Escape Tours

Alle reviews

Escape Tours

15% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escapetour enkhuizen

  We hebben het binnen de tijd volbracht
  maar Veel en veel te duur voor wat je krijgt nu alweer in 2 wkn bijna 5 euro duurder hoe dan? Er is niks verandert hoeven er niks voor te doen en 20%duurden gewoon om te lachen.. als je kijkt hoe snel diegene het met de snelste tijd gedaan zou hebben heeft diegene moeten rennen inclusief lezen opdrachten en zoeken ..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  EscapeTour Den Bosch

  Erg leuke manier om de stad te ontdekken!
  Terwijl de kids het vooral naar hun zin hadden, omdat ze op de telefoon mochten en met het spel bezig waren, vonden wij de mooie gebouwen en de culturele informatie een echte meerwaarde.
  We kijken alweer uit naar de volgende EscapeTour!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  EscapeTours Utrecht

  Ik begrijp niets van de reacties over de EscapeTours hier. We hebben ons enorm goed vermaakt. Alle informatie is duidelijk en de game erg leuk. Ik woon al 13 jaar in Utrecht maar ben op plekjes geweest wat ik nooit eerder heb gezien. We eindigde op de 178ste plek hahaha maar wel binnen 2uur! Voor ons staat de volgende stad alweer gepland. Voor ons een dikke 10!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escapetour Barcelona

  De escapetour zou gaan over de Spaanse Koning Karel II. Dus het leek enige historische grond te hebben. Dat bleek echter helemaal niet het geval. De vragen waren kinderlijk en hadden niets van doen met historie. Het had er alle schijn can dat een IT-er vanachter een laptopje op afstand iets in elkaar geknutseld heeft zonder enige echte kennis van de stad, laat staan Karel II. En als je geen selfies wilde uploaden werd je onmiddelijk bestraft. We hadden er dan ook snel genoeg van. Erg jammer want we keken er aanvankelijk baar uit. Maar zelfs mét de forse Jumbo extras korting was dit het geld niet waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape tour Groningen

  Verhaal is niet pakkend. De vragen zijn erg onlogisch en verwarrend. Er zijn ook geen hints mogelijk en soms krijg je het goede antwoord niet te zien. Veel vragen waarbij je letters en cijfers moet optellen of verrekenen. Wat dan niet van toepassing is op het verhaal. Niet aan te raden. Ook vreet de app je batterij op.
  Erg jammer, het idee is leuk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape Groningen

  Erg simpele vragen, verhaaltje weinig boeiend. Het geld niet waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape Tour Den Haag

  We hebben de tour maar helaas niet af kunnen maken. Er was een activiteit op het Binnenhof, maar daar konden we niet geraken vanwege protesten. Ik begrijp dat Escape Tours hier geen invloed op heeft, maar ik wil de tour dan wel opnieuw kunnen doen. Helaas worden we afgescheept met 50% korting op een nieuwe reservering.

  Vorig jaar ook al een tour niet af kunnen maken door technische problemen. Al met al dus twee keer een teleurstellende ervaring.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tour utrecht

  Min:
  Er is geen contact mogelijk met de organisatie, je kunt een contactformulier invullen, maar daar wordt niet op gereageerd.
  Mijn probleem is 2 keer betaald en 1 tour gekregen.

  Plus:
  Een leuke en unieke manier om een stad te ontdekken voor alle leeftijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape Tour Amersfoort

  Blijkbaar was er op de dag dat we de escape tour deden een (afgezet) festival in het centrum van Amersfoort. Dit beïnvloedde het spel enorm, omdat we op veel plekken niet bij de opdracht konden komen. We hebben het spel hierdoor niet kunnen spelen. Hier was nergens voor gewaarschuwd door de organisatie. De oplossing vanuit de organisatie: Op onze volgende tour 50% korting. Ten eerste weet ik niet of we dit nog eens gaan doen, en ten tweede lukte de tour die we al gedaan hebben niet, dus ik wil dáár (volledig) gecompenseerd voor worden, niet voor een mogelijke volgende tour.

  misschien handig om zelf van te voren even te checken?!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape tour Haarlem

  Net na de start begon het te regenen. Omdat je alles op je mobiel moet doen is de tour geen doen in de regen en moesten wij de tour na 2 vragen al staken. Vanuit escape tours was er geen enkele mogelijkheid om een nieuwe code te ontvangen. Deze moest maar opnieuw gekocht worden. Deze service is niet meer van deze tijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escape tour Amersfoort

