NederlandReview

  Ervaringen Enversed

  Virtual Reality is populair. Je weet vaak dat het allemaal niet echt is wat je ziet, maar het lijkt wel zo. Maar daarom is dit natuurlijk ook niet iets om gewoon thuis op je computerkamertje te doen. Het beste is virtual reality te beleven in een grote ruimte samen met vrienden. maar waar krijg je hier nou de kans voor? Één locatie die dit aanbiedt is Enversed. Maar hoe gaaf zullen die virtual reality belevenissen nou echt zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een arrangement te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Enversed je wel helpen als je ze nodig hebt? De beste en misschien wel enige manier om hier achter te komen is via echte klanten van Enversed. Lees hun reviews om te ontdekken hoe die virtual reality arrangementen nou echt werken. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of het aanbod van Enversed iets voor jou is.

  Over Enversed

  Enversed is een bedrijf dat virtual reality belevenissen aanbiedt. Op dit moment zijn ze zelfs het grootste VR center van Europa. Ze hebben speciale VR-Rooms waarin je met z’n tweeën of met een groep vrienden een virtual reality wereld in kunt gaan. Van deze kamers zijn er maar liefst 9. De belevenissen zijn gericht op interactie. Zowel competitie als teamwork zal aan bod komen. Tijdens de ervaring zelf zul je een VR-bril opkrijgen evenals een koptelefoon. Ook krijg je twee controllers in je handen waar je, afhankelijk van de ervaring die je kiest, verschillende dingen kunt doen. Bij The Wizard doen ze bijvoorbeeld dienst als middel om spreuken uit te spreken. Bij Pressure Cooker zijn het juist weer potten, pannen en ander kookgereedschap. Andere ervaringen aangeboden door Enversed zijn Pinguin Panic, Vertigo, Arizona Sunshine, Space Pirate Trainer, Target Rivals, Google Earth VR, Raw Data, Musica Universals en Snowdown. Dus of je nou, net als de personages in The Walking Dead, tegen zombies wilt vechten, liever de ruimte in wilt of juist graag wat meer alledaagse dingen wilt doen, Enversed kan het je laten beleven. Je kunt naar Enversed gaan als bedrijfsuitje, maar er zijn ook echte VR-tournooien.


  Een nieuwe ervaring aangeboden door Enversed.

  Diensten van Enversed

  Je kunt een arrangement boeken via Enversed’s website. Je kunt gewoon één ervaring boeken, maar er zijn nog andere mogelijkheden. Zo zijn er VR-bundels die zijn samengesteld uit verschillende VR-ervaringen. Hierbij kun je gewoon lekker samen gamen zonder je druk te hoeven maken over tijdsdruk of high-scores. Een Vr-special arrangement biedt juist weer een wisselt programma waarmee je Virtual Reality eens kunt uitproberen. Mocht je vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan kun je de klantenservice van benaderen. Zij zijn altijd bereid om je te woord te staan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Enversed

  Heb je zelf al eens één van e RV-rooms van Enversed bezocht? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe echt leken de beelden die je met je VR-bril te zien kreeg? Waande je je echt in een andere virtuele wereld? En wat voor een klantenservice valt er van Enversed te verwachten? Vertel het ons via een Enversed review.

  Enversed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Enversed

  Uw beoordeling