NederlandReview

  Ervaringen Etihad Airways

  Wat? Heb jij al gelezen wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Begin echter met het lezen van meer informatie over dit bedrijf. 

  Over Etihad Airways
  Het bedrijf is in 2003 opgericht door een Koninklijk besluit. In 2003 zijn ze gestart, waarna het een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in de geschiedenis is geworden. De visie van het bedrijf is om de Arabische gastvrijheid te geven door warm, attent en royaal te zijn. Ook wil men Abu Dhabi als centrum van gastvrijheid tussen Oost en West promoten. Het doel is om een moderne wereldwijd werkende luchtvaartmaatschappij te krijgen.  


  Abu Dhabi International Airport

  Het bedrijf wint regelmatig Awards en prijzen, waardoor ze de bevestiging krijgen dat ze op de goede weg zitten om de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld te worden. Het bedrijf werkt samen met verschillende partijen om zo te kunnen groeien.  

  Diensten van Etihad Airways
  Het bedrijf is een luchtvaartmaatschappij met vliegbestemmingen over de hele wereld. Ze bieden comfort, luxe en gemak aan en zijn zeer gastvrij. 

  Klachten, tips en complimenten over Etihad Airways
  Wanneer je een klacht hebt over de luchtvaartmaatschappij, dan kun je hun hiervoor telefonisch, per post en ook per mail benaderen. Het is goed om je klachten in te dienen. Ethihad kan niet alleen van jou weer een tevreden klant maken, maar ook nog eens hun eigen dienstverlening verbeteren.

  Heb jij ervaring met Etihad Airways
  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Etihad Airways. Hoe is de beenruimte, de service, de prijzen? Vlieg je altijd over Abu Dhabi? Is het veilig?

  Etihad Airways
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Man slecht ter been in vliegtuig

  Maryke 05-01-2017

  Service was erg goed, stewardessen zeer behulpzaam. Mijn man is slecht ter been en werd uitstekend geholpen.

  Geen vertraging, precies op tijd geland

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Vlucht erg goed

  P. Oorstrom25-12-2016

  Erg goed uitgevoerde vlucht met Etihad Airways. Uitermate vriendelijke en van binnen prachtig ingericht. Niet zo goedkoop als die prijsvechters natuurlijk, maar dat zie je wel echt terug in de service en de kwaliteit aan alles.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Dikke 10

  Harald24-10-2016

  Wow! Wat een reis. Echt de beste airline van de wereld naar mijn idee. Ik vloog businessclass dus misschien ben ik bevooroordeeld en is het een economy class wat minder. Maar zelfs op de vloer hebben ze parket liggen, supersjiek. Dat heb ik nog nooit bij een andere maatschappij gezien. Dus een dikke 10 van mij!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zakelijk reizen

  A. Fanza28-09-2016

  Voor zakelijke reizen maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Eithad. De service is altijd vlekkeloos keurig, bij deze maatschappij weet je dat je altijd correct zult worden behandeld. Een belangrijke reden waarom wij telkens voor dezelfde partij kiezen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Etihad Airways

  Uw beoordeling