NederlandReview

  Ervaringen Family Holidays

  Wie weet sta je op het punt om die camping in Spanje uit te proberen via deze reisorganisatie en vraag je je af hoe dit andere mensen ervaren was. Of kom je net terug uit die stacaravan onder de zon en wil je graag jouw ervaring delen door middel van een review. In beide gevallen kun je hier je hart ophalen.

  Van tentje tot TENT

  Kamperen is al lang niet meer met alleen dat kleine koepeltentje of de caravan. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om er op uit te trekken. Zelfs als je geen eigen tent of sleurhut hebt, maar je wel wilt weten of een campingvakantie iets is voor het hele gezin. Zeker als de kinderen nog klein zijn, is het begrijpelijk dat je eerst een testronde wilt doen voordat je zelf tot aanschaf over gaat. In dat geval zijn reisorganisaties die zich op dit segment richten wel handig, en als je ook last minute kunt boeken, is het helemaal impulsproof. Maar voor wat voor accommodatie ga je eigenlijk? Ben je van de luxe ingerichte bungalowtent, de stacaravan of ga je liever voor een staplaats met de camper van de buren? Of toch maar wel met een tent, maar dan via een verzorgde tentvakantie? Maar als je al tenten hebt, is een autovakantie wellicht voldoende. Is een huurcaravan of mobile home een optie? Kortom, dat zijn nog best veel keuzes om over na te denken voordat je goed en wel op vakantie bent.


  De opkomt van luxe tenten en kamperen in stijl bij Jiskefet


  Het organiseren van een vakantie kan wat stressvol zijn, maar als je dan eenmaal langs het zwembad ligt of op het strand, is het allemaal weer goed. Dan ben je zelfs al die potjes met vet en ruzies op de achterbank alweer vergeten. Tenzij je niet van zonnebaden houdt natuurlijk, want dan plan je liever wat leuke activiteiten in plaats van dat je gaat liggen bakken. Een off road tour onder begeleiding met een jeep bijvoorbeeld.

  Aan het zwembad onder de zon

  Family Holidays

  Nederland kent vele reisorganisatie met ieder hun specialisatie. Family Holidays is reisorganisatie die zich gefocust heeft op verzorgde familievakanties op campings langs de Spaanse Costa Brava. Wie weet wil je via hen een reis boeken, maar ben je op zoek naar de ervaringen van andere gezinnen? Of heb je al een mening en wil je graag een beoordeling schrijven? Dat kan hier allebei. Door het delen van reviews, helpen we elkaar in het maken van een keuze om al dan niet voor een bedrijf te kiezen.

  Vonden deze gezinnen hun kampeervakantie aan de Costa Brava een succes? Lees hier hun ervaringen, beoordelingen, meningen en reviews. Of schrijf zelf!

  Family Holidays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Family Holidays

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Family Holidays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Family Holidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Family Holidays actief?

  Family Holidays is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Family Holidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.