misschien helpt de huidige crises om ons van dit soort bedrijven te verlossen.

    Sander20-10-2020

    Teleurstellende ervaring. We dachten een mooie boeking te hebben gedaan via een aanbieding. maar daar kwam volkomen onverwacht en ook op vreemde manier plotseling bij dat we apart toch nog ontbijt moesten bestellen en betalen terwijl dat volgens de boeking al gebeurd leek te zijn. We voelden ons daarmee misleid. Het eten was matig, te koud opgediend, of te lang onder de warmtelamp gestaan zodat de groente erg droog was. De dame blanche had zo weinig ijs dat je het beter een jeune fille blanche kon noemen. Al met al was het geen ervaring om als hotel trots op te zijn.

    Willem04-11-2020

    In de herfstvakantie 2 dagen geboekt bij Fletcher Hoenderloo. Schoonmaak was dramatisch. Het restaurant was echt een aanfluiting. Dit was echt de laatste keer dat wij bij Fletcher hebben geboekt

    Henk22-12-2020

    Wij hebben nu 3 verschillende Fletcher hotels bezocht, eerste keer denk je dat het alleen dat hotel zo is, de tweede keer ga je na denken en bij nummer drie was ik er klaar mee. Alle kamers zéér klein, zeer gehorig en de laatste25 jaar geen groot onderhoud maar alleen de hoogste noodzakelijke en knullig reparaties uitgevoerd. De hygiëne is ver te zoeken overal vlekken en de kamers stinken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Verblijf in Wijk aan Zee

    Wij hebben een nacht overnacht in het Fletcher Hotel in Wijk aan Zee.

    Het is een fijn hotel, vooral de locatie. Je loopt zo het strand op en in de kamer kun je de zee horen. En ook zien trouwens, we hebben zeezicht. Heel mooi, de zee precies zo tussen de duinen. Heel ontspannend.

    Wel een beetje jammer is dat je moet bijbetalen voor de sauna. Dat stond er online echt niet duidelijk bij en in het hotelgidsje van Fletcher al helemaal niet! We hadden echt uitgekeken naar de sauna, dat is toch het ultieme ontspannen, maar we hebben geen zin om daar nu ineens 12 euro per persoon voor bij te gaan betalen. Voelt toch een beetje genept. Daardoor puntje aftrek voor de service!

    Maar verder zijn we erg tevreden over ons Fletcherhotel in de duinen. De omgeving is mooi, het is rustig en het personeel is ook vriendelijk. Er is wel weinig te doen in Wijk Aan Zee zelf, los van de natuur ingaan natuurlijk. Er zijn bijvoorbeeld minder leuke strandtentjes dan bijvoorbeeld in Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen vinden we, maar dat is dan ook wel weer heel druk. Ook wel jammer trouwens zijn al die lelijke vakantiehuisjes in de duinen, ik begrijp wel dat daar zoveel ophef over is, want het is erg lelijk.

    Maar vanuit onze kamer zien we daar gelukkig niets van, alleen maar zon, zee en duinen!
     

    Door: Wij26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Fletcher Hotel De Hunzebergen

    Wij hebben het afgelopen weekend overnacht in een Fletcher Hotel, en wel in Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. We hadden online geboekt op hun website.

    Het is echt een prachtig hotel, vooral de wellness was echt een lust voor het oog met de prachtige Romeinse aankleding. Zwembad, whirlpools, turks bad en sauna. Alles schoon en netjes. En we waren de enige gasten die er gebruik van maakten, dus het was lekker rustig daar en we hebben er veel gebruik van gemaakt.

    De omgeving van het hotel was erg mooi, met veel vogels en bos. Wel jammer dat er allemaal vakantiehuisjes worden gebouwd op het landgoed, waar eerst bos moet zijn geweest... Zonde van de natuur, maar gelukkig kun je er nog steeds mooi wandelen.

    Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. Bij het uitchecken hadden ze wel wat fouten gemaakt met de afrekening en de administratie, dat is toch slordig, vooral omdat alles verder zo goed op orde was. Maar gelukkig werd het snel hersteld en goedgemaakt.

    Ik zou zeker vaker een overnachting in een Fletcher Hotel overwegen, dit was erg mooi en goed. We zijn heerlijk uitgerust teruggekomen, ook al waren we maar een nachtje weg.

    Door: F+L11-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overnachting Fletcher Nieuwegein

    Afgelopen weekend een nachtje overnacht in Fletcher in Nieuwegein (Utrecht). Ik heb vaker in Fletcher hotels geslapen, maar nog nooit in deze.

