Fitál

8

Bestellen

5

Service

9

Prijs

9

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Fitál

Ben jij niet iemand om tijdens je vakantie de hele dag op het strand te liggen bakken? Dan wil je misschien liever op een actieve vakantie. Lekker fietsen, wintersporten of wandelen zodat je ten minste het gevoel hebt iets te doen en te zien. Fitál wil zo’n actieve vakantie wel voor je verzorgen. Maar wat kun je nou verwachten van hun wandelvakanties? Zal je wel voldoende sneeuw zien tijdens hun wintersportvakanties? Zal het makkelijk zijn om een Kerstreis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice zal Fitál verlenen als er iets niet helemaal goed gaat tijdens de door jouw geboekte skitrip? Alleen mensen die al eens een actieve vakantie bij Fitál hebben geboekt kunnen je meer over dit vakantiebedrijf vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een soort vakanties Fitál nou echt aanbiedt. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Fitál nou echt de juiste vakantieaanbieder is.


Over Fitál

Fitál is een vakantiebedrijf dat zich helemaal richt op actieve vakanties. Ze zijn er dus niet voor vakantiegangers die vooral willen zonnebaden en terrasjes pakken op de boulevard. Bij Fitál zul je echt wat doen en zien tijdens je vakantie. Je kunt bijvoorbeeld op een fietsvakantie gaan. je kunt dit eigenlijk door het hele land heen doen. Je kunt in Drenthe naar Witteveen inclusief halfpension, maar je kunt ook naar het buitenland. Ga bijvoorbeeld naar Bretagne, De Achterhoek, Berlijn, Ardennen of één van de andere bestellingen. Ze opereren in Italië, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en nog een aantal andere landen. Door fietsen leer je de omgeving goed kennen. Er zijn individuele fietsvakantie, een FietsVlieg vakantie, een FietsBuspendel, of een FietsCruise. Je kunt ook op wintersportvakantie gaan waar je heerlijk kunt skiën, snowboarden en schaatsen. Je kunt er de Kerst doorbrengen of juist gaan voor een echte Kerstreis. Een Kerstmarktencruise langs de Maas is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden. Wie weet kun je op één of meer van die Kerstmarkten wel je Kerstinkopen doen. En een laatste optie bij Fitál is nog om op een wandelvakantie te gaan. Je kunt per eigen vervoer gaan, de bus nemen of op een vliegtuig stappen.
Diensten van Fitál

Je kunt via de website van Fitál gemakkelijk een reis boeken. Ze willen weten wat je wilt gaan doen, naar welk land je wilt en wanneer je op reis wilt. Op die manier filter je de opties zodat er alleen aanbiedingen naar voren komen die passen bij wat jij wilt. Degene die je het meeste aanspreekt kun je dan gaan boeken. Verder is er nog de Fitál klantenservice die je kan bijstaan als er iets niet helemaal goed verloopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Fitál

Heb jij al eens een actieve vakantie of reis geboekt bij Fitál? Dan ben jij in de juiste positie om ons meer over jouw ervaring met deze reisorganisatie te vertellen. Hoe makkelijk was het een reis te boeken via hun website? Was de vakantie echt actief genoeg of heb je je toch nog verveeld? En wat voor een klantenservice kan er van Fitál worden verwacht? Schrijf je eigen Fitál review en laat ons weten wat jouw mening over dit reisbureau nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

fietsvakantie Werra Weser

Prachtige fietsvakantie, goede begeleiding, prima chauffeur. Maar bij afhandeling van een vraag scoort Fital voor ons een 0! Jammer maar helaas. Erg onvriendelijke bejegening van degene die op dat moment de vraag telefonisch afhandelde.

G

ger westra

30-07-2021

0

Skien Vakantie

Wij hebben uiteindelijk een goede vakantie geboekt maar het bestelproces hadden we hulp bij nodig dus dat kan zeker beter.

W

Willem

12-12-2019

0