NederlandReview

  Ervaringen Estivant Eenoudervakanties

  KOPEN! Zegt het bedrijf. Wat zeggen anderen echter over dit bedrijf? Is het wel slim en goed om dit te doen? Lees op onze site de mening over hun en beslis pas daarna of je er een klant wilt gaan worden of niet. Fouten voorkomen en geld besparen is natuurlijk iets wat wel goed en slim is. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op onze site. Ook jouw mening is goud waard. Deel hem.

  Over Estivant Eenoudervakanties

  Wie houd er nu niet van een goede vakantie? Het is mogelijk om bij dit bedrijf de meest mooie vakanties te boeken. Estivant is het Franse woord voor zomergast. Het is al meer dan vijftien jaar de specialist voor eenoudervakanties. Het is heerlijk en verrassend om te zien waar je naartoe kunt gaan met je kind of kinderen. Ouders en kinderen beleven er een toptijd. Goede accommodaties, exclusieve deals en alles kan en niets moet motto’s helpen je om te genieten van een leuke tijd wanneer je op vakantie gaat.


  Lijkt zo'n vakantie jou ook wat?

  Het team bestaat uit vakantieliefhebbers. Een ruim team van specialisten maakt het mogelijk om een geweldige tijd te krijgen op vakantie. Daar draait het allemaal om. Ze zijn aangesloten bij de SGR, ANVR, het Calamiteitenfonds en de SKTB. Een onbezorgde vakantie is dus verzekerd!

  Diensten van Estivant

  Het bedrijf is een specialist op het gebied van eenouderreizen en vakanties en singlereizen. Het is een aanbod wat aantrekkelijk en goed is voor veel mensen. Je kunt naar tal van landen gaan om hiervan te genieten. Van Oostenrijk tot Curacao en van Spanje tot aan Zweden. Top gewoon. Het zal niet moeilijk zijn om jezelf snel te overtuigen van de kwaliteiten van dit bedrijf. Je moet er gewoon even een kijkje nemen om daarna te beslissen of je er een vakantie gaat boeken. Het begint echter allemaal met het nemen van een kijkje in de keuken van dit bedrijf.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Estivant

  Er kan altijd wel een keer iets misgaan. Wanneer het probleem echter snel en vakkundig opgelost wordt is er niets aan de hand. Een klacht, heet dan wel een klacht. Het is echter geen klacht meer. Het is een constatering welke is opgelost. Laat je klachten daarom gewoon horen. Meld het via de kanalen welke op de website staat aangegeven. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is om samen een oplossing te vinden voor een situatie. Uiteraard zijn tips en complimenten ook van harte welkom bij hun en over hun.

  Wat zijn jouw ervaringen over Estivant?

  Jouw stem is goud waard. Jouw mening. Jouw review. Jouw geluid. Jouw beleving. Laat anderen weten, hoe goed of hoe slecht jouw ervaring was met dit bedrijf. Het is essentieel om zo anderen te helpen. NederlandReview.nl is graag het platform om jouw mening te delen met anderen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen wanneer je jouw unieke verhaal doet op onze site. Het helpt anderen en geeft je een goed gevoel.

  Lees hier de beoordelingen van vakantiegangers die meegingen op alleenstaande ouder vakantie of singlereis met Estivant. Ontmoetten ze leuke mensen?

  Estivant Eenoudervakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  8,6

  Prijs

  7,4

  Leveren

  9,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ik kan nu wel op vakantie als alleenstaande moeder met twee kinderen

  Als alleenstaande ouder vond ik het niet verantwoord met mijn twee kinderen (11 en 13) op vakantie naar het buitenland te gaan. Ook al wilden ze het allebei heel graag, aangemoedigd door vriendjes die wel regelmatig op vakantie gaan. Maar die hebben twee ouders samen, dat is ook makkelijker en veiliger reizen. 

  Toen kwam een andere ouder op school met Estivant als tip. Een uitkomst: hier is alles geregeld en je hebt iets om op terug te vallen. Je staat er niet alleen voor.

  Mijn kinderen mochten de bestemming kiezen en nu gaan we naar Spanje, naar het strand.

  Fijn dat dat nu wel kan.

  Ze hebben een aftelkalender gemaakt voor tot het zover is!

  Door: Evelien20-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Veel aanspraak voor mij en mij zoon op vakantie

  Vakantie was zeker genieten!
  Veel leuke medereizigers voor zowel mij als voor mijn zoon goed contact.
  Normaal zijn we maar met zijn tweeen, dat is ook erg gezellig, maar nu was er toch veel meer aanspraak, voor ons beiden goed en nieuw!

  Door: Jitske03-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Super vakantie gehad met mijn dochters

  Een paar jaar geleden is mijn man helaas overleden. Sindsdien nooit echt meer op vakantie geweest, tot afgelopen zomer. Ik kwam in aanraking met Estivant Eenoudervakanties en heb dit maar eens geprobeerd. Met name omdat ik mijn twee dochters toch weer eens wilde zien genieten, want zij hebben het erg zwaar gehad met het verlies van hun vader. Doordat er meer gezinnen met één ouder meegingen op vakantie, was het voor mijn dochters zeer geslaagd. Ze maakten makkelijk contact en ik had zelf ook een goede klik met veel ouders. Ben nu alweer met mijn meiden aan het kijken naar een nieuwe éénoudervakantie voor volgend jaar. Alles was zo goed geregeld, echt fantastisch!

  Door: Willy Brandsma13-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Estivant Eenoudervakanties

  Uw beoordeling