NederlandReview

  Ervaringen Fietsvakantiewinkel

  Fietsvakanties zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Ze zijn relatief goedkoop, je bent lekker in beweging en komt ondertussen vaak langs de mooiste uitzichten van de omgeving. Maar waar kun je nou de beste routes en overnachtingplaatsen vinden? Één bedrijf dat fietsvakanties aanbiedt is Fietsvakantiewinkel. Maar wat voor winkel is dit precies? Zullen ze je wel naar de mooiste plekken van Nederland of het buitenland sturen? Hoe handig zal hun kampeeruitrusting zijn? Zal hun fietsgereedschap je bij een lekke band weer op weg kunnen helpen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Fietsvakantiewinkel je GPS bezorgd? En wat kun je verwachten van Fietsvakantiewinkel’s klantenservice? Deze vragen kunnen het beste worden beantwoord door mensen die al eens klant zijn geweest bij Fietsvakantiewinkel. Lees hun eerlijke reviews om erachter te komen of zijn wel tevreden zijn over deze winkel. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je kunnen vertellen of Fietsvakantiewinkel een winkel voor jou zou kunnen zijn.

  Over Fietsvakantiewinkel
  Fietsvakantiewinkel is een winkel die fietsvakanties aanbiedt. Je kunt er alles vinden voor een goed voorbereide fietsvakantie door Nederland of het buitenland. Zo zijn er bijvoorbeeld fietskaarten en fietsgidsen met knooppunten die je de mooiste routes kunnen wijzen zodat je zeker weet dat je langs bijzondere uitzichten en andere mooie plekken komt en niet verdwaald. Ook kun je hulp hebben aan hun GPS navigatiesystemen. Daarnaast hebben ze allemaal dingen voor op een aan je fiets. Denk hierbij aan fietssloten, pedalen, spiegels, verlichting, handvatten, zadels, banden en meer. Mocht je band ineens zacht worden, dan kun je deze oppompen met één van Fietsvakantiewinkel’s fietspompen. Al deze spullen kun je meenemen in één van de fietstassen die Fietsvakantiewinkel in het assortiment heeft. Mocht je fiets er erger aan toe zijn, dan is er altijd nog wat fietsgereedschap voor zowel thuis als onderweg. Mocht je besluiten ergens te overnachten, dan kun je misschien baad hebben bij hun kampeeruitrustingen. Die kun je samenstellen uit hun assortiment fietstenten, trekkerstoeltjes, verlichting, persoonlijke verzorging, fietsen, kookgerei, slaapzakken en slaapmatjes. En dan kan Fietsvakantiewinkel ook nog vervoer regelen naar de omgeving waar je wilt gaan rondfietsen. Je kan je fiets meenemen in de bus, trein of soms zelfs het vliegtuig. Kijk op hun website voor de mogelijkheden.


  Dit moet je weten als je een wereldreis gaat maken met de fiets.

  Diensten van Fietsvakantiewinkel
  De producten van Fietsvakantiewinkel worden verkocht in Fietsvakantiewinkel’s fysieke winkel in Elst. Die is sinds 2015 weer terug van weggeweest. Maar je kunt de producten ook online bestellen. In dat geval zorgt de bezorgservice van Fietsvakantiewinkel ervoor dat de spullen bij je thuis bezorgd worden. Mocht je vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan kun je Fietsvakantiewinkel’s klantenservice benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fietsvakantiewinkel
  Heb jij zelf ervaring met Fietsvakantiewinkel? Dan horen wij daar graag meer over. Hoe makkelijk was het om fietskleding te bestellen via hun website? Kon hun gereedschap je fiets repareren en je zo weer op weg helpen? Hoe handig en comfortabel was hun kampeergerei? Bevatten hun fietskaarten echt de mooiste routes? En hoeveel heb je aan de klantenservice van Fietsvakantiewinkel als je een klacht hebt? Laat een review achter en vertel ons alles over deze winkel voor fietsvakantiespullen.

  Zal je fietsvakantie goed voorbereid zijn met spullen van Fietsvakantiewinkel? Lees reviews over hun fietskaarten, fietspompen, kampeergerei & sloten

  Fietsvakantiewinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fietsvakantiewinkel webshop

  Schrijf zelf een review over Fietsvakantiewinkel

  Uw beoordeling