NederlandReview

  Ervaringen Escape Tours

  Ben je op zoek naar een leuke activiteit in een stad? Wellicht is de tour van Escape Tours voor jou wel een mooie uitdaging. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Wat is Escape Tours?

  Via Escape Tours kun je steden ontdekken op een originele manier. Zo kun je bijvoorbeeld een plaatselijke uitdaging aangaan en proberen de geheime uitgang van een bepaalde stad te vinden. De Escape Tour is volgens het bedrijf een originele manier om samen met familie of vrienden een stad te kunnen ontdekken. Je zult aan de hand van een app door de stad heen dwalen. Ondertussen moet je vragen beantwoorden en leuke opdrachten uitvoeren. Hoe goed jullie het doen zal bepalen hoe snel je naar de geheime uitgang geleid zal worden. Iedere stad kent specifieke opdrachten en elke stad heeft een eigen verhaal. Via de tour van Escape Tours kun je de stad ontdekken of op andere wijze leren kennen. Dit doe je terwijl je druk bezig bent met een plezierige wedstrijd tegen de klok.

  Escape Tours - Steden ontdekken op een originele manier!

  Steden Nederland en Europa

  Je kunt via Escape Tours meedoen aan activiteiten in verschillende landen. In Nederland bijvoorbeeld in de steden Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Groningen en Breda. Buiten Nederland in de Europesche steden zoals Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brugge, Brussel, Dublin en Kopenhagen. Mocht je alle landen willen weten kun je het beste een kijkje nemen op de website van Escape Tours.

  Deelnemen en organiseren

  De Escape Tour van Escape Tours wordt aangeduid als een leuke activiteit. Het is voor alle soorten gezelschappen eenvoudig om deel te nemen en te organiseren. Je kunt de 'Escape the Citygame' al spelen vanaf 2 personen. Het is mogelijk om in teams van 2 tot 5 personen de stijd met elkaar aan te gaan. Het spel duurt volgens het bedrijf maximaal 2 uur. Je zult via de e-mail en de app instructies krijgen. Hierdoor zal er volgens het bedrijf te plaatse geen begeleiding nodig zijn. Je zou dus ieder moment van de dag kunnen starten met het spel. Volgens Escape Tours is deze activiteit prima om te combineren met een gezellig etentje met collega's, vrienden of familie.

  Hoe het werkt

  Het gaat als volgt in het werk. Je kiest je stad, betaald via iDEAL en ontvangt direct instructies in je e-mail. Met deze speciale instructies kun je de Escape Tour direct starten. Vervolgens kun je wanneer je wil met het spel van start gaan. Dit kun je bijvoorbeeld nu direct doen maar ook morgen, overmorgen, volgende week of zelfs volgende maand. Vervolgens is het tijd om het raadsel op te lossen. Gaat dit jou lukken binnen 2 uur? Zul je de winnaar van de maand worden? Je zult het pas weten als je meegedaan hebt aan het spel.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens meegedaan met een tour van Escape Tours? Ben je tevreden over de tour van Escape Tours? Zijn de medewerkers van Escape Tours in staat geweest jou goed van dienst te zijn? Zou je andere mensen aanbevelen een route via dit bedrijf te lopen? Ga je zelf vaker in zee met Escape Tours? Jouw mening telt. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie over Escape Tours deelt via deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve, betrouwbare en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Escape Tours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Escape Tours

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Escape Tours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Escape Tours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Escape Tours actief?

  Escape Tours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Escape Tours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.