    We hadden een bon van vakantieveilingen en die moest op...

    Ik vond het een erg mooi hotel. Beetje gericht op zakelijke bezoekers denk ik, daarom alles vrij strak qua inrichting.

    Personeel was heel vriendelijk! Vooral de jongen aan de balie op zondagavond, die was heel vriendelijk en legde alles goed uit. Zijn vrouwelijke collega was echter juist niet zo aardig en wat geïrriteerd...

    Het ontbijt de volgende morgen was helemaal top. En ik vond het veilig wat betreft corona. Veel afstand tussen tafeltjes. En heel weinig andere gasten. Afstand houden kon makkelijk. Er was superveel te kiezen, warm en koud.

    De omgeving is niet heel boeiend alleen, maar dat wisten we van te voren. Dus een stukje gereden en dan is er wel wat te doen. En in het hotel kun je zwemmen en in de sauna en sporten.

    Ik zou dit Flechter hotel zeker nog een keer overwegen!

    Door: Annelise27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mallejan

    Oud, vervallen, zeer gehorig, geen service, bijdehand gedrag bij klachten, niet Corona proof. Je wordt voorgelogen. Horeca duur en ondermaatse kwaliteit. Grafzooi.

    Door: Irene29-12-2020
    Maria29-12-2020

    Wij waren met een bon in Fletcher hotel Marijke in Bergen. We hadden een hele fijne kamer in een bijgebouw. Heerlijke bedden en kussens en superwarme douche. Heel aardig personeel. Het hotel was mooi verlicht in kerstsfeer. Absolute aanrader. Je kunt makkelijk vanuit hier naar het strand in Bergen en naar Alkmaar. Er zijn ook fietsen te huur. Echte aanrader ondanks corona!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    De burghoeve

    Niet heengaan, of als u van ouwe troep houdt dan wel.
    Dat deze kamers nog verhuurt mogen worden.
    De leerbewerker in de keuken tovert een biefstuk om in een goede schoenzool.

    Door: Berghe29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Overnachtingen bij Fletcher

    wij zijn nu zo'n drie maal in een Fletcher geweest en iedere keer is dat goed bevallen.
    De kamers zijn vrij sober ingericht maar wel gewoon van alle gemakken voorzien. Best grote verschillen per hotel trouwens, maar altijd wel netjes enzo. Het ontbijt is telkens erg uitgebreid met warme en koude gerechten en ik vind het ook altijd wel gezellig met andere gasten, je maakt nog eens een praatje.

    Vooral leuk vind ik telkens de omgeving, wij kiezen tot nu toe telkens voor mooie locaties waar je kunt wandelen en dat is goed bevallen. Vooral in de Veluwe was de natuur erg mooi, we hebben daar veel in het bos gelopen en zelfs de 'grootste waterval van Nederland' bezocht, maar die was niet heel hoog. Wel mooi bos!

    Personeel is vriendelijk en voorkomend, niet erg uitbundig of humorvol, maar dat past ook wel bij een net hotel misschien.

    Wij keren hier zeker nog eens terug.

    Door: Margreet27-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fletcher Noordwijk

    Wij hebben overnacht in een fletcher Noordwijk.

    Locatie: op loopafstand van de zee, maar zeker niet aan het strand. In een woonwijk. School om de hoek, maar gelukkig geen last van. Al met al wel positief, maar niet echt een toplocatie.

    Service: de mevrouw bij het inchecken leek nogal chagrijnig en vond het kennelijk stom dat wij niet in de dure parkeergarage van Fletcher zelf wilden parkeren... Later was ze vriendelijker.

    Uitstraling: schattig hotel, maar wel toe aan een update. De kamer was schoon, maar rook beetje muffig. Ouderwetse, stoffige inrichting. Je moet ervan houden denk ik.

    Al met al een leuk weekendje gehad. Noordwijk heeft een gezellig strand met leuke restaurantjes enzo. Op ongeveer tien minuten lopen van het hotel. Eerlijk gezegd kies ik volgende keer liever een ander Fletcherhotel.

    Door: Hanneke20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fijn hotel maar soms doen ze wel een beetje flauw en moeilijk

    Afgelopen weekend genoten van een overnachting bij Fletcher. Het zijn echt fijne hotels, mooi ingericht, mooie locaties en het ontbijt was zeer uitgebreid met croissantjes, lekkere broodjes, verse sapjes, fruit en van alles.

