NederlandReview

  Ervaringen Estivant Eenoudervakanties

  KOPEN! Zegt het bedrijf. Wat zeggen anderen echter over dit bedrijf? Is het wel slim en goed om dit te doen? Lees op onze site de mening over hun en beslis pas daarna of je er een klant wilt gaan worden of niet. Fouten voorkomen en geld besparen is natuurlijk iets wat wel goed en slim is. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op onze site. Ook jouw mening is goud waard. Deel hem.

  Over Estivant Eenoudervakanties

  Wie houd er nu niet van een goede vakantie? Het is mogelijk om bij dit bedrijf de meest mooie vakanties te boeken. Estivant is het Franse woord voor zomergast. Het is al meer dan vijftien jaar de specialist voor eenoudervakanties. Het is heerlijk en verrassend om te zien waar je naartoe kunt gaan met je kind of kinderen. Ouders en kinderen beleven er een toptijd. Goede accommodaties, exclusieve deals en alles kan en niets moet motto’s helpen je om te genieten van een leuke tijd wanneer je op vakantie gaat.


  Het team bestaat uit vakantieliefhebbers. Een ruim team van specialisten maakt het mogelijk om een geweldige tijd te krijgen op vakantie. Daar draait het allemaal om. Ze zijn aangesloten bij de SGR, ANVR, het Calamiteitenfonds en de SKTB. Een onbezorgde vakantie is dus verzekerd!

  Lijkt zo'n vakantie jou ook wat? 

  Diensten van Estivant

  Het bedrijf is een specialist op het gebied van eenouderreizen en vakanties en singlereizen. Het is een aanbod wat aantrekkelijk en goed is voor veel mensen. Je kunt naar tal van landen gaan om hiervan te genieten. Van Oostenrijk tot Curacao en van Spanje tot aan Zweden. Top gewoon. Het zal niet moeilijk zijn om jezelf snel te overtuigen van de kwaliteiten van dit bedrijf. Je moet er gewoon even een kijkje nemen om daarna te beslissen of je er een vakantie gaat boeken. Het begint echter allemaal met het nemen van een kijkje in de keuken van dit bedrijf.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Estivant

  Er kan altijd wel een keer iets misgaan. Wanneer het probleem echter snel en vakkundig opgelost wordt is er niets aan de hand. Een klacht, heet dan wel een klacht. Het is echter geen klacht meer. Het is een constatering welke is opgelost. Laat je klachten daarom gewoon horen. Meld het via de kanalen welke op de website staat aangegeven. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is om samen een oplossing te vinden voor een situatie. Uiteraard zijn tips en complimenten ook van harte welkom bij hun en over hun.

  Wat zijn jouw ervaringen over Estivant?

  Jouw stem is goud waard. Jouw mening. Jouw review. Jouw geluid. Jouw beleving. Laat anderen weten, hoe goed of hoe slecht jouw ervaring was met dit bedrijf. Het is essentieel om zo anderen te helpen. NederlandReview is graag het platform om jouw mening te delen met anderen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen wanneer je jouw unieke verhaal doet op onze site. Het helpt anderen en geeft je een goed gevoel.

  Lees hier de beoordelingen van vakantiegangers die meegingen op alleenstaande ouder vakantie of singlereis met Estivant. Ontmoetten ze leuke mensen?

  Estivant Eenoudervakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.4
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Estivant Eenoudervakanties

  Uw beoordeling

  Vakantie

  Wat een geweldige reisorganisatie is Estivant. Twee jaar geleden met mijn drie kinderen naar Kroatië geweest. Was echt de leukste vakantie ever. Vorig jaar geboekt voor Turkije en een voucher ervoor gekregen. Dit jaar twee weken Spanje geboekt en door omstandigheden moest ik deze helaas op het laatste moment annuleren. Nadat we mijn situatie hadden besproken, heeft de directeur besloten de kosten hiervan niet te declareren. Wat een service. 👏🏼👏🏼👏🏼 Estivant denkt echt met je mee over de beste opties.
  En wat werken er fijne mensen bij Estivant. Zou bijna solliciteren. 😉
  Volgend jaar zeker weer met Estivant op vakantie. Nu al zin in.
  Dankjewel voor alles Estivant.