  Bestellen ging prima, beschrijving was ook duidelijk. Maar de escape-tour zelf was een saaie bedoeling. Het verhaal was niet erg geloofwaardig en er was geen enkele beleving. De puzzels waren niet leuk om te doen, geen enkele uitdaging of verassing. De route was ook niet goed opgezet. Meerdere keren dezelfde straat terug lopen geeft het gevoel dat je zinloos bezig bent. Dit was absoluut niet wat wij van een escape-tour verwachtte. 25 euro voor deze escape-tour is geldklopperij. Niet in verhouding met wat je ervoor krijgt. Dan zijn er wel betere en goedkopere alternatieven voor een spannende puzzeltocht. Bijvoorbeeld geocaching.
  Om niet allen maar negatief te zijn: De stad Amersfoort was wel weer prachtig. Dat maakte het een beetje goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  escape tour

  ik heb in april vorig jaar een escape tour ticket gekocht om samen met mijn gezin een escape tour te doen. Door de coronamaatregelen (maximaal met 1 of 2 personen op straat) heb ik deze nog niet kunnen gebruiken. Escape tours houdt echter vol: een escape tour is altijd maximaal 1 jaar geldig. Niet erg klantvriendelijk! Ik zou escape-tours qua klantvriendelijkheid dus zeker niet aanbevelen. Hoe de escape tour zelf is, kan ik dus niet beoordelen dankzij escape tours.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Escapetour alkmaar

  Het was een prima tochtje door Alkmaar. De puzzeltjes waren erg makkelijk. Er staat nergens dat je maar 1 antwoordpoging hebt. Verder is 30 euro erg veel geld als je dit vergelijkt met een jaarabonnement voor geocaching.com. Daar kun je dan wereldwijd alle puzzels multi en wereigo (wat dit eigenlijk is) doen.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Plopsa
4 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Escape Tours

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in een stad? Wellicht is de tour van Escape Tours voor jou wel een mooie uitdaging. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  

Wat is Escape Tours?  

Via Escape Tours kun je steden ontdekken op een originele manier. Zo kun je bijvoorbeeld een plaatselijke uitdaging aangaan en proberen de geheime uitgang van een bepaalde stad te vinden. De Escape Tour is volgens het bedrijf een originele manier om samen met familie of vrienden een stad te kunnen ontdekken. Je zult aan de hand van een app door de stad heen dwalen. Ondertussen moet je vragen beantwoorden en leuke opdrachten uitvoeren. Hoe goed jullie het doen zal bepalen hoe snel je naar de geheime uitgang geleid zal worden. Iedere stad kent specifieke opdrachten en elke stad heeft een eigen verhaal. Via de tour van Escape Tours kun je de stad ontdekken of op andere wijze leren kennen. Dit doe je terwijl je druk bezig bent met een plezierige wedstrijd tegen de klok.  

Steden Nederland en Europa  

Je kunt via Escape Tours meedoen aan activiteiten in verschillende landen. In Nederland bijvoorbeeld in de steden Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Groningen en Breda. Buiten Nederland in de Europesche steden zoals Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brugge, Brussel, Dublin en Kopenhagen. Mocht je alle landen willen weten kun je het beste een kijkje nemen op de website van Escape Tours.  

Deelnemen en organiseren  

De Escape Tour van Escape Tours wordt aangeduid als een leuke activiteit. Het is voor alle soorten gezelschappen eenvoudig om deel te nemen en te organiseren. Je kunt de 'Escape the Citygame' al spelen vanaf 2 personen. Het is mogelijk om in teams van 2 tot 5 personen de stijd met elkaar aan te gaan. Het spel duurt volgens het bedrijf maximaal 2 uur. Je zult via de e-mail en de app instructies krijgen. Hierdoor zal er volgens het bedrijf te plaatse geen begeleiding nodig zijn. Je zou dus ieder moment van de dag kunnen starten met het spel. Volgens Escape Tours is deze activiteit prima om te combineren met een gezellig etentje met collega's, vrienden of familie.   

Hoe het werkt  

Het gaat als volgt in het werk. Je kiest je stad, betaald via iDEAL en ontvangt direct instructies in je e-mail. Met deze speciale instructies kun je de Escape Tour direct starten. Vervolgens kun je wanneer je wil met het spel van start gaan. Dit kun je bijvoorbeeld nu direct doen maar ook morgen, overmorgen, volgende week of zelfs volgende maand. Vervolgens is het tijd om het raadsel op te lossen. Gaat dit jou lukken binnen 2 uur? Zul je de winnaar van de maand worden? Je zult het pas weten als je meegedaan hebt aan het spel.  

Wat zijn de klantervaringen?  

Heb je weleens meegedaan met een tour van Escape Tours? Ben je tevreden over de tour van Escape Tours? Zijn de medewerkers van Escape Tours in staat geweest jou goed van dienst te zijn? Zou je andere mensen aanbevelen een route via dit bedrijf te lopen? Ga je zelf vaker in zee met Escape Tours? Jouw mening telt. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie over Escape Tours deelt via deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve, betrouwbare en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

}