    Wat mij wel een beetje stoort elke keer als ik bij Fletcher verblijf, is hoe ze soms zo moeilijk kunnen doen over kleine dingen. Zo vroegen we een extra handdoek voor de sauna, maar dat vonden ze eigenlijk niet kunnen, want 'u heeft al een extra handdoek op de kamer'. Nou vind ik persoonlijk 1 kleine en 1 grotere handdoek best karig voor een vijfsterrenhotel met bovendien een sauna en zwembad, en al helemaal als ze dan moeilijk gaan doen over een extra handdoekje.

    Maar verder fijn verblijf, waarbij het meeste personeel zeer vriendelijk is, maar andere personeelsleden wellicht nog wat zouden kunnen bijleren...

    Door: Nadine14-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Overnachting fletcher hotel

    Ben nu in Fletcher hotel in Nieuwegein, kamer schoon en netjes , ook de rest van het hotel zeer netjes , en schoon, alleen zou het restaurant Zilver overslaan en in Utrecht gaan eten , eten is prima en lekker , alleen bediening slecht en vergeet je steeds , terwijl het helemaal niet druk was .
    En als je tot aan 3 maal om iets moet vragen en 3x sorry hoort ben ik er klaar mee , wilde nog een dessert maar na dat ook 2 x vragen maar naar de kassa gelopen en betaald , was gelukkig niet de enige die daarover klaagde , sprak daarna ook klanten buiten die dat ervaarde.
    Jammer van zo een mooi hotel en het goede eten je zo je bediening in het restaurant moet ervaren en ben echt niet een moeilijk persoon , groeten Ringo

    Door: Ringo van der Sluis26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    14 dec

    Afgelopen maandag 14 dec daar gekomen met het verschrikkelijke nieuws van de lockdown. We hebben een perfecte service gehad ondanks. We kwamen niks te kort. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader Fletcher Bergen op Zoom

    Door: Gert Hotackers/120-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Overnachting in wellness leiden en 2 diner arrangementen

    Schandalig slecht eten, ziek van geworden.
    Niet serieus genomen worden bij klacht, na 3 mails en 3 x proberen te bellen, kunnen ze er niets aan doen. Schandalig slecht hotel qua afhandeling en 't eten.

    Door: John03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    2 hotel overnachtingen Hoenderloo

    2 nachten geboekt bij Victoria hotel Hoenderloo. Ik zou in deze kamers de jeugd in Albufeira nog eens niet aanbevelen. Wat een oude zooi in erbarmelijke staat van zowel onderhoud als schoonmaak. Alles versleten van niet sluitende balkondeur tot losstaande toiletpot en van schimmel in de badkamer tot spinnenwebben en stof op het bed. Bij uitchecken werd niet eens gevraagd of alles naar wens was geweest omdat ze vermoedelijk zelf ook wel weten wat voor een bagger ze verhuren. Je krijgt alleen na zelf opmerkingen gemaakt te hebben een adres voor een klacht door te sturen. Wat denk je de klachtenafhandeling is het zelfde als de het hotel slecht, nog geen reactie gehad. Voor mij geen Fletcher meer.

    Door: Rudie15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Fletcher

    Ze hebben op het eerste oog leuke aanbiedingen, maar hiermee proberen ze klanten te lokken en uiteindelijk betaal je voor alles extra waardoor je op de normale prijs uitkomt. We zagen een leuke aanbieding op Social Deal, maar je kon niet de beschikbaarheid zien voordat je daadwerkelijk al de voucher kocht. Ik heb met de klantenservice gebeld zodat zij konden kijken of het hotel met de actie beschikbaar was op de gewenste datum, maar kon ze ook niet voor me bekijken zonder dat ik een vouchercode gaf. Ik wil juist kijken of het hotel beschikbaar is op de gewenste datum voordat ik boek. Op de website en Booking waren er nog wel kamers beschikbaar, dus gewoon maar erop gegokt. Je raad het al, bestellen via code via de speciale website en het hotel is niet beschikbaar. Een paar weken later opnieuw maar gaan boeken, en aanbod via de actie valt enorm tegen. Alles is bijna volgeboekt voor de komende weken. Vervolgens maar boeken omdat de voucher verloopt en vervolgens komt er 20 EUR weekendtoeslag bij, 10 EUR 4-sterren toeslag, 5 EUR reserveringskosten en 4 EUR toeristenbelasting. Uiteindelijk met de actie welgeteld 1 EUR goedkoper uit vergeleken met de normale prijs, en een enorme bak ellende en frustraties er mee gehad. Service stelt niets voor en hotels zijn ook niet geweldig. Ik ga in ieder geval niet meer naar Fletcher en raad het anderen ook af.