  Door: Astrid de Heer28-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ik kan nu wel op vakantie als alleenstaande moeder met twee kinderen

  Als alleenstaande ouder vond ik het niet verantwoord met mijn twee kinderen (11 en 13) op vakantie naar het buitenland te gaan. Ook al wilden ze het allebei heel graag, aangemoedigd door vriendjes die wel regelmatig op vakantie gaan. Maar die hebben twee ouders samen, dat is ook makkelijker en veiliger reizen. 

  Toen kwam een andere ouder op school met Estivant als tip. Een uitkomst: hier is alles geregeld en je hebt iets om op terug te vallen. Je staat er niet alleen voor.

  Mijn kinderen mochten de bestemming kiezen en nu gaan we naar Spanje, naar het strand.

  Fijn dat dat nu wel kan.

  Ze hebben een aftelkalender gemaakt voor tot het zover is!

  Door: Evelien20-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Veel aanspraak voor mij en mij zoon op vakantie

  Vakantie was zeker genieten!
  Veel leuke medereizigers voor zowel mij als voor mijn zoon goed contact.
  Normaal zijn we maar met zijn tweeen, dat is ook erg gezellig, maar nu was er toch veel meer aanspraak, voor ons beiden goed en nieuw!

  Door: Jitske03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  België Ardennen

  La Roche-en-Ardenne
  Zwembad gesloten voor campinggasten wat bij aankomst pas gecommuniceerd werd, geen alternatief wordt geboden, zelfs nieuwe strakke zwembroek hiervoor moeten aanschaffen.
  Eindschoonmaak van tent voor €45,00 euro verplicht werd pas bij aankomst gecommuniceerd, terwijl deel inventaris mist en erg vuil is bij aankomst.
  Activiteiten vervallen veelal, óók rondom gezamenlijke maaltijden ivm Covid19, ouders hierdoor 4 dagdelen bezig veelal zelf te moeten organiseren, broodjes worden hierintegen wel door Estivant verstrekt.
  Ouders wordt gevraagd met ideeën te komen omtrent activiteiten.
  Ivm Covid19 groep Max 15 personen in België, maar wel activiteiten bij Brands in grote groepen op en tegen elkaar waarbij anderhalve meter niet te realiseren blijkt en hygiëne niet in acht wordt genomen.
  Bovenstaande gecommuniceerd met kantoor Estivant maar geen reactie, teleurstellend en niet correct. Wel extra kosten en volop onderneming van ouders verwachten, maar géén informatie of alternatieven aanbieden.

  Door: AWM 12-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Super vakantie gehad met mijn dochters

  Een paar jaar geleden is mijn man helaas overleden. Sindsdien nooit echt meer op vakantie geweest, tot afgelopen zomer. Ik kwam in aanraking met Estivant Eenoudervakanties en heb dit maar eens geprobeerd. Met name omdat ik mijn twee dochters toch weer eens wilde zien genieten, want zij hebben het erg zwaar gehad met het verlies van hun vader. Doordat er meer gezinnen met één ouder meegingen op vakantie, was het voor mijn dochters zeer geslaagd. Ze maakten makkelijk contact en ik had zelf ook een goede klik met veel ouders. Ben nu alweer met mijn meiden aan het kijken naar een nieuwe éénoudervakantie voor volgend jaar. Alles was zo goed geregeld, echt fantastisch!

  Door: Willy Brandsma13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Estivant Eenoudervakanties een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Estivant Eenoudervakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Estivant Eenoudervakanties actief?

  Estivant Eenoudervakanties is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport en Actief, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Estivant Eenoudervakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.