NederlandReview

  Ervaringen Equipo Voetbalreizen

  Ben je helemaal gek van voetbal? dan wil je misschien wel eens een reis maken naar een wedstrijd van je favoriete buitenlandse club? Of je wilt juist het Nederlands Elftal het op zien nemen tegen Bulgarije, Duitsland of Engeland. Je kunt zo’n reis boeken bij Equipo Voetbalreizen. Maar naar welke voetbalclubs zul je allemaal kunnen? Hoe zal het stadion zijn waar je heen kunt? Zal er inderdaad een hotel of slaapplek voor je zijn? Zal je makkelijk een vlucht, hotel en wedstrijdticket kunnen bestellen via hun website? En wat voor een klantenservice zul je van Equipo Voetbalreizen kunnen verwachten als je ze nodig mocht hebben? Alleen mensen die al eens een wedstrijd hebben bijgewoond via Equipo Voetbalreizen kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews eens om te ontdekken hoe Equipo Voetbalreizen nou eigenlijk werkt. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je helpen om in te zien of Equipo Voetbalreizen wel of niet de juiste reisorganisatie voor jou is.

  Over Equipo Voetbalreizen

  Equipo Voetbalreizen is een reisorganisatie. Ze zijn echte reen reisorganisatie die niet voor iedereen weggelegd is. Hetgeen waar ze zich helemaal op richten zijn voetbalreizen. Er zijn dus geen gewone reizen op hun website te vinden. Alle reizen staan in het teken van het bijwonen van een voetbalwedstrijd in het buitenland. Ze hebben dus alleen iets voor je als je fan bent van Atletico Madrid, Juventus, Celtic FC, Benfica SL, Bayern München, Schalke 04, AC Milan of Real Madrid. En ook natuurlijk als je het Nederlands Elftal graag tegen één van deze clubs wilt zien spelen. Het maakt hiervoor niet uit of je alle championships volg of alleen de community shield of Premier League volgt. Zelfs voor de Europa Cup of Champion’s League hebben ze tickets. Je kunt dus naar Portugal, Turkije, Duitland, Spanje, Engeland of Italië en daar de wedstrijd live bijwonen. Natuurlijk zorgt Equipo Voetbalreizen er dan ook voor dat je een plek hebt om te overnachten zodat je niet op één dag heen en terug hoeft te vliegen.


  FC Barcelona met Equipo Voetbalreizen.

  Diensten van Equipo Voetbalreizen

  Je kunt via de website van Equipo Voetbalreizen eigenlijk heel makkelijk een voetbalreis organiseren. Je hoeft alleen maar de naam van de club in te voeren of op te zoeken en de mogelijke reizen zullen er zo uit komen rollen. Je boeking zal een vliegticket, hotelovernachting en wedstrijdticket bevatten. Je kunt ervoor zorgen dat je zitplaatsen bij elkaar hebt. Ook zorgt Equipo Voetbalreizen voor wedstrijdbescherming. Dit houdt in dat de reis automatisch wordt aangepast als de wedstrijd naar een eerder of later tijdstip verplaats wordt. Vanwege de toezegging van een live uitzending op TV gebeurd dit helaas nog wel eens. En daarbij heeft Equipo Voetbalreizen nog een klantenservice voor het geval je nog wat vragen hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Equipo Voetbalreizen

  Als jij wel eens een voetbalreis hebt geboekt bij Equipo Voetbalreizen willen wij graag horen hoe deze ervaring voor jou is verlopen. Heb je inderdaad de voetbalwedstrijd kunnen zien? Was het makkelijk om de reis te regelen via hun website? En kon de klantenservice van Equipo Voetbalreizen je helpen toen de wedstrijd niet door ging? Laat een Equipo Voetbalreizen review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie voor voetballiefhebbers nou echt is.

  Equipo Voetbalreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Equipo Voetbalreizen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Equipo Voetbalreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Equipo Voetbalreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Equipo Voetbalreizen actief?

  Equipo Voetbalreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Equipo Voetbalreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.