    Door: Kirsten te Koppele04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Fletcherbon 15euro en andere bon

    Wij zijn naar Fletcher Wolfheze geweest. Erg mooi hotel op een groot terrein, geweldige kamer. Ontbijt hebben we niet genomen, omdat we dat te duur vonden.
    Omdat wij ook nog een oude Fletcherbon hadden, konden we geen 3 nachten boeken. Het staat nergens, maar je moet dan apart boeken. Dan betaal je wel extra reserveringskosten, 5 euro per boeking.
    Volgens de telefonische informatie van het hoofdkantoor, kan je dat in het hotel terugkrijgen. Echter, dat had het hoofdkantoor op onze boeking kunnen vermelden, maar dat was niet gebeurd. Uiteindelijk heeft de hotelmanager het hoofdkantoor gebeld en is het goed geregeld.

    Door: Ada Vermeulen 25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    hotelboeking

    slechte onderhouden kamer
    Geen koffie
    Wc waar je alleen zijwaards op kon zo dicht tegen de muur
    Bed scheef
    Oud geheel nog

    Door: Hoevenaars23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nooit meer Fletcher

    Na een slechte ervaring met Fletcher in het voorjaar van 2020 mochten we op herhaling met vouchers voor 2 nachten.
    Geboekt voor september. Helaas woensdag voor we zouden gaan werden 2 collega's positief getest op Corona. Op donderdag mail gestuurd en na geen reactie op vrijdag gebeld. Wel 40 minuten in de wacht gehangen maar uiteindelijk iemand aan telefoon. We krijgen geen vouchers terug, moeten het diner betalen en op de vraag of ik dan moest komen met de mogelijkheid van een positieve Corona test was het antwoord dat dat mijn verantwoording was. Ik dacht juist verantwoordelijk te zijn door niet te gaan. De reden dat we niets terug krijgen is : "omdat we dan maar niet in Corona tijd hadden moeten boeken". Mail gestuurd naar gastensupport. Nooit meer antwoord gekregen tot nu toe. Schandalig. Nooit meer Fletcher

    Door: J.A.Blokzijl22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    overnachting

    Overnachting gehad in hotel Waalwijk van fletcher. Het restaurant was prima, maar de kamer verschrikkelijk er was een gat in de deur geslagen de ramen vielen er zowat uit, de afzuiging was dicht geplakt met ductape alles zat vol met schimmel etc.Voor ons nog geen 1 ster WAARD!

    Door: W.Meester19-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Hotel overnachting Nieuwvliet Bad te Zeeland

    VERSCHRIKKELIJK, absoluut niet boeken! Dit hotel voldoet niet aan het driesterren puntensysteem. De kamers zijn vies en onhygiënisch. De badkamer stinkt naar urine en is onhygiënisch. De geboekte kamer was beschimmeld en er kon niet geventileerd worden. De hulp van het personeel bestond uit het geven van een email adres voor het versturen van een klachtenbrief. Na tien minuten heb ik de kamer verlaten, heb geklaagd en ben direct vertrokken.

    Door: H.R.Kallenbach15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kasteel Erenstein

    Kasteel/hotel Erenstein GEEN aanrader!! Badkamer had schimmel, toiletbril aan de onderkant vergeeld (urine). Kamers werden niet schoongemaakt (zand van schoenen bv heeft er al die tijd gelegen). Wegens corona apart zitten (heel normaal) maar dat telde dan weer niet elke dag en ook niet voor iedereen (mensen met de zelfde leeftijd 1 tafel/wij als gezin apart). Vlees restaurant taai en als je iets meld totaal geen terugkoppeling.Ontbijt niet consequent zodat als je iets had bijbesteld dit ook op het bord aanwezig was. Wat wel aan tafel gebracht werd was ook elke dag weer anders (3x besteld 3x anders). Bij producten na 3x vragen eindelijk gekregen of alsnog zeggen dat men het helemaal niet heeft (wel op bestellijst).Men weet met hoeveel/hoe laat/wanneer je komt, HOE KRIJG JE HET DAN ALSNOG VOOR ELKAAR OM HET ZO TE VERPESTEN

    Door: Brigit te Water14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Fletcher Hotels

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Fletcher Hotels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 48 ervaringen geplaatst over Fletcher Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fletcher Hotels actief?

    Fletcher Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.